2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

İnşallah canım. Allah razı olsun. Rabbim herkesin yüzünü güldürsün inşallah.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Maşallah canım. Ne güzel yaa. Ben de gidicem kısmet ise pazartesi. Ben de senin gibi güzel güzel yazarım inşallah. güzel haberler alınca seviniyoruz.

Kızlar ya benim 12. Hafta sonu gobegim cikti normal mi ki kiyafetlerim dar gelmeye başladı rahatsız oluyorum dar olunca karnim aciyor 4. Aydan sonra buyur saniyordum sizde durumlar nasil ?

Çok normal hepimiz öyleyiz:)

Neredeyse 1 saattir okuyorum geçmişi, azmettim bitirdim
Kimsenin durumunu kaçırmak istemiyorum, ama sizde çok erken kalkıyorsunuz yahu

Ben sahura kadar oturuyorum eşime sahur hazırlıyorum sonrada namazı bekle derken baya geç oluyor vee 12 den önce kalkmıyorum

Missdely öldürdün beni gülmekten demek resim dersin bile 3 tü hee

Ne güzel örgüler paylaşılmış. Hepsinden örmek istiyorum, ev botları, bereler, üzerlerine hayvan figürleri çiçekler.
Kendim öğrenmeye çalışacağım yetmediğim yerde de ördüreceğim inşallah
Kimi insan örgü kıyafetler sevmez çocukta, ama ben üzerine göre ve güzel olursa bayılırım
Ama büyük örülen ve giydirilen şeyleri sevmem

Demek kocasına hasret olanlar var
Benim doktorum da erkek ama ben sordum hiç bir sakıncası yok dedi
Ki zaten sormadan öncede

Maşallah herkes sonuçlarını almaya başlamış. Elhamdülillah iyi çıkmış hepsi, darısı bizlerin başına inşallah
Yarın saat 6 da doktor randevum var tam 1 ay oldu.
İnşallah sağlıklı sıhhatlidir, ama şu cinsiyeti bir öğrenseydik yaa

Bebek alış-veriş sitelerinden neler neler beğeniyorum.
Yurt dışından siparişle gelen bebek kıyafetlerine bitiyorum zaten
Bebek arabamızın modeli bile belli. 3 senedir aynı şeyi istiyorum
Hastane bebek odası süsleme modelleri, mevlütte dağıtılacaklar, hatta ne giyeceğime vs ye kadar her şey kafamda hazır.
Evet biri bana dur desiiiin
Ama kafamın içi durmuyor işte
Çok hızlı gitmekten de hem korkuyorum hem korkmuyorum
Neyse susayım ben hakkımızda her şeyin en hayırlısı olsun inşallah... :26::26:

Ahh bu arada evet 12. haftayı bugün bitirdik inşallah ve hiç bir pantolonum eteğim kesinlikle olmuyor.
2 hafta önce azcık zorlayınca oluyordu.
Ama artık kavuşmuyor bariz bir şekilde

Canım bilmediğin zamanda içtiğin ilacın bile etkisi olmuyor Allah korur derler ya.. DEMEK ki bir şey olmamış ki bu haftalardayız çok şükür :)

elhamdülillah bilemedim ki işte adetimin geciktiğini bile bilmiyordum yani benim de ayın 10unda ikili testim var gerçekten stressliymiş şu ikili test

çookkkk şirinsin yaaaaa artık bebiş kendini belli ediyor ben burdayım anneciğim diyor maşallah

Kizlar ya iyiyim derken ne guzel kendime nazar ettim heralde. Cikardim bi guzel. Su anda da hic halim yok, midem kotu, devrildim yatiyorum. Sag kasigim da agriyo. Icim rahat degil... hamd olsun ama bunaldim iyice...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar beberler erkeklere burun temizleme bandi yapiyorlarda siyah noktalar temizleniyorya eşim bana ondan yapacak zararı olur mu sizce???

Gözün aydın canım, bitter olayını sevdim Darısı benim gibi randevu zamanı henüz gelmeyenlerin başına, tam 22 gün oldu görmeyeli, geçmiyor günler

Bende yapıcam inşallah kolay bebek patikleri, yelegi ,birde kışlık battaniye dr gotururken sarıp sarmalamaya süper olur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.çok mutluyum bende birgün burda doğumu beklerken sizlerle paylaşırmıyımki die iç geçirirdim hep. tam 12+5 günlüğüm rabbim hepimizin bebeğini sağlıkla sıhatle kucağımıza almayı nasip etsin.benide ocak anneleri listesine eklerseniz çok mutlu olurum

Ayniyiz hosgeldin canim

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

hoşbulduk :) bebeğinin cinsiyeti belli oldu mu ? bulantıların var mı ? ben bebişimin cinsiyetini merak etmeye başladım da bu aralar :26: vee çok bulantım var. ben forumu çok takip edemiyorum belki özelliklerini paylaşıyorsundur da bi daha sormuş oluyorumdur belki de :)

benide listeye ekleyebilirmisiniz 12-01-2015 bekliyoruz bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…