- 7 Mayıs 2014
- 3.436
- 7.676
- 198
canım ne kitabı bu adı ne ben de bakim:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ay kuzum biz gaza geldik bi an :26: Kusura bakmayın nolur aslında başta ben karşıydım ama dedim ya bi anlık oldu
Hakkınızı helal edin
Sana hak veriyorum canım, yemek paylaşımı yapılmasın bence de. Kiminin midesi bulanıyor okuduklarından, kiminin canı çekiyor. Eminim arkadaşlar duyarlı davranacaklardır.
çok haklısın kesinlikle çıkıntılık değil,ben face de de öyle paylaşımlar yapanlara çok kızıyorum,dikkat etmek lazım...
Mrssuperfine nin mesaji icimiz ciz ettirdi resmen kiyamam ya canim benim sakin kopma topikten eminimki arkadaslarimiz bundan sonra daha dikkatli olucaklar
haklısın canım ama lütfen yazmamazlık etme özlerim
oalbilir canım tabı neye göre yorumluyorlar bilemiyoruz. Daha doğmadan dellendik.
benım randevu taaaa 26 temuuzda.Özledım tosun paşamıı .
Bu arada kitty nerde kaldı
canım sadece gebelikte olduğu için bu protein kaçağı senin durumunda bunun tek tedavisi doğum yapmak ilacı falan yok, ama dediğim gibi ilerleyen aylarda tansiyonuna dikkat et evde tansiyon aleti bulundur kendin de ölç gün içerisin de ,ola ki 14-9 veya üstü bir tansiyon çıkarsa hemen doktorunla görüş ama tansiyonun yükselmediği sürece bi sıkıntı olmaz korkma ama tedbiride elden bırakma
Kızlar herkese günaydınnn
bebek arabası araştırmaları başlamış, sayenizde ben de öğreniyorum, yavaş yavaş liste hazırlamak lazım ,
tüm annelerin bebeişlerine listedekileri hediye edecekleri çok olsun inşallah amaaaayoksa çok masraflı olacağa benziyor
para biriktirmeye başladım 3. aydan
temizlikle nasıl başa çıkıyosunuz kızlarrr??? :18:
kokudan rahatsız oluyorum cif domestos mahvediyor hiç bulaşmak istemiyorum ama ev de berbat napcmı şaşırdım
Bu tahlilleri ilk defa yaptirdin hayrunisa?
Idrar tahlili yaptirmistim 2 ay once yine mi isteyecek acaba ?
Kızlar şimdi çıktım ...genel durum iyi şükürler olsun.. Ama kum döküyorum galiba.. Sancının sebebi yani.. Şimdi idrar ve kan tahlili yaptırıcam
bizde sonunda karar verdik arabamıza ve rengine wollex newyork manhattan travel set yada wollex newyork manhattan premıum alcaz biraz pahalı ama ikinci çocuğu da düşünerekten sağlam iyi bişey alalım diyoruz
Kontrolden geldim şükür bebek iyiydi ama dr çok ilgisiz geldi bana iki seferdir öyle zaten bi dahakine inş başka bi dr gidicem. İnş eski dr um izinden gelmiştir ona giderim.
Pınar naptı acaba geldimi
I love Bonus
Canim gozun aydin masallah bebek saglikliymis cinsiyet icin hakkaten aceleci davranmissin 11 haftalik tahmin etseydi doktor sasirirdim zaten :)
masallah ne guzel oruclarini da tutmussun ben tutamiyorum malesef
canim gozun aydin demek bi prenses daha katiliyor aramiza hayirli olsun :)
canim masallah hersey yolundaymis ilk bebegi olanlar hic dert etmesin kizmis erkekmis diye zaten hatta kimse dert etmesin yeterki saglikli olsun bebislerimiz onemli degil cinsiyetleri :)
oyyy masallah inceciksin canim o yuzden de azda olsa gobis ben burdayim diyor :)
hosgeldin canim aramiza ekledim listeye yasinida yazarsan onuda eklemem gerek :)
Kızlar herkese günaydınnn
bebek arabası araştırmaları başlamış, sayenizde ben de öğreniyorum, yavaş yavaş liste hazırlamak lazım ,
tüm annelerin bebeişlerine listedekileri hediye edecekleri çok olsun inşallah amaaaayoksa çok masraflı olacağa benziyor
para biriktirmeye başladım 3. aydan
temizlikle nasıl başa çıkıyosunuz kızlarrr??? :18:
kokudan rahatsız oluyorum cif domestos mahvediyor hiç bulaşmak istemiyorum ama ev de berbat napcmı şaşırdım
hımmm hemen araştırıyorum. :) kaliteli olması lazım bende öyle düşünüyorum. sonra ya tekerleği fırlıyor ya sırtı çıkıyor vs...
kısmet olursa öbür bebişimize de dayansın :)
ikiz arabalarına bayılıyorum hep diyordum ikizim olsun bunlardan alayım diye kısmet işte olmadı ama süper onların arabaları yanyana :)
kocanın eline süpürgeyle viledanın sapını tutuştur bu aralar sana yardım etsin :)
ben öyle yapıyorum iyi kötü idare ediyoruz . normalde bal dök yala evim şimdilerde gözüme öyle batıyor . durup durup ağlıyorum
Allah maddi manevi yardımcımız olsun. bebişler bereketiyle gelsinler
Günaydın canım
Benim evim berbat halde.. Annem ve ablam arada gelip vilarda süpürge yaptılar sağolsunlar. Hele annem anjiyodan çıkıp da geldi( çok takma kafana. Inyi olunca temizlersin.. Çift domestos kullanma sitkeli su ilet izle evi gerçi o da korkutur ya da sabunu su yap..
Bir de kadın almayı denedim ama takip edemedim çok zor..
Ben de yurtdışından puset getireceğim öyle ucuz olurmuş...
Ben buraya resim eklemeyeli seneler oldu :))
Becerebilecek miyim acaba
Iste benim tatlisim bu :)))) ama rengi farkli olabilir
Eki Görüntüle 1177250
kızlar benimde tam olarak istediğim arabalar bu model
Kızlar şimdi çıktım ...genel durum iyi şükürler olsun.. Ama kum döküyorum galiba.. Sancının sebebi yani.. Şimdi idrar ve kan tahlili yaptırıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?