yok canım isme ozel yapıyor bazı hastaneler. Bızımki öyle mesela.Tam doğum paketi var herşey içinde..
Iyi düşünmüşler o zmn ama ben hepsini tek tek özel yaptırmak istiyorum keçeden öyle cici şeyler yapıyorlar ki :)
bebechocolate Facebook sayfasını keşfettim bir de çoook beğendim fiyatlarını sormaya çekindim vallahi çok güzel şeyler var
tabı canım herkesin yaşam tarzı alışkanlıkları farklı.Benımde eşim asla bayan doktora gitmez kendisi çekinir ama benıde bayan doktora gondermez ondan da cekınıyorum Muhabbet edemem sorularımı soramam elin kadınına der. Cins anam bunlar cıns
Doktorum dediğine göre onların pek zararı yokmuş canım, asıl zararlı olan çantaların geçtiği bantmış, biz de oradan geçmediğimize göre sorun yok
kızlar bu model bir ara epey reklam edilmişti yorumlarda hep iyi bakın isterseniz, araba deyip geçmeyin çok çok önemli:))
Eki Görüntüle 1177197
Eki Görüntüle 1176979 Eki Görüntüle 1176981
Annem battaniyeyi örmüştü kızıma kızım yaz bebişi oldugundan kullanmadık pek kısında küccük geldi biraz fazla kullanamadık bu bebişime kaldı
Teyzeleri alttakide benim kızcem annesinin gülü prensesi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım arkadasımda aynısı var ufacık oluyor ama tekerleri sorun bazen calısmıyor tam.zorluyor.Ama genel olarak guzel
benım kuzen bundan alacaksın yoksa ağzının ortasına şaplagı yersın diyor.Cok memnun.tek elle harıka gıdıyormuş.birde tekerler açık oldugundan kesinlikle devrılmıyor dediEki Görüntüle 1177200
Ben buraya resim eklemeyeli seneler oldu :))
Becerebilecek miyim acaba
Iste benim tatlisim bu :)))) ama rengi farkli olabilir
Eki Görüntüle 1177250
Ben buraya resim eklemeyeli seneler oldu :))
Becerebilecek miyim acaba
Iste benim tatlisim bu :)))) ama rengi farkli olabilir
Eki Görüntüle 1177250
Çok sık oluşu korkuttu benii
Günaydın kızlar dün yazamadım evde değildim, dr a gittim amaann Yarabbim kızlar böyle dr yok devlette ömrü hayatınızda görmemiştirsiniz o kadar mükemmel ki şöyle söylüyüm ben öğleden sonra gittim adam 150. hastasına bakıyorduve bu dr hastane bomboş kalana kadar hastası bitmeden asla gitmiyor Rabbim razı olsun aldığı paraya kat kat hakkediyor, iliği güleryüz süper birde unutmuyor hastasını böyle bir şey var mı
Sıra çoktu tabi bekledim illa ense kalınlığını ölçtür dedi yok diyorum ısrar ediyor eşimde isteyince radyolg ölçtü tabi ben bebeğimi göremedimyaşıyor mu diye sordum sadece, ense kalınlığı 2,1, normalmiş, kan da verdirdi yoktan anlamıyor ona çok kızdım dedim bebek yukarda mı aşağıda mı bir şey demedi diğer dr, o da kanama alanı görülmemiş olsa yazardı dedi, progestanı iğneyi bırakabilirsin dedi, bari iğneyi kullanayım dedim:) ağrın oluyor mu dedi vajinada oluyor yürüyünce dedim tamam o zaman bitir iğneni dedi, normal hayatıma dönebilirmiyim dedim evet dedi, ben yine de tedirginim kendi bakmadıya ultrasonda içimde şüphe kaldı, salı günü gidicem inşallah tekrar kan sonucuna göre yorum yapacak, kan ilacım vardı magnezyuma devam, bulantı için istedim iki tane yazmış biri raporluymuş raporu vermemiş bir de reçetesiz vitamin yazdı diş eti çekilmesi var bende onu deyince yazdı bu çok iyi ama reçetesiz dedi olsun dedim bugün gelecek ilacım, içinde d3 olduğu için sağlık ocağındakini kullanmıycam eğer bunu vermeseydi d3 e izin vermişti bilginiz olsun, decavit falan yazmamış onu sorucam, bebişimin fotosu bile yok canı sağya hamdolsun
Şimdi ikili testin stresi çok sardı beni, ben huyumu biliyorum istemiyordum yaptırmak
Bugün kapı süslerine bi bakayım dedim internette gezerken perikizininelisleri nokta com diye bi siteye rastladım çok cici şeyler var daha erken biliyorum ama var mı bildiğiniz tanıdığınız keçeden el işi işler yapan uygun fiyatlı yerler. Yaptırmayı düşünüyor musunuz ilk bebek olduğundan çok özeniyorum şimdiden
canım bazı hastaneler kendısı hedye edıyor.Özel hastane ise konuş canım.oda süslemesi şekeri kolonyası süsü....
