2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
canım ne kitabı bu adı ne ben de bakim:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Muhteşem ilk yıl adlı bebek hatıra anı kitabı canım.. Gevşemiyorum bir şey alamıyorum diye netten sipariş verdim can sıkıntısı:)

ay kuzum biz gaza geldik bi an :26: Kusura bakmayın nolur aslında başta ben karşıydım ama dedim ya bi anlık oldu
Hakkınızı helal edin

Est. Canım hak ne demek..

Sana hak veriyorum canım, yemek paylaşımı yapılmasın bence de. Kiminin midesi bulanıyor okuduklarından, kiminin canı çekiyor. Eminim arkadaşlar duyarlı davranacaklardır.

Sağol canım herkesin binbir türlü derdi var işte. Rabbim yardımcımız olsun..

çok haklısın kesinlikle çıkıntılık değil,ben face de de öyle paylaşımlar yapanlara çok kızıyorum,dikkat etmek lazım...

Allah razı olsun canım..

Mrssuperfine nin mesaji icimiz ciz ettirdi resmen kiyamam ya canim benim sakin kopma topikten eminimki arkadaslarimiz bundan sonra daha dikkatli olucaklar

Yarım bardak suyu bile pipetle yudum yudum içiyorum ama ne hikmetse yiyemesem de her şeyi de aşeriyorum( Allah razı olsun canım çok sağolsun.. Rabbim kimseyi maddi manevi darda koymasın inş.. Benimki manevi darlıktan kalkıp alamıyorum aldırsam yiyemiyorum...

haklısın canım ama lütfen yazmamazlık etme özlerim

Sağol canım ben de sizleri özleyip merak ediyorum

oalbilir canım tabı neye göre yorumluyorlar bilemiyoruz. Daha doğmadan dellendik.

sorma yaa dün kafaya baya takmışım eşim sabah namazına kadırırken bilinç altına dr. işlemiş biz. dr.la anlaştık beni sabah namazına kaldıracak demişim uykuda dalga geçiyor...ama biraz araştırma yaptım 24.saatlik idrarla protein kaçağı belli olurmş ve bol su içmek gerekirmiş...

benım randevu taaaa 26 temuuzda.Özledım tosun paşamıı.
Bu arada kitty nerde kaldı

benimde 22 temmuz birde afyonlumuşsun reme senesi galiba bnde katılıyorum eşimde afyonlu etrafımızdaki arkadaşlarımızda hemen hemen afyonlu kızlar hep hamile :)

bugün dr.a gittim idrarda bakılan şeyler üzerinde genel bi inceleme yaptı idrarın temiz çıkmış sistit için ilaç vermeye gerek yok bol su iç dedi...bilekten elimle nabzımı ölçüyorum o tansiyon ölçümü yerine geçmez mi...

kocanın eline süpürgeyle viledanın sapını tutuştur bu aralar sana yardım etsin :)
ben öyle yapıyorum iyi kötü idare ediyoruz . normalde bal dök yala evim şimdilerde gözüme öyle batıyor . durup durup ağlıyorum
Allah maddi manevi yardımcımız olsun. bebişler bereketiyle gelsinler

Kızlar şimdi çıktım ...genel durum iyi şükürler olsun.. Ama kum döküyorum galiba.. Sancının sebebi yani.. Şimdi idrar ve kan tahlili yaptırıcam

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sarı olan premıum serısı bu iki taneden birini alcaz sarı setın tentesı çıkıyor ıstersen her hafta farklı bı renk takabılıyosun bız kırmızı düşünüyoruz ortak renk olsun diğer çocukta da kullanabilelim diye

Kontrolden geldim şükür bebek iyiydi ama dr çok ilgisiz geldi bana iki seferdir öyle zaten bi dahakine inş başka bi dr gidicem. İnş eski dr um izinden gelmiştir ona giderim.

Pınar naptı acaba geldimi

I love Bonus

kum dökmene üzüldüm ama bebeğin iyi olmasına çok sevindim

bizde sonunda karar verdik arabamıza ve rengine wollex newyork manhattan travel set yada wollex newyork manhattan premıum alcaz biraz pahalı ama ikinci çocuğu da düşünerekten sağlam iyi bişey alalım diyoruz

hımmm hemen araştırıyorum. :) kaliteli olması lazım bende öyle düşünüyorum. sonra ya tekerleği fırlıyor ya sırtı çıkıyor vs...
kısmet olursa öbür bebişimize de dayansın :)
ikiz arabalarına bayılıyorum hep diyordum ikizim olsun bunlardan alayım diye kısmet işte olmadı ama süper onların arabaları yanyana :)

gözün aydın :) inşallah kafana yatan doktorunu da bulursun en kısa zamanda doktor çok önemli anne için

Tesekkur edrrim canimm. Cok sukur tutabiliyorum :) senin bebis kac haftalik oldu

Günaydın canım
Benim evim berbat halde.. Annem ve ablam arada gelip vilarda süpürge yaptılar sağolsunlar. Hele annem anjiyodan çıkıp da geldi ( çok takma kafana. Inyi olunca temizlersin.. Çift domestos kullanma sitkeli su ilet izle evi gerçi o da korkutur ya da sabunu su yap..
Bir de kadın almayı denedim ama takip edemedim çok zor..

Ben de yurtdışından puset getireceğim öyle ucuz olurmuş...

3,5 cmlik bebeğin nasıl böyle bir göbek yaptığını aklım almıyor kızlar :) Dün bu fotoyu çektim, akşama doğru düğmeleri açarak oturmak zorunda kaldım yerimde.
Kiloda almadım ama göbek büyüyor. Popodan kız olduğunu düşünmüyor değilim :)

Eklentiler

• $1404461346742.webp
    9 KB · Görüntüleme: 35

canım biz buna hep bakıyoduk geçen lojmanda parkta otururken benimkinin devresinde gördük kırmızısını hemen gitti inceledi eşim diyo çok güzel kaliteli kesinlikle bundan alalım şimdi arıyoruz premıum olmayanın kırmızını bulamadık nette araştırıyoruz artık üretilmiyo ne bilmiyorum 2014 modele geçilmiş olabilir bulamazsak premıum alcaz biraz daha pahalı ama sağlam güzel araba

kocam yardımcı oluyor sağolsun

ama şu anda işte mesela afedersin tuvaleti yıkardım hamiş olmasaydım ama yıkayamıyorum yemek hiç yapamıyorum

bi an önce atlatmak istiyorum , hem bebişimi büyüteyim karnımda hem işlerimi yapayım (((

ablan varmış ne güzel şanslısın arkadaşım

ev aynen berbat, ütü birikmiş bekliyor ama ayakta durunc belim ağrıyor özellikle kuyruk sokumu ağrısı mahvetti beni

ben daha araştırmalara başlamadım en iyisi yavaştan başlayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…