canim bunun sadece goruntusu var kullanis acisindan hic kolay bi araba degil katlanabilir olucanida sanmiyorum eski model arabalari cicili bicili yapip satiyolar tavsiye etmem bu arabayi sakin alma hic memnun kalmassin
ben nasip olursa set arabalardan alicam diger cocuklarimada oyle almistim ilkaylarda sepetiyle ve araba koltugunu takarak kullanabiliyorsun sonrasinda normal araba oturagi olan basligini takiyosun.bi arabaya 3 ayri baslik takip kullanabiliyorsun yani arastirir bulursam resmini eklerim buraya simdiye kadar 5 tane cocuk arabasi degistirdim en kullanisli ve guzeli bu dedigim modeldi
canim bunun sadece goruntusu var kullanis acisindan hic kolay bi araba degil katlanabilir olucanida sanmiyorum eski model arabalari cicili bicili yapip satiyolar tavsiye etmem bu arabayi sakin alma hic memnun kalmassinayrica cocuk arabasionin on tekerlegi mutlaka tam donmeli olmali yoksa kullanmasi cok zor bunun on tekerleri sabit sonmuyor yaww nesini begendin bunun allah askinaa :)))
ben nasip olursa set arabalardan alicam diger cocuklarimada oyle almistim ilkaylarda sepetiyle ve araba koltugunu takarak kullanabiliyorsun sonrasinda normal araba oturagi olan basligini takiyosun.bi arabaya 3 ayri baslik takip kullanabiliyorsun yani arastirir bulursam resmini eklerim buraya simdiye kadar 5 tane cocuk arabasi degistirdim en kullanisli ve guzeli bu dedigim modeldi
Sağol sılacım ben de kullanışlı olmucağını düşünüodum ama görüntüsü çok tatlı. O dediğin bebek arabası ne, bişey anladıysam arap olayım:) resmini bulursan yükler misin bi ara
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
cocuklari yeni yatirdim az isim var sonra gelcem gecmise bakcam bikac bisey var gozume takilip cevap vermem gereken kimse biyere ayrilmasin gelince yoklama yapicam
tamam canim eklerim resmini bebek arabasi degil tam tesekkullu bi araba her yonuyle kullanisli dogdugundan3 yasina kadar rahatca kullanabilecegin bi araba turkiyedede vardir mutlaka bunlardan ama biraz tuzlu olabilir arastirmak lazim :26:
Eki Görüntüle 1176957 sizce benim bebeğimin cinsiyeti ne:26:
Sılam travel sistem bebek arabalarından bahsediyorsun sanırım, ben de onlardan istiyorum.
masallah canim cok tatli rabbim acisini gostermesin insallahEki Görüntüle 1176979 Eki Görüntüle 1176981
Annem battaniyeyi örmüştü kızıma kızım yaz bebişi oldugundan kullanmadık pek kısında küccük geldi biraz fazla kullanamadık bu bebişime kaldı
Teyzeleri alttakide benim kızcem annesinin gülü prensesi
banada erkek gibi geldi canim bebegin hayirlisi bakalimBurda kaç haftalık canım bebegin??? Sanki erkek gibi
Sılam travel sistem bebek arabalarından bahsediyorsun sanırım, ben de onlardan istiyorum.
Bende senin gibi düşünüyorum resmini koyarsan sevinirim bende onlardan almayi düşünüyorum
5000 lira pahalı gerçekden ama belki benzer katlanır bişey çıkar ya:).Bizdede vardı bunlardan hayal meyal hatırlıyorum:)Eki Görüntüle 1176947
Kızlar benim hayalimde hep bu tarz bebiş arabaları var, kendim de biraz süslü olduğum için bebek arabalarının bile kokoşunu beğeniyorumkız olursa yavrum hemen gidip bunu alırım :) ama tecrübeli anneler daha iyi bilirsiniz, kullanışlı mıdır bu model? Katlanır mı mesela acabaaa
Eki Görüntüle 1176979 Eki Görüntüle 1176981
Annem battaniyeyi örmüştü kızıma kızım yaz bebişi oldugundan kullanmadık pek kısında küccük geldi biraz fazla kullanamadık bu bebişime kaldı
Teyzeleri alttakide benim kızcem annesinin gülü prensesi
kizlar mujde kayinvalidem geliyormus yarin cok lazimmis gibi gel dedim evde surunurken gelmedi az iyi oldum gelecegi tuttu...
5000 lira pahalı gerçekden ama belki benzer katlanır bişey çıkar ya:).Bizdede vardı bunlardan hayal meyal hatırlıyorum:)
Ufaklığı benim içinde koklayın:)Avatardakide bu hanım kızın bebekliğimi:)
Burda kaç haftalık canım bebegin??? Sanki erkek gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?