oy maşallah canımlisteye bir oğluş daha eklenecek desene
allahım kucağına da almaya naip etsin inş.
slm kızlar aranıza yeni katılıyorum nasılsınız ben izmirden
oy maşallah canımlisteye bir oğluş daha eklenecek desene
allahım kucağına da almaya naip etsin inş.
Gözün aydın sıla. Minik Prensesine sağlıkla kavustursun allahım.slm kizlar nasilsiniz insallah herkesin keyfi yerindedir
topik acildigindan beri ilk defa icim icime sigmiyor ne bulanti ne kusma ne kilo vermis olmam hicbirsey umrumda degil.
Doktorda kontrolum vardi ve sukurler olsun bebegim cok iyi elleri ayaklari herseyini tek tek kontrol etti doktorum sukurler olsun rahati yerinde fistigimin
fistigimin diyorum cunki hazir olun kiza benziyor dedi doktor kesin degil tabiki ama benziyor demesi bile yetti valla dunyalar benim oldu ucuyorum resmen mutluluktan
Birdahaki kontrolde kesin belli olur dedi 29 temmuz birdahaki kontrolumuz gel teskere gel
Aklimdaki sorularida sordum:
Sari akinti icindoktor akintidan ornek alip kontrol ediyor temizse sorun yok benimki temiz cikti kontrol ettikten sonra temiz sorun yok olabilir bu donemlerde dedi...
Vitamin isini sordum bana birakiyor doktor fazlasida zararli diyor kendin arastir hangisi icine siniyorsa o hapi al dedi gecmis hamileliklerimde centrum almistim sanirim yeniden ona baslicam A dan Z ye tum vitaminlar var onda eczaneye gidip arastirma yapcam iyice ordada doktor var oda yardimci oluyor secimlerde...
Guatr ve kansizlik icin kan verdim yeniden sonuclari cumaya alcam herhalde iste boyle bizden haberler opuyorum hepinizi
hoşgeldin canım kaç haftalık hamilesin bilgilerini sılaya özelden yazarsan listeye eklesin
Bu arada cinsiyet tahmini de geldi doktor amcamızdan. Fotodan okla gördüğümüz cikinti pipisi muhtemelen dedi. Yinede kesin demedi .sonradan mahçup olmayalım dedi ama ben zaten hep erkek hissediyordum.sabah kontrole gitmeden çikolata yedim hareket etsin diye ama hiiiiiic sallamadı bizi. Ne kolu, ne bacağı kimildamadi bile.anasi gibi tembel olacak sanırım :)
nuraya arkadaşım gitti de çok yoğundu bıraktı orayı Hrs çok pahalı ya ne işin var orda
slm kizlar nasilsiniz insallah herkesin keyfi yerindedir
topik acildigindan beri ilk defa icim icime sigmiyor ne bulanti ne kusma ne kilo vermis olmam hicbirsey umrumda degil.
Doktorda kontrolum vardi ve sukurler olsun bebegim cok iyi elleri ayaklari herseyini tek tek kontrol etti doktorum sukurler olsun rahati yerinde fistigimin
fistigimin diyorum cunki hazir olun kiza benziyor dedi doktor kesin degil tabiki ama benziyor demesi bile yetti valla dunyalar benim oldu ucuyorum resmen mutluluktan
Birdahaki kontrolde kesin belli olur dedi 29 temmuz birdahaki kontrolumuz gel teskere gel
Sari akinti icindoktor akintidan ornek alip kontrol ediyor temizse sorun yok benimki temiz cikti kontrol ettikten sonra temiz sorun yok olabilir bu donemlerde dedi...
Vitamin isini sordum bana birakiyor doktor fazlasida zararli diyor kendin arastir hangisi icine siniyorsa o hapi al dedi gecmis hamileliklerimde centrum almistim sanirim yeniden ona baslicam A dan Z ye tum vitaminlar var onda eczaneye gidip arastirma yapcam iyice ordada doktor var oda yardimci oluyor secimlerde...
Guatr ve kansizlik icin kan verdim yeniden sonuclari cumaya alcam herhalde iste boyle bizden haberler opuyorum hepinizi
mrb ben daha önce yazdığınız yazıyı okudum co kültür den bahsetmişsiniz en son tüp bebek denemenizi nerde yaptırdınız o yöntem uygunlandı mı sizde?
canım bilgi için çok sağol maalesef oğlumda kullandım ve çok üzgünümbunu böyle yapanlara hakkımı helal etmiyorum
Sağol canım nerdeyse 2 yıl olacak bebek sürpriz yaptı:) Rus takvimi de Çin de hep erkek dedi kızım oluyor :) bebek kesenin sağındaydı bu da erkek demekmiş gene kızım oluyor. Ablam yüzük alana yapmıştı erkek çıkmıştı ama ı ıh hehehe.. Kendini fazla kaptırmamakta fayda var ben kaptırmıştım aslanım diye seviyordum bizim prensesi :))
hoşgeldin bebişin hayırlı olsun
Bu arada cinsiyet tahmini de geldi doktor amcamızdan. Fotodan okla gördüğümüz cikinti pipisi muhtemelen dedi. Yinede kesin demedi .sonradan mahçup olmayalım dedi ama ben zaten hep erkek hissediyordum.sabah kontrole gitmeden çikolata yedim hareket etsin diye ama hiiiiiic sallamadı bizi. Ne kolu, ne bacağı kimildamadi bile.anasi gibi tembel olacak sanırım :)
Kızlarr şimdi dr umun asistanı aradı ... İkili test sonucum temiz çıkmışş .... Darısı hepinizin başınaa..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
slm kizlar nasilsiniz insallah herkesin keyfi yerindedir
canım gözün aydın çok tatlı gözüküyor..yerim ben bunlarıya
hoş geldin canım...
Ben de İzmirde yaşıyorum.
ne güzel neresindensinben bayraklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?