Ben buraya resim eklemeyeli seneler oldu :))
Becerebilecek miyim acaba
Iste benim tatlisim bu :)))) ama rengi farkli olabilir
Eki Görüntüle 1177250
canım proteinin idrar yollarıyla ilgisi yok,senin vücudunda kalması gereken protein idrarla atılıyor yani protein kaçağı,kesinlikle seni korkutmak istemem ama bazı gebelerde oluyor bu ve yüksek tansiyonda eşlik ederse gebelik zehirlenmesi dediğimiz şey gerçekleşiyor ilerleyen aylarda yani biraz tehlikeli hem anne hem bebek için,bende protein kaçağı normalde de var nefrotik sendrom hastasıyım ama tansiyon yok gebelikte kaçak arttı tansiyon şimdilik normal ama risk altındayım ben,ama senin durumun da sadece gebe kalınca oluyor o farklı bir olay doktorun ne dedi bilmiyorum sanırım takip altında tutar seni,kendine dikkat et haberleşelim...
ayy tamam canım saol da o benbek arabası kaç kaymeee??Herkese gunaydin hanimlaar
Bugun size ozendim erken uyandim
Ama henuz yataktan cikmadim
Telefondan girince smiley konulmuyor galiba
Pinar insallah hayirli saglikli haberlerle gelirsin, bekliyoruz iyi haberlerini
Mervecim masallah subhanallah kizina, Allah nazarlardan korusun
Mssdelyciiiim mrssuperfine almisti ondan
Bende detaylari soracagim ve fotosunu isteyecegim insallah
Inrernette gordugumde coook begenmistim
Silacim kayinvaliden hosgelsin sefalar getirsin ama burde ustune cefa getirmesin lutfeeen
Ve kadinin zor zamanlarinda elinden tutamayacak kimse gelmesin evine yaa yuk olmaktan baska birsey degil
Eflalim hayirli saglikli sonuclarini al insalla kuzucugunun
Adzeynep cok sevindiimmm demek baslayacagiz artik hissetmeye hadi bakalim insallah, cok mutlu bir haber bu
Bebek arabasina gelince travel sistem
Jane Rider Matrix Light
Senelerce arastirdim katlanmasi kapladigi yer
Guvenlik testleri, ana kucagi ve oto koltugu olan pusetinin arkasi yatis kademeli
Boylece yeni dogan bebis iki buklum kalmayacak icinde dumduz yatabilecek insallah
Ve yazinda kullanabilir o kadar kucuk degil 13 kiloya kadar sadece puseti
Bir yere gidildigibde bebis icin besik gorevi bile gorebilir icinde uyudumu hic cikarma ondan :))
Ayy ben onu sabaha kadar anlatiriiim oyle bagliyim onaaa :)))))))
Biraz pahali ama esimde ikna oldugu icin gozumde degil hic :))
Ismini yazmadigim arkadaslarim alinti yapinca uzun oluyor dedim (ki kisa yazmayi hic beceremiyorum :))) ama boylede mesajlari unutuyorum yahu(
kaç kayme buBen buraya resim eklemeyeli seneler oldu :))
Becerebilecek miyim acaba
Iste benim tatlisim bu :)))) ama rengi farkli olabilir
Eki Görüntüle 1177250
yerimmm onu
canım e bebekte satılıyor sadece. E bebek ozel distributor o yüzden özel fiyatla geliyormus. Yurt dışında burdakınden pahalıya gıdıyor. Belçikada türk parası ile 1.200 TL imiş. Burda 400 tl. kumaşı organık oldugundan terletmıyormuş asla. Tam takımı da bzen indirime girıyor ana kucagı aparatı ve puset 750 tl oluyor..Ben kafaya taktım bu arabayı.Birsey yoktur ins canim. Strese sokma kendini de bebegini de.
Ben de merak ediyorum bunu :)
Ne iyi doktormus o yav. Masaallah adama. Allah da emeklerinin karsiligini versin insaallah. Ne guzel senin bebisin de saglikli iste, ilaclari da birakiyorsun. Masaallah size. Ikili testlerin sonuclari da cok guzel cikar insaallah.
