ikili testimi yaptırdım sonuç gayet iyi, 3-4 güne kan testi sonucuda çıkıcak,,,,, burada ki herkese destek olduğu için çok teşekkür ederim,,, malumünüz test öncesi çok stresli oluyordum,,,,, bu arada erkekmiş,,, sormama gerek bile kalmadı ,,, görmemek için kör olmak gerekiyordu,,,,, he he he he he,,,,
ikili testimi yaptırdım sonuç gayet iyi, 3-4 güne kan testi sonucuda çıkıcak,,,,, burada ki herkese destek olduğu için çok teşekkür ederim,,, malumünüz test öncesi çok stresli oluyordum,,,,, bu arada erkekmiş,,, sormama gerek bile kalmadı ,,, görmemek için kör olmak gerekiyordu,,,,, he he he he he,,,,
Iyi geceler kizlar nasilsuniz
Bnm telefon bozuldu ins yarin aksam geliyor.ondan sonra hep aktif olmaya calisacagin ve hatimleri bi an once bitirmeye calisacagin.
Cinsiyetlerinni ogrenen arkadaslar hayirli olsun cok sevindim
Silam senin adina ayri sevindim canim.birde ulku arkadasi merak ediyorum.ikili test sonuclari cikmis sukur iyiymis cok sevindim .darisi digdr arkadaslarin basina.
Yeni gelen arkafaslar hepiniz hosgeldiniz .bebisler hayirki saglikli olur ins.
Bnm lekelenmem dewan ediyo progestana dewam .cok sancim oluyo ve kasigim sisti bi ara suan iyiyim
Epilasyondan bahsetmissiniz.bnm dr um agdanin bi zarari olmicani soledi disari gidiyosan hijyene onem ver dedi.jilet tuy dokucu lazer kesinlikle yok demisti.
Bu araBda silam banada doktor kiz dedi.Allah biliyo ya cok sevindim .kizima bi arkadas olsun istiyodum.onu anlicak onunla ayni seleri paylasicak bi kiz ama kordonu bacaklarinin arasina aldigindan pekde belli deglil dedi.hayirlisi rabbim habgisini lutfedip verirse basimin taci yeterki hayirli ve saglikli olsun degil mi
Kızlar iyi geceler burada olan ve bana yardım edebilecek varmı.?
Bugün öğrendim ki bir arkadaşım bebek için tedavi görüyormuş yumurtası çatlamıyormuş iğne ve ilaç kullanıyormuş 41 tane ayetel kürsü okumama yardım edermisiniz FATOŞ SÖNMEZ adına hamişlerin duası kabul oluyor melekler var yanımızda umarım yardım edersiniz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Okudum canim.. Allah kabul eder hayirlisiyla insaallah..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Belim ve sirtim cok agriyo
Canlarim soguk pres keciboynuzu pekmezini alanlar hangi adresten almistilar? Bana da link atar misiniz ben de alicam da.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Valla şimdi panık oldun nie yaptırmal yasak bn hamile oldgumu öğrenğimden beri2 kere aldırdım nıe yasakki???
yasak die kimse bişey dememiş canım ?sadece sakıncası varmı die sormuş kendini kastığın için belki sorun olabilir bilmiyorum yaptırmak isteyen yaptırıyor korkan ben gibi kesiyor
Gunaydın kızlar sabahın köründe uyandim 😁 bugun ikili teste gidicem hayırlısıyla inş iyi cıkar sonuclarımız 🙏
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
selam fstıklar gunaydın..
Bende epilasyonu evde yapıyorum.Genital bölge için kendim alabildiğim kadarını alıyorum gerisi için doğru kuafore..
Bu arada demir ilacı bende ters tepti.Cırcır yaptı benı
Zaten normal olan bir yerim yok ki..Bu arada midem yanması yaşıyormusum,offf cidden neren ağrıdıgını neden bilmiyorum ben. Dün eşim 2 saat halimi dinledi sonunda gaviscon şurup içtim geçti yanmam.
Adam anlıyor neremın ağrıdıgını ben bilmiyorum offff.
Bu gidişle kabızlık ağrısı deyip doğurursam şaşırmayın..
Yukarda bı arkadas yasak dşük yapma tehlıken var demmiş ona dayanarak sordum...
Gunaydin kizlar ben baya erkenciyim sanirim. Surekli telden giriyorum takip edemiyorum gecmisi ama taramalardan mutlu haberlerle donen arkadaslar cok sevindim. Cinsiystlerde erkek kiz esitlenmis neredeyse. Ben de bir site buldum eglence amacli cinsiyet belirlems ipuclari vermis. Benim belirtilerim her ikisinden de var. Agirlikli olarak erkek belirtileri ama kiz hissediyorum. Bu arada cogu kisi taramaya gidince cinsiyet ogrenip donuyor ne guzel. Benim 10 unda taramam. Tam 12 hafta oluyorum
acaba belli olur mu ki ?
Siteyi ekleyemiyorum gebelik org diye bir sitede var.
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?