2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
yok canim balik degil deniz kizi yani senin kizin
evet artik arada hissedicez insallah hareketlerini bebeklerimizin yavas yavas basliyorlar biz burdayiz demeye

ayy çok duygulandımmmdemekki böylemi oluyor hareketleri Allah'ım bu nasıl bir mucize sana şükürler olsunnn...

bu arada akşam ki durum için lütfen kusura bakmayın bi anlık şehvete kapıldımmm
daha dikkatli olucamm:)

Kizlar benim de bulantilar tam gaz. 11. Hafta bitti bugun. Yemek resmini birakin adini duyunca ya da okuyunca midem altust oluyor. Su anda da gecmisi okuyordum mahvoldum resmen ilk haftalarda bulantim yokken de burda meyve sebze bisiden bahsedilince canim cekiyordu. kucuk yerde oldugumuzdan birini bulabiliyosa esim birini bulamiyordu paylasimlarda yiyecekler konusunda daha hassas olmakta fayda var gercekten.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bulantilarim cok yogun. Haliyle surekli yatiyorum. Bazen uyur bazen uyanigim. Uyanik oldugum zamanlarda foruma bakiyorum 20-30sayfa ilerlemis. Alinti yapamiyorum haliyle upuzun oluyor :/ cevap vermek istediklerim oluyor ama eskide kalinca anlami olmuyor yazilarin :/ ben de cok katilamiyorum o yuzden sohbetlere. Ama her mesaji okuyorum mutlaka :) sizleri de seviyorumm guzel annisler, dert ortagi gibisiniz hepiniz. Giremedigim zamanlar catliyorum meraktan resmen...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yaa kullanışsızmıymışş ben bundan kesinlikle istiyodum yaaa çok aşermiştim hatta bugün arkadaşlara gösterdiydim bundan aşeriom diye yaa

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar size bişey danışıcam. daha isim düşünmek için biraz erken ama biz eşimle eskiden beri hep oğlumuz olursa VATAN ismini koymayı düşündük. ve oğlumuz oucak.soyismimiz SEVER olduğu için VATAN SEVER olucak. ama içimden rahmetli babamın ismini koymakta geçiyo. oda ÖMER . 2isim tuhaf mı olur ÖMER VATAN SEVER. vatan ismine okadar alıştıkki karnımı severken bile vatan diye seviyorum. bi yandanda aklımda ömer var. işte bu kadar basit bi konu yüzünden kafam karıştı sizce ne yapayım. çok kararsız kaldım. daha uzun zaman var önümde ama şimdiden napsam diye düşünüyorum kara kara

O bebiş canım cok güsel anlatmıssın aynen öle oluyo ... Birden bi balıkkayar gibi yumusak bi hareket ama coook güsel
Canım isimlerin ikiside cok güsel
İki isim neden abest dursun.. Ömer vatan olur vatan diye seslenirsiniz bence ikisinide koy sonra aklında kalır bebegim....

Maşallah:)Allah analı babalı büyütsün.Pek şekermiş.Yenide öle olacak eminim:).1yaşındaki halinin poposunuda öperiz ayrıca:)Çok şeker olur biliyorum

Bende seni öperim ablacım... Mucik mucik ❤️

I love Bonus

Sabaha kadar zaman zqman ağrıdı şimdide ağrıyor saatin dokuz olmasını bekliyorum dr umu arıycam

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Şiddetli değil ama az da değil canım .. Hala ağrıyor.. Dr umu arıycam dokuzda

Geçmiş olsun pınarcım bende 10 da kontrole gidicem inş gözüm burda olucak. Korkcak bişey yoktur inş

I love Bonus

Canim senin hafta kacti? Ilk bebis mi? Eger bebek hareketi ise gozun aydin nasil bir duygu?

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

İnşallah canım çok merak ediyorum yarın bidaha gidicem ama devlete tahlil sonuçlarını için ama onun söyliycen sanmıyorum özeldemi randevuyu bekliyomuş artık

Saglikli haberlerini al insallah canim. Hele ki ilkse hic onemli degil sadece merak ediyoruz iste

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Kız hemşo listede senin kuzucuk erkek görünüyo belli oldu mu cinsiyeti

öyle dedi doktor amcası canım bu ayın sonu kesınleşecek bakalım
oyy maşallah ya şekerliğe bak.maşallah
kizlar mujde kayinvalidem geliyormus yarin cok lazimmis gibi gel dedim evde surunurken gelmedi az iyi oldum gelecegi tuttu...
hadi gözun aydın canım.olmadık zamanda ne guzel bilirler gelmeyi. Hizmet edebilecek kadar iyi oldun ya
valla canım en aşağı 5000 tl. 30.000 tl olanları da var el yapımı oluyormus. Benım bebekliğimde vardı bir zamanlar modaydı ama inanılmaz kullanışsız birsey. Bir magazada gördüm kocaman ne katlanıyor ne birsey. Birde max kullanacagım 6 ay. Dik oturur pozisyonu yok
iste tam olarak hayallerimdeki araba icinde herseyi var ve cok kullanisli ...

Eki Görüntüle 1177000
bende kraft yada chıcconun begendım canım.aynen boyle travel sıstem ama katlanınca ufak yer tutmasıda onemlı. Bizim araba kısa kasa olanlardan bagajım dar. Katlanınca az yer tutmalı.
Birde nunapepp diye bir marka var orda varmı bılmıyorum o hoşuma gitti

yok canım neden yanlıs anlayalım,suçumuzu biliyoruz.Ama iste tutamadık kendimizi.Daha dikkatlı oluruz artık.
ben bu kadar miskin oğlan görmedim yada aksi. Akşam yattım o kadar hareket edermı dıye yok. Sonra tatlı yedım yine yok. Sabah ayağa kalkıyorum batmalar hafif kıpırtılar başlıyor gbi ama ne tam anlayamıyorum iste
yok yok alma sakın canım hic tavsiye etmem.
güzel canım ama ömerde cok güzel isim rahmetli dedemin ismi.
Sabaha kadar zaman zqman ağrıdı şimdide ağrıyor saatin dokuz olmasını bekliyorum dr umu arıycam

habersiz bırakma bizi canım

ne güzel mervem ya. genç yaşta anne olanlara çok imreniyorum ben 26 yaşındayım yaşım iyi ama daha ilk çocuk bunun ikisi var üçü var çok çalışmam lazım çoook

Günaydın canlarrr sabahın köründe uyandım yine 😡

off ya su yukardaki ankete tak diye kizimiz olacak secenegini isaretlemek istiyorumm kendimi zor tutuyorum her gordugumde

aynen sılacım bende eklemek istiyorum doktor kıza benzetti ama nedense ben hala erkek hissediyorum :) bi ay sonra artık bakalım tam belli olur gerçekten kız mı doktor amcasını mı kandırmış benim kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…