2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Hoşbuldum ilk değil 3. Yü bekliyorum inş. Senin?

I love Bonus
Aramiza hosgeldin canım hayırlı olsun bebegin :)
Benimde üçüncü 2 oğlum var rabbime emanet seninkilerin cinsiyeti ne :)
Bilgilerini bana özelden yaz ekleyeyim listeye senide :)

Aramiza hosgeldin canım hayırlı olsun bebegin :)
Benimde üçüncü 2 oğlum var rabbime emanet seninkilerin cinsiyeti ne :)
Bilgilerini bana özelden yaz ekleyeyim listeye senide :)

Amin inş sağol. 10 yaşında bi oğlum var 2 yaşına yaklaşan 20 aylık kızım var 29 yaşındayım ama 30 ada girdim yani

I love Bonus

Kızlarr şimdi dr umun asistanı aradı ... İkili test sonucum temiz çıkmışş .... Darısı hepinizin başınaa..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gözün aydın canım. Darısı tüm test yaptırıp sonuç bekleyenlerin ve benim gibi yaptıracak olanların başına inşallah... Dua et bize.

Amin inş sağol. 10 yaşında bi oğlum var 2 yaşına yaklaşan 20 aylık kızım var 29 yaşındayım ama 30 ada girdim yani

I love Bonus

Sanırım bu süpriz oldu biraz :)
Maşallah canım rabbim acılarını gostermesin evlatlarimizin inşallah:)

Sanırım bu süpriz oldu biraz :)
Maşallah canım rabbim acılarını gostermesin evlatlarimizin inşallah:)

Hemde ne süpriz şoktan şoka girdim ama yapacak bişey yok alıştım artıkta ilerde nasıl zorlanacağımı düşündükçe kötü oluyorum

I love Bonus

Gündüzden beri okudum baya yazılanları benim ikili test zamanım gelmedi ama bu sefer dr aşırı ısrar etmezse yaptırmayı düşünmüyorum.

Yaptırdıktan sonra bana hiç bi faydası olmıyacak eğer ters bir durum varsa bile allah korusun ben bebeğimi aldıramam doğuma kadar bu kötü düşünceyle giderim.

Ama dr lar o kadar ısrar ediyoki insan o an mecbur hissediyo kendini.

I love Bonus

selam kizlar yaramaz oglumdan dolayi yazamiyorum size.biz de oniki haftalik oluyoruz.bulantilarim azaldi.iki kilo almisim o da hamilelikten degil tatilde akrabalarin yaptigi leziz seylerden dolayi.o yuzden sevindim.ilk hamileligimde cok almistim.ins bunda almam.henuz doktor takiplerime baslayamadim. keseyi gordukten sonra gitmedim bidaha.umarimkuzum iyidir. su anda sadece folbiol kullaniyorum sizler baska bisey aliyor musunuz?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım aynen erkek diyio kız olma kordonla karıştorma olasılığı yüksek oluyor ama koz dedimi çıkıyor hep emin olmadanda tahmin yapmıolar pek.. Koz benceee..

Saol canımm .. Herkez müjdelesin tez zamanda iyi sonuçları inşallahh

ikili testimi yaptırdım sonuç gayet iyi, 3-4 güne kan testi sonucuda çıkıcak,,,,, burada ki herkese destek olduğu için çok teşekkür ederim,,, malumünüz test öncesi çok stresli oluyordum,,,,, bu arada erkekmiş,,, sormama gerek bile kalmadı ,,, görmemek için kör olmak gerekiyordu,,,,, he he he he he,,,,

kızlar kabızlık çeken var mı aranızda, ben fena halde kabızım kan ilacından dolayı, tavsiyeniz var mı bana ?

Hangi kan ilacını kullanıyorsun canım? Bana drm ferra sanol vermişti mahvetti beni kabızlıktan sonra değiştirdi dr decavit verdi sende druna bi sor istersen

kızlar kabızlık çeken var mı aranızda, ben fena halde kabızım kan ilacından dolayı, tavsiyeniz var mı bana ?

Ananas, haşlanmış mısır, kuru kayısı, kuru erik deneyebilirsin. Çok zor durum Allah yardımcın olsun.

selam arkadaslar akşamları telden girdiğimden tek tek alıntı yapamıyorum.Aramıza yeni katılan arkadaslar olmus kazasiz bebeklerimize kavuşalım insallah.Sılacım sonunda kupa kızını buldun gözün Aydın :):)ikili testi iyi çıkan arkadaslar cok cok sevindim adınıza.

Bazi arkadaslar şişlikten bahsetmis bende aynk durumdayim Karnım hem cok şiş hem de az bile yesem rahatsiz oluyorum 2 3 kilo da almışım zaten.ama bu sislik huzursuz ediyor daha 3 aylikken boyleyse yandim diyorum

Ananas, haşlanmış mısır, kuru kayısı, kuru erik deneyebilirsin. Çok zor durum Allah yardımcın olsun.

ahhh ahh hepsini yiyorum, az önce siteden bi arkadaş asma yaprağı dedi onu denicem şimdi, pazardan pırasa alıcam. mahvetti beni yaa..

Canlarim soguk pres keciboynuzu pekmezini alanlar hangi adresten almistilar? Bana da link atar misiniz ben de alicam da.

Ogluslarin sayısı artıyor cnm sagligiyla sihhatiyle alirsin inş kucağına. Ikili teste de çok sevindim cnm güzel çıkmasına darısı hepimizin başına

Kızlar iyi geceler burada olan ve bana yardım edebilecek varmı.?
Bugün öğrendim ki bir arkadaşım bebek için tedavi görüyormuş yumurtası çatlamıyormuş iğne ve ilaç kullanıyormuş 41 tane ayetel kürsü okumama yardım edermisiniz FATOŞ SÖNMEZ adına hamişlerin duası kabul oluyor melekler var yanımızda umarım yardım edersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…