Geçmiş olsun pınarcım bende 10 da kontrole gidicem inş gözüm burda olucak. Korkcak bişey yoktur inş
I love Bonus
Bakalım haftaya kontrole gitcem belli olur hemen hemen ...amin canım Allah razı olsun... Cümlemizin.. Allah eşimden yana yüzümü güldürdü ewlatlarımda olcak ben 24 yasında 2 cocuk anası olcam.... Cokmutluyum:))
Cok duygusallastım simdi aglayabilirim
sakin bana ben afyonluyum deme
benim esim afyon sandiklidan
Bende dr ımla şimdi konuştum 10 da yanında olucam dua edin ne olur çok moralim bozuk
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende dr ımla şimdi konuştum 10 da yanında olucam dua edin ne olur çok moralim bozuk
aa sende mi afyon gelinisin :) benimki de aslen afyon dinarlı ama 95 dinar depreminde denizliye gitmişler ailesinin çoğu denizlide bi ablası var dinarda
Kızına maşallah canımmmmmm. Sanada maşallah 24 yaşında iki cocun mu olcak 😊😊 ne mutlu vallahiii. Bnde 28 yaşındayım gec kaldım ozaman ikinciye28 yaşında ikinciye hamileyim oğlum işte yaklaşık 4 yaşında 2010 ekim doğumlu 😊
arkadaşlar kan ilacı midemi bozdu sanırım söylemesi ayıptır çok koyu renk oldu şeyimyumuşak birde
tamam canım sakın ol korkma lütfen benımde var hafıf sancılarım böyle sankı adet olacakmıs gıbı.bebek popoyu asagı verdıgınden oluyor korkma dedi.Aşırı siddetli degilse korkma canım
Pınarcım geçmiş olsun.. bişi yoktur allah'ın izniyle korkma tatlım .
hayırlı haberlerle gel inşallah.
eee bende afyonluyum.Bu sene afyonluların üreme senesi sanırım .Büyüksehir yapıcaz Afyonu
kızlar ya şeker yükleemesi hakkındA ne düşünüyorsunz ben pek istemiyorum yaaaa
Ben de konyalıyım yakınız 😃😃 konyaya giderken çay' bolvadin oralarda geçiyoz hep 😃😃
Bozma moralini cnm çok çok geçmiş olsun güzel haberlerle dönersin inş.Bende dr ımla şimdi konuştum 10 da yanında olucam dua edin ne olur çok moralim bozuk
Kızına maşallah canımmmmmm. Sanada maşallah 24 yaşında iki cocun mu olcak 😊😊 ne mutlu vallahiii. Bnde 28 yaşındayım gec kaldım ozaman ikinciye28 yaşında ikinciye hamileyim oğlum işte yaklaşık 4 yaşında 2010 ekim doğumlu 😊
Üzülme canım ben de 28 yaşındayım ve ilk bebeğim, sen geciktiysen ben hiç konuşmayayım
Bozma moralini cnm çok çok geçmiş olsun güzel haberlerle dönersin inş.
Sen geç kaldıysan biz napalım cnm :) daha senin yaşında 1.yi çıkaramadık sağ salim bi becerebilsek şu işi
:)) aynen öyle canımikincide insan olmayan cinsiyet olsun onun da güzelliğini yaşayayım ister canım öncelikli temennimiz sağlıklı olması tabi ama bi kız bi erkek fikri de süper oluyo napalım :) benim ilk çocuk ben bile merak ediyorum cinsiyetini ikincide kesin olmayan cinsiyetten yana olur gönlüm
sağol canımKızlar ekledim yönetici kabul edince yorumlayacaklar...size bildiririm hemen
iyi taktikmiş canım:))haha benım taktik farklı. Ne olursa olsun eşim bilir,ona sormam lazım, o haklı diyorum. Dışarsa aslan yapıyorum adamı eve gelince kedi oluyor.Millet vay arkadaş sen ne maçosun diyormuş eşime.
