offf offf bende dikicem az kaldı
günaydın canım
kıyamam bizde o gunleri görelim diye didiniyoruz
ohh ne guzel haber bunlar sevındım canımm.Bugun yarın da benım 2li tarama sonuçlarım cıkacak bakalım
ok canım demiri hemen yemekten sonra alıyorum tatlı niyetıne. Gavisconuda yatmadan once aldım
11-12-13. haftalarda gıtmen gerekiyor ama 12. hafta en ıdealı
ne bileyim kuzum ya bebek birde asağıda doktor öyle dedi yani daha dogrusu poposu aşagıda..Biraz uzun dedi. Ah dedim bende 56 cm doğmusum ama doğdum doğalı sadece 1 metre uzayabildim [/QUOT
Teşekkürler
offf offf bende dikicem az kaldı
günaydın canım
kıyamam bizde o gunleri görelim diye didiniyoruz1:
Günaydın kızlar bana akıl verin benim paşa oğlum malum bir haftadır hasta, normalde yerinde bir dk durmazdı ama sürekli yatıyor şimdi hastalığı epey hafifledi ama hala yatmak istiyor ki normalde hasta da olsa asla yatamayan bir çocuktu ( bana çekmiş) gelin görün ki ne oyuncaklarıyla oynuyor ne başka bir şey yapıyor, oğlum kalk oyna diyorum istemiyorum yatıcam diyor, benden etkilendiği çok açık sürekli yatmama alışık değildi bütün düzeni değişti ve bu durum beni çok üzüyor, ne yapacağımı şaşırdım neşesi gitti kuzumun nasıl neşelendiricem bilemiyorum sırf o kalksın diye bende kalkıyorum, babaannesigile her gün gitmek isterdi şimdi ağlıyor gitmiycem diyor, gitsede iki dk sonra anneme gidicem diye geri dönüyor, oğlumun kurtluluğunu özlüycem aklıma gelmezdi hiç:)) akıl verin bana ne yapayım ben
Kızlar iyi geceler burada olan ve bana yardım edebilecek varmı.?
Bugün öğrendim ki bir arkadaşım bebek için tedavi görüyormuş yumurtası çatlamıyormuş iğne ve ilaç kullanıyormuş 41 tane ayetel kürsü okumama yardım edermisiniz FATOŞ SÖNMEZ adına hamişlerin duası kabul oluyor melekler var yanımızda umarım yardım edersiniz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın kızlar bana akıl verin benim paşa oğlum malum bir haftadır hasta, normalde yerinde bir dk durmazdı ama sürekli yatıyor şimdi hastalığı epey hafifledi ama hala yatmak istiyor ki normalde hasta da olsa asla yatamayan bir çocuktu ( bana çekmiş) gelin görün ki ne oyuncaklarıyla oynuyor ne başka bir şey yapıyor, oğlum kalk oyna diyorum istemiyorum yatıcam diyor, benden etkilendiği çok açık sürekli yatmama alışık değildi bütün düzeni değişti ve bu durum beni çok üzüyor, ne yapacağımı şaşırdım neşesi gitti kuzumun nasıl neşelendiricem bilemiyorum sırf o kalksın diye bende kalkıyorum, babaannesigile her gün gitmek isterdi şimdi ağlıyor gitmiycem diyor, gitsede iki dk sonra anneme gidicem diye geri dönüyor, oğlumun kurtluluğunu özlüycem aklıma gelmezdi hiç:)) akıl verin bana ne yapayım ben
Kızlar iyi geceler burada olan ve bana yardım edebilecek varmı.?
