2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
yok canım isme ozel yapıyor bazı hastaneler. Bızımki öyle mesela.Tam doğum paketi var herşey içinde..

Iyi düşünmüşler o zmn ama ben hepsini tek tek özel yaptırmak istiyorum keçeden öyle cici şeyler yapıyorlar ki :)

bebechocolate Facebook sayfasını keşfettim bir de çoook beğendim fiyatlarını sormaya çekindim vallahi çok güzel şeyler var

sor gitsin canım ne olacak. Alıcıyız ama şimdlik bakıcıyız

aynen canım ne cinsler hem de benimki epey yol katetti hiçç götürmezdi ama bende ona derdim sende bayan doktora gitmiyceksin diye

Doktorum dediğine göre onların pek zararı yokmuş canım, asıl zararlı olan çantaların geçtiği bantmış, biz de oradan geçmediğimize göre sorun yok

Bende bugün ucak yolculugu yapacağım zararlı mi bilen var mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar bu model bir ara epey reklam edilmişti yorumlarda hep iyi bakın isterseniz, araba deyip geçmeyin çok çok önemli:))

Eki Görüntüle 1177197

kızlar bu model bir ara epey reklam edilmişti yorumlarda hep iyi bakın isterseniz, araba deyip geçmeyin çok çok önemli:))

Eki Görüntüle 1177197

canım arkadasımda aynısı var ufacık oluyor ama tekerleri sorun bazen calısmıyor tam.zorluyor.Ama genel olarak guzel

benım kuzen bundan alacaksın yoksa ağzının ortasına şaplagı yersın diyor.Cok memnun.tek elle harıka gıdıyormuş.birde tekerler açık oldugundan kesinlikle devrılmıyor dedi

Kızına maşallah ne güzel abla olur kardesine:)

Herkese gunaydin hanimlaar

Bugun size ozendim erken uyandim
Ama henuz yataktan cikmadim
Telefondan girince smiley konulmuyor galiba

Pinar insallah hayirli saglikli haberlerle gelirsin, bekliyoruz iyi haberlerini

Mervecim masallah subhanallah kizina, Allah nazarlardan korusun

Mssdelyciiiim mrssuperfine almisti ondan
Bende detaylari soracagim ve fotosunu isteyecegim insallah
Inrernette gordugumde coook begenmistim

Silacim kayinvaliden hosgelsin sefalar getirsin ama burde ustune cefa getirmesin lutfeeen
Ve kadinin zor zamanlarinda elinden tutamayacak kimse gelmesin evine yaa yuk olmaktan baska birsey degil

Eflalim hayirli saglikli sonuclarini al insalla kuzucugunun

Adzeynep cok sevindiimmm demek baslayacagiz artik hissetmeye hadi bakalim insallah, cok mutlu bir haber bu

Bebek arabasina gelince travel sistem
Jane Rider Matrix Light
Senelerce arastirdim katlanmasi kapladigi yer
Guvenlik testleri, ana kucagi ve oto koltugu olan pusetinin arkasi yatis kademeli
Boylece yeni dogan bebis iki buklum kalmayacak icinde dumduz yatabilecek insallah
Ve yazinda kullanabilir o kadar kucuk degil 13 kiloya kadar sadece puseti
Bir yere gidildigibde bebis icin besik gorevi bile gorebilir icinde uyudumu hic cikarma ondan :))
Ayy ben onu sabaha kadar anlatiriiim oyle bagliyim onaaa :)))))))
Biraz pahali ama esimde ikna oldugu icin gozumde degil hic :))

Ismini yazmadigim arkadaslarim alinti yapinca uzun oluyor dedim (ki kisa yazmayi hic beceremiyorum :))) ama boylede mesajlari unutuyorum yahu (

Ben buraya resim eklemeyeli seneler oldu :))
Becerebilecek miyim acaba

Iste benim tatlisim bu :)))) ama rengi farkli olabilir

ya ben de bebek arabası sürme özürlüsüyüm. yeğenlerimi hiç süremedim araba ya gitmiyor ya da oraya buraya dönüyordu.
sürüşü kolay araba olmalı benim için . bunun fiyatı ne kadarmış canım fikrin var mı beğendim valla

Ben buraya resim eklemeyeli seneler oldu :))
Becerebilecek miyim acaba

Iste benim tatlisim bu :)))) ama rengi farkli olabilir

Eki Görüntüle 1177250

buna bebiş biraz büyüyünce sığmaz gibi geldi. ay hiç anlamıyorum bu işlerden.
kaynanam da o gün fitil etti beni. neymiş öbür torunu hiç bebek arabasına binmemiş o yüzden almayın gerek yok diyor. ne alakaysa o binmedi diye sanki benimkide binmeyecek. bazen kendi saçımı başımı yolasım geliyor

Kızlar keton protein pozitif çıkmıştı idrar, tahlilinde ama sadece onlar olmuyor başka şeylerede bakılıyor ya herhalde genel bi değerlendirme yapip durumuna karar veriliyor bol su iç idrarda birşey çıkmamis diyo...

