mantı yap canım bende ki mantı tutkusu kimsede yok heralde![]()
kızlar var ya matı filan demein canım çekerrr ....valla çekti bile :))))y
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mantı yap canım bende ki mantı tutkusu kimsede yok heralde![]()
bende 3 haftalıkken öğrendim :) tutunur tutunmaz
canım benım 29 yaşındayım ilk denememizde doğal yollarla Rabbim bana mücizemi bahşetti.Binlerce şükür. Satım 28 Mart. Ama doktora göre bebek 5 haftalık daha.. Normalde 6 olması gerekiyor ama bende birde pco var..Doktor beni karşısında görünce şasırdı.(Normalde 1 yıl deneyin demişti)O yüzden kalp atışını duyduktan sonra tam zamanı belirleriz dedi.
Progestan verdi gene de kullan dedi doktor en azından 10 gun sonraki muayeneye kadar. Birde istek üzerine ben toksoplazma testi yaptırdım. Evimde kedim var. Gayet iyi bakımlı sorun olacagını sanmıyorum ama aklımdan çıksın dedim. Şimdilik bu kadar canım..![]()
Kızlar kimseye anlatamadım nasıl ogrendıgımı sıze anlatım 4 gun once kahverengı bır kanamam vardı ama adet degıldı anlasılıyordu neyse doktordan hemen randevu aldım korktum kotu bırsey mı var acaba dıe kocam da benımle geldı ben aglıom o sakınlestırıyo fln ısmımı soyledıler gırdım ultrasonda baktı ıste hersey normal ama dedı bende korktum rahımınde kucuk bır kese gıbı bsey var dedm sen yakında ovulasyon olmussun dedı 10 gun once fln eeee dedım bende heycanlı kadın o yuzden hamıle kalmıs olabılırsın yanı yuzde 95 fln dedı sımdı hafta sonu test yaptır ve yanıma gel dedı ya test negatıv cıkara dıe korkuyorum ya bır sorun olursa ben naparım tam alıstım bebıs fıkrıne![]()
hava düzgün olsaydı hafta sonu pamukkale diye biryer varmış sanırım alayda tam da bilmiyorum oraya gitcektik arkadaşlarla ama hava açmaz gibi.ben de alay lojmanlarında kalıyorum. şuan işteyim acıktım hava yağmurlu çıkamıcam bi yere evde olsaydım keşke hazırlar yerdim yemeğimi![]()
ıste doktor cumartesı yap dedı kocama dıorum kı bu gun alım hayır dıyo bır kerede doktoru dıne yarın alcam dıo
dayanamıorum sabırsızlanıorum ama korkuyorum da ya tek cızgı cıkarsa![]()
canım iyi sabrediyorsun valla ben olsam kaç defa yapmıştım...yoksa kendi kendimi yerdim yarın kadar...inşallah hamilesindir..
Sıla derler ya hani eli şeyinde oturuyo aynen öleyım afedersinizz
Vi uykuhali bi halszlik afff allhım
canım hiç kafana takma tutunma belirtilerdir bence..
ama rahatlıcaksan test yap tabi...
inşallah hayırlı haberlerini alırız...
Nevincim keske bugun savah ilk idrarinla yapsaydım canım
Eger eczane yakınsa al söle ama adetinin geçmedigini ona göre test versinler bidenem hadi kız bizede söle
sagol canım mallesef evden cıkamadım anahtarı bulamıyorum sabırla alakası yok cnm sadece korkuyorum
ya kızlar bende kan testinden erkenden öğrenmiştim o yüzden idrar testi yapmamıştım
bende yapsam mı ki hatıra kalır![]()
seni çok iyi anlıyorum canım...o korkuları bende yaşadımm...kalbini ferah tut bebişin seninle inşallah
canım aynıyız seninleee
geçen ay adet gecikmelerimden dolayı doktora gittim..PKO var sende dedi 6 ay normal yola deneyin olmazsa aşılama yaparız dedi..
biz normalde yaz sonu istiyorduk bebişi ama doktor öyle deyince korktuk korunmayı bıraktık..
aynı senin gibi bebişimiz ilk aydan doğall yola geldii..çok şaşkın ve sevinçliyim
sağlıkla kucağımıza alırız inşallah..
canım hiç kafana takma tutunma belirtilerdir bence..
ama rahatlıcaksan test yap tabi...
inşallah hayırlı haberlerini alırız...
hava düzgün olsaydı hafta sonu pamukkale diye biryer varmış sanırım alayda tam da bilmiyorum oraya gitcektik arkadaşlarla ama hava açmaz gibi.
işe giden evde olmak istiyor evde olan çalışmak istiyor :)
artık çantana meyve özellikle 1 elma veya muz koy acıkınca yemen gerek.
ben her sabah aç karnına 1 elma yiyorum. bağısaklarımı da çalıştırıyor hem de çok faydalı.
kolay gelsin bebişine iyi bak ihmal etme . :)
ya kızlar bende kan testinden erkenden öğrenmiştim o yüzden idrar testi yapmamıştım
bende yapsam mı ki hatıra kalır![]()