yok canim balik degil deniz kizi yani senin kizin
evet artik arada hissedicez insallah hareketlerini bebeklerimizin yavas yavas basliyorlar biz burdayiz demeye
Nub a gore bence erkek canim bebegin ,)
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Eki Görüntüle 1176947
Kızlar benim hayalimde hep bu tarz bebiş arabaları var, kendim de biraz süslü olduğum için bebek arabalarının bile kokoşunu beğeniyorumkız olursa yavrum hemen gidip bunu alırım :) ama tecrübeli anneler daha iyi bilirsiniz, kullanışlı mıdır bu model? Katlanır mı mesela acabaaa
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
O bebiş canım cok güsel anlatmıssın aynen öle oluyo ... Birden bi balıkkayar gibi yumusak bi hareket ama coook güselkızlarr kızlar kızlarrr
az önce göbk deliğimden yaklaşık 4-5 parmak aşağıda balık kaydı sanki yada bi baloncuk sağdan sola kaydıı yaa bu neeee lütfen biri bişey desin bebeğim miydi ooo,bağırsak hareketi değildi eminiiimm
Canım isimlerin ikiside cok güselKızlar size bişey danışıcam. daha isim düşünmek için biraz erken ama biz eşimle eskiden beri hep oğlumuz olursa VATAN ismini koymayı düşündük. ve oğlumuz oucak.soyismimiz SEVER olduğu için VATAN SEVER olucak. ama içimden rahmetli babamın ismini koymakta geçiyo. oda ÖMER . 2isim tuhaf mı olur ÖMER VATAN SEVER. vatan ismine okadar alıştıkki karnımı severken bile vatan diye seviyorum. bi yandanda aklımda ömer var. işte bu kadar basit bi konu yüzünden kafam karıştı sizce ne yapayım. çok kararsız kaldım. daha uzun zaman var önümde ama şimdiden napsam diye düşünüyorum kara kara
Maşallah:)Allah analı babalı büyütsün.Pek şekermiş.Yenide öle olacak eminim:).1yaşındaki halinin poposunuda öperiz ayrıca:)Çok şeker olur biliyorum
Canim buna doktorunun karar vermesi lazim o ne zaman derse o zaman yaotur 11 inci haftadan 14 uncu haftaya kadar zamanin var ...
canim simdi nasilsin insallah daha iyisindir dikkat et kendine :26:
canim gozun aydin memlekete gidiyosun demek ne guzel hem bebege hemde sana iyi gelicek insallah hayirli yolculuklar simdiden
anim gozun aydin masallah bebegine
canim hayirli olsun iyi gunlerde guzel paylasimlarda bulunursun insallah
canim icini ferah tut insallah onda da bi sorun yoktor iyi yapmissin yeniden randevu almakla cumartesi gunu tum sonuclar temiz cikar insallah rabbim yardimciniz olsun
canim masallah kizimiza hadi gozun aydin hayirli olsun kizcezin
Cnm ben araştırma yaptım çok fazla şiddetli ağrı ve kanama olursa korkun diyolar hep
Şiddetli değil ama az da değil canım .. Hala ağrıyor.. Dr umu arıycam dokuzda
kızlarr kızlar kızlarrr
az önce göbk deliğimden yaklaşık 4-5 parmak aşağıda balık kaydı sanki yada bi baloncuk sağdan sola kaydıı yaa bu neeee lütfen biri bişey desin bebeğim miydi ooo,bağırsak hareketi değildi eminiiimm
İnşallah canım çok merak ediyorum yarın bidaha gidicem ama devlete tahlil sonuçlarını için ama onun söyliycen sanmıyorum özeldemi randevuyu bekliyomuş artık
öyle dedi doktor amcası canım bu ayın sonu kesınleşecek bakalımKız hemşo listede senin kuzucuk erkek görünüyo belli oldu mu cinsiyeti
oyy maşallah ya şekerliğe bakEki Görüntüle 1176979 Eki Görüntüle 1176981
Annem battaniyeyi örmüştü kızıma kızım yaz bebişi oldugundan kullanmadık pek kısında küccük geldi biraz fazla kullanamadık bu bebişime kaldı
Teyzeleri alttakide benim kızcem annesinin gülü prensesi
hadi gözun aydın canımkizlar mujde kayinvalidem geliyormus yarin cok lazimmis gibi gel dedim evde surunurken gelmedi az iyi oldum gelecegi tuttu...