Bugün öğrendim ki bir arkadaşım bebek için tedavi görüyormuş yumurtası çatlamıyormuş iğne ve ilaç kullanıyormuş 41 tane ayetel kürsü okumama yardım edermisiniz FATOŞ SÖNMEZ adına hamişlerin duası kabul oluyor melekler var yanımızda umarım yardım edersiniz
üzülme canım nasılsa daha çoook burda olucazahh kızlar ahhh ev arıcam diye siteye girip doğru düzgün sohbete katılamıyorum bi de bu bilgisayarda bana bilirim gelmiyoooooorrr ühü ühü
sıla-m hayırlı olsun kuzucuğun
rabbim herkesin kalbine göre versin inşallah hepinizi çokkk öptüm
çoook normal benimki yeni indi:) gazdan tatlımKızlar bişi sorrcam bugün 9+2 olduk dün bişeyim yokken bugün müthiş bir şişlik var göbeğimde adet olmadığın için şişkinlik ondandır yoksa bebek şuan görülecek kadar olmaz dediler ama ben adet öncesinde bile karnımın şiştiğini bilmem bukadar şişmem normal mi siZce 😳
net olmayınca öyle oluyor ama kız dediyse kızdır canım genelde erkek de yanılıyorlar, inşallah canım yarın randevum heyecan bastı:18:Sagolasin eflalim inan bugun kendimi cok iyi hissediyorum bi taraftanda kafam iyice karisti keske sormasaydimda bidahaki kontrolde kesin olarak ogrenseydim diyorum kesin demeyince insan tam sevinemiyorda :26:
Darisi senin basina insallah sende guzel haberler alisin doktordan canim
:
aminn canım bende seni seviyorum canımkizlar hepinizden uzun uzun alinti yapip yazmistim ama baglanti gitti maalesefbebeklerinin hayirli haberlerini alan arkadaşlarım hepinizin gözü aydin.. buradaki herkesi çok seviyorum ben hepiniz çok candansiniz.. Rabbim hepimize yavrularimizi sağ salim kucagimiza almayi nasip etsin inşaallah su mübarek iftar vakitlerinde.. ve kizlar ediyorsunuz biliyorum ama yine de demeden edemiycem evlat bekleyen Rabbimden yalvara yakara evlat isteyen kardeşlerimize dua edelim . öyle büyük bir nimet verdi ki Allah bize ne kadar sukretsek az. aklima geldikçe gözlerim doluyor. Rabbim hakkiyla sukredebilmeyi nasip etsin hepimize.. amiinnn
siyah kuru erik, gün kurusu kayısı, 3 litre su, activia yoğurtkızlar kabızlık çeken var mı aranızda, ben fena halde kabızım kan ilacından dolayı, tavsiyeniz var mı bana ?
ayyy maşallah genç anneAmin inş sağol. 10 yaşında bi oğlum var 2 yaşına yaklaşan 20 aylık kızım var 29 yaşındayım ama 30 ada girdim yani
I love Bonus
aynen canım strese sokup karambole getiriyorlar ama benim bunda da niyetim yokGündüzden beri okudum baya yazılanları benim ikili test zamanım gelmedi ama bu sefer dr aşırı ısrar etmezse yaptırmayı düşünmüyorum.
Yaptırdıktan sonra bana hiç bi faydası olmıyacak eğer ters bir durum varsa bile allah korusun ben bebeğimi aldıramam doğuma kadar bu kötü düşünceyle giderim.
Ama dr lar o kadar ısrar ediyoki insan o an mecbur hissediyo kendini.
I love Bonus
canım iyi durmuşun bunca zaman:)selam kizlar yaramaz oglumdan dolayi yazamiyorum size.biz de oniki haftalik oluyoruz.bulantilarim azaldi.iki kilo almisim o da hamilelikten degil tatilde akrabalarin yaptigi leziz seylerden dolayi.o yuzden sevindim.ilk hamileligimde cok almistim.ins bunda almam.henuz doktor takiplerime baslayamadim. keseyi gordukten sonra gitmedim bidaha.umarimkuzum iyidir. su anda sadece folbiol kullaniyorum sizler baska bisey aliyor musunuz?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
okudum canım Allah kabul etsinKızlar iyi geceler burada olan ve bana yardım edebilecek varmı.?
