2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Yok canım bebek hareketi çok ufak seğirme şeklinde olur ve sürekli olmaz ilk zaman. Şimdi hevesle bekliyosunuz hareketleri hele ilk anne olucaklar öyle gün gelicekki uyutmıycak tekmesinden 😊

I love Bonus

ben bebek hareketi olmadığını biliyorum da arkadaşlar öyle yorumlamasınlar diye özellikle bebek hareketi olmadığını belirttim zaten :)) diğer iki oğlumda böyle bir şey olmamıştı ya da ben dikkat etmemiştim ,ama çok rahatsız eden bir seğirme sinirlerimi gerdi resmen,ne olduğunu anlamaya çalışıyorum acaba başka arkadaşlarda da oluyormu diye merak ettim

Kızlar kasıklarım çok ağrıyo korkuyorum ...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar kasıklarım çok ağrıyo korkuyorum ...

Korkma cnm kanama yoksa ama çok uzun süre ağrın olursa hemen git doktora allahım korusun meleklerimizi dua et bişey olmaz inşallah.bendede ağrı yok diye korkuyorum

Korkma cnm kanama yoksa ama çok uzun süre ağrın olursa hemen git doktora allahım korusun meleklerimizi dua et bişey olmaz inşallah.bendede ağrı yok diye korkuyorum

Kasıklarıma ağrı girio o kadar ... Dua ediyorum...sağ salim kıcağımıza alalım inşallahh

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar benim lekenme hala devam ediyo benimki gibi devam eden varmı bende hergun geliyo muhakak

Kasıklarıma ağrı girio o kadar ... Dua ediyorum...sağ salim kıcağımıza alalım inşallahh

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cnm ben araştırma yaptım çok fazla şiddetli ağrı ve kanama olursa korkun diyolar hep

7 haftalık hamileyken de sistit vardı idrar tahlili yapmıştı keton ve protein negatifti şimdi 12+0 ken yapılan tahlilde pozitif çıktı ama düzelme imkanı yokmu tedavi ile filan acaba...

Kızlar benim hayalimde hep bu tarz bebiş arabaları var, kendim de biraz süslü olduğum için bebek arabalarının bile kokoşunu beğeniyorum kız olursa yavrum hemen gidip bunu alırım :) ama tecrübeli anneler daha iyi bilirsiniz, kullanışlı mıdır bu model? Katlanır mı mesela acabaaa

bu katlanmaz ayrıca 5bin falan fiyatı:):)

Son düzenleme:

canim bunun sadece goruntusu var kullanis acisindan hic kolay bi araba degil katlanabilir olucanida sanmiyorum eski model arabalari cicili bicili yapip satiyolar tavsiye etmem bu arabayi sakin alma hic memnun kalmassinayrica cocuk arabasionin on tekerlegi mutlaka tam donmeli olmali yoksa kullanmasi cok zor bunun on tekerleri sabit sonmuyor yaww nesini begendin bunun allah askinaa :)))
ben nasip olursa set arabalardan alicam diger cocuklarimada oyle almistim ilkaylarda sepetiyle ve araba koltugunu takarak kullanabiliyorsun sonrasinda normal araba oturagi olan basligini takiyosun.bi arabaya 3 ayri baslik takip kullanabiliyorsun yani arastirir bulursam resmini eklerim buraya simdiye kadar 5 tane cocuk arabasi degistirdim en kullanisli ve guzeli bu dedigim modeldi

Son düzenleme:
Kız hemşo listede senin kuzucuk erkek görünüyo belli oldu mu cinsiyeti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…