valla canım en aşağı 5000 tl. 30.000 tl olanları da var el yapımı oluyormus. Benım bebekliğimde vardı bir zamanlar modaydı ama inanılmaz kullanışsız birsey. Bir magazada gördüm kocaman ne katlanıyor ne birsey. Birde max kullanacagım 6 ay. Dik oturur pozisyonu yok5000 lira pahalı gerçekden ama belki benzer katlanır bişey çıkar ya:).Bizdede vardı bunlardan hayal meyal hatırlıyorum:)
Ufaklığı benim içinde koklayın:)Avatardakide bu hanım kızın bebekliğimi:)
bende kraft yada chıcconun begendım canım.aynen boyle travel sıstem ama katlanınca ufak yer tutmasıda onemlı. Bizim araba kısa kasa olanlardan bagajım dar. Katlanınca az yer tutmalı.
yok canım neden yanlıs anlayalım,suçumuzu biliyoruzCanlarim oncelikle beni kimsenin yanlis anlayip kirilmasini istemiyorum hepiniz benimk icin cok degerlisiniz ama bu uyariyi yapmak zorundayim ...
Lutfen topikte her ne olursa olsun yiyip icme konusuyla ilgili birbirimize yazi yazmayalim.
bazi arkadaslarimiz hala iyi olamadi.
bazilarimiz yanliz yardim edeni yemek yapani yok.
bazilarimiz calisiyor yorgun geliyor ne bulursa onu yiyebiliyor.
yada bazisinin bulabilecegi meyvayi yada baska biseyi bazisi bulamiyor.
Lutfen bu konuda sizlerden anlayis ve hassasiyet beklliyorum.
kendimden biliyorum gunlerce kalkip bi bardak suyumu alicak dermanim olmadigi gunleri.
yiyemicemi bile bile canimin neler cektigini ve canimin cekipte yiyemedigim seyleri...
Hepimiz hamileyiz ve birbirimizin halini en iyi yine biz anlariz herkesin bu konuyla ilgili anlayisli ve daha dikkatli olucani biliyorum
ben bu kadar miskin oğlan görmedim yada aksi. Akşam yattım o kadar hareket edermı dıye yok. Sonra tatlı yedım yine yok. Sabah ayağa kalkıyorum batmalar hafif kıpırtılar başlıyor gbi ama ne tam anlayamıyorum istekızlarr kızlar kızlarrr
yok yok alma sakın canım hic tavsiye etmem.Yaa kullanışsızmıymışşben bundan kesinlikle istiyodum yaaa çok aşermiştim hatta bugün arkadaşlara gösterdiydim bundan aşeriom diye yaa
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
güzel canım ama ömerde cok güzel isim rahmetli dedemin ismi.Kızlar size bişey danışıcam. daha isim düşünmek için biraz erken ama biz eşimle eskiden beri hep oğlumuz olursa VATAN ismini koymayı düşündük. ve oğlumuz oucak.soyismimiz SEVER olduğu için VATAN SEVER olucak. ama içimden rahmetli babamın ismini koymakta geçiyo. oda ÖMER . 2isim tuhaf mı olur ÖMER VATAN SEVER. vatan ismine okadar alıştıkki karnımı severken bile vatan diye seviyorum. bi yandanda aklımda ömer var. işte bu kadar basit bi konu yüzünden kafam karıştı sizce ne yapayım. çok kararsız kaldım. daha uzun zaman var önümde ama şimdiden napsam diye düşünüyorum kara kara
habersiz bırakma bizi canımSabaha kadar zaman zqman ağrıdı şimdide ağrıyor saatin dokuz olmasını bekliyorum dr umu arıycam
Bakalım haftaya kontrole gitcem belli olur hemen hemen ...amin canım Allah razı olsun... Cümlemizin.. Allah eşimden yana yüzümü güldürdü ewlatlarımda olcak ben 24 yasında 2 cocuk anası olcam.... Cokmutluyum:))
Cok duygusallastım simdi aglayabilirim
off ya su yukardaki ankete tak diye kizimiz olacak secenegini isaretlemek istiyorumm kendimi zor tutuyorum her gordugumde
kızlar 2li tarama sonuçlarım cıkmıs. Doktorum aradı. Herşey yolunda dedi. Uçuyorummmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?