iyi yapmışsın canım kesinleşsinde benimkide iki gebeliğimde ki farkı yazarım tabi bu kızsaCin takvimi erkek diyordu, Rus takvimi kız.su makas - bıçak testi yapıldı onda da erkek çıktı. Rüyalarımda hep kız bebek gördüm. Yüzümde sırtım da hep sivilceler çıktı, ve şu Linea ligraa çizgisi baya erken belirdi. Göğüs uçlarında koyuluk ta oyle, baya koyulaşırsa erkenden.
oğlum olacakmış bu verilerle kıyaslama yapmak isteyen arkadaşlar olabilir.gerci herkesin belirtisi de farklı olabilir ben bi toparlayip yazayım dedim
canım inşallah bir an önce toparlanırsın özledikIyi geceler kizlar nasilsuniz
Bnm telefon bozuldu ins yarin aksam geliyor.ondan sonra hep aktif olmaya calisacagin ve hatimleri bi an once bitirmeye calisacagin.
Cinsiyetlerinni ogrenen arkadaslar hayirli olsun cok sevindim
Silam senin adina ayri sevindim canim.birde ulku arkadasi merak ediyorum.ikili test sonuclari cikmis sukur iyiymis cok sevindim .darisi digdr arkadaslarin basina.
Yeni gelen arkafaslar hepiniz hosgeldiniz .bebisler hayirki saglikli olur ins.
Bnm lekelenmem dewan ediyo progestana dewam .cok sancim oluyo ve kasigim sisti bi ara suan iyiyim
Epilasyondan bahsetmissiniz.bnm dr um agdanin bi zarari olmicani soledi disari gidiyosan hijyene onem ver dedi.jilet tuy dokucu lazer kesinlikle yok demisti.
Bu araBda silam banada doktor kiz dedi.Allah biliyo ya cok sevindim .kizima bi arkadas olsun istiyodum.onu anlicak onunla ayni seleri paylasicak bi kiz ama kordonu bacaklarinin arasina aldigindan pekde belli deglil dedi.hayirlisi rabbim habgisini lutfedip verirse basimin taci yeterki hayirli ve saglikli olsun degil mi
öğrenebilirsin canım her dr söylemiyor biliyorlar ama 16 yı beklemeyi tercih ediyorlarGunaydin kizlar ben baya erkenciyim sanirim. Surekli telden giriyorum takip edemiyorum gecmisi ama taramalardan mutlu haberlerle donen arkadaslar cok sevindim. Cinsiystlerde erkek kiz esitlenmis neredeyse. Ben de bir site buldum eglence amacli cinsiyet belirlems ipuclari vermis. Benim belirtilerim her ikisinden de var. Agirlikli olarak erkek belirtileri ama kiz hissediyorum. Bu arada cogu kisi taramaya gidince cinsiyet ogrenip donuyor ne guzel. Benim 10 unda taramam. Tam 12 hafta oluyorum
acaba belli olur mu ki ?
Siteyi ekleyemiyorum gebelik org diye bir sitede var.
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
inşallah güzel çıkar canımGunaydın kızlar sabahın köründe uyandim 😁 bugun ikili teste gidicem hayırlısıyla inş iyi cıkar sonuclarımız 🙏
selam fstıklar gunaydın..
Bende epilasyonu evde yapıyorum.Genital bölge için kendim alabildiğim kadarını alıyorum gerisi için doğru kuafore..
Bu arada demir ilacı bende ters tepti.Cırcır yaptı benı
Zaten normal olan bir yerim yok ki..Bu arada midem yanması yaşıyormusum,offf cidden neren ağrıdıgını neden bilmiyorum ben. Dün eşim 2 saat halimi dinledi sonunda gaviscon şurup içtim geçti yanmam.
Adam anlıyor neremın ağrıdıgını ben bilmiyorum offff.
Bu gidişle kabızlık ağrısı deyip doğurursam şaşırmayın..
günaydınGünaydınnnnnnnnn
ben daha erkenciyim dörtten beriGünaydın herkese 6 dan beri ayaktayım küçük çocuk olunca Zor oluyo.
