siteyi merak ettim özleden msj atabilirmisin bakayım...
Allah bi kolaylık verir inşallah cnm işin zor valla..Günaydın herkese 6 dan beri ayaktayım küçük çocuk olunca Zor oluyo.
Biraz rahatsız gibiydi zaten kakası üstüne geçmiş yıkadım uyumadı daha hep düşünüyorum karnım büyüdümü nasıl yıkıycam ben bu çocuğu
I love Bonus
Doktordan geldik 12+0 1 gün ilerıyız maşallah boyumuz 5,44 ense kalınlığı iyi dedi başka tahlılı istemıcem dedi bende yaptırmak istemıyodum zaten kızımdada ense baktırmıştım kan tahl yaptırmamıştım gelişimi iyi dedi 1 ay sonra gel dedi :))
Doktordan geldik 12+0 1 gün ilerıyız maşallah boyumuz 5,44 ense kalınlığı iyi dedi başka tahlılı istemıcem dedi bende yaptırmak istemıyodum zaten kızımdada ense baktırmıştım kan tahl yaptırmamıştım gelişimi iyi dedi 1 ay sonra gel dedi :))
Kızlar iyi geceler burada olan ve bana yardım edebilecek varmı.?
Bugün öğrendim ki bir arkadaşım bebek için tedavi görüyormuş yumurtası çatlamıyormuş iğne ve ilaç kullanıyormuş 41 tane ayetel kürsü okumama yardım edermisiniz FATOŞ SÖNMEZ adına hamişlerin duası kabul oluyor melekler var yanımızda umarım yardım edersiniz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ozelden de olmuyo canim sen gebelik ile org arasina noktayi koy. Yanina da cinsiyet tahmini yaz arat cikar
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
selam fstıklar gunaydın..
Bende epilasyonu evde yapıyorum.Genital bölge için kendim alabildiğim kadarını alıyorum gerisi için doğru kuafore..
Bu arada demir ilacı bende ters tepti.Cırcır yaptı benı
Zaten normal olan bir yerim yok ki..Bu arada midem yanması yaşıyormusum,offf cidden neren ağrıdıgını neden bilmiyorum ben. Dün eşim 2 saat halimi dinledi sonunda gaviscon şurup içtim geçti yanmam.
Adam anlıyor neremın ağrıdıgını ben bilmiyorum offff.
Bu gidişle kabızlık ağrısı deyip doğurursam şaşırmayın..
günaydın :) inşallah hepimizin sonuçları iyi çıkar ben de bu cumartesi öğrenecem sonucumu.
12+4 olacam bu cumartesi inşallah cinsiyetini görürüz :)
Hadi bakalım maşallah cok sevindim darısı bana inşallahDoktordan geldik 12+0 1 gün ilerıyız maşallah boyumuz 5,44 ense kalınlığı iyi dedi başka tahlılı istemıcem dedi bende yaptırmak istemıyodum zaten kızımdada ense baktırmıştım kan tahl yaptırmamıştım gelişimi iyi dedi 1 ay sonra gel dedi :))
Günaydın arkadaşlar bende de TSH hormonu yüksek çıktı ilaç kullanmaya başladım. Bir ay sonra kan verip tekrar değerleri kontrol edeceğiz.. Ama ben bir ay beklemeden gitmeyi düşünüyorum. Doktor biraz korkuttu beni düşük ve zeka geriliğine sebep oluyormuş TSH dengesizliği ama doktor bu ilacı kullanırsan problem yaşamazsın dedi. Yine de insan korkuyor. Şu an 9+2 yim ikili teste gidince tekrar değerlerimi kontrol ettireceğim. ikili teste de 12 haftada mu gitmek gerekir yoksa 11 inci haftada mı. Bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim.
selam fstıklar gunaydın..
Bende epilasyonu evde yapıyorum.Genital bölge için kendim alabildiğim kadarını alıyorum gerisi için doğru kuafore..
Bu arada demir ilacı bende ters tepti.Cırcır yaptı benı
Zaten normal olan bir yerim yok ki..Bu arada midem yanması yaşıyormusum,offf cidden neren ağrıdıgını neden bilmiyorum ben. Dün eşim 2 saat halimi dinledi sonunda gaviscon şurup içtim geçti yanmam.
Adam anlıyor neremın ağrıdıgını ben bilmiyorum offff.
Bu gidişle kabızlık ağrısı deyip doğurursam şaşırmayın..