Ahh dedim bilmiyonuz nasıl toz alır,bulaşık yıkar benım kocam
sağol canım benimEflalcim gönlümden cinsiyetini de ogrenirsin inşallah demek geçti ama daha erken sanirm. Neyse hayırlı haberlerle gel inş :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
inşallah güzel haberler getirirsinGünaydın kızlar bebiş leriniz ne güzel maşallah örgüler de cabası Harikasıniz ben resim koyamiyorum nasil oluyo ki.bende yarın görsem sağlıklı olduğunu meleğimin bugüne alcaktim dolu dr randevu ları :-( bugün tam 12 +1 oldu meleğim bigün erken görmek istedim ama nafile ...
aminHepinize güzel günlerrrr Allah gönlünüze göre hayırlı günler versin gününüz musmutlu geçsinnnnn
maşaallahBuda benim göbekEki Görüntüle 1176155
olabilir canımkızlar selam bende 11. haftanın içindeyim.. bu haftaya kadar nerdeyse hiç mide bulantısı yaşamadım. tek tük kokulardan etkilenirsem ya da araba ya binersem bulanıyodu .. ama bu hafta sürekli midem bulanıyo doğru düzgün bişey yiyemiyorm. doktorum vitamin ilacı kan ilacı falan vermişti onlar bitti bu hafta. acaba onlarmı kesiyodu bu zamana kadar bulantıyı diye düşünüyorum.. bugün kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek
amin canımmerhaba arkadaşlar :) ben de sabırsızlıkla cinsiyetini öğrenmeyi bekleyenlerdenim..Tabi önce sağlık ama Allahım her şeyi isteyin demiş.ben de arsızca istiyorum:Allahım dan bir erkek evlat diliyorum..Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah :))
şifa olsun canımSlm kizlar esim vitamin hapimi aldi gunluk 1 tane normal vitamin yanindada 1 tane balik yagi hapi icecegim.Balik yagi cok onemli beyin gelisimi icin bebegin benimaldigim hapta balik yagi hapi ile vitamin yan yana koyulmus ikisi bir icilecek diye bugun basliyorum bakalim hic degilse vitamin alicam diye icim rahat edicek
güzel haberlerle gelkızlarrrr saat birde randevumuz var ense kalınlığı ölçtürcez bebekimin dua edin sorun çıkmasın ve cinsiyetini doktor amcamız söylesin :)
maşallah bebişe de sana daUzun zamandır giremedim yazlıkta telefonlar güzel çekmiyor herkesler iyidir inşallah...cinsiyetler öğrenilmeye başlanmış hayırlısı olsun...
Bizimde geçen hafta kontrolümüz vardı 2 li tarama yaptırdık sonuçlar güzel çıktı çok şükür yalnız b12 eksikliği çıktı bende et yemiyor musun dedi bulantılardan sağlıklı beslenemedim dedim artık yemelisin dedi 20.haftada tekrar bakalım yükselmemişse iğne vurulman gerekir dedi hamilelikte b12 çok önemliymiş oğlumda üç sene önce hiç bakılmamıştı artık bakılıyormuş et hiç yemeyen insanlar nasıl alıyor b12 anlamadım sadece hayvansal gıdalarda varmış...cinsiyetini öğrenemedik bir dahaki sefere inşallah bizde haberler böyle bulantılarım bitti çok şükür 13+4 oldum eskiye göre kendimi daha iyi hissediyorum... Hepinize hayırlı ramazanlar olsun sağlıcakla kalın!
