2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
selam kızlarr
benim de iştahım yavaş yavaş artmaya başlıyor..
ama frenlemem lazım kendimi...
hedeefff 10 kg

canım nasıl sevindim anlatamam inşallah sağlıklı bir kız bebiş alırsın kucağına

canım aynı beni anlatmışsın..
benim de tüm takvimler fallar erkek dedi ben de hep oğlum olcak dye düşündüm ama kıza benziyor dedi doktor
şimdi de kıza alıştık..bi arkadaşımın da bu haftaarda kız dediler 16.haftada pipi çıktı meydana
o yüzden kıza da kendini çok kaptırma diyor arkadaşım ama ne bileyim sağlıklı olsun da...
Merhaba arkadaşlar doktor kontrolumuz vardı geldik .çok şükür her şey yolunda. Ense kalınlığı, burun kemiği olması gerektiği gibi. Yandan profil fotomuzda ekte Eki Görüntüle 1174438

maaşşallah canım

Saol canım aminn

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım çok cinsmiş bu adam Allah kurtarsın sizi ondan
canım denedım aksıne mıdemı ıyıce yaktı normalde de sevmem zaten ama karbonatlı su baya ııyı geldi.
anladım canım o zaman karbonata devam:)
kesinlikle takma canım normal bir insan böyle davranmaz
hoş geldin aramıza canım
geçmiş olsun canım inşallah önemli bir durum değildir
devlet hastanesine giden arkadaşlar doktorunuz ikili test yaptır diye emrivaki mi yapıyor yoksa size yaptıralım mı diye soruyor mu
bana da diyor ama ben yokkk diyorum ısrar ediyorlar bende ediyorum:)
maşallah bebişe sana da geçmiş olsun
canım korkma wc dışında kalkma bir kaç gün dinlen mutlaka
maşallah bebişe, hayırlı olsun kızın
okudum canım
dr ölçüyor
kızlar elleri kuruyanın oğlu olurmuş derler var mı eline çokca krem sürme isteği duyan
benim hep kurudur canım malum wc ye sık giriyoruz:)
inşallah güzelce görürsün
ense kalınlığı ölçülecek burun kemiğine bakılacak birde kan alıcaklar
Kızlarr şimdi dr umun asistanı aradı ... İkili test sonucum temiz çıkmışş .... Darısı hepinizin başınaa..

gözün aydın olsun
Merhaba arkadaşlar doktor kontrolumuz vardı geldik .çok şükür her şey yolunda. Ense kalınlığı, burun kemiği olması gerektiği gibi. Yandan profil fotomuzda ekte Eki Görüntüle 1174438
oyy maşallah canım
pipili geliyor demek:)
slm kızlar aranıza yeni katılıyorum nasılsınız ben izmirden
hoş geldin

iyiyiz canım aminn

canım gözünaydın olsun artık bu sevinçle miden bulanmaz inşaallah

yanıma arkadaş buldum:))))
evet tatlım doğumdan 24 saat önceye kadar kullanacakmışım.birde tüp bebek+kan sulandırıcı da olunca normal doğum kesnlikle tavsiye etmedi benim doktorum sezeryan olacakmışım

Sadece kan sulandırıcı kullandığın için mi sezeryan, yoksa tüp bebek olduğu için mi yoksa ikisi biirden mi
Bende kan sulandırıcı iğneyi 16. haftaya kadar kullanacakmışım.
Sadece çoook merak ettiğim bir şey var. Kimin tüp bebek yaptırdığını duysam yada okusam hep doğumları sezeryan.
Ve bazıları da tüp bebek olunca doktorlar riske atmıyorlar, mutlaka sezeryan yapıyorlar deniliyor.
Senin bu konuda bildiğin bir şey var mı acaba? Ben hep normal doğum yapmak istemişimdir çünkü:18:

bu bebek doymuyo anam bi türlüü saat başı acıkır mı insannn((((

Doymayan bebek mi ben miii anlamadım gitti
Bende aynı durumdayım. Azıcık acıkayım mideme sancılar giriyor, azcık geçireyim başıma ağrılar giriyor
Böyle giderse sonum hiç iyi değil, hep açım

İnşallah herşey yolundadır, sağlıklıdır sıhhatlidir inşallah. Benimde kontrolüm 4 ünde..Hepimiz hayırlı güzel haberler alırız inşallah.