Biraz rahatsız gibiydi zaten kakası üstüne geçmiş yıkadım uyumadı daha hep düşünüyorum karnım büyüdümü nasıl yıkıycam ben bu çocuğu
I love Bonus
maşallah bebişeDoktordan geldik 12+0 1 gün ilerıyız maşallah boyumuz 5,44 ense kalınlığı iyi dedi başka tahlılı istemıcem dedi bende yaptırmak istemıyodum zaten kızımdada ense baktırmıştım kan tahl yaptırmamıştım gelişimi iyi dedi 1 ay sonra gel dedi :))
bir bilgim yok canımkızlar herkese günaydın
benim 2 li test sonucum çıkmış netten görebiliyorum ama çok karışık hiç bişey anlamadım nasıl yorumlıycam bunu testi yaptıranlar sonucunu paylaşabilir mi nereye bakmam lazım?
canım hiç korkma düzenli ilaç kullanacaksın hamilelik boyunca, mutlaka düzenli takip eden bir endokrin doktorun olsunGünaydın arkadaşlar bende de TSH hormonu yüksek çıktı ilaç kullanmaya başladım. Bir ay sonra kan verip tekrar değerleri kontrol edeceğiz.. Ama ben bir ay beklemeden gitmeyi düşünüyorum. Doktor biraz korkuttu beni düşük ve zeka geriliğine sebep oluyormuş TSH dengesizliği ama doktor bu ilacı kullanırsan problem yaşamazsın dedi. Yine de insan korkuyor. Şu an 9+2 yim ikili teste gidince tekrar değerlerimi kontrol ettireceğim. ikili teste de 12 haftada mu gitmek gerekir yoksa 11 inci haftada mı. Bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim.
canım sen bilgini yaz buraya ben sılaya özel mesaj atarımgünaydın herkeseilk sayfadaki ankete nasıl katılabilirim ? yeniyim kimseye özel mesaj atamıyorum ki
canım yese keşke hiç iştah sorunumuz yoktu bir haftadır günde bir muz iki kaşık çorbayla duruyor, çok değişti kesinlikle psikolojik çünkü anne sen nenden yatıyorsun diye sordukça karnım ağrıyor midem bulanıyor dedim, o da zaten kustuğu için gittik acileayyy üzülme canım ya halsizliğini atamamıştır. ona güzel doping yapan şeylerden yedir. ablam pekmezin içine zencefil rendelerdi çocuklar hemen ayaklanırdı.
eğer boğazında öksürük ya da iltihap varsa kuru soğan rendele içine de bal katıp 2 tatlı kaşığını yedir hemen söker, doğal antibiyotik.
bizim yeğenlerde öyle çok yaramazlar ama hasta olup öyle sessiz sakin yatınca insanın zoruna gidiyor . geçer inşallah geçmiş olsun öp yerimize kuzucuk
Geçmiş olsun nesi vardı kaç yaşında
I love Bonus
günaydın canım kuzun hastalığı da bahane edip seni mi taklit etmeye başladı belki yattığınız yerden oyun uydura bilirsiniz
kendini yormadan oturduğun yerden onunla oynamaya çalış bari oda küçük bişey denmez ki
üzülme canım nasılsa daha çoook burda olucaz
çoook normal benimki yeni indi:) gazdan tatlım
inş. az kaldı 12. haftaya kadar bekeledim bi 3-4 hafta daha beklerim :) birde benim kuzumun arkası dönüktü zaten mışıl mışıl uyuyordu arkası dönük olursa zaten doktor nasıl görcek cinsiyeti belkide ondan dedi doktorum 16. da gösterirse diye kız evi naz evi belki kızdır :)
Evet canım bende de var tansiyon düşüklüğü ondan mı oldu ki acaba:/ sana da geçmiş olsungidemedim doktora da çok halsizdim bugün
kaç haftalıksınız canım?