Kızlar iyi ki varsınız sabahı sabah ederken moralim sıfırdı şimdi sizlerle biraz kendime geldim.. Yoldayız .. Hayırlı haberlerle dönücem allahın izmiyle inşallah.. Dua edin ne olur bana ve bebişime...
Kızlar travel sistem bebek arabaları paylaşılmış bizim bebişler kış çocuğu olacak öyle arabaya koyup gezdirme zamanı geldiğinde de pusete sığamayacak kadar büyümüş olacaklar o yüzden bana pek mantıklı gelmedi ben yazı bekleyip şöyle standart bişi alsam diyorum
kuzum haklısın ama ana kucagını zaten 1 yasına kadar kullanıyorsun.Ayrı ayrı alıncada fıyatı hemen hemen aynıya gelıyor.İyi birsey alıp 2. bebişede kullanmak ıstıyorum ben.ABD ve belçikada yaşayan kuzenlerim hemen hemen butun markaları kullandılar. bungobooo denen bir marka var ınanılmaz pahalı Türkiyede mesela ondan hıc memnun kalmamıslar.
Burda da satılan bir marka var
nunapepp diye cok memnun belçikada yaşayan kuzenim. Bende onu alıcam. . Başka alırsan kafanı kırarım dedi. İyi dedim ağanın eli tutulmaz
yok canım isme ozel yapıyor bazı hastaneler. Bızımki öyle mesela.Tam doğum paketi var herşey içinde..
canım arkadasımda aynısı var ufacık oluyor ama tekerleri sorun bazen calısmıyor tam.zorluyor.Ama genel olarak guzel
benım kuzen bundan alacaksın yoksa ağzının ortasına şaplagı yersın diyor.Cok memnun.tek elle harıka gıdıyormuş.birde tekerler açık oldugundan kesinlikle devrılmıyor dediEki Görüntüle 1177200
buna bebiş biraz büyüyünce sığmaz gibi geldi. ay hiç anlamıyorum bu işlerden.
kaynanam da o gün fitil etti beni. neymiş öbür torunu hiç bebek arabasına binmemiş o yüzden almayın gerek yok diyor. ne alakaysa o binmedi diye sanki benimkide binmeyecek. bazen kendi saçımı başımı yolasım geliyor
güzel araba, ama çoook pahalı yaaaaa, bizimki hayatta razı gelmez bunu almaya
Pusetin ici gorundugunden bayaa buyuk
Birde yenidogan icin destekleri var, biraz daha buyuyunce cikartiliyor bayaa uzun sure kullanilabiliyor
Araba koltugu olarakta laxim oldugu icin
Birde tamamen duz yatarken de arabaya baglanabiliyor
Bir yere gidip gelirken iyi olacak yani insallah
Ayy benim bile okuyunca sac bas yolasim geldi ama boyle luzumsuz konusan butuuuun insanlarin
Bari mantikli olsa soyledikleriniz
Masallah subhanallah git gide tatli oluyorlar bunlar resmen :)))
Maalesef cok evet(
Bende baya bir takinti haline geldi artik
off basta aklima gelmedi sonrakinde de deneme fırsat kalmadan kadin üstüme tutuverdi o elde tutulan üst arayan cihazı: (canım bilemiyorum ki deseydin hamilyim diye
sağol canim içim biraz rahatladi. senin yazini okuyunca da internetten biraz vaktim çoğunlukla senin dediğin gibi şeyler yaziyor. inşaallah öyledir Rabbine emanet yavrularimizDoktorum dediğine göre onların pek zararı yokmuş canım, asıl zararlı olan çantaların geçtiği bantmış, biz de oradan geçmediğimize göre sorun yok
oyu minnosa bak yaa maaşallah. adi ayşe mi olacak canim? çok tatlı yaaa bayiliyorum ultrason fotoğraflarına. Rabbim nasıl yaratiyor maaşallah sübhanaallahh:)
ya ben de bebek arabası sürme özürlüsüyüm. yeğenlerimi hiç süremedim araba ya gitmiyor ya da oraya buraya dönüyordu.
sürüşü kolay araba olmalı benim için . bunun fiyatı ne kadarmış canım fikrin var mı beğendim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?