ahh kızlar ahhh ev arıcam diye siteye girip doğru düzgün sohbete katılamıyorum bi de bu bilgisayarda bana bilirim gelmiyoooooorrr ühü ühü
sıla-m hayırlı olsun kuzucuğun
rabbim herkesin kalbine göre versin inşallah hepinizi çokkk öptüm
Valla şimdi panık oldun nie yaptırmal yasak bn hamile oldgumu öğrenğimden beri2 kere aldırdım nıe yasakki???
Yok canim panik olma hic benim ablamin 2 cocugu var butun hamileligi boyunca agdaciya yaptirdi agdasini hicde sorun olmadi.
Oyle seyler getirme aklina bi hem agdadan dolayi bebegin falan dusecegini sanmiyorum vardir onun baska bi sebebi takmayin kafanizi boyle seylere rabbime emanet bizim yavrularimiz
gaz o canım gaz bende 13 haftalığım ama gel gör 56 aylık gibiyim bazen iniyo o korkuyosun acaba bişiymi oldu diye yani merak edicek bişiy yok
Kizlar atladigim mesajini gormeyip cevap yazamadigim varsa kusuruma bakmayin herkese cok tesekkur ederim iyiki varsiniz seviyorum sizleri canlarim benim darisi hepinizin basina insallah hep guzel haberler alalim
En fazla 40 haftalık olmasın canım çok tatlısın😄😄 walla canım birden böyle şişince korktum açıkçası doktora gitmeme de daha 2 hafta var 😳
Kizlar atladigim mesajini gormeyip cevap yazamadigim varsa kusuruma bakmayin herkese cok tesekkur ederim iyiki varsiniz seviyorum sizleri canlarim benim darisi hepinizin basina insallah hep guzel haberler alalim
hiç göbeğim yokken hamile kaldım şuan 11 haftalığım çok ilginç kocaman göbegim var abartısız 5 aylık gözüküyorumdur..bizde çok şaşırıyoruz eşimle yarın sorucam doktoruma normal mi diye
9-10 haftaya kadar benimde öyleydi. meğersem hep şişkinlikmiş gazmış . şimdi indi dümdüz hiç birşey yok.
birde karnının içi küçükse de erken çıkıyor
hiç göbeğim yokken hamile kaldım şuan 11 haftalığım çok ilginç kocaman göbegim var abartısız 5 aylık gözüküyorumdur..bizde çok şaşırıyoruz eşimle yarın sorucam doktoruma normal mi diye
Allah razı olsun hayırla saglıkla dogurun insallah aLLAH KABUL ETSİN AGZINIZA YÜREGİNİZE SAGLIK amin
Şuan nette araştırıyorum heryerden gaz diyo doktoruna sorunca cevabını beklıyorum canım
Valla şimdi panık oldun nie yaptırmal yasak bn hamile oldgumu öğrenğimden beri2 kere aldırdım nıe yasakki???
merhabalar kızlar...
bir arkadaşım için, adı çiğdem, 41 hamileden 41 adet ayetel kürsi topluyoruz eğer okursanız buraya okudum diye yazarmısınız rica etsem... Allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin...
gerçi ne için olduğunu da yazayım bebiş sahibi olmak için duasına yardım edeceğiz...
slm kizlar nasilsiniz insallah herkesin keyfi yerindedir
topik acildigindan beri ilk defa icim icime sigmiyor ne bulanti ne kusma ne kilo vermis olmam hicbirsey umrumda degil.
Doktorda kontrolum vardi ve sukurler olsun bebegim cok iyi elleri ayaklari herseyini tek tek kontrol etti doktorum sukurler olsun rahati yerinde fistigimin
fistigimin diyorum cunki hazir olun kiza benziyor dedi doktor kesin degil tabiki ama benziyor demesi bile yetti valla dunyalar benim oldu ucuyorum resmen mutluluktan
Birdahaki kontrolde kesin belli olur dedi 29 temmuz birdahaki kontrolumuz gel teskere gel
Aklimdaki sorularida sordum:
Sari akinti icindoktor akintidan ornek alip kontrol ediyor temizse sorun yok benimki temiz cikti kontrol ettikten sonra temiz sorun yok olabilir bu donemlerde dedi...
Vitamin isini sordum bana birakiyor doktor fazlasida zararli diyor kendin arastir hangisi icine siniyorsa o hapi al dedi gecmis hamileliklerimde centrum almistim sanirim yeniden ona baslicam A dan Z ye tum vitaminlar var onda eczaneye gidip arastirma yapcam iyice ordada doktor var oda yardimci oluyor secimlerde...
Guatr ve kansizlik icin kan verdim yeniden sonuclari cumaya alcam herhalde iste boyle bizden haberler opuyorum hepinizi
Evet en iyisi oymuş, inş faydasını görürüz. Benim doktorum da onu verdi..
Aramıza hoşgeldin Ocak annesi:) inş bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alırız. Ilk bebeğim mi?
Canim cok tesekkur ederim sağolasın inşallah darısı seninde başına canım :)İşte günün bomba haberi geldi. Sılam çok sevindim. Hayırlısı ile fıstığını kacağına almayı nasip etsin güzel Allahım...
Sagolasin canim teşekkür ederim bende inanin çok seviyorum hepinizi doktordan eve geldim hemen size yazim diye oturdum aile gibi olduk burda :)kizlar hepinizden uzun uzun alinti yapip yazmistim ama baglanti gitti maalesefbebeklerinin hayirli haberlerini alan arkadaşlarım hepinizin gözü aydin.. buradaki herkesi çok seviyorum ben hepiniz çok candansiniz.. Rabbim hepimize yavrularimizi sağ salim kucagimiza almayi nasip etsin inşaallah su mübarek iftar vakitlerinde.. ve kizlar ediyorsunuz biliyorum ama yine de demeden edemiycem evlat bekleyen Rabbimden yalvara yakara evlat isteyen kardeşlerimize dua edelim . öyle büyük bir nimet verdi ki Allah bize ne kadar sukretsek az. aklima geldikçe gözlerim doluyor. Rabbim hakkiyla sukredebilmeyi nasip etsin hepimize.. amiinnn
Canim sağolasın evet üçüncü iki oğlum var hayırlı bakalım doktor kesin demedikten sonra inanamicam kızım olucagina bidaki kontrolumde kesinlesir inşallah..maşallah yanlış okumadıysam üçüncüde kızı yakaladın. ablamın da 3 oğlu var. 3. kız olsun çok istemişti ama kısmetinde yokmuş 3 tane aslan evladı var.
Allah hepimizin evlatlarına uzun uzun sağlıklı ömür versin
Canim inşallah guzel ve hayirli haberlerini aliriz yarin seninde bekliyorum güzel haberlerini ;-)yarın 3 te benimde randevum var..inşallah güzel haberlerle gelirim bende
Yani ilk defa duydum cok sasrdımm cnm ya bence tuy dokucu bs kımyasal madde sonucda sacımıI bıle boyatmıoz kımyasal girmesin die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?