2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Geçmiş olsun pınarcım bende 10 da kontrole gidicem inş gözüm burda olucak. Korkcak bişey yoktur inş

I love Bonus

Bende dr ımla şimdi konuştum 10 da yanında olucam dua edin ne olur çok moralim bozuk

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızına maşallah canımmmmmm. Sanada maşallah 24 yaşında iki cocun mu olcak 😊😊 ne mutlu vallahiii. Bnde 28 yaşındayım gec kaldım ozaman ikinciye 28 yaşında ikinciye hamileyim oğlum işte yaklaşık 4 yaşında 2010 ekim doğumlu 😊

sakin bana ben afyonluyum deme
benim esim afyon sandiklidan

aa sende mi afyon gelinisin :) benimki de aslen afyon dinarlı ama 95 dinar depreminde denizliye gitmişler ailesinin çoğu denizlide bi ablası var dinarda

Bende dr ımla şimdi konuştum 10 da yanında olucam dua edin ne olur çok moralim bozuk

Pınarcım geçmiş olsun.. bişi yoktur allah'ın izniyle korkma tatlım .
hayırlı haberlerle gel inşallah.

tamam canım sakın ol korkma lütfen benımde var hafıf sancılarım böyle sankı adet olacakmıs gıbı.bebek popoyu asagı verdıgınden oluyor korkma dedi.Aşırı siddetli degilse korkma canım

aa sende mi afyon gelinisin :) benimki de aslen afyon dinarlı ama 95 dinar depreminde denizliye gitmişler ailesinin çoğu denizlide bi ablası var dinarda

eee bende afyonluyum.Bu sene afyonluların üreme senesi sanırım.Büyüksehir yapıcaz Afyonu

Üzülme canım ben de 28 yaşındayım ve ilk bebeğim, sen geciktiysen ben hiç konuşmayayım

arkadaşlar kan ilacı midemi bozdu sanırım söylemesi ayıptır çok koyu renk oldu şeyim yumuşak birde

koyu olması çok normal canım hatta siyah oluyo aldığımız demirin fazlası atılıyo dışkıyla o da rengini o hale getiriyo ben üniversite okurken de kullanmıştım ordan biliyorum ilacı bıraktığın anda normale dönüyo :)

tamam canım sakın ol korkma lütfen benımde var hafıf sancılarım böyle sankı adet olacakmıs gıbı.bebek popoyu asagı verdıgınden oluyor korkma dedi.Aşırı siddetli degilse korkma canım

Çok sık oluşu korkuttu benii

Pınarcım geçmiş olsun.. bişi yoktur allah'ın izniyle korkma tatlım .
hayırlı haberlerle gel inşallah.

İnşallah canımmm

eee bende afyonluyum.Bu sene afyonluların üreme senesi sanırım.Büyüksehir yapıcaz Afyonu

Ben de konyalıyım yakınız 😃😃 konyaya giderken çay' bolvadin oralarda geçiyoz hep 😃😃

Ben de konyalıyım yakınız 😃😃 konyaya giderken çay' bolvadin oralarda geçiyoz hep 😃😃

doğru canım bende akşehire gıderdım yakın olunca

Bozma moralini cnm çok çok geçmiş olsun güzel haberlerle dönersin inş.

Sen geç kaldıysan biz napalım cnm :) daha senin yaşında 1.yi çıkaramadık sağ salim bi becerebilsek şu işi

Bozma moralini cnm çok çok geçmiş olsun güzel haberlerle dönersin inş.

Sen geç kaldıysan biz napalım cnm :) daha senin yaşında 1.yi çıkaramadık sağ salim bi becerebilsek şu işi

İnşallah canım hepimiz bi avazda inşallah kurtuluruz. Benim pek avaz olmucak sezeryan olca içinde ilk gebeliği olanlar normal olabiliteniz yüksek 😃
Bu arada o şekee yüklemesi denen şey berbat bişi. Gözümde büyüyo yemin ederim doğurmaktan kokmuyorum ondan korkuyorum 😔 beni cok kötü yapmıştı.

