2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Cin takvimi erkek diyordu, Rus takvimi kız.su makas - bıçak testi yapıldı onda da erkek çıktı. Rüyalarımda hep kız bebek gördüm. Yüzümde sırtım da hep sivilceler çıktı, ve şu Linea ligraa çizgisi baya erken belirdi. Göğüs uçlarında koyuluk ta oyle, baya koyulaşırsa erkenden.
oğlum olacakmış bu verilerle kıyaslama yapmak isteyen arkadaşlar olabilir.gerci herkesin belirtisi de farklı olabilir ben bi toparlayip yazayım dedim

Ahh ya Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inş bende erkek istiyorum tabii önce htırlısı sağlıklı sıhatli olsun da :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de seni merak ediyodum canım gözün aydınnnn:))) bak stres yaptığına değdimi:) erkek bebiş geliyor öyle miiii:)

Iyi geceler kizlar nasilsuniz
Bnm telefon bozuldu ins yarin aksam geliyor.ondan sonra hep aktif olmaya calisacagin ve hatimleri bi an once bitirmeye calisacagin.
Cinsiyetlerinni ogrenen arkadaslar hayirli olsun cok sevindim
Silam senin adina ayri sevindim canim.birde ulku arkadasi merak ediyorum.ikili test sonuclari cikmis sukur iyiymis cok sevindim .darisi digdr arkadaslarin basina.
Yeni gelen arkafaslar hepiniz hosgeldiniz .bebisler hayirki saglikli olur ins.
Bnm lekelenmem dewan ediyo progestana dewam .cok sancim oluyo ve kasigim sisti bi ara suan iyiyim
Epilasyondan bahsetmissiniz.bnm dr um agdanin bi zarari olmicani soledi disari gidiyosan hijyene onem ver dedi.jilet tuy dokucu lazer kesinlikle yok demisti.
Bu araBda silam banada doktor kiz dedi.Allah biliyo ya cok sevindim .kizima bi arkadas olsun istiyodum.onu anlicak onunla ayni seleri paylasicak bi kiz ama kordonu bacaklarinin arasina aldigindan pekde belli deglil dedi.hayirlisi rabbim habgisini lutfedip verirse basimin taci yeterki hayirli ve saglikli olsun degil mi

Canım ben çok iyiyim çok şükür sen nasılsın Rabbim hidayet versin zorlaştırmasın kolaylaştırsın inş
Ağdayı bende druma sormuştum yaptırma dedi ama ben jilet ve eldiven beceremiyorum 2 kere jilet yaptım çok zorlandım bugün gittim ağdaya hiç bir sorun olmadı Allaha çok şükür gayet iyiyiz yarın bi dr gidicem artık dayanamadım haftaya da kendi drumla rand var

Okudum canim.. Allah kabul eder hayirlisiyla insaallah..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Okudum canim.. Allah kabul eder hayirlisiyla insaallah..

Saol canım benim ağzına sağlık Rabbim kabul etsin dualarımızı isteyen herkese hayırlı evlatlar versin inş

Canlarim soguk pres keciboynuzu pekmezini alanlar hangi adresten almistilar? Bana da link atar misiniz ben de alicam da.

botanik ecza dan aldım canım. hergün iki tatlı kaşığı tüketiyorum . tadı süper

Gunaydin kizlar ben baya erkenciyim sanirim. Surekli telden giriyorum takip edemiyorum gecmisi ama taramalardan mutlu haberlerle donen arkadaslar cok sevindim. Cinsiystlerde erkek kiz esitlenmis neredeyse. Ben de bir site buldum eglence amacli cinsiyet belirlems ipuclari vermis. Benim belirtilerim her ikisinden de var. Agirlikli olarak erkek belirtileri ama kiz hissediyorum. Bu arada cogu kisi taramaya gidince cinsiyet ogrenip donuyor ne guzel. Benim 10 unda taramam. Tam 12 hafta oluyorum
acaba belli olur mu ki ?
Siteyi ekleyemiyorum gebelik org diye bir sitede var.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Son düzenleme:
Valla şimdi panık oldun nie yaptırmal yasak bn hamile oldgumu öğrenğimden beri2 kere aldırdım nıe yasakki???

yasak die kimse bişey dememiş canım ?sadece sakıncası varmı die sormuş kendini kastığın için belki sorun olabilir bilmiyorum yaptırmak isteyen yaptırıyor korkan ben gibi kesiyor

Gunaydın kızlar sabahın köründe uyandim 😁 bugun ikili teste gidicem hayırlısıyla inş iyi cıkar sonuclarımız 🙏

yasak die kimse bişey dememiş canım ?sadece sakıncası varmı die sormuş kendini kastığın için belki sorun olabilir bilmiyorum yaptırmak isteyen yaptırıyor korkan ben gibi kesiyor

Yukarda bı arkadas yasak dşük yapma tehlıken var demmiş ona dayanarak sordum...

selam fstıklar gunaydın..
Bende epilasyonu evde yapıyorum.Genital bölge için kendim alabildiğim kadarını alıyorum gerisi için doğru kuafore..
Bu arada demir ilacı bende ters tepti.Cırcır yaptı benı
Zaten normal olan bir yerim yok ki..Bu arada midem yanması yaşıyormusum,offf cidden neren ağrıdıgını neden bilmiyorum ben. Dün eşim 2 saat halimi dinledi sonunda gaviscon şurup içtim geçti yanmam.
Adam anlıyor neremın ağrıdıgını ben bilmiyorum offff.
Bu gidişle kabızlık ağrısı deyip doğurursam şaşırmayın..

Gunaydın kızlar sabahın köründe uyandim 😁 bugun ikili teste gidicem hayırlısıyla inş iyi cıkar sonuclarımız 🙏

günaydın :) inşallah hepimizin sonuçları iyi çıkar ben de bu cumartesi öğrenecem sonucumu.
12+4 olacam bu cumartesi inşallah cinsiyetini görürüz :)

günaydınnnnn :) ben jilet yapıyorum bebişim doğsun lazere gidip kökten kurtulacam inşallah . hep çocuğum olsun ondan sonra lazere gidecem diye beklemiştim
ahhh ah o mide ağrısı ve yanması. gavisconu kafaya dikecem neredeyse ama tınlamıyor bende..

Yukarda bı arkadas yasak dşük yapma tehlıken var demmiş ona dayanarak sordum...

beni alıntılamışsında canım ondan dedim bilmiyorum valla benm yazdığım gibi ilk gebeliğimde yaptırdım 2 gün sonra kanama gelmeye başaladı bunda temkinli davrandım yapmadım kestim sonrada kendim evde eldivenle aldım yavaş yavaş ama şunu biliyorum doktorların çoğu yapmana gerek yok dio demek bi bildikleri var die düşünüyorum...

siteyi merak ettim özleden msj atabilirmisin bakayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…