Ya ben hic sevmezdim ama ozenesim geldi bir anda :) As erdim galiba kapi susune
Ben de bi sorayim o halde. Boyle bisiden haberim yoktu :/
Hayirli haberlerle gel canim insaallah. Ben inaniyorum ki cok mutlu bi sekilde geri gelceksin :)
Bana da cok mantikli geldi dedigin canim. Kis cocugu olunca bi kismi kullanilamayacak. Ama puset evde de cok iae yariyor. Isini yaparken yatirip yaninda gozunun onunde tutabiliyosun bebegi.
Bu bahsettigin markayi hic duymamistim canim. Ilerleyen zamanlarda alacagin zaman bize tekrar hatirlat olur mu :)
Sizin hastane iyiymis yav. Gerci ben daha ozel hastaneye ilk kez gidicem. Gidince bi konusuruz bakalim.
Resimden cok hos gorunuyo. Nerelerde satiliyo acaba, yerinde bakip incelemek isterim sahsen.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın kızlar dün yazamadım evde değildim, dr a gittim amaann Yarabbim kızlar böyle dr yok devlette ömrü hayatınızda görmemiştirsiniz o kadar mükemmel ki şöyle söylüyüm ben öğleden sonra gittim adam 150. hastasına bakıyorduve bu dr hastane bomboş kalana kadar hastası bitmeden asla gitmiyor Rabbim razı olsun aldığı paraya kat kat hakkediyor, iliği güleryüz süper birde unutmuyor hastasını böyle bir şey var mı
Sıra çoktu tabi bekledim illa ense kalınlığını ölçtür dedi yok diyorum ısrar ediyor eşimde isteyince radyolg ölçtü tabi ben bebeğimi göremedimyaşıyor mu diye sordum sadece, ense kalınlığı 2,1, normalmiş, kan da verdirdi yoktan anlamıyor ona çok kızdım dedim bebek yukarda mı aşağıda mı bir şey demedi diğer dr, o da kanama alanı görülmemiş olsa yazardı dedi, progestanı iğneyi bırakabilirsin dedi, bari iğneyi kullanayım dedim:) ağrın oluyor mu dedi vajinada oluyor yürüyünce dedim tamam o zaman bitir iğneni dedi, normal hayatıma dönebilirmiyim dedim evet dedi, ben yine de tedirginim kendi bakmadıya ultrasonda içimde şüphe kaldı, salı günü gidicem inşallah tekrar kan sonucuna göre yorum yapacak, kan ilacım vardı magnezyuma devam, bulantı için istedim iki tane yazmış biri raporluymuş raporu vermemiş bir de reçetesiz vitamin yazdı diş eti çekilmesi var bende onu deyince yazdı bu çok iyi ama reçetesiz dedi olsun dedim bugün gelecek ilacım, içinde d3 olduğu için sağlık ocağındakini kullanmıycam eğer bunu vermeseydi d3 e izin vermişti bilginiz olsun, decavit falan yazmamış onu sorucam, bebişimin fotosu bile yok canı sağya hamdolsun
Şimdi ikili testin stresi çok sardı beni, ben huyumu biliyorum istemiyordum yaptırmak
hayır canım senı alıntıladıgım postu oku olur mu. Keton cidden sorun degıl. Bana 3 poztıfken serum takılmadı. gerek yok dedi doktor bol su iş dedi ve son kontrolde düzeldi. Ama protein önemli onu mutlaka sor.
canım 15 kga kadar tasıyor kuzenımın veledı 4 yaşında hala bınıyor. taş gibi araba ve resmen kayıyor. agırlık merkezi harıka yapılmış. Sadece e-bebekte var canım. onda da normalde 600 tl ama cok sık ındırıme gırıyor 400 e düşüyor.Şu anda da 400.. Ama biraz bebiş büyüsün öyle alıcam. fiyat cogu zaman düşüyor
bugün gittim dr.a asistanı vardı o baktı aldı eline kalemi çizdi filan geneline baktı idrarın temiz çıkmış sistit için ilaç veremem bol su iç dedi... iyi diyince de proteini soramadım biz bilmiyor muyuz der filan diye...
