2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Günaydın herkese 6 dan beri ayaktayım küçük çocuk olunca Zor oluyo.

Biraz rahatsız gibiydi zaten kakası üstüne geçmiş yıkadım uyumadı daha hep düşünüyorum karnım büyüdümü nasıl yıkıycam ben bu çocuğu

I love Bonus

Doktordan geldik 12+0 1 gün ilerıyız maşallah boyumuz 5,44 ense kalınlığı iyi dedi başka tahlılı istemıcem dedi bende yaptırmak istemıyodum zaten kızımdada ense baktırmıştım kan tahl yaptırmamıştım gelişimi iyi dedi 1 ay sonra gel dedi :))

siteyi merak ettim özleden msj atabilirmisin bakayım...

Ozelden de olmuyo canim sen gebelik ile org arasina noktayi koy. Yanina da cinsiyet tahmini yaz arat cikar

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Allah bi kolaylık verir inşallah cnm işin zor valla..

gözün aydın ne mutlu sağlıklı olması bebikinin. ya cinsiyet tahmini yapmadı mı,bende 12+0da gitcemde yaparlar diye umuyodum

Masallah bebisine canim. Cinsiyeti goremediniz mi?

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

bende okudum canım inş. en kısa zamanda kavuşurlar yavrularına

Ozelden de olmuyo canim sen gebelik ile org arasina noktayi koy. Yanina da cinsiyet tahmini yaz arat cikar

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

merak işte ne test yaptıysam hepsi kız çıkıyo ben memnnum bu durumdan hiç fark etmez ilk bebeğimiz:)

mide yanması öldürecek beni yalnız demir ilacı alıyorsan gaviscon içtikten 2 saat sonra almaya çalış birbirlerini egale ediyorlarmış

kızlar herkese günaydın
benim 2 li test sonucum çıkmış netten görebiliyorum ama çok karışık hiç bişey anlamadım nasıl yorumlıycam bunu testi yaptıranlar sonucunu paylaşabilir mi nereye bakmam lazım?

Günaydın arkadaşlar bende de TSH hormonu yüksek çıktı ilaç kullanmaya başladım. Bir ay sonra kan verip tekrar değerleri kontrol edeceğiz.. Ama ben bir ay beklemeden gitmeyi düşünüyorum. Doktor biraz korkuttu beni düşük ve zeka geriliğine sebep oluyormuş TSH dengesizliği ama doktor bu ilacı kullanırsan problem yaşamazsın dedi. Yine de insan korkuyor. Şu an 9+2 yim ikili teste gidince tekrar değerlerimi kontrol ettireceğim. ikili teste de 12 haftada mu gitmek gerekir yoksa 11 inci haftada mı. Bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim.

günaydın :) inşallah hepimizin sonuçları iyi çıkar ben de bu cumartesi öğrenecem sonucumu.
12+4 olacam bu cumartesi inşallah cinsiyetini görürüz :)

İnşallah canımmm 🙏 bende bugun 12+6 oldum bakalım öğrenebilecekmiyiz cinsiyeti

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hadi bakalım maşallah cok sevindim darısı bana inşallah

2 li test 11-14. hafta arasında yapılıyor beni doktorum 12. haftamda çağırmıştı 2 li test için tsh için hangi ilacı kullanıyorsun?

Gunaydın canımmm şimdiden mide yanması erken değilmi ya? Allah yardımcın olsun o zaman ileriki haftalarda düşünemiyom seni 😃 oğlumda ben baya büyüktü artık mideme baskı yapıodu ondan yanıyodu cok fena oluyo insan. Kaç şişe gaviscon bitirmiştim 😃

2 li test 11-14. hafta arasında yapılıyor beni doktorum 12. haftamda çağırmıştı 2 li test için tsh için hangi ilacı kullanıyorsun?

euthyrox ama şu an dozunu hatırlamıyorum. İlacım evde sabah içip ofise gelmiştim.

Benimde düşük cıkmıştı dr hamilelikte olabiliyo demişti düzelmesse ilaç kullancan demişgi neyse ki tekrarladık düzelmişti cok şükür. Araştırmıştım ben tsh hakkında öyle cok hamileler ilaç kullanmış tsh için. İlaç dengeliyomuş.Allah'ın izniyle korkma allah'a emanet kuzular.

Sabahın köründe uyandım ve bugun cok midem bulanıyor. Sabahları bişi yiyemiyorum yersem öglen dahada bişi yiyemiyorum bol su içip wcden cıkamıyorum 😃 içtiğim su'hemen wc gidiyo 😳

Bende TSH yüksek ama dediğin gibi çok da korkmamak gerek. Teşekkür ederim.

günaydın herkese ilk sayfadaki ankete nasıl katılabilirim ? yeniyim kimseye özel mesaj atamıyorum ki

offf offf bende dikicem az kaldı
Günaydınnnnnnnnn

günaydın canım
kıyamam bizde o gunleri görelim diye didiniyoruz
ohh ne guzel haber bunlar sevındım canımm.Bugun yarın da benım 2li tarama sonuçlarım cıkacak bakalım
mide yanması öldürecek beni yalnız demir ilacı alıyorsan gaviscon içtikten 2 saat sonra almaya çalış birbirlerini egale ediyorlarmış
ok canım demiri hemen yemekten sonra alıyorum tatlı niyetıne. Gavisconuda yatmadan once aldım
11-12-13. haftalarda gıtmen gerekiyor ama 12. hafta en ıdealı
ne bileyim kuzum ya bebek birde asağıda doktor öyle dedi yani daha dogrusu poposu aşagıda..Biraz uzun dedi. Ah dedim bende 56 cm doğmusum ama doğdum doğalı sadece 1 metre uzayabildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…