:)) aynen öyle canım
Kızlar ekledim yönetici kabul edince yorumlayacaklar...size bildiririm hemen
sağol canım
iyi taktikmiş canım:))

Eflalcim gönlümden cinsiyetini de ogrenirsin inşallah demek geçti ama daha erken sanirm. Neyse hayırlı haberlerle gel inş :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sağol canım benim
inşallah güzel haberler getirirsin
Hepinize güzel günlerrrr Allah gönlünüze göre hayırlı günler versin gününüz musmutlu geçsinnnnn
amin
maşaallah
olabilir canım
amin canım
şifa olsun canım
kızlarrrr saat birde randevumuz var ense kalınlığı ölçtürcez bebekimin dua edin sorun çıkmasın ve cinsiyetini doktor amcamız söylesin :)
güzel haberlerle gel
maşallah bebişe de sana da
saçmalıyor o artık
iyi haberlerle gel canım inş

maşşallah canım ne güzel şeyler yapımışsın

buda benim bebiş 12+2 bu fotoda nuba göre yorum istiyorum

Eki Görüntüle 1176244
sağol canım maşallah bebişine
2 li testim temiz çıktı kızlar.. Darısı sizlere inş :) bide bnlardan yapmak istiyorum ama nasıl işte onu bilmiyorm :) Eki Görüntüle 1176246 Eki Görüntüle 1176240
gözün aydın canım
canım semizotunu bolca ye omega3 içeriyor balık yerine, et yerine mercimek ye yeşil
e ben kız demiştim:)
ohh mis gibi giysinler
güle güle giysin yeni bebişin ikinci kıza benziyor canım
maşallah de dilini ıstır, şikayet ediyorsun birde ilgiden ayyyy beni çatlatmak mı istiyorsun sen
ne güzel canım dr çok önemli
benim oğluşunkiler sıfır duruyor örmüycem hem de sarı yeşil beyaz renkte:)
canı m hiç anlamıyorum bunu
kızlar 2li tarama sonuçlarım cıkmıs. Doktorum aradı. Herşey yolunda dedi. Uçuyorummmmmmmmmmmmmmmmmm
gözün aydın canım
Demek ki neymis icinde bir can degil 5 can tasisan bile erkek yeri geldiginde okuzlugunu yaparmis 😂 ay sinirim bozuldu ya gidip gebertesim geliyo...
katılıyorum
inşallah iyidir canım
kızlar ya şeker yükleemesi hakkındA ne düşünüyorsunz ben pek istemiyorum yaaaa
yaptırıcam benim şekerim aç kalınca çok düşüyor oğlumda açlık 60 çıkmıştı baygınlık geliyor
Eki Görüntüle 1176479

he aynen pastada mı yemiyeğğğğğğkkkk.
Benım doktor gerek yok diyor ama asla zararı da yok diyor.
süpermiş
Slm kizlar 2 li taramamiz guzeldi ense 1.7 dedi burnuda var masallah kipir kipirdi tam olcecek durdu bebisim aferim sen nekadar akilli bir kizsin dedii aa demisim
maşaallah canım kızına
canım hiç korkma ben bu testlere hiç güvenmiyorum
Bende az evvel doktorumun asistanıyla görüştüm tüm ikili test değerleri normalmiş Şükürler olsun, bunu da atlattık
gözün aydın
hayırlı yolculuklar canım
dr. yokmuş öğleden sonra... tahlil sonuçlarını aldım geldim idrarda baktığı ikili testin sonucu iyi mi ki
Eki Görüntüle 1176577

birde bu var

Eki Görüntüle 1176578
bilgim yok canım
bende ocak annesi olucam kısmetse 13 haftalığım ama cinsiyetini öğrenemedik
hoş geldin
Canlarım benim de 3 gün kaldı ölçümlerime. İnşallah ben de güzel haberlerle gelirim aranıza.

inşallah canım
haklısın canım ama lütfen yazmamazlık etme özlerim
maşallah bebişine orucunuda Allah kabul etsin
ayyy bu göbek mi sen benimkini gör
mşaallah canım gözün aydın
hoş geldin
maşallah canım bebişe dikkat et:)
çok normal
Kızlar kasıklarım çok ağrıyo korkuyorum ...

canım Rabbim şifa versin
olmaz tatlım:)
oyy maşallah kızına
kizlar mujde kayinvalidem geliyormus yarin cok lazimmis gibi gel dedim evde surunurken gelmedi az iyi oldum gelecegi tuttu...
ayy çok lazımdı gelmesi ihtiyaç olunca kaçsın...
iste tam olarak hayallerimdeki araba icinde herseyi var ve cok kullanisli ...

Eki Görüntüle 1177000
kuzum bu çok pahalıdır travel sistem diyorlar buna

oyy bebişin canım minik balığın:)
bence ikisinide koy canım çok güzel

hayırlı haberlerle gel canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…