Sorularım hep denk geldi, yormuyorumdur inşallah seni :26:
Tüp bebek olmasının dışında bir sorun mu var, lekelenme yada başka bir şey?
Bize hep serbest dediler. Hatta transferden sonra sonucu beklerken bile serbest dediler, bizde tamam dedik

inan bende öyleyim kendimi çöp kutusu gibi hissediyorum ne var ne yok yiyorum...

Hihii maalesef bende öyleyim

Gözünüz aydın çok sevindim sılacım.
İki erkekti senin yavrucukların değil mi?
Her annenin bir kızı olmalı aslında, arkadaş yardımcı dert ortağı
Allah gönlünüze göre versin..

Kızlarr şimdi dr umun asistanı aradı ... İkili test sonucum temiz çıkmışş .... Darısı hepinizin başınaa..

Hayırlı olsun. Amiin inşallah hepimiz güzel haberler alırız.
Daha önce okumuştum ciddi lekelenme vardır sanırım. Doktor progestan ve istirahat vermişti.
Şimdi durumun nasıl acaba, inşallah iyidir..

göstermemiş olabilir canım 16 da kesin olur bende 12 de yarım yamalak olacağına 16 da tam olsun diyenlerdenim

Hayırlı sağlıklı olsunlar inşallah tabi ki cinsiyeti önemli değil.
Kızı da isterim erkeği de isterim.
Ama bir önce öğrenmek istiyoruuuum
Alış-veriş yapmak istiyorum
Bir kaç birşey aldım ama herşey ya tam kızlar için ya tam erkekler için.
İkisininde giyebileceği şeyler çok nadir.
O yüzden 12 de tam öğrenebilsek ne iyi olurdu

ahh kızlar ahhh ev arıcam diye siteye girip doğru düzgün sohbete katılamıyorum bi de bu bilgisayarda bana bilirim gelmiyoooooorrr ühü ühü
sıla-m hayırlı olsun kuzucuğun
rabbim herkesin kalbine göre versin inşallah hepinizi çokkk öptüm

4 mm var arada
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 26 gr. - Yaklaşık boyu : 54 mm. (Baştan Popoya)

bu takvime göre

Canım ben geçen hafta gittiğimde sata göre 9+4 olmam gerekirken 9+3 çıktım bu takvime göre 23mm olması gerekirken 29mm idi bence bu takvimi çok kafana takma sen anormal bi durum olsa dr söylerdi

Kızlar bişi sorrcam bugün 9+2 olduk dün bişeyim yokken bugün müthiş bir şişlik var göbeğimde adet olmadığın için şişkinlik ondandır yoksa bebek şuan görülecek kadar olmaz dediler ama ben adet öncesinde bile karnımın şiştiğini bilmem bukadar şişmem normal mi siZce 😳

gaz o canım gaz bende 13 haftalığım ama gel gör 56 aylık gibiyim bazen iniyo o korkuyosun acaba bişiymi oldu diye yani merak edicek bişiy yok

sıla m hayırlı olsun ikili tarama için kan verdin mi
Cok tesekkur ederim canim Allah razi olsun darisi senin insallah saglikli olsun tum bebislerimiz
Canim burda ikili test diye birsey yok her defasinda doktor bastan asagiya kontrol ediyor bebegi kan testini 9 uncu haftamda yaptirmistim o kadar.
O kadar memnunumki doktorumun ilgisinden icim o yuzden cok rahat

