2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Sağol sılacım ben de kullanışlı olmucağını düşünüodum ama görüntüsü çok tatlı. O dediğin bebek arabası ne, bişey anladıysam arap olayım:) resmini bulursan yükler misin bi ara

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cocuklari yeni yatirdim az isim var sonra gelcem gecmise bakcam bikac bisey var gozume takilip cevap vermem gereken kimse biyere ayrilmasin gelince yoklama yapicam

Bende senin gibi düşünüyorum resmini koyarsan sevinirim bende onlardan almayi düşünüyorum

tamam canim eklerim resmini bebek arabasi degil tam tesekkullu bi araba her yonuyle kullanisli dogdugundan3 yasina kadar rahatca kullanabilecegin bi araba turkiyedede vardir mutlaka bunlardan ama biraz tuzlu olabilir arastirmak lazim :26:

cocuklari yeni yatirdim az isim var sonra gelcem gecmise bakcam bikac bisey var gozume takilip cevap vermem gereken kimse biyere ayrilmasin gelince yoklama yapicam

Heheh ben burdayım:) kociş nöbetçi bugün bol bol forumda vakit geçiriyorum

tamam canim eklerim resmini bebek arabasi degil tam tesekkullu bi araba her yonuyle kullanisli dogdugundan3 yasina kadar rahatca kullanabilecegin bi araba turkiyedede vardir mutlaka bunlardan ama biraz tuzlu olabilir arastirmak lazim :26:

Sılam travel sistem bebek arabalarından bahsediyorsun sanırım, ben de onlardan istiyorum.

Eki Görüntüle 1176979
Annem battaniyeyi örmüştü kızıma kızım yaz bebişi oldugundan kullanmadık pek kısında küccük geldi biraz fazla kullanamadık bu bebişime kaldı
Teyzeleri alttakide benim kızcem annesinin gülü prensesi

masallah canim cok tatli rabbim acisini gostermesin insallah
Burda kaç haftalık canım bebegin??? Sanki erkek gibi
banada erkek gibi geldi canim bebegin hayirlisi bakalim
Sılam travel sistem bebek arabalarından bahsediyorsun sanırım, ben de onlardan istiyorum.

Bende senin gibi düşünüyorum resmini koyarsan sevinirim bende onlardan almayi düşünüyorum

iste benim bahsettigim bebek arabasinin benzeri aslinda benim dedigim daha buyuk biraz aceleyle bunu buldum tam dedigimi bulayim onuda eklerim ama bunlar en kullanisli olanlar ...

Son düzenleme:
kizlar mujde kayinvalidem geliyormus yarin cok lazimmis gibi gel dedim evde surunurken gelmedi az iyi oldum gelecegi tuttu...

Eklentiler

• $cocuk arabasi.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:
5000 lira pahalı gerçekden ama belki benzer katlanır bişey çıkar ya:).Bizdede vardı bunlardan hayal meyal hatırlıyorum:)

Ufaklığı benim içinde koklayın:)Avatardakide bu hanım kızın bebekliğimi:)

iste tam olarak hayallerimdeki araba icinde herseyi var ve cok kullanisli ...

kizlar mujde kayinvalidem geliyormus yarin cok lazimmis gibi gel dedim evde surunurken gelmedi az iyi oldum gelecegi tuttu...

Aa çok kullanışlıymış gerçekten bundan alırım o zaman ben de. Canım o gelince hastaymış gibi yapardım ben olsam, yardım etsin yemeğini yapsın azıcık

1 yasındaki hali canım.. Koklarım canmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…