2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

kız bebek arabası modeli ne paylaşsanız herşey bitti o kaldı biZimde dert:)bebişin ilk arabası:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ay super cok sevindim canım benim valla kız erkrk hıc fark etmiyor evlad ya Can'ın cana hediyesi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

arkadaslar bizim burda kocaman bi gezi parkı var ve ramazan ayında eğlenceler panayırlar yapılıyo bizde arkadaşla gidelim bi bakalım dedik dün.konser alanında baktık halay çekiyolar oanki gazamı geldim artık bi gafletle halaya girdik arkadaşla yorulunca bıraktım karnım acıdı oturdum dinlendim geçti.tabi sonra acayip bi korku aldı içimi bişey olmuşmudur die bugun burda bi tıp merkezine gittim usg ye girdim.cok şukur bebeğim kıpır kıpır.devlet hast.de tuttuğuyla çektiği bir oluyor ilk defa hareketlerini gördüm öyle mutlu oldumki çok güzel bi duygu

Canım cinsiyetim henuz belli degil. En son 9. Haftamda gitmistim. 12+1 de taramaya gidiyorum ama cinsiyet soyler mi bilmiyorum. Herkesin ogrenildikce ben de sabirsizlanmaya basladim. Bulantim cok sukur duzenli hic olmadi. Sabahlari ve geceleri 9. Haftamda cok bulandi. 10 da iyiydim. 11 de mide problemi yasamaya basladim. Ben burdaki arkadaslari hastanelerde serumlarla duyduktan sonra cenemi kapadim bulanti filan laf etmedim hic. Her seyden yiyorum. senin ne zaman kontrol?

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Gözün aydın canım, bitter olayını sevdim Darısı benim gibi randevu zamanı henüz gelmeyenlerin başına, tam 22 gün oldu görmeyeli, geçmiyor günler

Hey masallaaah 22 gun iyi dayanmissinn. Uydur bisey git ayol :)

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Maşallah senin gibi ufacık göbeğim olsa bende saklamak istemem :)

I love Bonus

Canim senin 2 melegin daha var evde. Biz daha ilki basarmaya calisiyoruz. Sizin o cocuk veren gobeklerinizden opulur opuluur varsin tombis olsun. ^_^

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

kızlar çooook acil cevap verebilirseniz sevinirim,benim göğüs acısı ve dolgunluğu komple kayboldu sizlerde durum ne ? acaba bende mi sıkıntı var bir diğer sorunda iki gündür ara sıra sol kasıkta şiddetli seğirme var ama bu seğirme bebek hareketi olamaz çünki çok erken zaten öyle bir harekette değil sizce ne olabilir...

Canim benim de gogus hassasiyetim bitti 1 2 hafta oldu hatta. Kasiktaki o segirmeler artik bende her gun olmaya basladi. Sanirim rahmimiz buyudugu icin. Dr uma soyledigimde kanaman yok gecmeyen dayanamadigin sancin yok. E ne guzel o kadari da olsun demisti. Normalmis yani.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

ben 12+5 günlüğüm canm benimde göğüs ağrım azaldı sonradan atağa geçermi bilmem

teşekkür ederim tool cevap verdiğin için,dediğin gibi gün içerisinde devamlı bir seğirme, sinirini bozuyor insanın :))

teşekkür ederim tool cevap verdiğin için,dediğin gibi gün içerisinde devamlı bir seğirme, sinirini bozuyor insanın :))

Buyudu bizim bebislerimiz artik canim ben aklima hic kotu bir sey getirmiyorum rahat geciriyorum. Tek mesele acayip ozlemem :sly:

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

kokulardan, yiyeceklerden çok çabuk tiksiniyorum. normalde mide sorunları hiç yaşamazdım midem kolay kolay bulanmazdı ama hakikaten hamilelik hormonları insanın bünyesini altüst ediyormuş :) iyi şükür senin bulantın yokmuş. ben 58 kiloyla başlamıştım. bir ara 56 yı gördüm. şimdi 57 kiloyum. sen kilo aldın mı ? ben de 10. haftada kontrole gittim. 13+1'de tekrar gideceğim. doktorum taramadan bahsetmedi hiç. yaptırır mıyım bilmiyorum. çoğu arkadaşım yaptırmamış. aslında yaşımıza bakılırsa pek riskimiz de yok. bakalım doktor isteyecek mi ?

Yok canım bebek hareketi çok ufak seğirme şeklinde olur ve sürekli olmaz ilk zaman. Şimdi hevesle bekliyosunuz hareketleri hele ilk anne olucaklar öyle gün gelicekki uyutmıycak tekmesinden 😊

I love Bonus

Biraz sinirlendim oturup bi aydır yemediğim kadar yedim midem çok kötü şimdi inş kusar rahatlarım..

I love Bonus

Canim senin 2 melegin daha var evde. Biz daha ilki basarmaya calisiyoruz. Sizin o cocuk veren gobeklerinizden opulur opuluur varsin tombis olsun. ^_^

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Senin gibi insanlar lazım bu dünyaya diye düşünüyorum ben bizzat şahsım 😍

I love Bonus

çok haklısın kesinlikle çıkıntılık değil,ben face de de öyle paylaşımlar yapanlara çok kızıyorum,dikkat etmek lazım...

keton ve proteinin pozitif çıkması idrar yolu enfeksyonundanda olabilir mi...

canım proteinin idrar yollarıyla ilgisi yok,senin vücudunda kalması gereken protein idrarla atılıyor yani protein kaçağı,kesinlikle seni korkutmak istemem ama bazı gebelerde oluyor bu ve yüksek tansiyonda eşlik ederse gebelik zehirlenmesi dediğimiz şey gerçekleşiyor ilerleyen aylarda yani biraz tehlikeli hem anne hem bebek için,bende protein kaçağı normalde de var nefrotik sendrom hastasıyım ama tansiyon yok gebelikte kaçak arttı tansiyon şimdilik normal ama risk altındayım ben,ama senin durumun da sadece gebe kalınca oluyor o farklı bir olay doktorun ne dedi bilmiyorum sanırım takip altında tutar seni,kendine dikkat et haberleşelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…