Gözünüz aydın çok sevindim sılacım.
İki erkekti senin yavrucukların değil mi?
Her annenin bir kızı olmalı aslında, arkadaş yardımcı dert ortağı
Allah gönlünüze göre versin..
Cok tesekkur ederim canim evet 2 oglum var rabbime emanet canim.Aslinda ben bu seferde kendimi oglan fikrine alistirmistim kiz olmassa diye halada kesin degil tabi ama benziyor demesi bile yetti doktorun gariban tesellisi iste
Allah hepimizin gonlune gore saglikli hayirli evlatlar versin insallah canim
canım gözünaydın olsun artık bu sevinçle miden bulanmaz inşaallah
Sagolasin eflalim inan bugun kendimi cok iyi hissediyorum bi taraftanda kafam iyice karisti keske sormasaydimda bidahaki kontrolde kesin olarak ogrenseydim diyorum kesin demeyince insan tam sevinemiyorda :26:
Darisi senin basina insallah sende guzel haberler alisin doktordan canim
Canim cok tesekkur ederim darisi sanada seninde gonlundeki olsun insallah
Benimde nereye baksam erkek cikiyordu o yuzden erkek fikrine alismistim aslinda doktor kiza benziyor deyince gercekten mi diye bagirmisim doktorda dur hemen kaptirma kesin degil falan dedi ben sok olunca
gözün aydın çook sevindim darısı başıma
Canim cok tesekkur ederim darisi basina
Gözün aydın sıla. Minik Prensesine sağlıkla kavustursun allahım.
Sagolasin canim cok tesekkur ederim rabbim saglikla kucagimiza aldigimiz gunleride gormeyi nasip etsin insallah
Sılaaaa gözün aydın kız bebiş geliyoooor:)) ay ben de erkek istiyorum bakalım ne olcak çok merak ediyorum
Cok tesekkur ederim canim off daha kesin kizim olucak diye sevinemiyorum ya doktor kesin degil dedi bidahaki kontrolde inssallah zamanda gecmez artik aslinda bekleyip kesin cinsiyeti ogrenmek en iyisi herhalde boyle insan adam akilli sevinemiyorda
Darisi basina canim insallah rabbim sanada gonlundeki erkek cocugunu nasip eder
slm kızlar aranıza yeni katılıyorum nasılsınız ben izmirden
aramiza hosgeldin canim izmire selamlar yari hemseri sayiliriz bende denizliliyim
oy oy bi erkegimiz daha oluyor demek seninki pipiyi belli etmis anne ben erkegim diyor resmen boyle resim benim ogluslarimda var
yaw pipiyi gordugu halde kesin dememis doktor bizde goruncek pipide yok tabi kesin demez benim doktor beklicez artik bidahaki kontrole kadar canim zamanda gecmez artik
SILAcim gozun aydin canim cok sevindim darisi basimiza insallah :)
cok tesekkur ederim canim darisi basina insallah sizlerinde guzel haberlerini aliriz en kisa zamanda
aman çok sevindim allah herkesin gönlne göre versin cnm sağlıklı oluşu dahada gzel haber
Sagolasin canim saglikli olusu en guzel haber tabiki elinin birini yuzune dayamis bakiyordu yavrum oy kiyamam ya minicik
Darisi basina insallah
canım gözün aydın hep iyi haberler al inşallah :))
Sagolasin canim cok tesekkur ederim insallah hepimiz hep iyi haberler alalim yavas yavas zor gunler bitiyor artik bundan sonrasi hep guzel olsun insallah
SILAM hadi hayırlı olsun canımmm allah gönlüne göre versin darısı bana 😊
Canim tesekkur ederim rabbim hepimizin gonlune gore versin biz cok guzel bi topik olduk insallah hepimizin yuzu gulecek
Sılacım tebrik ederim sonuna kadar güzel gider inşallah
Canim cok tesekkur ederim insallah sonuna kadar hep guzel haberler veririz birbirimize
göstermemiş olabilir canım 16 da kesin olur bende 12 de yarım yamalak olacağına 16 da tam olsun diyenlerdenim :
Bak bu lafina cok katiliyorum canim yarim yamalak oldu benimkide kiza benziyor dedi ama kesin demedi oyle oluncada insan ne kiz diyebiliyor ne oglan yani ogrenmesem daha iyi gibiydi sanki kafam allak bullak oldu bidahaki randevum ayin 29 unda gecer mi gunler artik
Kuzumm çok sevindim.. Gözün aydın.. Kıza benziyor diyorsa kzdırr..
