2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Günaydın kızlar bana akıl verin benim paşa oğlum malum bir haftadır hasta, normalde yerinde bir dk durmazdı ama sürekli yatıyor şimdi hastalığı epey hafifledi ama hala yatmak istiyor ki normalde hasta da olsa asla yatamayan bir çocuktu ( bana çekmiş) gelin görün ki ne oyuncaklarıyla oynuyor ne başka bir şey yapıyor, oğlum kalk oyna diyorum istemiyorum yatıcam diyor, benden etkilendiği çok açık sürekli yatmama alışık değildi bütün düzeni değişti ve bu durum beni çok üzüyor, ne yapacağımı şaşırdım neşesi gitti kuzumun nasıl neşelendiricem bilemiyorum sırf o kalksın diye bende kalkıyorum, babaannesigile her gün gitmek isterdi şimdi ağlıyor gitmiycem diyor, gitsede iki dk sonra anneme gidicem diye geri dönüyor, oğlumun kurtluluğunu özlüycem aklıma gelmezdi hiç:)) akıl verin bana ne yapayım ben

offf offf bende dikicem az kaldı

günaydın canım

kıyamam bizde o gunleri görelim diye didiniyoruz1:

İlk bebekse normal heves etmek valla ilk hamileliği olanlar yatmanın tadını çıkarsın :) iş güç düşünmüyorum yatıyorum ama kızım görünce kalk diyo deli

I love Bonus

ayyy üzülme canım ya halsizliğini atamamıştır. ona güzel doping yapan şeylerden yedir. ablam pekmezin içine zencefil rendelerdi çocuklar hemen ayaklanırdı.
eğer boğazında öksürük ya da iltihap varsa kuru soğan rendele içine de bal katıp 2 tatlı kaşığını yedir hemen söker, doğal antibiyotik.
bizim yeğenlerde öyle çok yaramazlar ama hasta olup öyle sessiz sakin yatınca insanın zoruna gidiyor . geçer inşallah geçmiş olsun öp yerimize kuzucuk

Okudum Rabbim kabul eylesin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Geçmiş olsun nesi vardı kaç yaşında

I love Bonus

okudum inşallah Allah kabul etsin .

günaydın canım kuzun hastalığı da bahane edip seni mi taklit etmeye başladı belki yattığınız yerden oyun uydura bilirsiniz
kendini yormadan oturduğun yerden onunla oynamaya çalış bari oda küçük bişey denmez ki

üzülme canım nasılsa daha çoook burda olucaz
çoook normal benimki yeni indi:) gazdan tatlım
net olmayınca öyle oluyor ama kız dediyse kızdır canım genelde erkek de yanılıyorlar, inşallah canım yarın randevum heyecan bastı:18:
aminn canım bende seni seviyorum canım
kızlar kabızlık çeken var mı aranızda, ben fena halde kabızım kan ilacından dolayı, tavsiyeniz var mı bana ?
siyah kuru erik, gün kurusu kayısı, 3 litre su, activia yoğurt
Amin inş sağol. 10 yaşında bi oğlum var 2 yaşına yaklaşan 20 aylık kızım var 29 yaşındayım ama 30 ada girdim yani

I love Bonus
ayyy maşallah genç anne
aynen canım strese sokup karambole getiriyorlar ama benim bunda da niyetim yok
canım iyi durmuşun bunca zaman:)
okudum canım Allah kabul etsin
iyi yapmışsın canım kesinleşsinde benimkide iki gebeliğimde ki farkı yazarım tabi bu kızsa
canım inşallah bir an önce toparlanırsın özledik
öğrenebilirsin canım her dr söylemiyor biliyorlar ama 16 yı beklemeyi tercih ediyorlar
Gunaydın kızlar sabahın köründe uyandim 😁 bugun ikili teste gidicem hayırlısıyla inş iyi cıkar sonuclarımız 🙏