saçmalıyor o artıkHer kadının soğan doğrayışı farklıdır hesabı :) hele şu şeker yüklemesi için karatayın cinayet gibi demesi ama bütün dr ların ısrarla yaptırması en kafamı karıştıran şey
I love Bonus
sağol canım maşallah bebişineiyi haberlerle gel canım inş
maşşallah canım ne güzel şeyler yapımışsın
buda benim bebiş 12+2 bu fotoda nuba göre yorum istiyorum
Eki Görüntüle 1176244
gözün aydın canım2 li testim temiz çıktı kızlar.. Darısı sizlere inş :) bide bnlardan yapmak istiyorum ama nasıl işte onu bilmiyorm :) Eki Görüntüle 1176246 Eki Görüntüle 1176240
canım semizotunu bolca ye omega3 içeriyor balık yerine, et yerine mercimek ye yeşilCanlar ben ne et ne tavuk hiç bişi yiyemiyorum cok fena ne olacak benim durumum. Hiç bişi canım istemiyo 😁 dün , canınız cekmesin ama semiZotu yemeğini canım istedi normalde yemem ayy onu bi yedim sonrada bagırsaklarım bozuldu. Fena calistirdi 😄😄😄
e ben kız demiştim:)Yorumlamış Nub'cular Kız demişler hadi hayırlısı allahtan)
Ay inşallah canım benim ama dediğinde doğru ne güZel koruyup kollarlar abi kardeş erkek erkek ohh 😊 rabbim ne yaZdıysa o arrtık.hayırlı evlat olsunlar da 🙏
ohh mis gibi giysinlerGecti canım cok ayakta kalırsam lekelenmem oluyo arada ama denge kurmaya calısıyorum...
Geçmiş olsun canım umarıö iyileşirsin bi an önce
:9;
Aynen bende tek hastane cıkısı alırım ... Herseyim yepyeni onları güselce bi yıkar ütülerim yerleştiririm bebişimin dolabına ohh miss gibi kullanırım.. Geçen kızımn hastane cıkıslarına falan baktım bi kokladım Allahım bebek kokuyo
Genellikle öle oluyo ama bnm kızım var buda kız olsa daha cok sevinirim kızıma arkadas olur diye düşünüyorum...:) bnde mi problem var acaba
Missdelyyy harbi deksin kız sen kasıklarıma agrı girdi:
güle güle giysin yeni bebişin ikinci kıza benziyor canımEki Görüntüle 1176326 Eki Görüntüle 1176327 Eki Görüntüle 1176331 Eki Görüntüle 1176333
Kızlar hurca koymustum biraz kırısmıs ama tertemiz ve yepyeniler birsürü var böle aksam eşime battanıyerın oldugu hırcu aldırcam gardolabın üstünde onlarıda atarım
maşallah de dilini ıstır, şikayet ediyorsun birde ilgiden ayyyy beni çatlatmak mı istiyorsun senGittikce heycan basıyo beni
Hele eşim diyo ki mervişim sil bastan yapıcaz hazırmısın maratona dedim hele dur adam daha kac ay var .. Öle deme bi bakmıssın dogurmussun diyo
Eşimi görseniz varya ona kalsa gerhafta dr a gidip cocugu görsek ne güsel olurmus.. Aslında senhastasın diyo haftada bi gitmen lazım.. Dedim cok usg ısını zararlıymıs diye birraz sustu bu aralar...
Gitmiş araba koltugu almıs dedim cok hızlı dawranıyosun
Dayanamadım mervişim diyo..
Hergün arayıp hareket ettımı diyo... Adam dün markette sanki ne kadar cıkolata varsa almıs neymiş internette cikolata yersen cocuk hareketlenir yazıyomus bide espri yapıyo en iyilerini aldım maratona koscak bizim ki diye.. Hayatta yemem dedim.. Tiskiniyom
Dun kızıma karnımı sevdiriyo kızm baak bebe cici cici diye.. Warya bunaldım he...
Ne cinsi bişi ya.. İki günde bi ne zaöan dogcak bu yaa diye sorulur mu...
Bnm kızızm 1 hafta gec dogmustu eşim sinirden aglamıstı niye dogmuyo bu cocuk diye...
Ama kızını şimdi bi seviyo Allahım görmeniz lazım... Allah arttırsın ...
ne güzel canım dr çok önemlivitamin hapimi ve balik hapimi ictim mideme lonk diye oturdu hala hissediyorum hapin midemdeki yerini
keske ikisini az araliklarla icseydim aman yaw azcik iyi olmustu midem baslicak gene diye korkuyorum simdi
doktorumu aradim kan testi sonuclarim icin guatr hapimi yukseltmem gerekiyormus yine 125 aliyordum 150 oldu.kan degerlerim azcik yukselmis ama kan hapini almaya devam dedi.vitamini soredum aldim hem balik yagi hemde vitamin diye hergun icme cok gelir 2 gunde bir ic yeterli yada birgun balik yagi hapini bir gun normal vitamini alirsin nasil istiyorsan dedi...
