2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
oy maşallah canım listeye bir oğluş daha eklenecek desene
allahım kucağına da almaya naip etsin inş.

Maşallah tatlım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:) darısı benim 2li testin sonucuna

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

[QUOTsidal20;35956763]Maşallah tatlım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:) darısı benim 2li testin sonucuna

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]

Amin canımm. Amin

Sılaaaa gözün aydın kız bebiş geliyoooor:)) ay ben de erkek istiyorum bakalım ne olcak çok merak ediyorum

Gözün aydın sıla. Minik Prensesine sağlıkla kavustursun allahım.

canım gözün aydın çok tatlı gözüküyor..yerim ben bunlarıya

Ay hadi gözün aydın fistiga masallah: ))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

mrb ben daha önce yazdığınız yazıyı okudum co kültür den bahsetmişsiniz en son tüp bebek denemenizi nerde yaptırdınız o yöntem uygunlandı mı sizde?

Merhaba ben tüp bebek yaptırdım ama co kültür yaptırmadım.
Endometriozis hastasıyım ilk denememde hamile kaldım. Acıbadem Maslak hastanesinde.
Biz ablamla birlikte tüp bebek tedavisine başladık. Onun 3. denemesi oldu, ancak benimki pozitif olurken ablamın ki yine maalesef negatif oldu
Onlarınki sebebi olmayan yada bulunamayan infertilite. Yumurtalar spermler her şey her zaman yolunda. Ancak gebelik olmuyor.
3 tanede dondurulmuş embriyosu var. Bir sonraki denemesinde tutunma şansını artırmak için histeroskopi yapılacakmış.
İnşallah hayırla sağlıkla tüm evlat sahibi olmak isteyenlere Allah-u Teala nasip etsin.. Çok zor bir imtihan

canım bilgi için çok sağol maalesef oğlumda kullandım ve çok üzgünüm bunu böyle yapanlara hakkımı helal etmiyorum

Bende etmiyorum, evet insanlara bunu yapmaya hakları yok.
İçeriğini bildirseler, kullanmak isteyen kullansın. Ama kullanmak istemeyenlerin hakkına giriyorlar.
Evimizde laboratuarımız yok bütün ilaçları araştıralım, güvenip kullanıyoruz işte

İnşallah herkesler iyidir her şey yolundadır. Allah herkesin yardımcısı olsun.
Hamileliğin tadını çıkarabilmeyi hayırla sağlıkla herkese nasip etsin inşallah

Gönül farklı istiyor tabii bende öyle bazen icimden oglus demek geliyor bazen kuzuş diyorum otomatik olarak acaba bir kız daha mi diye:))ama ikisi de kabulum heyecan asiri tabii.ikisindede farklı aserdim ama her çocuk farklı ooluyor diyorlar özetle Rabbim lutfetmis vermis ne kadar sukretsek az )))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

maşşallah canım bir erkek daha geliyor demek foruma

Kızlarr şimdi dr umun asistanı aradı ... İkili test sonucum temiz çıkmışş .... Darısı hepinizin başınaa..

amiin canım çok sevindim valla

gözün aydın çook sevindim darısı başıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…