İnşallah canım hepimiz bi avazda inşallah kurtuluruz. Benim pek avaz olmucak sezeryan olca içinde ilk gebeliği olanlar normal olabiliteniz yüksek 😃
Bu arada o şekee yüklemesi denen şey berbat bişi. Gözümde büyüyo yemin ederim doğurmaktan kokmuyorum ondan korkuyorum 😔 beni cok kötü yapmıştı.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
nasıl kötü yapıyor canım??
Masallah kizima teyzesi bugun gosterdi kendisini
Halsizlik mide bulantısı baş ağrısı yapmıştı bana o gun full yatmıştım evde bekletiyolar şekerli suyu içirip.
canım cok sevındım bazı doktorlarda ozelde 5 dakıkada beşiktaş diyor deli oluyorum çok sukur şimdi doğru doktoru buldumGünaydın kızlar dün yazamadım evde değildim, dr a gittim amaann Yarabbim kızlar böyle dr yok devlette ömrü hayatınızda görmemiştirsiniz o kadar mükemmel ki şöyle söylüyüm ben öğleden sonra gittim adam 150. hastasına bakıyorduve bu dr hastane bomboş kalana kadar hastası bitmeden asla gitmiyor Rabbim razı olsun aldığı paraya kat kat hakkediyor, iliği güleryüz süper birde unutmuyor hastasını böyle bir şey var mı
Sıra çoktu tabi bekledim illa ense kalınlığını ölçtür dedi yok diyorum ısrar ediyor eşimde isteyince radyolg ölçtü tabi ben bebeğimi göremedimyaşıyor mu diye sordum sadece, ense kalınlığı 2,1, normalmiş, kan da verdirdi yoktan anlamıyor ona çok kızdım dedim bebek yukarda mı aşağıda mı bir şey demedi diğer dr, o da kanama alanı görülmemiş olsa yazardı dedi, progestanı iğneyi bırakabilirsin dedi, bari iğneyi kullanayım dedim:) ağrın oluyor mu dedi vajinada oluyor yürüyünce dedim tamam o zaman bitir iğneni dedi, normal hayatıma dönebilirmiyim dedim evet dedi, ben yine de tedirginim kendi bakmadıya ultrasonda içimde şüphe kaldı, salı günü gidicem inşallah tekrar kan sonucuna göre yorum yapacak, kan ilacım vardı magnezyuma devam, bulantı için istedim iki tane yazmış biri raporluymuş raporu vermemiş bir de reçetesiz vitamin yazdı diş eti çekilmesi var bende onu deyince yazdı bu çok iyi ama reçetesiz dedi olsun dedim bugün gelecek ilacım, içinde d3 olduğu için sağlık ocağındakini kullanmıycam eğer bunu vermeseydi d3 e izin vermişti bilginiz olsun, decavit falan yazmamış onu sorucam, bebişimin fotosu bile yok canı sağya hamdolsun
Şimdi ikili testin stresi çok sardı beni, ben huyumu biliyorum istemiyordum yaptırmak
Bugün kapı süslerine bi bakayım dedim internette gezerken perikizininelisleri nokta com diye bi siteye rastladım çok cici şeyler var daha erken biliyorum ama var mı bildiğiniz tanıdığınız keçeden el işi işler yapan uygun fiyatlı yerler. Yaptırmayı düşünüyor musunuz ilk bebek olduğundan çok özeniyorum şimdiden
kizlar mujde kayinvalidem geliyormus yarin cok lazimmis gibi gel dedim evde surunurken gelmedi az iyi oldum gelecegi tuttu...
