1 yasındaki hali canım.. Koklarım canmmm
Maşallah:)Allah analı babalı büyütsün.Pek şekermiş.Yenide öle olacak eminim:).1yaşındaki halinin poposunuda öperiz ayrıca:)Çok şeker olur biliyorum
Canim buna doktorunun karar vermesi lazim o ne zaman derse o zaman yaotur 11 inci haftadan 14 uncu haftaya kadar zamanin var ...Kızlar 11+3 tarama testi için erken mi?
canim simdi nasilsin insallah daha iyisindir dikkat et kendine :26:Kızlar kasıklarım çok ağrıyo korkuyorum ...
canim gozun aydin memlekete gidiyosun demek ne guzel hem bebege hemde sana iyi gelicek insallah hayirli yolculuklar simdidenkızlar sürekli takip ediyorum ama çok yazamiyorum. yazdiklarim da araya kayniyor çoğu zaman:) ben yarin memlekete gideceğim inşaallah çok mutluyum ama bu sefer de esimi birakiyorum afff aff hep eksik kaliyor bir tarafim.. Allah beterinden korusun..
anim gozun aydin masallah bebegineBende az evvel doktorumun asistanıyla görüştümtüm ikili test değerleri normalmiş Şükürler olsun, bunu da atlattık
canim hayirli olsun iyi gunlerde guzel paylasimlarda bulunursun insallahKızlaaaaat kitabım geldi çok çok güzel, ben çok beğendim.. Hem değişik hem de anlatımlı.. İnş sağlıkla huzurla doldurmak da nasip olur yuppi:)) gir de kargosu adresi bulamayınca kendileri getirdiler eve hiç sıkıntı yaşatmadılar sağolsunlar:)) yuppi...
canim icini ferah tut insallah onda da bi sorun yoktor iyi yapmissin yeniden randevu almakla cumartesi gunu tum sonuclar temiz cikar insallah rabbim yardimciniz olsunKızlar maşallah kaynatmışsınız....İkili test sonucumu doktorumla konuştum,down sendromu riski çok düşük çıkmış onda bir sıkıntımız yok,sadece trisomi 18/13 için biyokimyasal risk 1:68 çıkmış bu da yüksek bir riskmiş ( tehlikeli bir nevi hastalık ) ,doktoruma göre korkulcak bir durum yok kandaki iki degere bakarak böyle bir risk hesaplaması yapılıyor tamamen istatistik bir durum dedi ..bütün degerlerin harman lamasıymış burnu,ense kalınlıgı kan degerleri vs vs...Ama içimiz rahat degil cumartesi günü profösörden randevu aldık öğlen saatine detaylı ultrason a giricem...ne olur dua edin güzel haberlerle geleyim
canim masallah kizimiza hadi gozun aydin hayirli olsun kizcezinSlm kizlar 2 li taramamiz guzeldi ense 1.7 dedi burnuda var masallah kipir kipirdi tam olcecek durdu bebisim aferim sen nekadar akilli bir kizsin dedii aa demisim
dimi hem cok guzel hemde cok kullanisli araba koltugu sepeti herseyi icinde tek fiyat bu sekilde daha uyguna geliyor aslinda.Aa çok kullanışlıymış gerçekten bundan alırım o zaman ben de. Canım o gelince hastaymış gibi yapardım ben olsam, yardım etsin yemeğini yapsın azıcık
Ay semsiyesini yesinler tam senin layd ye layık benimki mavisi olsun lütfen inşallah
Canım nub teorisine göre oğluşun olcak gibi:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaşlar yapmayın ne olur... Sadece niyetliler değil konu hamile topiği... Bizim de okumamamız lazım.. Ve benim canım deli gibi çekiyor aşeriyor.. Konuya bir ok kez yazdım çıkıntılık mı oluyor bilmiyorum ama lütfen yapmayın...(((((( ya da ben kendimi iyi hissedene canım çekeni yapacak alacak gücüm olana kadar topiği yazmıycam
Arkadaslarda bı an gaza gelmişler sılam bi an düşünememişlerdir yoksa onlarda bu hassasıyeti herkes gösteriyo.. Dalmıslar sohbete
