Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haftasonu hava güzel olursa bizde gidicez oraya pikniğe yarın da yağmurlu görünüyo ama pazar iyi gibi. ceviz taşıyorum yanımda sincap gibi acıkınca bi iki tane yiyorum incir kuru kayısı da getiriyorum bi tane ondan bi tane bundan geçiştiriyorum :)
Kızlaaarrrrrr sonucum çıkmış :) çarşamba 319 du bugün 652.7 galiba 2 ye katlamışım iki günde :)) sevindirik oldum.. 4 haftalık falan dedi.. Anlıcaanız benim geç döllenme olmuş galiba..
Kızlaaarrrrrr sonucum çıkmış :) çarşamba 319 du bugün 652.7 galiba 2 ye katlamışım iki günde :)) sevindirik oldum.. 4 haftalık falan dedi.. Anlıcaanız benim geç döllenme olmuş galiba..
oyy canim cok sevindim hadi hayirli olsun rahatla artık stres yok :)Kızlaaarrrrrr sonucum çıkmış :) çarşamba 319 du bugün 652.7 galiba 2 ye katlamışım iki günde :)) sevindirik oldum.. 4 haftalık falan dedi.. Anlıcaanız benim geç döllenme olmuş galiba..
Eki Görüntüle 1107523 kizlar iste bu ultrasondaki kese
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hadi gözün aydın bir de ben alsam sonucumu rahatlıyacam.![]()
hayırlı olsun canım Allah tamamını erdırsnKızlaaarrrrrr sonucum çıkmış :) çarşamba 319 du bugün 652.7 galiba 2 ye katlamışım iki günde :)) sevindirik oldum.. 4 haftalık falan dedi.. Anlıcaanız benim geç döllenme olmuş galiba..
bak canım gördün mü korktuğun gibi olmadı hayırlı olsun inş.
Eki Görüntüle 1107523 kizlar iste bu ultrasondaki kese
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ayy masallah canım sanada.. Ne güzel o zaman bu pco cokta kötü birsey degıl ya.![]()
haftasonu hava güzel olursa bizde gidicez oraya pikniğe yarın da yağmurlu görünüyo ama pazar iyi gibi. ceviz taşıyorum yanımda sincap gibi acıkınca bi iki tane yiyorum incir kuru kayısı da getiriyorum bi tane ondan bi tane bundan geçiştiriyorum :)
ayyyyyy mini mini minnak ya![]()
![]()
maşallah kaçıncı haftada gördün canım
hatta iyi bir şey galiba...baksana bizimki tahminimizden erken geldi...
ama forumları okudukça da hep korktum..olmayan da oluyormuş sanırım..
bi de benim de yaşım 27..yap gitsin dedim yaptık oldu
bende çalışıyorum canım..aynen enin gibi sincap oldum..
acıktıkça ceviz yiyiorum aralarda..kuru kayısı incir pek sevmiyorum ama faydalıysa şifa niyetine yerim kii..
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :) maşallah ikinize de
sagol canım bende hergün birtane çeyim zaten mide yanması başladı bile..kızlar bu arada ablamda 29 haftalık hamile ikinci bebişini doğuracak hayırlısıyla.. doktoru ona tekrar hatırlatmış o da bana söyledi hergün 1 tane maden suyu için diye özellikle gelişim geriliği olan bebişlerde özellikle doktorlar söylüyormuş. bende yarın gidicem doktora bende bi daha sorarım ona göre sizde bir doktorunuza danışın isterseniz hergün 1 şise maden suyu vücuddaki eksik mineralleri tamamlıyormuş..:)))
aynen benim gibisin bende adetime 3 gun kala esime dedim test alalim yapicam durmadan dusunceme kafam rahatlasin diye oda tamam dedi iyikide almisim erkenden ogrendim bebisimi![]()
Yanı hamılemıyım cnm sence test yarına kaldı