Aramiza hosgeldin canım hayırlı olsun bebegin :)Hoşbuldum ilk değil 3. Yü bekliyorum inş. Senin?
I love Bonus
Aramiza hosgeldin canım hayırlı olsun bebegin :)
Benimde üçüncü 2 oğlum var rabbime emanet seninkilerin cinsiyeti ne :)
Bilgilerini bana özelden yaz ekleyeyim listeye senide :)
Kızlarr şimdi dr umun asistanı aradı ... İkili test sonucum temiz çıkmışş .... Darısı hepinizin başınaa..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Amin inş sağol. 10 yaşında bi oğlum var 2 yaşına yaklaşan 20 aylık kızım var 29 yaşındayım ama 30 ada girdim yani
I love Bonus
Sanırım bu süpriz oldu biraz :)
Maşallah canım rabbim acılarını gostermesin evlatlarimizin inşallah:)
Canim cok tesekkur ederim sağolasın inşallah darısı seninde başına canım :)
Amin canım çok sağ ol. Allah razı olsun...
Cok tesekkur ederim canim Allah razi olsun darisi senin insallah saglikli olsun tum bebislerimiz
Canim burda ikili test diye birsey yok her defasinda doktor bastan asagiya kontrol ediyor bebegi kan testini 9 uncu haftamda yaptirmistim o kadar.
O kadar memnunumki doktorumun ilgisinden icim o yuzden cok rahat
Cok tesekkur ederim canim evet 2 oglum var rabbime emanet canim.Aslinda ben bu seferde kendimi oglan fikrine alistirmistim kiz olmassa diye halada kesin degil tabi ama benziyor demesi bile yetti doktorun gariban tesellisi iste
Allah hepimizin gonlune gore saglikli hayirli evlatlar versin insallah canim
Sagolasin eflalim inan bugun kendimi cok iyi hissediyorum bi taraftanda kafam iyice karisti keske sormasaydimda bidahaki kontrolde kesin olarak ogrenseydim diyorum kesin demeyince insan tam sevinemiyorda :26:
Darisi senin basina insallah sende guzel haberler alisin doktordan canim
Canim cok tesekkur ederim darisi sanada seninde gonlundeki olsun insallah
Benimde nereye baksam erkek cikiyordu o yuzden erkek fikrine alismistim aslinda doktor kiza benziyor deyince gercekten mi diye bagirmisim doktorda dur hemen kaptirma kesin degil falan dedi ben sok olunca
Canim cok tesekkur ederim darisi basina
Sagolasin canim cok tesekkur ederim rabbim saglikla kucagimiza aldigimiz gunleride gormeyi nasip etsin insallah
Cok tesekkur ederim canim off daha kesin kizim olucak diye sevinemiyorum ya doktor kesin degil dedi bidahaki kontrolde inssallah zamanda gecmez artik aslinda bekleyip kesin cinsiyeti ogrenmek en iyisi herhalde boyle insan adam akilli sevinemiyorda
Darisi basina canim insallah rabbim sanada gonlundeki erkek cocugunu nasip eder
aramiza hosgeldin canim izmire selamlar yari hemseri sayiliriz bende denizliliyim
oy oy bi erkegimiz daha oluyor demek seninki pipiyi belli etmis anne ben erkegim diyor resmen boyle resim benim ogluslarimda var
yaw pipiyi gordugu halde kesin dememis doktor bizde goruncek pipide yok tabi kesin demez benim doktor beklicez artik bidahaki kontrole kadar canim zamanda gecmez artik
cok tesekkur ederim canim darisi basina insallah sizlerinde guzel haberlerini aliriz en kisa zamanda
Sagolasin canim saglikli olusu en guzel haber tabiki elinin birini yuzune dayamis bakiyordu yavrum oy kiyamam ya minicik
Darisi basina insallah
Sagolasin canim cok tesekkur ederim insallah hepimiz hep iyi haberler alalim yavas yavas zor gunler bitiyor artik bundan sonrasi hep guzel olsun insallah
Canim tesekkur ederim rabbim hepimizin gonlune gore versin biz cok guzel bi topik olduk insallah hepimizin yuzu gulecek