bi telefon actim ayrintili herseyi tek tek telefonda saydi yine adam zaten sali gunu yeterince anlatmisti demekki cok fazla sisirmemisim basini
seviyorum ya doktorumu buda cok onemli cekinmeden herseyi acik acik sormak ve doktor bisey soyledigimde acabami diye dusunmemek
benim oğluşunkiler sıfır duruyor örmüycem hem de sarı yeşil beyaz renkte:)Kızlar saka maka bu cocuklara hırka yelek sapka cetik örmek lazım.. Kızlar akıllı ipler varya şişle düz örüyosun modeli kendi cıkıyo onlardan alıcam ben hem yelek hem hırka yaparım diyorum.. Sapkayla patigide birine yaptırırım ...kıs cocugu sarıp sarmala ohh.. Bide bu akıllı ipten şişle battaniye yapıcam sizlere atarım foto.. Bi terrrrrss bi düüüüzzz
canı m hiç anlamıyorum bunuPAPP-A : 3219
30.06.2014
1.TRİMESTR (DOWN SENDROMU) TARAMA, TEKİL
.
SERBEST BETA-HCG : 64,34
bu nedir şimdi arkadaşlar ya ? internetten sonucumu açtım sanırım daha 2li test açıklanmamış.
birde serbest betahcg sonucu 50nin üstünde olanlara kız diyorlar doğru muuuuu :)
gözün aydın canımkızlar 2li tarama sonuçlarım cıkmıs. Doktorum aradı. Herşey yolunda dedi. Uçuyorummmmmmmmmmmmmmmmmm
katılıyorumDemek ki neymis icinde bir can degil 5 can tasisan bile erkek yeri geldiginde okuzlugunu yaparmis 😂 ay sinirim bozuldu ya gidip gebertesim geliyo...
inşallah iyidir canımKızlar bana dua edermisiniz bugün yarın sabah doktora gidicem bebeğim iyi olsun nolur. Göğüslerim şişti yeni aldığım sütyenler bile ufak geliyo tekrar alcam artık ağrılar da azaldı sizlamalar oluyo arada kasık ağrılarım çok nadir saniyelik sizce normalmi :26::26:
yaptırıcam benim şekerim aç kalınca çok düşüyor oğlumda açlık 60 çıkmıştı baygınlık geliyorkızlar ya şeker yükleemesi hakkındA ne düşünüyorsunz ben pek istemiyorum yaaaa
süpermişEki Görüntüle 1176479
he aynen pastada mı yemiyeğğğğğğkkkk.
Benım doktor gerek yok diyor ama asla zararı da yok diyor.
maşaallah canım kızınaSlm kizlar 2 li taramamiz guzeldi ense 1.7 dedi burnuda var masallah kipir kipirdi tam olcecek durdu bebisim aferim sen nekadar akilli bir kizsin dedii aa demisim
canım hiç korkma ben bu testlere hiç güvenmiyorumKızlar maşallah kaynatmışsınız....İkili test sonucumu doktorumla konuştum,down sendromu riski çok düşük çıkmış onda bir sıkıntımız yok,sadece trisomi 18/13 için biyokimyasal risk 1:68 çıkmış bu da yüksek bir riskmiş ( tehlikeli bir nevi hastalık ) ,doktoruma göre korkulcak bir durum yok kandaki iki degere bakarak böyle bir risk hesaplaması yapılıyor tamamen istatistik bir durum dedi ..bütün degerlerin harman lamasıymış burnu,ense kalınlıgı kan degerleri vs vs...Ama içimiz rahat degil cumartesi günü profösörden randevu aldık öğlen saatine detaylı ultrason a giricem...ne olur dua edin güzel haberlerle geleyim
gözün aydınBende az evvel doktorumun asistanıyla görüştümtüm ikili test değerleri normalmiş Şükürler olsun, bunu da atlattık
hayırlı yolculuklar canımkızlar sürekli takip ediyorum ama çok yazamiyorum. yazdiklarim da araya kayniyor çoğu zaman:) ben yarin memlekete gideceğim inşaallah çok mutluyum ama bu sefer de esimi birakiyorum afff aff hep eksik kaliyor bir tarafim.. Allah beterinden korusun..