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
inşallah güzel çıkar canım
aynen sen doğum sancınıda tarif edemeyeceksin, canım bırak ilacı onun şifası tahin tek geçerim, bir kaşık tahin ye şıp diye keser sade tahin yiyemiyorsan tahin helvası ye aç karnına, kv mide hastası eşime bir dr arkadaşı demişti kendini öyle tedavi etmiş
Günaydınnnnnnnnn

günaydın
ben daha erkenciyim dörtten beri
maşallah bebişe
bir bilgim yok canım
canım hiç korkma düzenli ilaç kullanacaksın hamilelik boyunca, mutlaka düzenli takip eden bir endokrin doktorun olsun
günaydın herkese ilk sayfadaki ankete nasıl katılabilirim ? yeniyim kimseye özel mesaj atamıyorum ki
canım sen bilgini yaz buraya ben sılaya özel mesaj atarım
canım yese keşke hiç iştah sorunumuz yoktu bir haftadır günde bir muz iki kaşık çorbayla duruyor, çok değişti kesinlikle psikolojik çünkü anne sen nenden yatıyorsun diye sordukça karnım ağrıyor midem bulanıyor dedim, o da zaten kustuğu için gittik acile benim bir an önce ayaklanmam lazım
Geçmiş olsun nesi vardı kaç yaşında

I love Bonus

sağol canım 3 ü doldurdu, kusuyordu ki bebekliğinden beri hiç kusmamıştı, ne olduğu da belli değil dr a gittik tahlilerde bir şey çıkmadı üşütme olabilir deni ama ishal değil aksine o günden beri kabız gerçi mide boş olunca kabız oldu

sağol canım ilgileniyorum sürekli öpüp kokluyorum beraberde oynamak istemiyor bir an önce ayağa kalkmam lazım inşallah dr yarın yatmana artık gerek yok der

bu arada benim totom çok genişledi:) kilo almadım ama çok yayvanlaştı oğluşda öyle değildi top gibi karnım vardı sadece, sabah eşimde dedi:) şimdi ne demek oluyor cinsiyeti diye soruyor:) kız demek oluyor dedim yok ya tüh diyor doymamış erkeğe kız canım alış dedim nerden biliyorsam

Mide yanması kızlar tahini deneyin pişman olmazsınız

Benim doktor da 16 diye ısrar ediyordu sonunda söylemek zorunda kaldı:)) eşim de ben de bastırdık, inş siz de öğrenirsiniz.. Nub teorisi diye bir şey var bi de gittiğinizde buna göre ne diye sorun doktora :)) Rabbim sağlıklı hayırlı Salih evlattan nasip etsin hepimize inş..

Evet canım bende de var tansiyon düşüklüğü ondan mı oldu ki acaba:/ sana da geçmiş olsun gidemedim doktora da çok halsizdim bugün

Sidalcim ben doktoru aradım sordum. Stres açlık düşük tansiyon yapabilir dedi. karnını doyur, soda içebilirsin iç, dinlenşnce geçmesi lazım dedi.. Bunları yaptım hafifletdi gibi sanki.. İnşallah senin de geçer.. Bir de parol iç dedi ondan içtim.. Bugün daha iyiyim, Perşembe de doktora gideceğim zaten. Geçmezse senini adına yine sorarım ama parol ve soda fayda etti bana. Bir de yemek ve stre de önemli..

Ben de piposunda hatundan şimdi kocaman pipom oldu demek kız çocuktan :))

Günaydın kızlar,hayırlı sabah lar...Bu sabah bir kaç gündür olmayan mide bulantılarım geri geldi
ah canım benimki geçmiyor ki dün eşimi aradım ağladım bir ilaç alamadın diye eczaneler yok diyormuş şaka gibi nasıl olmaz yarın doktorumdan istiycem iyi dayandım
Ben de piposunda hatundan şimdi kocaman pipom oldu demek kız çocuktan :))

öyle derler canım eskiler bakalım doğru mu, senin kız değil mi şimdi, belirtilerin neydi yazmıştırsın kesin ama benim kafa leyla progestandan

ben daha hiçbişey almadım kendimi tutuyorum

Bebek mağazası görünce ben = eşim sakinleştiriyor

Rabbim sağlıklı ayıpsız kusursuz hayırlı Salih evlâtlardan versin de hepiciği başım gözüm üstüne:)) çok şükür sağlıkla tamamlayıp kolayca bebeklerimizi kucağımıza alırız inş..

Ben içten içe erkek olur mu diye bekliyorum aslında ama ben kız annesiymişim öyle diyorlar:) eşim bile bebek haberini aldığından beri hep kız şeyleri aldı, erkeği de kocam için istiyorum. Ilk evlendiğimizde oğlum olsun demişti, içimde kaldı:)) ama kız çocuğuna da bayılırım öper kokularım oh mis inş,, şu fallar kandırıyor insanı :)) konuda missdelly min oğlu senin de kızın olacağını hissetmiştim ama yazmamıştım :)) bir tek sıla da erkek hissediyordum o da kızmış :)) sağlıklı huzurlu olsunlar da kucağımıza ne gelse sevicez :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…