Çok sık oluşu korkuttu benii

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Birsey yoktur ins canim. Strese sokma kendini de bebegini de.

http://www.muhtesemilkyil.com/

kızlar bunu almayı dusunyorum alan varmı??Nasıl kalitesi???

Ben de merak ediyorum bunu :)

Ne iyi doktormus o yav. Masaallah adama. Allah da emeklerinin karsiligini versin insaallah. Ne guzel senin bebisin de saglikli iste, ilaclari da birakiyorsun. Masaallah size. Ikili testlerin sonuclari da cok guzel cikar insaallah.

Ya ben hic sevmezdim ama ozenesim geldi bir anda :) As erdim galiba kapi susune

canım bazı hastaneler kendısı hedye edıyor.Özel hastane ise konuş canım.oda süslemesi şekeri kolonyası süsü....

Ben de bi sorayim o halde. Boyle bisiden haberim yoktu :/

Hayirli haberlerle gel canim insaallah. Ben inaniyorum ki cok mutlu bi sekilde geri gelceksin :)

Bana da cok mantikli geldi dedigin canim. Kis cocugu olunca bi kismi kullanilamayacak. Ama puset evde de cok iae yariyor. Isini yaparken yatirip yaninda gozunun onunde tutabiliyosun bebegi.

Bu bahsettigin markayi hic duymamistim canim. Ilerleyen zamanlarda alacagin zaman bize tekrar hatirlat olur mu :)

yok canım isme ozel yapıyor bazı hastaneler. Bızımki öyle mesela.Tam doğum paketi var herşey içinde..

Sizin hastane iyiymis yav. Gerci ben daha ozel hastaneye ilk kez gidicem. Gidince bi konusuruz bakalim.

Resimden cok hos gorunuyo. Nerelerde satiliyo acaba, yerinde bakip incelemek isterim sahsen.

Pusetin ici gorundugunden bayaa buyuk
Birde yenidogan icin destekleri var, biraz daha buyuyunce cikartiliyor bayaa uzun sure kullanilabiliyor
Araba koltugu olarakta laxim oldugu icin
Birde tamamen duz yatarken de arabaya baglanabiliyor
Bir yere gidip gelirken iyi olacak yani insallah

Ayy benim bile okuyunca sac bas yolasim geldi ama boyle luzumsuz konusan butuuuun insanlarin
Bari mantikli olsa soyledikleriniz

Masallah subhanallah git gide tatli oluyorlar bunlar resmen :)))

güzel araba, ama çoook pahalı yaaaaa, bizimki hayatta razı gelmez bunu almaya

Maalesef cok evet (
Bende baya bir takinti haline geldi artik

ooo çok teferrutlıymış güzelmiş çok sağlam duruyor. fikirlerimin arasında olsun sağol canım açıklaman için

canım bilemiyorum ki deseydin hamilyim diye
off basta aklima gelmedi sonrakinde de deneme fırsat kalmadan kadin üstüme tutuverdi o elde tutulan üst arayan cihazı: (

Doktorum dediğine göre onların pek zararı yokmuş canım, asıl zararlı olan çantaların geçtiği bantmış, biz de oradan geçmediğimize göre sorun yok
sağol canim içim biraz rahatladi. senin yazini okuyunca da internetten biraz vaktim çoğunlukla senin dediğin gibi şeyler yaziyor. inşaallah öyledir Rabbine emanet yavrularimiz

oyu minnosa bak yaa maaşallah. adi ayşe mi olacak canim? çok tatlı yaaa bayiliyorum ultrason fotoğraflarına. Rabbim nasıl yaratiyor maaşallah sübhanaallahh:)

canım 15 kga kadar tasıyor kuzenımın veledı 4 yaşında hala bınıyor. taş gibi araba ve resmen kayıyor. agırlık merkezi harıka yapılmış. Sadece e-bebekte var canım. onda da normalde 600 tl ama cok sık ındırıme gırıyor 400 e düşüyor.Şu anda da 400.. Ama biraz bebiş büyüsün öyle alıcam. fiyat cogu zaman düşüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…