2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Aynen öyle
Hep pusetinin bile sırt dayanağı 4 kademe ayarlanabiliyor daha ne olsun başka markada yok. Feda olsun yaaa

Çok şükür bebek iyiymiş. Allah acil şifalar versin böbrek rahatsızlığı da çoook kötü bir şey. İnşallah en hafif şekilde en kısa zamanda atlatırsın :26:

bende sistit oluyor onun için yaptı 12. haftada tekrar...

Anladım canım geçmiş olsun tekrardan

Bende anlamıyorum çok şaşırtıcı benimde karnım çok çıktı

kızlar benimde tam olarak istediğim arabalar bu model
nereden buldunuz acaba linkini benimle paylaşır mısınız?

İstanbul da Fatihte Ayhan Çocuk var bir orda birde Joker mağazalarında satılıyormuş.
Ayhan çocuğun internet sitesinde var. Google dan hemen çıkar zaten

hayır canım nabızla tansiyon aynı şey değil,tansiyon önemli senin durumunda ,bak en güzeli internet elinin altında gebelik zehirlenmesi diye googleden aratırsan ne demek istediğimi anlarsın gebelik zehirlenmesi diye bak

canım o arabalarda guzel ben cok begendım ama bir arkadaş yerden cokta yüksek almayın dedi.Bu arada hepsiburada da satılıyordu fiyatıda uygun baya ama şimdi yok bu seriden:44:
Benım de cok hoşma gıtmıstı yalan degıl
bende normalde gecelerı 10 kere wc ye kalkardım dün ilk defa kalkmadım.Yavas yavas bebegın ıdrar torbasına yaptıgı baskı azalır dıyordu 14.haftada doğruymus sanırım
benimde 22 temmuz birde afyonlumuşsun reme senesi galiba bnde katılıyorum eşimde afyonlu etrafımızdaki arkadaşlarımızda hemen hemen afyonlu kızlar hep hamile :)
valla buyuk sehır olacak afyon yenı yılda.İzmirde zaten baya afyonlu vardır canım eminim
çok şükür canım bol bol su iç.Başka birsey çıkmayacak insallah

yok canım hepsi burada da vardı.Çok guzel araba kuzenım başka bir arabada ısrar etmese bunu alacaktım bende ama şu anda hepsi burada da yok

bu sanırım 800 tl civarı yazıyor . çok güzelmiş bu da. ayyy hepsini çok beğeniyorum :)

iste bilemedim canım alan olduysa nasıl bir söylese bize..Cok hoşuma gitti

ben internetten çok alışveriş yaparım, gelinlik ayakkabılarımı bile internetten aldım,,, ama her beğendiğimde olmaz, 5 tane sipariş veriyorsam 2 sini 3 ünü geri gönderirim,,,onun için ade koşullarını iyice okurum kargo kime ait v.s

Baya araştırdım onları dün...ama dr. Bugün iyisin dedi bir öneride bulunmadı o kafamı karıştırdı ve idrarda protein kaçağı teşhisi için 24 saatlik idrara bakılmalı diyor internete bir yerde...

O kvnin açın başını yolmalı aslında.. Her şeye karışıyorlar (

Bende bugün ucak yolculugu yapacağım zararlı mi bilen var mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yok canım sadece check in yaparken koltuk seçerken hamile olduğunu belirt ona göre oturtuyorlar. Iyi yolculuklad :)

Ben de çok heves ediyorum hep süs abartı huyu bende de var ama nazardan da korkuyorum. Şık bir kapı süsü çikolata ve lphusa tacı terliği ile hastane faslın kapatıp evde misafirleri süsle ağırlamak istiyorum. Hastanede nazardan korkuyorum nedense... Bir de İlknur ev ve tasarım mı ne var o da nefes şeyler yapıyor :))

Canım iki ismi de koy. Ömer ismine bayılırım ölürüm biterim oğlum olsa Ömer koyacaktım bütün Ömer'ler de çok tatlı oluyor bence :)) dünyanın en güzel erkek ismi gibi geliyor Ömer vatan koy mutlaka...

