2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Sagolasin canim cok tesekur ederim olsun evini bul once sonra bol bol sohbet ederiz daha cok zaman gecircez burda sikma canini

Valla şimdi panık oldun nie yaptırmal yasak bn hamile oldgumu öğrenğimden beri2 kere aldırdım nıe yasakki???

Yok canim panik olma hic benim ablamin 2 cocugu var butun hamileligi boyunca agdaciya yaptirdi agdasini hicde sorun olmadi.
Oyle seyler getirme aklina bi hem agdadan dolayi bebegin falan dusecegini sanmiyorum vardir onun baska bi sebebi takmayin kafanizi boyle seylere rabbime emanet bizim yavrularimiz

Son düzenleme:
Kizlar atladigim mesajini gormeyip cevap yazamadigim varsa kusuruma bakmayin herkese cok tesekkur ederim iyiki varsiniz seviyorum sizleri canlarim benim darisi hepinizin basina insallah hep guzel haberler alalim

Yani ilk defa duydum cok sasrdımm cnm ya bence tuy dokucu bs kımyasal madde sonucda sacımıI bıle boyatmıoz kımyasal girmesin die

gaz o canım gaz bende 13 haftalığım ama gel gör 56 aylık gibiyim bazen iniyo o korkuyosun acaba bişiymi oldu diye yani merak edicek bişiy yok

En fazla 40 haftalık olmasın canım çok tatlısın😄😄 walla canım birden böyle şişince korktum açıkçası doktora gitmeme de daha 2 hafta var 😳

Kizlar atladigim mesajini gormeyip cevap yazamadigim varsa kusuruma bakmayin herkese cok tesekkur ederim iyiki varsiniz seviyorum sizleri canlarim benim darisi hepinizin basina insallah hep guzel haberler alalim

yarın 3 te benimde randevum var..inşallah güzel haberlerle gelirim bende

En fazla 40 haftalık olmasın canım çok tatlısın😄😄 walla canım birden böyle şişince korktum açıkçası doktora gitmeme de daha 2 hafta var 😳

hiç göbeğim yokken hamile kaldım şuan 11 haftalığım çok ilginç kocaman göbegim var abartısız 5 aylık gözüküyorumdur..bizde çok şaşırıyoruz eşimle yarın sorucam doktoruma normal mi diye

maşallah yanlış okumadıysam üçüncüde kızı yakaladın. ablamın da 3 oğlu var. 3. kız olsun çok istemişti ama kısmetinde yokmuş 3 tane aslan evladı var.
Allah hepimizin evlatlarına uzun uzun sağlıklı ömür versin

9-10 haftaya kadar benimde öyleydi. meğersem hep şişkinlikmiş gazmış . şimdi indi dümdüz hiç birşey yok.
birde karnının içi küçükse de erken çıkıyor

kizlar hepinizden uzun uzun alinti yapip yazmistim ama baglanti gitti maalesef bebeklerinin hayirli haberlerini alan arkadaşlarım hepinizin gözü aydin.. buradaki herkesi çok seviyorum ben hepiniz çok candansiniz.. Rabbim hepimize yavrularimizi sağ salim kucagimiza almayi nasip etsin inşaallah su mübarek iftar vakitlerinde.. ve kizlar ediyorsunuz biliyorum ama yine de demeden edemiycem evlat bekleyen Rabbimden yalvara yakara evlat isteyen kardeşlerimize dua edelim. öyle büyük bir nimet verdi ki Allah bize ne kadar sukretsek az. aklima geldikçe gözlerim doluyor. Rabbim hakkiyla sukredebilmeyi nasip etsin hepimize.. amiinnn

Şuan nette araştırıyorum heryerden gaz diyo doktoruna sorunca cevabını beklıyorum canım

kızlar kabızlık çeken var mı aranızda, ben fena halde kabızım kan ilacından dolayı, tavsiyeniz var mı bana ?

Valla şimdi panık oldun nie yaptırmal yasak bn hamile oldgumu öğrenğimden beri2 kere aldırdım nıe yasakki???

Ben 5 haftalıkken druma ağdayı sordum ve temizlik iyidir dedi. 2 kez gittim çok şükür bir sorun yok.

Okudum canım. Allah tez zamanda sağlıkla bebeğine kavuştursun inşallah..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İşte günün bomba haberi geldi. Sılam çok sevindim. Hayırlısı ile fıstığını kacağına almayı nasip etsin güzel Allahım...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet en iyisi oymuş, inş faydasını görürüz. Benim doktorum da onu verdi..

Aramıza hoşgeldin Ocak annesi:) inş bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alırız. Ilk bebeğim mi?

Hoşbuldum ilk değil 3. Yü bekliyorum inş. Senin?

I love Bonus

İşte günün bomba haberi geldi. Sılam çok sevindim. Hayırlısı ile fıstığını kacağına almayı nasip etsin güzel Allahım...
Canim cok tesekkur ederim sağolasın inşallah darısı seninde başına canım :)
Sagolasin canim teşekkür ederim bende inanin çok seviyorum hepinizi doktordan eve geldim hemen size yazim diye oturdum aile gibi olduk burda :)
Rabbim evlat hasreti çeken herkese nasip etsin insallah evlat sevgisini ...
Canim sağolasın evet üçüncü iki oğlum var hayırlı bakalım doktor kesin demedikten sonra inanamicam kızım olucagina bidaki kontrolumde kesinlesir inşallah..
Ben oglan fikrine de alıştırmistim kendimi hangisi hayırlı evlat olucaksa o olsun insallah :)
yarın 3 te benimde randevum var..inşallah güzel haberlerle gelirim bende
Canim inşallah guzel ve hayirli haberlerini aliriz yarin seninde bekliyorum güzel haberlerini ;-)
Yani ilk defa duydum cok sasrdımm cnm ya bence tuy dokucu bs kımyasal madde sonucda sacımıI bıle boyatmıoz kımyasal girmesin die

Tüy Dökücü zararlı olabilir ona birsey demem ama agdanin zararlı olduğunu sanmıyorum canım ...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…