2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ben buraya resim eklemeyeli seneler oldu :))
Becerebilecek miyim acaba

Iste benim tatlisim bu :)))) ama rengi farkli olabilir

Eki Görüntüle 1177250

sanırım bana da böyle bi traveler set lazım. arabamda var çünkü bunların oto koltuğu olabilmesi ve bagaja rahat sığabiliyor olması güzel. kesenin ağzını açıcaz artık napaak

bugün gittim dr.a asistanı vardı o baktı aldı eline kalemi çizdi filan geneline baktı idrarın temiz çıkmış sistit için ilaç veremem bol su iç dedi...

Kontrole giden arkadaşlar güzel haberlerle dönsünler inşallah.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayy tamam canım saol da o benbek arabası kaç kaymeee??
Ben buraya resim eklemeyeli seneler oldu :))
Becerebilecek miyim acaba

Iste benim tatlisim bu :)))) ama rengi farkli olabilir

Eki Görüntüle 1177250
kaç kayme bu.Dedemiz ben alıcam diyor ona göre yol yapmam lazım. Kp cok duskun bana eşim sen söylersen kırmaz benım ise kafama kadar kırar diyor. Ayy canım babammm ya
yerimmm onu
canım e bebekte satılıyor sadece. E bebek ozel distributor o yüzden özel fiyatla geliyormus. Yurt dışında burdakınden pahalıya gıdıyor. Belçikada türk parası ile 1.200 TL imiş. Burda 400 tl. kumaşı organık oldugundan terletmıyormuş asla. Tam takımı da bzen indirime girıyor ana kucagı aparatı ve puset 750 tl oluyor..Ben kafaya taktım bu arabayı.

canım ya bendede ağrı var sanki yumurtalıklarım ağzıma gircekmiş gibi oluyor alt tarafım çıkcakmış gibi aynı ağrı var normalmiymiş yani bunlar benmde haftaya cuma doktrouma sorcam ama sen yazınca sanada sormak istedim bende buğun bıraktım progestronu hiç bi tepki hissetmiyorum korkuyorum bnde...

hayır canım senı alıntıladıgım postu oku olur mu. Keton cidden sorun degıl. Bana 3 poztıfken serum takılmadı. gerek yok dedi doktor bol su iş dedi ve son kontrolde düzeldi. Ama protein önemli onu mutlaka sor.

bugün gittim dr.a asistanı vardı o baktı aldı eline kalemi çizdi filan geneline baktı idrarın temiz çıkmış sistit için ilaç veremem bol su iç dedi... iyi diyince de proteini soramadım biz bilmiyor muyuz der filan diye...

oooo süpermiş o zaman hakkatten arabanın tekerlekleri çok değişik duruyor . biz de bebişler ocak ayında doğacak ya mart- nisan ayına doğru alırız diye düşünüyorum .
ya da bilmiyorum doğmaya yakın her şeyini de alabilirim hiç belli olmaz :)
daha hiç birşey almadım kuzucuğuma
birçok teferruatı var arabaya takılanı elde taşıması cartı curtu ayyy hiç anlamıyorum isimlerini bile bilmiyorum . buradan zamanla öğrenip fikir edinicem işşallah :)

benım doktor keton cok yuksek cıkmıs eger duşmezse senı yatırıp serum takıcam dedi. ama protein normal onemlı olan o demişti.açıklama yapmadı. Önemli dedi diye sana sor demıştm tatlım.Sebebini bilmiyorum bende:26:

doktorda dediki ilk ultrasona girdik çok kıpırdak durmuyor dur bakalım enseni ölçelim dedi hemencik durdun kuzu aman yaa sen nekadar akıllı bir bebeksin ne kadar akıllı bir kızsın öyle dedik aaa demişim dondum kaldım

benım randevu taaaa 26 temuuzda.Özledım tosun paşamıı.
Bu arada kitty nerde kaldı

onlar burda olanların hepsine beraber bakıp karar veriyorlar galiba teşhis için...29.mayıstaki tahlilimde keton ve protein negatif bu sefer iyi olan bazı şeyler normal değerin altında yada üstünde çıkmış karşılaştırdımda...anne olmak zor...

