Neredeyse 1 saattir okuyorum geçmişi, azmettim bitirdim
Kimsenin durumunu kaçırmak istemiyorum, ama sizde çok erken kalkıyorsunuz yahu
Ben sahura kadar oturuyorum eşime sahur hazırlıyorum sonrada namazı bekle derken baya geç oluyor vee 12 den önce kalkmıyorum
Missdely öldürdün beni gülmektendemek resim dersin bile 3 tü hee
Ne güzel örgüler paylaşılmış. Hepsinden örmek istiyorum, ev botları, bereler, üzerlerine hayvan figürleri çiçekler.
Kendim öğrenmeye çalışacağım yetmediğim yerde de ördüreceğim inşallah
Kimi insan örgü kıyafetler sevmez çocukta, ama ben üzerine göre ve güzel olursa bayılırım
Ama büyük örülen ve giydirilen şeyleri sevmem
Demek kocasına hasret olanlar var
Benim doktorum da erkek ama ben sordum hiç bir sakıncası yok dedi
Ki zaten sormadan öncede
Maşallah herkes sonuçlarını almaya başlamış. Elhamdülillah iyi çıkmış hepsi, darısı bizlerin başına inşallah
Yarın saat 6 da doktor randevum var tam 1 ay oldu.
İnşallah sağlıklı sıhhatlidir, ama şu cinsiyeti bir öğrenseydik yaa
Bebek alış-veriş sitelerinden neler neler beğeniyorum.
Yurt dışından siparişle gelen bebek kıyafetlerine bitiyorum zaten
Bebek arabamızın modeli bile belli. 3 senedir aynı şeyi istiyorum
Hastane bebek odası süsleme modelleri, mevlütte dağıtılacaklar, hatta ne giyeceğime vs ye kadar her şey kafamda hazır.
Evet biri bana dur desiiiin
Ama kafamın içi durmuyor işte
Çok hızlı gitmekten de hem korkuyorum hem korkmuyorum
Neyse susayım ben hakkımızda her şeyin en hayırlısı olsun inşallah... :26::26:
kizlar gittik bugun doktora cok sukur ense kalinligimiz normal cikti. gelisimi iyi gidiyo dedi. benim danam uyuyodu uyandiramadik takiiii cikolata yiyene kadar iki dakika sonra kol bacak sallamaya basladi. haftada iki gun bitter cikolata ye bebege iyi gelir ve dogdugunda mutlu bi bebek olur dedi :) kesin olmamakla birlikte cinsiyet tahmininde bulundu kiza benzettim dedi ama degisebilir bi ay sonra kesin soylerim dedikendini kaptirma dedi sanirim o kadar belli degildi hic de onemli degil zaten kuzum saglikli ya o yeter bana kizmis erkekmis her turlu asigim zaten ona
hoşbulduk :) bebeğinin cinsiyeti belli oldu mu ? bulantıların var mı ? ben bebişimin cinsiyetini merak etmeye başladım da bu aralar :26: vee çok bulantım var. ben forumu çok takip edemiyorum belki özelliklerini paylaşıyorsundur da bi daha sormuş oluyorumdur belki de :)
Gözün aydın canım, bitter olayını sevdimDarısı benim gibi randevu zamanı henüz gelmeyenlerin başına, tam 22 gün oldu görmeyeli, geçmiyor günler
Maşallah senin gibi ufacık göbeğim olsa bende saklamak istemem :)
I love Bonus
kızlar çooook acil cevap verebilirseniz sevinirim,benim göğüs acısı ve dolgunluğu komple kayboldu sizlerde durum ne ? acaba bende mi sıkıntı var bir diğer sorunda iki gündür ara sıra sol kasıkta şiddetli seğirme var ama bu seğirme bebek hareketi olamaz çünki çok erken zaten öyle bir harekette değil sizce ne olabilir...
kızlar çooook acil cevap verebilirseniz sevinirim,benim göğüs acısı ve dolgunluğu komple kayboldu sizlerde durum ne ? acaba bende mi sıkıntı var bir diğer sorunda iki gündür ara sıra sol kasıkta şiddetli seğirme var ama bu seğirme bebek hareketi olamaz çünki çok erken zaten öyle bir harekette değil sizce ne olabilir...
Canim benim de gogus hassasiyetim bitti 1 2 hafta oldu hatta. Kasiktaki o segirmeler artik bende her gun olmaya basladi. Sanirim rahmimiz buyudugu icin. Dr uma soyledigimde kanaman yok gecmeyen dayanamadigin sancin yok. E ne guzel o kadari da olsun demisti. Normalmis yani.
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
benide listeye ekleyebilirmisiniz 12-01-2015 bekliyoruz bizde
ben 12+5 günlüğüm canm benimde göğüs ağrım azaldı sonradan atağa geçermi bilmem
teşekkür ederim tool cevap verdiğin için,dediğin gibi gün içerisinde devamlı bir seğirme, sinirini bozuyor insanın :))
Canım cinsiyetim henuz belli degil. En son 9. Haftamda gitmistim. 12+1 de taramaya gidiyorum ama cinsiyet soyler mi bilmiyorum. Herkesin ogrenildikce ben de sabirsizlanmaya basladim. Bulantim cok sukur duzenli hic olmadi. Sabahlari ve geceleri 9. Haftamda cok bulandi. 10 da iyiydim. 11 de mide problemi yasamaya basladim. Ben burdaki arkadaslari hastanelerde serumlarla duyduktan sonra cenemi kapadim bulanti filan laf etmedim hic. Her seyden yiyorum.senin ne zaman kontrol?
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Buyudu bizim bebislerimiz artik canimben aklima hic kotu bir sey getirmiyorum rahat geciriyorum. Tek mesele acayip ozlemem :sly:
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Canim senin 2 melegin daha var evde. Biz daha ilki basarmaya calisiyoruz. Sizin o cocuk veren gobeklerinizden opulur opuluur varsin tombis olsun. ^_^
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Arkadaşlar yapmayın ne olur... Sadece niyetliler değil konu hamile topiği... Bizim de okumamamız lazım.. Ve benim canım deli gibi çekiyor aşeriyor.. Konuya bir ok kez yazdım çıkıntılık mı oluyor bilmiyorum ama lütfen yapmayın...(((((( ya da ben kendimi iyi hissedene canım çekeni yapacak alacak gücüm olana kadar topiği yazmıycam
keton ve proteinin pozitif çıkması idrar yolu enfeksyonundanda olabilir mi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?