Canim cok tesekkur ederim insallah sonuna kadar hep guzel haberler veririz birbirimize
Bak bu lafina cok katiliyorum canim yarim yamalak oldu benimkide kiza benziyor dedi ama kesin demedi oyle oluncada insan ne kiz diyebiliyor ne oglan yani ogrenmesem daha iyi gibiydi sanki kafam allak bullak oldu bidahaki randevum ayin 29 unda gecer mi gunler artik
Cok tesekkur ederim canim oylemi diyosun ablamda oyle dedi kiz icin kolay kolay tahmin yurutmez doktorlar yanlis olma ihtimali cok diye kizdir o kiz diyor
Oyy canim kiyamam bidahaki gittiginde kesin ogrenirsin hem benim gibi acabami diye soru isareti olmaz kafanda oylesi daha guzel az daha sabir
Gozun aydin canim zorlu gunleri geridemi birakiyoruz ne hepimiz guzel haberler saglikli haberler alalim artik cok cektik hakettik
Insallah degismez canim insallah darisi seninde basina gonlundeki neyse o olsun insallah
Merak etme canim bebege zarari olmaz sen fazladan seker almis oldun sadace bidahakine bu kadar kaptirma kendini yavas ic
Sagolasin canim darisi basiniza insallah
Canim cok tesekkur ederim icim cok rahatladi ya yavrumu gordum ellerini ayaklarini gordum daha ne isterim rabbimdemm sukurler olsun darisi basina insallah
sagolasin canim cok tesekkur ederim sanada doktorun kesin degil demisti dimi gerci senin icin farketmez ilk nasil olsa ne cikarsa bahtina
Canim icini ferah tut insallah hersey cok guzel olucak bebeginde sagliklidir hic merak etme aksine mutlu ol yarin bebegi gorcen annesi guzelce giyin suslen annecim ben geldim de yavruna
Benimde bugun 12+2 tahmini de olsa birsey ogrendim insallah sende ogrenirsin cinsiyetini
Hemde ne naz canim ya olsun inan unuttum herseyi saglikli olsun ben cekerim onun nazini
Cok tesekkur ederim darisi senin bebisin basina insallah saglikli haberler al sende en kisa zamanda
Canim insallah rabbim senin prenseslerinin yanina da bi prens verir insallah sabirsizlikla bekliyor olucam guzel haberini
Sagolasin canim cok tesekur ederim
Cok tesekkur ederim canim benim rabbim hepimizin gonlune gore versin insallah
Sagolasin canim prensesim dimi off kesinlessede soyle doya doya sevinsem sevincim kursagimda kaldi resmen :26:
Insallah canim kesin kizdir kendimi cokta kaptirmak istemiyorum
Gelsin mutlu hamilelik hepimiz icin
gelsin artik insallah
Gözün aydın canım. Darısı tüm test yaptırıp sonuç bekleyenlerin ve benim gibi yaptıracak olanların başına inşallah... Dua et bize.
kızlar kabızlık çeken var mı aranızda, ben fena halde kabızım kan ilacından dolayı, tavsiyeniz var mı bana ?
kızlar kabızlık çeken var mı aranızda, ben fena halde kabızım kan ilacından dolayı, tavsiyeniz var mı bana ?
maşallah bebişe, hayırlı olsun kızın
Hangi kan ilacını kullanıyorsun canım? Bana drm ferra sanol vermişti mahvetti beni kabızlıktan sonra değiştirdi dr decavit verdi sende druna bi sor istersen
maltofer kullanıyorum ben, 20 temmuzda kontrolüm var o zaman sorayım bakıyım
Ananas, haşlanmış mısır, kuru kayısı, kuru erik deneyebilirsin. Çok zor durum Allah yardımcın olsun.
ikili testimi yaptırdım sonuç gayet iyi, 3-4 güne kan testi sonucuda çıkıcak,,,,, burada ki herkese destek olduğu için çok teşekkür ederim,,, malumünüz test öncesi çok stresli oluyordum,,,,, bu arada erkekmiş,,, sormama gerek bile kalmadı ,,, görmemek için kör olmak gerekiyordu,,,,, he he he he he,,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?