Son düzenleme:
Kızlar herkese günaydınnn

bebek arabası araştırmaları başlamış, sayenizde ben de öğreniyorum, yavaş yavaş liste hazırlamak lazım ,

tüm annelerin bebeişlerine listedekileri hediye edecekleri çok olsun inşallah amaaaa yoksa çok masraflı olacağa benziyor

para biriktirmeye başladım 3. aydan

temizlikle nasıl başa çıkıyosunuz kızlarrr??? :18:

kokudan rahatsız oluyorum cif domestos mahvediyor hiç bulaşmak istemiyorum ama ev de berbat napcmı şaşırdım

oalbilir canım tabı neye göre yorumluyorlar bilemiyoruz. Daha doğmadan dellendik.

7 haftalık hamileyken de sistit vardı idrar tahlili yapmıştı keton ve protein negatifti şimdi 12+0 ken yapılan tahlilde pozitif çıktı ama düzelme imkanı yokmu tedavi ile filan acaba...

canım sadece gebelikte olduğu için bu protein kaçağı senin durumunda bunun tek tedavisi doğum yapmak ilacı falan yok, ama dediğim gibi ilerleyen aylarda tansiyonuna dikkat et evde tansiyon aleti bulundur kendin de ölç gün içerisin de ,ola ki 14-9 veya üstü bir tansiyon çıkarsa hemen doktorunla görüş ama tansiyonun yükselmediği sürece bi sıkıntı olmaz korkma ama tedbiride elden bırakma

Bu tahlilleri ilk defa yaptirdin hayrunisa?
Idrar tahlili yaptirmistim 2 ay once yine mi isteyecek acaba ?

Hadi gozun aydin canim darisi bizlere :)

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

amin canım çok güzel gerçekten :)

aynen canım her birinizin çocuğuna bende kendi çocuğum gibi seviniyorum iyi haber gelince. İnşallah hepimiz sağ salim alırız kucaklarımıza

Gözün aydın canım, bitter olayını sevdim Darısı benim gibi randevu zamanı henüz gelmeyenlerin başına, tam 22 gün oldu görmeyeli, geçmiyor günler

bende sevidm dün hemen aldım eve :) doktor çok yeme gereksiz kalori olur dedi ama iki tane ye bebek karnında da doğduğunda da mutlu bi bebek olur dedi içim eridi zaten

ay super cok sevindim canım benim valla kız erkrk hıc fark etmiyor evlad ya Can'ın cana hediyesi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aynen canım ama nedense ben hala erkek hissediyorum bakalım bi ay sonra netleşsin kızım yada oğlum diye sevmeye başlıcam kızsa da zeynep elam geliyo :)

Kızlar 11+3 tarama testi için erken mi?

canım doktorun çağırdıysa git bizde 11+6 da gittik aslında 11+4te çağırdı ama eşimin işlerinden iki gün geç gittik

canım katlanmaz bu görüntü çok güzel ama kullanışsız gibi duruyo

oyy maşallah ne tatlı merve bu böyle

iki isim koy canım bizimde kız da olsa erkek de olsa iki isimli olcak erkek ömer selim kız zeynep ela

eee bende afyonluyum.Bu sene afyonluların üreme senesi sanırım.Büyüksehir yapıcaz Afyonu

biz diyarbakırdayız ama kütük afyon olcak :)

Çok sık oluşu korkuttu benii

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hayırlı haberlerle gel canım

öle bişi olsa heralde kan kokar bizim bebeişler daha ama bile candır

kızlar havaalanında falan o içinden geçilen şeylerden geçmek zorunda kaldim. ustumu o cihazla aradilar falan bisey diyemedim bisey olur mu yaa zararli biliyorum

canım bi daha geçme çok da iyi değil sonuçta

maşallah kuzuya :)

bizde sonunda karar verdik arabamıza ve rengine wollex newyork manhattan travel set yada wollex newyork manhattan premıum alcaz biraz pahalı ama ikinci çocuğu da düşünerekten sağlam iyi bişey alalım diyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…