bu arada benim totom çok genişledi:) kilo almadım ama çok yayvanlaştı oğluşda öyle değildi top gibi karnım vardı sadece, sabah eşimde dedi:) şimdi ne demek oluyor cinsiyeti diye soruyor:) kız demek oluyor dedim yok ya tüh diyordoymamış erkeğe kız canım alış dedim nerden biliyorsam
Mide yanması kızlar tahini deneyin pişman olmazsınız
ah canım benimki geçmiyor ki dün eşimi aradım ağladım bir ilaç alamadın diye eczaneler yok diyormuş şaka gibi nasıl olmaz yarın doktorumdan istiycem iyi dayandımGünaydın kızlar,hayırlı sabah lar...Bu sabah bir kaç gündür olmayan mide bulantılarım geri geldi
Ben de piposunda hatundan şimdi kocaman pipom oldu demek kız çocuktan :))
Sadece kan sulandırıcı kullandığın için mi sezeryan, yoksa tüp bebek olduğu için mi yoksa ikisi biirden mi
Bende kan sulandırıcı iğneyi 16. haftaya kadar kullanacakmışım.
Sadece çoook merak ettiğim bir şey var. Kimin tüp bebek yaptırdığını duysam yada okusam hep doğumları sezeryan.
Ve bazıları da tüp bebek olunca doktorlar riske atmıyorlar, mutlaka sezeryan yapıyorlar deniliyor.
Senin bu konuda bildiğin bir şey var mı acaba? Ben hep normal doğum yapmak istemişimdir çünkü:18:
Doymayan bebek mi ben miii anlamadım gitti
Bende aynı durumdayım. Azıcık acıkayım mideme sancılar giriyor, azcık geçireyim başıma ağrılar giriyor
Böyle giderse sonum hiç iyi değil, hep açım
İnşallah herşey yolundadır, sağlıklıdır sıhhatlidir inşallah. Benimde kontrolüm 4 ünde..Hepimiz hayırlı güzel haberler alırız inşallah.
Sorularım hep denk geldi, yormuyorumdur inşallah seni :26:
Tüp bebek olmasının dışında bir sorun mu var, lekelenme yada başka bir şey?
Bize hep serbest dediler. Hatta transferden sonra sonucu beklerken bile serbest dediler, bizde tamam dedik
Hihii maalesef bende öyleyim
Gözünüz aydın çok sevindim sılacım.
İki erkekti senin yavrucukların değil mi?
Her annenin bir kızı olmalı aslında, arkadaş yardımcı dert ortağı
Allah gönlünüze göre versin..
Hayırlı olsun. Amiin inşallah hepimiz güzel haberler alırız.
Daha önce okumuştum ciddi lekelenme vardır sanırım. Doktor progestan ve istirahat vermişti.
Şimdi durumun nasıl acaba, inşallah iyidir..
Hayırlı sağlıklı olsunlar inşallah tabi ki cinsiyeti önemli değil.
Kızı da isterim erkeği de isterim.
Ama bir önce öğrenmek istiyoruuuum
Alış-veriş yapmak istiyorum
Bir kaç birşey aldım ama herşey ya tam kızlar için ya tam erkekler için.
İkisininde giyebileceği şeyler çok nadir.
O yüzden 12 de tam öğrenebilsek ne iyi olurdu
Gönül farklı istiyor tabiibende öyle bazen icimden oglus demek geliyor bazen kuzuş diyorum otomatik olarak acaba bir kız daha mi diye:))ama ikisi de kabulum heyecan asiri tabii.ikisindede farklı aserdim ama her çocuk farklı ooluyor diyorlar özetle Rabbim lutfetmis vermis ne kadar sukretsek az )))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım aynı beni anlatmışsın..
benim de tüm takvimler fallar erkek dedi ben de hep oğlum olcak dye düşündüm ama kıza benziyor dedi doktor
şimdi de kıza alıştık..bi arkadaşımın da bu haftaarda kız dediler 16.haftada pipi çıktı meydana
o yüzden kıza da kendini çok kaptırma diyor arkadaşım ama ne bileyim sağlıklı olsun da...
maaşşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?