ayy maşallah prenseseiçim eriyor siz resim koydukça çok tatlı miniklerimiz benim daha 8 gün var randevuma pöff gel tezkere geeelll çok özledim yavruşumu görmeyii bide bu nub teorisi kesin doğru ya seninkinin nuba baksana dümdüz paralel, sölemeseydin de direkt kız derdim ben bu hatuna. maşallah
benım doktor keton cok yuksek cıkmıs eger duşmezse senı yatırıp serum takıcam dedi. ama protein normal onemlı olan o demişti.açıklama yapmadı. Önemli dedi diye sana sor demıştm tatlım.Sebebini bilmiyorum bende:26:
Eki Görüntüle 1177283
onlar burda olanların hepsine beraber bakıp karar veriyorlar galiba teşhis için...29.mayıstaki tahlilimde keton ve protein negatif bu sefer iyi olan bazı şeyler normal değerin altında yada üstünde çıkmış karşılaştırdımda...anne olmak zor...
7 haftalık hamileyken de sistit vardı idrar tahlili yapmıştı keton ve protein negatifti şimdi 12+0 ken yapılan tahlilde pozitif çıktı ama düzelme imkanı yokmu tedavi ile filan acaba...
Kızlar keton protein pozitif çıkmıştı idrar, tahlilinde ama sadece onlar olmuyor başka şeylerede bakılıyor ya herhalde genel bi değerlendirme yapip durumuna karar veriliyor bol su iç idrarda birşey çıkmamis diyo...
ooo çok teferrutlıymış güzelmiş çok sağlam duruyor. fikirlerimin arasında olsun sağol canım açıklaman için[/QUOTE
Rica ederiiim :)))
sanırım bana da böyle bi traveler set lazım. arabamda var çünkü bunların oto koltuğu olabilmesi ve bagaja rahat sığabiliyor olması güzel. kesenin ağzını açıcaz artık napaak
Evet surekli araba tepesindeyim, ona uygun birsey olmasi gerek
Kontrole giden arkadaşlar güzel haberlerle dönsünler inşallah.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Amin insallah, benimde bugun saat 6 da artik iyice heyecanlandim :))
ayy tamam canım saol da o benbek arabası kaç kaymeee??
kaç kayme bu.Dedemiz ben alıcam diyor ona göre yol yapmam lazım. Kp cok duskun bana eşim sen söylersen kırmaz benım ise kafama kadar kırar diyor. Ayy canım babammm ya
yerimmm onu
canım e bebekte satılıyor sadece. E bebek ozel distributor o yüzden özel fiyatla geliyormus. Yurt dışında burdakınden pahalıya gıdıyor. Belçikada türk parası ile 1.200 TL imiş. Burda 400 tl. kumaşı organık oldugundan terletmıyormuş asla. Tam takımı da bzen indirime girıyor ana kucagı aparatı ve puset 750 tl oluyor..Ben kafaya taktım bu arabayı.
Kafayi takinca fena oluyor iste :)))
Alsin kayinpedercigin. Benide cok sever kayinpederim. Gelinlerini severlermis kayinpederler oyle derler
2000 telecik maalesef
bugün gittim dr.a asistanı vardı o baktı aldı eline kalemi çizdi filan geneline baktı idrarın temiz çıkmış sistit için ilaç veremem bol su iç dedi...[/QU
dedim ya idrarla ilgisi yok,proteini böbrek kaçırıyor ,diğer msj da yazdım zaten şu aşamada yapılacak bişey yok ama gelişmelerden haberdar et bizi
Hadi gozun aydin canim darisi bizlere :)
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Maşallah canım. Ne güzel yaa. Ben de gidicem kısmet ise pazartesi. Ben de senin gibi güzel güzel yazarım inşallah.güzel haberler alınca seviniyoruz.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gözün aydın canım, bitter olayını sevdimDarısı benim gibi randevu zamanı henüz gelmeyenlerin başına, tam 22 gün oldu görmeyeli, geçmiyor günler
ay super cok sevindim canım benim valla kız erkrk hıc fark etmiyor evlad ya Can'ın cana hediyesi
Kızlar 11+3 tarama testi için erken mi?