i
Cok tesekkur ederim canim oylemi diyosun ablamda oyle dedi kiz icin kolay kolay tahmin yurutmez doktorlar yanlis olma ihtimali cok diye kizdir o kiz diyor
2 li testte bebeğinin cinsiyetini öğrenemeyen bir ben mi varım yaa herkes nasıl öğrendi doktorum 16. haftada gösterirse öğrenebiliriz dedi beni mi kandırıyor doktorum
Oyy canim kiyamam bidahaki gittiginde kesin ogrenirsin hem benim gibi acabami diye soru isareti olmaz kafanda oylesi daha guzel az daha sabir
Kızlarr şimdi dr umun asistanı aradı ... İkili test sonucum temiz çıkmışş .... Darısı hepinizin başınaa..i
Gozun aydin canim zorlu gunleri geridemi birakiyoruz ne hepimiz guzel haberler saglikli haberler alalim artik cok cektik hakettik
ay negüzel yaa canım gözün aydın inş. değişmez ve hayırlı sağlıklı bir kızçen olurr
Insallah degismez canim insallah darisi seninde basina gonlundeki neyse o olsun insallah
Canim istedi öğleden beri bir litre ülker çamlıca gazoz içtim bebek aklıma yeni geldi inşaallah bi zararı olmaz :-(
Merak etme canim bebege zarari olmaz sen fazladan seker almis oldun sadace bidahakine bu kadar kaptirma kendini yavas ic
Güzel haberler almana sevindim canım, darısı başımıza
Sagolasin canim darisi basiniza insallah
hayırlı uğurlu olsun canım papişini sevsin annesi kuzununherşey çok güzelmiş bak rahatlmıssındır darısı bize inş bakalım bizde haftaya öğrencez ne dicek bize
Canim cok tesekkur ederim icim cok rahatladi ya yavrumu gordum ellerini ayaklarini gordum daha ne isterim rabbimdemm sukurler olsun darisi basina insallah
canım,gözün aydın:)bir prenses daha geliyor maşallah
sagolasin canim cok tesekkur ederim sanada doktorun kesin degil demisti dimi gerci senin icin farketmez ilk nasil olsa ne cikarsa bahtina
Canim icini ferah tut insallah hersey cok guzel olucak bebeginde sagliklidir hic merak etme aksine mutlu ol yarin bebegi gorcen annesi guzelce giyin suslen annecim ben geldim de yavruna
Benimde bugun 12+2 tahmini de olsa birsey ogrendim insallah sende ogrenirsin cinsiyetini
Canım gözünaydın kız bebiş geliyo biraz nazıyla geldi sana ama ne güzel bak sağlıklı maşallah ..
Hemde ne naz canim ya olsun inan unuttum herseyi saglikli olsun ben cekerim onun nazini
Cok tesekkur ederim darisi senin bebisin basina insallah saglikli haberler al sende en kisa zamanda
Gozunaydin silacim cok sevindim insallah prenslerine birde prensen geliyor darısı bana benimde prenseslerimin bir prense ihtiyaci var bende pzt gidicem hayırlı haberlerle gelirim inşallah saglikla sihhatle gelsinler
Canim insallah rabbim senin prenseslerinin yanina da bi prens verir insallah sabirsizlikla bekliyor olucam guzel haberini
canım çok sevindim allahım sağlığıyla kavuşturur inş. 2 erkekten sonra kız çok güzel haber
Sagolasin canim cok tesekur ederim
Ayyyy cok sevindim rabbim gonlune gore versin insallah iki bocegin yanina bi cicek mi geliyor simdi 🐞🐞🌸 seni zorladi bu hamilelik rabbim mukafatini verir insallah. Masallah tekrardan hayirli ugurlu olsun.
Cok tesekkur ederim canim benim rabbim hepimizin gonlune gore versin insallah
Hadi gözün Aydın canım prensesine kavuştun:)
Sagolasin canim prensesim dimi off kesinlessede soyle doya doya sevinsem sevincim kursagimda kaldi resmen :26:
çok sevindim :) allah gönlüne göre versin kesin kızdır inşallah :) gelsin mutlu hamilelik senin için de
Insallah canim kesin kizdir kendimi cokta kaptirmak istemiyorum
Gelsin mutlu hamilelik hepimiz icin gelsin artik insallah

Valla şimdi panık oldun nie yaptırmal yasak bn hamile oldgumu öğrenğimden beri2 kere aldırdım nıe yasakki???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…