2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Maşallah:)Allah analı babalı büyütsün.Pek şekermiş.Yenide öle olacak eminim:).1yaşındaki halinin poposunuda öperiz ayrıca:)Çok şeker olur biliyorum

Saol canın
Allah razı olsun ewet o zamanda cok tatlıydı şimdide cok tatlı ablası ... Gergün kızım bi adım daha büyüyo
Bazen yaptıklarına inanamıyorum

Kızlar 11+3 tarama testi için erken mi?
Canim buna doktorunun karar vermesi lazim o ne zaman derse o zaman yaotur 11 inci haftadan 14 uncu haftaya kadar zamanin var ...
Kızlar kasıklarım çok ağrıyo korkuyorum ...
canim simdi nasilsin insallah daha iyisindir dikkat et kendine :26:
canim gozun aydin memlekete gidiyosun demek ne guzel hem bebege hemde sana iyi gelicek insallah hayirli yolculuklar simdiden
Bende az evvel doktorumun asistanıyla görüştüm tüm ikili test değerleri normalmiş Şükürler olsun, bunu da atlattık
anim gozun aydin masallah bebegine
canim hayirli olsun iyi gunlerde guzel paylasimlarda bulunursun insallah
canim icini ferah tut insallah onda da bi sorun yoktor iyi yapmissin yeniden randevu almakla cumartesi gunu tum sonuclar temiz cikar insallah rabbim yardimciniz olsun
Slm kizlar 2 li taramamiz guzeldi ense 1.7 dedi burnuda var masallah kipir kipirdi tam olcecek durdu bebisim aferim sen nekadar akilli bir kizsin dedii aa demisim
canim masallah kizimiza hadi gozun aydin hayirli olsun kizcezin

Aa çok kullanışlıymış gerçekten bundan alırım o zaman ben de. Canım o gelince hastaymış gibi yapardım ben olsam, yardım etsin yemeğini yapsın azıcık
dimi hem cok guzel hemde cok kullanisli araba koltugu sepeti herseyi icinde tek fiyat bu sekilde daha uyguna geliyor aslinda.
aman ya istemiyorum gelmesin cok kotu zamanlarimda gel dedim bende hastayim gelemem dedi simdi esimle konusmustur o kesin sila nasil olsu falan diye oda demistir az iyi oldu ondan geliyordur benim kotu oldugumu bilse gelmez is yapilcak diye
ben ondan kesinlikle is yapmasini istemedim anne gel cocuklara bi tabak corba yapiver disardan yiyorlar surekli dedim yok gelemem bende hastayim dedi bu saatten sonra bana dunyalari yapma gozumde yok
Ay semsiyesini yesinler tam senin layd ye layık benimki mavisi olsun lütfen inşallah

tamam canim sana mavisinden alalim bunun banada pembesinden

Canlarim oncelikle beni kimsenin yanlis anlayip kirilmasini istemiyorum hepiniz benimk icin cok degerlisiniz ama bu uyariyi yapmak zorundayim ...

Lutfen topikte her ne olursa olsun yiyip icme konusuyla ilgili birbirimize yazi yazmayalim.
bazi arkadaslarimiz hala iyi olamadi.
bazilarimiz yanliz yardim edeni yemek yapani yok.
bazilarimiz calisiyor yorgun geliyor ne bulursa onu yiyebiliyor.
yada bazisinin bulabilecegi meyvayi yada baska biseyi bazisi bulamiyor.
Lutfen bu konuda sizlerden anlayis ve hassasiyet beklliyorum.
kendimden biliyorum gunlerce kalkip bi bardak suyumu alicak dermanim olmadigi gunleri.
yiyemicemi bile bile canimin neler cektigini ve canimin cekipte yiyemedigim seyleri...

Hepimiz hamileyiz ve birbirimizin halini en iyi yine biz anlariz herkesin bu konuyla ilgili anlayisli ve daha dikkatli olucani biliyorum

Ahh kızlar... Bu işler hep böle oluyo..
Sılam boswer takma kafana...

Arkadaslarda bı an gaza gelmişler sılam bi an düşünememişlerdir yoksa onlarda bu hassasıyeti herkes gösteriyo.. Dalmıslar sohbete

Mrssuperfine nin mesaji icimiz ciz ettirdi resmen kiyamam ya canim benim sakin kopma topikten eminimki arkadaslarimiz bundan sonra daha dikkatli olucaklar

İyi geceler kızlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

iyi geceler canim ...

Son düzenleme:

Ne guzelmis buuu. Bizde niye yooğğk

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Canim gozun aydin masallah bebek saglikliymis cinsiyet icin hakkaten aceleci davranmissin 11 haftalik tahmin etseydi doktor sasirirdim zaten :)
masallah ne guzel oruclarini da tutmussun ben tutamiyorum malesef
sanırım kızlar ağır basıcak, doktor bana da kız dedi, ama en iyi sonucu 21 temmuz pazartesi görücez hiç farketmez çünkü elde hiç biri yok
canim gozun aydin demek bi prenses daha katiliyor aramiza hayirli olsun :)
canim masallah hersey yolundaymis ilk bebegi olanlar hic dert etmesin kizmis erkekmis diye zaten hatta kimse dert etmesin yeterki saglikli olsun bebislerimiz onemli degil cinsiyetleri :)
oyyy masallah inceciksin canim o yuzden de azda olsa gobis ben burdayim diyor :)
benide listeye ekleyebilirmisiniz 12-01-2015 bekliyoruz bizde
hosgeldin canim aramiza ekledim listeye yasinida yazarsan onuda eklemem gerek :)

iyi geceler kizlar Allah rahatlik versin sizlere ve bebislerinize

kızlarr kızlar kızlarrr
az önce göbk deliğimden yaklaşık 4-5 parmak aşağıda balık kaydı sanki yada bi baloncuk sağdan sola kaydıı yaa bu neeee lütfen biri bişey desin bebeğim miydi ooo,bağırsak hareketi değildi eminiiimm

yok canim balik degil deniz kizi yani senin kizin
evet artik arada hissedicez insallah hareketlerini bebeklerimizin yavas yavas basliyorlar biz burdayiz demeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…