- 31 Ekim 2012
- 2.215
- 134
- 373
selam kızlarr
benim de iştahım yavaş yavaş artmaya başlıyor..
ama frenlemem lazım kendimi...
hedeefff 10 kg
canım nasıl sevindim anlatamam inşallah sağlıklı bir kız bebiş alırsın kucağına
canım aynı beni anlatmışsın..
benim de tüm takvimler fallar erkek dedi ben de hep oğlum olcak dye düşündüm ama kıza benziyor dedi doktor
şimdi de kıza alıştık..bi arkadaşımın da bu haftaarda kız dediler 16.haftada pipi çıktı meydana
o yüzden kıza da kendini çok kaptırma diyor arkadaşım ama ne bileyim sağlıklı olsun da...
maaşşallah canım
benim de iştahım yavaş yavaş artmaya başlıyor..
ama frenlemem lazım kendimi...
hedeefff 10 kg
slm kizlar nasilsiniz insallah herkesin keyfi yerindedir
topik acildigindan beri ilk defa icim icime sigmiyor ne bulanti ne kusma ne kilo vermis olmam hicbirsey umrumda degil.
Doktorda kontrolum vardi ve sukurler olsun bebegim cok iyi elleri ayaklari herseyini tek tek kontrol etti doktorum sukurler olsun rahati yerinde fistigimin
fistigimin diyorum cunki hazir olun kiza benziyor dedi doktor kesin degil tabiki ama benziyor demesi bile yetti valla dunyalar benim oldu ucuyorum resmen mutluluktan
Birdahaki kontrolde kesin belli olur dedi 29 temmuz birdahaki kontrolumuz gel teskere gel
Aklimdaki sorularida sordum:
Sari akinti icindoktor akintidan ornek alip kontrol ediyor temizse sorun yok benimki temiz cikti kontrol ettikten sonra temiz sorun yok olabilir bu donemlerde dedi...
Vitamin isini sordum bana birakiyor doktor fazlasida zararli diyor kendin arastir hangisi icine siniyorsa o hapi al dedi gecmis hamileliklerimde centrum almistim sanirim yeniden ona baslicam A dan Z ye tum vitaminlar var onda eczaneye gidip arastirma yapcam iyice ordada doktor var oda yardimci oluyor secimlerde...
Guatr ve kansizlik icin kan verdim yeniden sonuclari cumaya alcam herhalde iste boyle bizden haberler opuyorum hepinizi
canım nasıl sevindim anlatamam inşallah sağlıklı bir kız bebiş alırsın kucağına
Sağol canım nerdeyse 2 yıl olacak bebek sürpriz yaptı:) Rus takvimi de Çin de hep erkek dedi kızım oluyor :) bebek kesenin sağındaydı bu da erkek demekmiş gene kızım oluyor. Ablam yüzük alana yapmıştı erkek çıkmıştı ama ı ıh hehehe.. Kendini fazla kaptırmamakta fayda var ben kaptırmıştım aslanım diye seviyordum bizim prensesi :))
canım aynı beni anlatmışsın..
benim de tüm takvimler fallar erkek dedi ben de hep oğlum olcak dye düşündüm ama kıza benziyor dedi doktor
şimdi de kıza alıştık..bi arkadaşımın da bu haftaarda kız dediler 16.haftada pipi çıktı meydana
o yüzden kıza da kendini çok kaptırma diyor arkadaşım ama ne bileyim sağlıklı olsun da...
Merhaba arkadaşlar doktor kontrolumuz vardı geldik .çok şükür her şey yolunda. Ense kalınlığı, burun kemiği olması gerektiği gibi. Yandan profil fotomuzda ekteEki Görüntüle 1174438
maaşşallah canım
Merhaba ben tüp bebek yaptırdım ama co kültür yaptırmadım.
Endometriozis hastasıyım ilk denememde hamile kaldım. Acıbadem Maslak hastanesinde.
Biz ablamla birlikte tüp bebek tedavisine başladık. Onun 3. denemesi oldu, ancak benimki pozitif olurken ablamın ki yine maalesef negatif oldu
Onlarınki sebebi olmayan yada bulunamayan infertilite. Yumurtalar spermler her şey her zaman yolunda. Ancak gebelik olmuyor.
3 tanede dondurulmuş embriyosu var. Bir sonraki denemesinde tutunma şansını artırmak için histeroskopi yapılacakmış.
İnşallah hayırla sağlıkla tüm evlat sahibi olmak isteyenlere Allah-u Teala nasip etsin.. Çok zor bir imtihan
Bende etmiyorum, evet insanlara bunu yapmaya hakları yok.
İçeriğini bildirseler, kullanmak isteyen kullansın. Ama kullanmak istemeyenlerin hakkına giriyorlar.
Evimizde laboratuarımız yok bütün ilaçları araştıralım, güvenip kullanıyoruz işte
canım inşallah ablan da tez vakitte çocuk sahibi olur...
İnşallah herkesler iyidir her şey yolundadır. Allah herkesin yardımcısı olsun.
Hamileliğin tadını çıkarabilmeyi hayırla sağlıkla herkese nasip etsin inşallah