günaydın kızlar dün yazamadım evde değildim, dr a gittim amaann yarabbim kızlar böyle dr yok devlette ömrü hayatınızda görmemiştirsiniz o kadar mükemmel ki şöyle söylüyüm ben öğleden sonra gittim adam 150. Hastasına bakıyorduVe bu dr hastane bomboş kalana kadar hastası bitmeden asla gitmiyor rabbim razı olsun aldığı paraya kat kat hakkediyor, iliği güleryüz süper birde unutmuyor hastasını böyle bir şey var mı
Sıra çoktu tabi bekledim illa ense kalınlığını ölçtür dedi yok diyorum ısrar ediyor eşimde isteyince radyolg ölçtü tabi ben bebeğimi göremedimyaşıyor mu diye sordum sadece, ense kalınlığı 2,1, normalmiş, kan da verdirdi yoktan anlamıyor ona çok kızdım Dedim bebek yukarda mı aşağıda mı bir şey demedi diğer dr, o da kanama alanı görülmemiş olsa yazardı dedi, progestanı iğneyi bırakabilirsin dedi, bari iğneyi kullanayım dedim:) ağrın oluyor mu dedi vajinada oluyor yürüyünce dedim tamam o zaman bitir iğneni dedi, normal hayatıma dönebilirmiyim dedim evet dedi, ben yine de tedirginim kendi bakmadıya ultrasonda içimde şüphe kaldı, salı günü gidicem inşallah tekrar kan sonucuna göre yorum yapacak, kan ilacım vardı magnezyuma devam, bulantı için istedim iki tane yazmış biri raporluymuş raporu vermemiş Bir de reçetesiz vitamin yazdı diş eti çekilmesi var bende onu deyince yazdı bu çok iyi ama reçetesiz dedi olsun dedim bugün gelecek ilacım, içinde d3 olduğu için sağlık ocağındakini kullanmıycam eğer bunu vermeseydi d3 e izin vermişti bilginiz olsun, decavit falan yazmamış onu sorucam, bebişimin fotosu bile yok canı sağya hamdolsun
şimdi ikili testin stresi çok sardı beni, ben huyumu biliyorum istemiyordum yaptırmak
Bugün kapı süslerine bi bakayım dedim internette gezerken perikizininelisleri nokta com diye bi siteye rastladım çok cici şeyler var daha erken biliyorum ama var mı bildiğiniz tanıdığınız keçeden el işi işler yapan uygun fiyatlı yerler. Yaptırmayı düşünüyor musunuz ilk bebek olduğundan çok özeniyorum şimdiden
Kızlar iyi ki varsınız sabahı sabah ederken moralim sıfırdı şimdi sizlerle biraz kendime geldim.. Yoldayız .. Hayırlı haberlerle dönücem allahın izmiyle inşallah.. Dua edin ne olur bana ve bebişime...
aynen canım ama eşim bu sonuçlansın daha götürmez zorda kalmadıkça erkek dr a gitmemek gerekiyor gidene bir şey demiyorum kimse yanlış anlamasın lütfen yaşam şeklimiz böyle bizim:) ama dr süper hakkında olumlu yorum yapıcam yetkililere hakediyor, kendi bayan doktorumda çok iyi devlette zaten kafam atarsa giderim yine bu adamacanım cok sevındım bazı doktorlarda ozelde 5 dakıkada beşiktaş diyor deli oluyorum çok sukur şimdi doğru doktoru buldum. daim olur inşallah.yaa ben kokusunu duymak istiyorum yaaa .neden kokusunun saklanacagı birsey yapmıyor bu mucitler:44:
sağol canım öyle napalım:)ay canım çok sevindim iyi olmanıza olsun bakalım iyi olsun da resmide olmayı versin
iyi ol tabi güzel haber getireceksinKızlar iyi ki varsınız sabahı sabah ederken moralim sıfırdı şimdi sizlerle biraz kendime geldim.. Yoldayız .. Hayırlı haberlerle dönücem allahın izmiyle inşallah.. Dua edin ne olur bana ve bebişime...
mantıklı canım kesinlikle baston puset alın ben ne çektim ahh ahhh hantal arabaylaKızlar travel sistem bebek arabaları paylaşılmış bizim bebişler kış çocuğu olacak öyle arabaya koyup gezdirme zamanı geldiğinde de pusete sığamayacak kadar büyümüş olacaklar o yüzden bana pek mantıklı gelmedi ben yazı bekleyip şöyle standart bişi alsam diyorum
kızlar havaalanında falan o içinden geçilen şeylerden geçmek zorunda kaldim. ustumu o cihazla aradilar falan bisey diyemedimbisey olur mu yaa zararli biliyorum
canım bazı hastaneler kendısı hedye edıyor.Özel hastane ise konuş canım.oda süslemesi şekeri kolonyası süsü....
Kızlar travel sistem bebek arabaları paylaşılmış bizim bebişler kış çocuğu olacak öyle arabaya koyup gezdirme zamanı geldiğinde de pusete sığamayacak kadar büyümüş olacaklar o yüzden bana pek mantıklı gelmedi ben yazı bekleyip şöyle standart bişi alsam diyorum
O süsler hastanede kalmıyor mu ben herkese aynısını kullanıyorlar sanıyordum
aynen canım ama eşim bu sonuçlansın daha götürmez zorda kalmadıkça erkek dr a gitmemek gerekiyor gidene bir şey demiyorum kimse yanlış anlamasın lütfen yaşam şeklimiz böyle bizim:) ama dr süper hakkında olumlu yorum yapıcam yetkililere hakediyor, kendi bayan doktorumda çok iyi devlette zaten kafam atarsa giderim yine bu adamakoku saklama güzel olurdu
sağol canım öyle napalım:)
iyi ol tabi güzel haber getireceksin
mantıklı canım kesinlikle baston puset alın ben ne çektim ahh ahhh hantal arabaylatam yatabilen süper modelleri var bastonların hem de yer kaplamıyor
canım bilemiyorum ki deseydin hamilyim diye
kızlar havaalanında falan o içinden geçilen şeylerden geçmek zorunda kaldim. ustumu o cihazla aradilar falan bisey diyemedimbisey olur mu yaa zararli biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?