2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Doğru galiba. Hiç popom yokken koca poposu oldum önceden :)) bulantılarım çok diye belirtilerimi hiç anlamadım canım ama hissediyorsun kız olacağını öyle garip bir şey... Bir de eğer oğlun sana düşkünde bebek karşı cinsi, oğlun sana kızgınsa şu an uzakta bebek aynı cinsi derler.. Karşı cinsler birbirini çeker. Bebekler annelerin kucağından inmezmiş derler...

sorma canım şimdiden böyle olursa benimde bulantım çok canım oğlumda tiksinmem vardı sadece, kesinlikle çok düştü bana oğlum ayy ne ilginçmiş bu da, dedimya babaannesine düşkündü gitmek istemiyor anne diyor hep:)

He genç anne neremden belliyse :)
Çok geçmiş olsun 4-5 gün önce ben aynı şekilde oldum kusma ve ishal ama mide kramplarm oldu bağırdım ağrısından besinlere üşütmeye bağladı dr iki gün sonra kızımda oldu 20 aylık 2 yi doldurmadı daha bi gece kustu bi kaç kez ishal gibi yaptı bişey yemiyo doğru düzgün emiyo hala kesmeye çalışıyorum durup durup istiyo
Dr kustuğu akşam ne yediğini sordu tavuk yemişti biraz tavuk çok büyük bi şüpheli dedi hafif şeyler yedir dedi hafif atlatmış böyle dedi hala normale dönemedi ama tv izlerken bile başını kenara koyuyo kalk diyo bana

I love Bonus

Son düzenleme:
Gunaydin arkadaslae aklima bisey takildi. Siz saglik ocaginda aşı oldunuz mu? Ben yurt disindan geldigim iç kayitim baya zor oldu neyseki oldu kayitim biz sizi ariyacagiz dediler ne arayan var ne soran. Gebeligin kacinci haftasinda basliyor aşılar

İnş canım son haftalar... Oğluna hastayım deme de oh yaz geldi dinleniyorum güzelleşiyorum modunda takıl, bakalım kandırabilecek misin? Gerçi çocuklar her şeyi hisseder ama...

Desene şişlik geçsin diye bir ay beklicez :44:
belli olmaz erkende geçebilir

geçmiş olsun canım benimki dört kere kustu ama ishal yok işte çok tuhaf, zaten salgın var ben en çok ondan korktum, o kadar dikkat ettim musluk suyuna dışarı çıkarmadım falan ama işte oldu ya üşüttü ya üzüntüden oldu, serum verdiler iki kere bizede, hamdolsun bulantı geçti ama iştah sıfır

Oh maşallah ne güzel kalabalık aile olacaksınız, benim de hayalim o ama başarır mıyım bilemiyorum:) benim ilk bebek olacak inş :)

Allah gönlüne göre versin. Valla başa gelince mecbur başarılıyo ama ilk hamilelik bi başka tatlı bi heyecan ben epey tecrübeli oldum dr a gitmeden o hafta bebek ne durumda olacak bilerek gidiyorum.
Tek sorunum 2. Kez kilolu hamile kalmak ve hali hazırda bana muhtaç küçük bi çocuk :) sorunsuz bi doğuraydım inş

I love Bonus

canım erken daha 20. haftadan sonra gideceksin onlar zaten arıyorlar merak etme
İnş canım son haftalar... Oğluna hastayım deme de oh yaz geldi dinleniyorum güzelleşiyorum modunda takıl, bakalım kandırabilecek misin? Gerçi çocuklar her şeyi hisseder ama...

öyle yapıcam canım ben iyi oldum oğlum artık diyorum bakalım işe yarayacak mı, kesin bebeği hissediyor eminim, cin gibi şimdikiler zekalarına yetişemiyoruz

Gebeliğimi daha bildirmedim sağlık ocağına :18::18::18::18::18:

Güldüm ya yaz geldi dinleniyorum güzelleşiyorum 😃

I love Bonus

canım tahini mutlaka deniyeceğim ama pekmezle karıştırsak olur mu ki ben düz tahin yiyemem de

Eflalim yattığın yerden hamurlara şekil ver üslubuyla ile boya ama çocuğunu çağırma. O görüp gelsin anne me yapıyorsun desin öyle katılsın, yatarak iki ilahi şarkı dinleyin hangisi senin hangisi benim diye seçin.. Ona ona hamileliğini anlat.. Sonra kardeşin Doğunca abi olacaksın gibi hikayeler anlat. Bir de oh bugün hava çok güzel ben de iyi ki dinleniyorum Ramazan olduğu için de.. Tatile güçlü başlayacağım vs. De artık hastayım deme ve yattığın yerde eğlence bul.. İnşallah geçecek o da düzelir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…