Eki Görüntüle 1176947
Kızlar benim hayalimde hep bu tarz bebiş arabaları var, kendim de biraz süslü olduğum için bebek arabalarının bile kokoşunu beğeniyorumkız olursa yavrum hemen gidip bunu alırım :) ama tecrübeli anneler daha iyi bilirsiniz, kullanışlı mıdır bu model? Katlanır mı mesela acabaaa
Eki Görüntüle 1176979 Eki Görüntüle 1176981
Annem battaniyeyi örmüştü kızıma kızım yaz bebişi oldugundan kullanmadık pek kısında küccük geldi biraz fazla kullanamadık bu bebişime kaldı
Teyzeleri alttakide benim kızcem annesinin gülü prensesi
Kızlar size bişey danışıcam. daha isim düşünmek için biraz erken ama biz eşimle eskiden beri hep oğlumuz olursa VATAN ismini koymayı düşündük. ve oğlumuz oucak.soyismimiz SEVER olduğu için VATAN SEVER olucak. ama içimden rahmetli babamın ismini koymakta geçiyo. oda ÖMER . 2isim tuhaf mı olur ÖMER VATAN SEVER. vatan ismine okadar alıştıkki karnımı severken bile vatan diye seviyorum. bi yandanda aklımda ömer var. işte bu kadar basit bi konu yüzünden kafam karıştı sizce ne yapayım. çok kararsız kaldım. daha uzun zaman var önümde ama şimdiden napsam diye düşünüyorum kara kara
eee bende afyonluyum.Bu sene afyonluların üreme senesi sanırım .Büyüksehir yapıcaz Afyonu
Çok sık oluşu korkuttu benii
canım cok sevındım bazı doktorlarda ozelde 5 dakıkada beşiktaş diyor deli oluyorum çok sukur şimdi doğru doktoru buldum. daim olur inşallah.yaa ben kokusunu duymak istiyorum yaaa .neden kokusunun saklanacagı birsey yapmıyor bu mucitler:44:
kızlar havaalanında falan o içinden geçilen şeylerden geçmek zorunda kaldim. ustumu o cihazla aradilar falan bisey diyemedimbisey olur mu yaa zararli biliyorum
oooo süpermiş o zaman hakkatten arabanın tekerlekleri çok değişik duruyor . biz de bebişler ocak ayında doğacak ya mart- nisan ayına doğru alırız diye düşünüyorum .
ya da bilmiyorum doğmaya yakın her şeyini de alabilirim hiç belli olmaz :)
daha hiç birşey almadım kuzucuğuma
birçok teferruatı var arabaya takılanı elde taşıması cartı curtu ayyy hiç anlamıyorum isimlerini bile bilmiyorum. buradan zamanla öğrenip fikir edinicem işşallah :)
biran once alıstır kendını ama et cok onemlı canım
Bu tahlilleri ilk defa yaptirdin hayrunisa?
Idrar tahlili yaptirmistim 2 ay once yine mi isteyecek acaba ?
ooo çok teferrutlıymış güzelmiş çok sağlam duruyor. fikirlerimin arasında olsun sağol canım açıklaman için[/QUOTE
Rica ederiiim :)))
Evet surekli araba tepesindeyim, ona uygun birsey olmasi gerek
Amin insallah, benimde bugun saat 6 da artik iyice heyecanlandim :))
Kafayi takinca fena oluyor iste :)))
Alsin kayinpedercigin. Benide cok sever kayinpederim. Gelinlerini severlermis kayinpederler oyle derler
2000 telecik maalesef
2 bın tl verılmeyecek bır rakam degıl. Sonucta1 kere alacagım 2 yada 3 bebek için kullanacagım.Ama aynı kalitede daha uygun birsey varsa onu almak daha mantıklı.Erkek olacagı için cok masraflı olmayacak ta ki sünnet düğününe kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?