bilgim yok canımdr. yokmuş öğleden sonra...tahlil sonuçlarını aldım geldim idrarda baktığı ikili testin sonucu iyi mi ki
Eki Görüntüle 1176577
birde bu var
Eki Görüntüle 1176578
hoş geldinbende ocak annesi olucam kısmetse 13 haftalığım ama cinsiyetini öğrenemedik
inşallah canımCanlarım benim de 3 gün kaldı ölçümlerime. İnşallah ben de güzel haberlerle gelirim aranıza.
haklısın canım ama lütfen yazmamazlık etme özlerimArkadaşlar yapmayın ne olur... Sadece niyetliler değil konu hamile topiği... Bizim de okumamamız lazım.. Ve benim canım deli gibi çekiyor aşeriyor.. Konuya bir ok kez yazdım çıkıntılık mı oluyor bilmiyorum ama lütfen yapmayın...(((((( ya da ben kendimi iyi hissedene canım çekeni yapacak alacak gücüm olana kadar topiği yazmıycam
maşallah bebişineMerhaba guzel anneler :) bizde 11+1 olduk.. sali gunu kontrole gittim cok sukur hersey yolundaydi.. cinsiyetini sordum daha cok erken dedi. Halbuki umutla gtmistim ogrenirim diye.. bir dahaki kontrolum 1 ay sonra artik o zaman kesin ogreniriz hayirlisiyla.. ikili test filan yaptircakmisin diye sordu ben yaptirmayacagimi soyledim. Doktorda ısrar etmedi. Haftaya folik asiti birakicakmisim. 3 farkli ilaca basla dedi. Bakalim herseyin hayirlisi olsun.. ramazan basladgndan beri hic kirmadan oruc tuttum cok şükür. Doktorda kendini iyi hissediyosan tutabilirsin dedi. Sizlerde tutabiliyomusunuz sizin doktorlariniz ne diyo bu duruma? Insaallah hersey yolunda gider bebislerimizde bizde Allaha emanetiz :)
ayyy bu göbek mi sen benimkini görEvet kizlar az once ayna karsisinda farkettigim uzere ince bel, az karın, sıfır sislik olayi bende bitmistir...hemmen foto cektim ki pantolonum bugun kapanmadi diyen arkadasa gelsin ^_^ ben hicbirini giyemiyorum ki sekerim. artik kiloların geldigi bariz belli hayirli ugurlu olsuun...
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
mşaallah canım gözün aydınkizlar gittik bugun doktora cok sukur ense kalinligimiz normal cikti. gelisimi iyi gidiyo dedi. benim danam uyuyodu uyandiramadik takiiii cikolata yiyene kadar iki dakika sonra kol bacak sallamaya basladi. haftada iki gun bitter cikolata ye bebege iyi gelir ve dogdugunda mutlu bi bebek olur dedi :) kesin olmamakla birlikte cinsiyet tahmininde bulundu kiza benzettim dedi ama degisebilir bi ay sonra kesin soylerim dedikendini kaptirma dedi sanirim o kadar belli degildi hic de onemli degil zaten kuzum saglikli ya o yeter bana kizmis erkekmis her turlu asigim zaten ona
hoş geldinmerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.çok mutluyum bende birgün burda doğumu beklerken sizlerle paylaşırmıyımki die iç geçirirdim hep. tam 12+5 günlüğüm rabbim hepimizin bebeğini sağlıkla sıhatle kucağımıza almayı nasip etsin.benide ocak anneleri listesine eklerseniz çok mutlu olurum
maşallah canım bebişe dikkat et:)arkadaslar bizim burda kocaman bi gezi parkı var ve ramazan ayında eğlenceler panayırlar yapılıyo bizde arkadaşla gidelim bi bakalım dedik dün.konser alanında baktık halay çekiyolar oanki gazamı geldim artık bi gafletle halaya girdik arkadaşla yorulunca bıraktım karnım acıdı oturdum dinlendim geçti.tabi sonra acayip bi korku aldı içimi bişey olmuşmudur die bugun burda bi tıp merkezine gittim usg ye girdim.cok şukur bebeğim kıpır kıpır.devlet hast.de tuttuğuyla çektiği bir oluyor ilk defa hareketlerini gördüm öyle mutlu oldumki çok güzel bi duygu
çok normalkızlar çooook acil cevap verebilirseniz sevinirim,benim göğüs acısı ve dolgunluğu komple kayboldu sizlerde durum ne ? acaba bende mi sıkıntı var bir diğer sorunda iki gündür ara sıra sol kasıkta şiddetli seğirme var ama bu seğirme bebek hareketi olamaz çünki çok erken zaten öyle bir harekette değil sizce ne olabilir...