2 li test 11-14. hafta arasında yapılıyor beni doktorum 12. haftamda çağırmıştı 2 li test için tsh için hangi ilacı kullanıyorsun?
Benimde düşük cıkmıştı dr hamilelikte olabiliyo demişti düzelmesse ilaç kullancan demişgi neyse ki tekrarladık düzelmişti cok şükür. Araştırmıştım ben tsh hakkında öyle cok hamileler ilaç kullanmış tsh için. İlaç dengeliyomuş.Allah'ın izniyle korkma allah'a emanet kuzular.Günaydın arkadaşlar bende de TSH hormonu yüksek çıktı ilaç kullanmaya başladım. Bir ay sonra kan verip tekrar değerleri kontrol edeceğiz.. Ama ben bir ay beklemeden gitmeyi düşünüyorum. Doktor biraz korkuttu beni düşük ve zeka geriliğine sebep oluyormuş TSH dengesizliği ama doktor bu ilacı kullanırsan problem yaşamazsın dedi. Yine de insan korkuyor. Şu an 9+2 yim ikili teste gidince tekrar değerlerimi kontrol ettireceğim. ikili teste de 12 haftada mu gitmek gerekir yoksa 11 inci haftada mı. Bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim.
Benimde düşük cıkmıştı dr hamilelikte olabiliyo demişti düzelmesse ilaç kullancan demişgi neyse ki tekrarladık düzelmişti cok şükür. Araştırmıştım ben tsh hakkında öyle cok hamileler ilaç kullanmış tsh için. İlaç dengeliyomuş.Allah'ın izniyle korkma allah'a emanet kuzular.
offf offf bende dikicem az kaldıgünaydınnnnn :) ben jilet yapıyorum bebişim doğsun lazere gidip kökten kurtulacam inşallah . hep çocuğum olsun ondan sonra lazere gidecem diye beklemiştim
ahhh ah o mide ağrısı ve yanması. gavisconu kafaya dikecem neredeyse ama tınlamıyor bende..
günaydın canımGünaydınnnnnnnnn
kıyamam bizde o gunleri görelim diye didiniyoruzGünaydın herkese 6 dan beri ayaktayım küçük çocuk olunca Zor oluyo.
Biraz rahatsız gibiydi zaten kakası üstüne geçmiş yıkadım uyumadı daha hep düşünüyorum karnım büyüdümü nasıl yıkıycam ben bu çocuğu
I love Bonus
ohh ne guzel haber bunlar sevındım canımm.Bugun yarın da benım 2li tarama sonuçlarım cıkacak bakalımDoktordan geldik 12+0 1 gün ilerıyız maşallah boyumuz 5,44 ense kalınlığı iyi dedi başka tahlılı istemıcem dedi bende yaptırmak istemıyodum zaten kızımdada ense baktırmıştım kan tahl yaptırmamıştım gelişimi iyi dedi 1 ay sonra gel dedi :))
ok canım demiri hemen yemekten sonra alıyorum tatlı niyetınemide yanması öldürecek beni yalnız demir ilacı alıyorsan gaviscon içtikten 2 saat sonra almaya çalış birbirlerini egale ediyorlarmış
11-12-13. haftalarda gıtmen gerekiyor ama 12. hafta en ıdealıGünaydın arkadaşlar bende de TSH hormonu yüksek çıktı ilaç kullanmaya başladım. Bir ay sonra kan verip tekrar değerleri kontrol edeceğiz.. Ama ben bir ay beklemeden gitmeyi düşünüyorum. Doktor biraz korkuttu beni düşük ve zeka geriliğine sebep oluyormuş TSH dengesizliği ama doktor bu ilacı kullanırsan problem yaşamazsın dedi. Yine de insan korkuyor. Şu an 9+2 yim ikili teste gidince tekrar değerlerimi kontrol ettireceğim. ikili teste de 12 haftada mu gitmek gerekir yoksa 11 inci haftada mı. Bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim.
ne bileyim kuzum ya bebek birde asağıda doktor öyle dedi yani daha dogrusu poposu aşagıda..Biraz uzun dediGunaydın canımmm şimdiden mide yanması erken değilmi ya? Allah yardımcın olsun o zaman ileriki haftalarda düşünemiyom seni 😃 oğlumda ben baya büyüktü artık mideme baskı yapıodu ondan yanıyodu cok fena oluyo insan. Kaç şişe gaviscon bitirmiştim 😃
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?