senin kaç haftalık tool
Senin gibi insanlar lazım bu dünyaya diye düşünüyorum ben bizzat şahsım 😍
I love Bonus
Eki Görüntüle 1176947
Kızlar benim hayalimde hep bu tarz bebiş arabaları var, kendim de biraz süslü olduğum için bebek arabalarının bile kokoşunu beğeniyorumkız olursa yavrum hemen gidip bunu alırım :) ama tecrübeli anneler daha iyi bilirsiniz, kullanışlı mıdır bu model? Katlanır mı mesela acabaaa
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim gozun aydin masallah bebek saglikliymis cinsiyet icin hakkaten aceleci davranmissin 11 haftalik tahmin etseydi doktor sasirirdim zaten :)Merhaba guzel anneler :) bizde 11+1 olduk.. sali gunu kontrole gittim cok sukur hersey yolundaydi.. cinsiyetini sordum daha cok erken dedi. Halbuki umutla gtmistim ogrenirim diye.. bir dahaki kontrolum 1 ay sonra artik o zaman kesin ogreniriz hayirlisiyla.. ikili test filan yaptircakmisin diye sordu ben yaptirmayacagimi soyledim. Doktorda ısrar etmedi. Haftaya folik asiti birakicakmisim. 3 farkli ilaca basla dedi. Bakalim herseyin hayirlisi olsun.. ramazan basladgndan beri hic kirmadan oruc tuttum cok şükür. Doktorda kendini iyi hissediyosan tutabilirsin dedi. Sizlerde tutabiliyomusunuz sizin doktorlariniz ne diyo bu duruma? Insaallah hersey yolunda gider bebislerimizde bizde Allaha emanetiz :)
canim gozun aydin demek bi prenses daha katiliyor aramiza hayirli olsun :)sanırım kızlar ağır basıcak, doktor bana da kız dedi, ama en iyi sonucu 21 temmuz pazartesi görücezhiç farketmez çünkü elde hiç biri yok
canim masallah hersey yolundaymis ilk bebegi olanlar hic dert etmesin kizmis erkekmis diye zaten hatta kimse dert etmesin yeterki saglikli olsun bebislerimiz onemli degil cinsiyetleri :)kizlar gittik bugun doktora cok sukur ense kalinligimiz normal cikti. gelisimi iyi gidiyo dedi. benim danam uyuyodu uyandiramadik takiiii cikolata yiyene kadar iki dakika sonra kol bacak sallamaya basladi. haftada iki gun bitter cikolata ye bebege iyi gelir ve dogdugunda mutlu bi bebek olur dedi :) kesin olmamakla birlikte cinsiyet tahmininde bulundu kiza benzettim dedi ama degisebilir bi ay sonra kesin soylerim dedikendini kaptirma dedi sanirim o kadar belli degildi hic de onemli degil zaten kuzum saglikli ya o yeter bana kizmis erkekmis her turlu asigim zaten ona
oyyy masallah inceciksin canim o yuzden de azda olsa gobis ben burdayim diyor :)Evet kizlar az once ayna karsisinda farkettigim uzere ince bel, az karın, sıfır sislik olayi bende bitmistir...hemmen foto cektim ki pantolonum bugun kapanmadi diyen arkadasa gelsin ^_^ ben hicbirini giyemiyorum ki sekerim. artik kiloların geldigi bariz belli hayirli ugurlu olsuun...
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
hosgeldin canim aramiza ekledim listeye yasinida yazarsan onuda eklemem gerek :)benide listeye ekleyebilirmisiniz 12-01-2015 bekliyoruz bizde
şuan 13 haftalık ama resimde 12 haftalıktı doktorum hiç yorum yapmadı çok merak ediyorum
kızlarr kızlar kızlarrr
az önce göbk deliğimden yaklaşık 4-5 parmak aşağıda balık kaydı sanki yada bi baloncuk sağdan sola kaydıı yaa bu neeee lütfen biri bişey desin bebeğim miydi ooo,bağırsak hareketi değildi eminiiimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?