canım Rabbim şifa versinKızlar kasıklarım çok ağrıyo korkuyorum ...
olmaz tatlım:)Eki Görüntüle 1176947
Kızlar benim hayalimde hep bu tarz bebiş arabaları var, kendim de biraz süslü olduğum için bebek arabalarının bile kokoşunu beğeniyorumkız olursa yavrum hemen gidip bunu alırım :) ama tecrübeli anneler daha iyi bilirsiniz, kullanışlı mıdır bu model? Katlanır mı mesela acabaaa
oyy maşallah kızınaEki Görüntüle 1176979 Eki Görüntüle 1176981
Annem battaniyeyi örmüştü kızıma kızım yaz bebişi oldugundan kullanmadık pek kısında küccük geldi biraz fazla kullanamadık bu bebişime kaldı
Teyzeleri alttakide benim kızcem annesinin gülü prensesi
ayy çok lazımdı gelmesikizlar mujde kayinvalidem geliyormus yarin cok lazimmis gibi gel dedim evde surunurken gelmedi az iyi oldum gelecegi tuttu...
kuzum bu çok pahalıdır
Canlarim oncelikle beni kimsenin yanlis anlayip kirilmasini istemiyorum hepiniz benimk icin cok degerlisiniz ama bu uyariyi yapmak zorundayim ...
Lutfen topikte her ne olursa olsun yiyip icme konusuyla ilgili birbirimize yazi yazmayalim.
bazi arkadaslarimiz hala iyi olamadi.
bazilarimiz yanliz yardim edeni yemek yapani yok.
bazilarimiz calisiyor yorgun geliyor ne bulursa onu yiyebiliyor.
yada bazisinin bulabilecegi meyvayi yada baska biseyi bazisi bulamiyor.
Lutfen bu konuda sizlerden anlayis ve hassasiyet beklliyorum.
kendimden biliyorum gunlerce kalkip bi bardak suyumu alicak dermanim olmadigi gunleri.
yiyemicemi bile bile canimin neler cektigini ve canimin cekipte yiyemedigim seyleri...
Hepimiz hamileyiz ve birbirimizin halini en iyi yine biz anlariz herkesin bu konuyla ilgili anlayisli ve daha dikkatli olucani biliyorum
oyy bebişin canım minik balığın:)kızlarr kızlar kızlarrr
az önce göbk deliğimden yaklaşık 4-5 parmak aşağıda balık kaydı sanki yada bi baloncuk sağdan sola kaydıı yaa bu neeee lütfen biri bişey desin bebeğim miydi ooo,bağırsak hareketi değildi eminiiimm
bence ikisinide koy canım çok güzelKızlar size bişey danışıcam. daha isim düşünmek için biraz erken ama biz eşimle eskiden beri hep oğlumuz olursa VATAN ismini koymayı düşündük. ve oğlumuz oucak.soyismimiz SEVER olduğu için VATAN SEVER olucak. ama içimden rahmetli babamın ismini koymakta geçiyo. oda ÖMER . 2isim tuhaf mı olur ÖMER VATAN SEVER. vatan ismine okadar alıştıkki karnımı severken bile vatan diye seviyorum. bi yandanda aklımda ömer var. işte bu kadar basit bi konu yüzünden kafam karıştı sizce ne yapayım. çok kararsız kaldım. daha uzun zaman var önümde ama şimdiden napsam diye düşünüyorum kara kara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?