canım n11 de gittigidiyorda falan da var ama hep krem rengi kalmış kırmızı istiyoruz biz bulamadık olmadı premıum alcaz heralde o çıkmış bu seriyi üretmeyi bırakmışlar. araba gerçekten çok güzel arkadaş da var inceledik çok beğendik

Valla çok zor bu kv.leri çekmek... Ben de ölüp biterken çağırdım ayağımda nasır çıktı gelemem dedi (( annem o gün anjiyodan olmuştu hastaneden kaçıp bana geldi yemek yaptı evi temizledi 65 yaşındaki kadın kahroldum... Ama şu ismi koyun şöyle yapın demeyi kv herkesten iyi biliyor.. O iki bebeğe alırdım da gelirdim hiç insaf yok bunlarda ( Allah muhtaç etmesin...

Aman canım hiç ütüye girilme ya da oturarak yap hiçbir şey bebekten değerli değil.. Allah razı olsun ablamdan yeni doğmuş bebeğine geldi

ne güzel mervem ya. genç yaşta anne olanlara çok imreniyorum ben 26 yaşındayım yaşım iyi ama daha ilk çocuk bunun ikisi var üçü var çok çalışmam lazım çoook
Bitanem senin yasın aslında tam yas.. Ben erkenciyim
Rabbim akkımızda hep hayurlısını verir o yüsden hersey basıl yazıldıysa ole olcak... Bebişin cok tatlı bi anneye sahip olcak gerisi fasa fisoo
Yok kuzum ya diyom ya bn erken dawradım sennki gayet normal ikinci bebiş.....allah ogluna hayırlı uyzn ömür versin
Kızına maşallah ne güzel abla olur kardesine:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnş ablası cok tatlı bi görsen......ya bi anlatsam varya
kız lili delirdin mi şalırdın mı keçileri kacırdın mı sallama kımseyi
Oyyyy agzını seweyım masallah yawrusuna
Canım yawas yawas yap... Sirkeli sıcak su cok güsel temizliyor... Ayrıyetende kokusu kalmıyor ucuyor.. Cif olarakta beb karbonatla sirkeyi kına gibi kıvamlı yapıp lavabolarımı ovuyorum..
Bi liste yap kendine işte paxartesi sunları yapcam salı bunlrı sırayla yap.. Hem düzenli olur hem in rahat eder canımcı
Ablası cok tatlı gercekten.. Sabah kalkıp yanımıza geldi karnımı seviyo.. Aaaannnneee diye böle seslendi efendim kuzummm dedim... Anne bebe düt işşek hadiii düt yap diyo babasıyla bizi aglattı sıpam... Yemek yerken karnımada kask uzatıyo kızım dökrdin sen ye yenegini diyom.. Anne bitti suybam( corbam) diyo... Ahh ahhhh
Bitanem idrar yolu enf.. Mantar olsun sistit olsun bol su içince gercekten %80 faydasını görüsyosun yeter ki bol bol su iç....

Ayyyy ben buna bayıldım bayıldım ama şehir hayatında çok zor bu araba asansöre bile sıkışamazsın.. Bu böyle los angeles in beachlerinde yaşayacaksın dümdüz sokaklar sıfır yükselti kaldırımlar oh mis...

Ama çok güzelmiş yaaa demet akalın ın bahçesinde görmüştüm bundan bir tek bahçede kullanıyor sanırım..

Amin canım..gercekten rabbim kendinden baska konseye muhtac etmesin cok zor... Böle Anlayıssız insanlarla yasamak daha zor Allah kolaylık versin

Aman canım hiç ütüye girilme ya da oturarak yap hiçbir şey bebekten değerli değil.. Allah razı olsun ablamdan yeni doğmuş bebeğine geldi

öylece duruyo zaten köşede ütü masam bile dağ gibi kaldıramam hayatta

bebeğimden önemli değil gerçekten de

aileden beri hadi deyince gelebiliyosa ne mutlu canımm

düşüneblirim o zaman yeni seriyi nerden bulacaksnız canım. Bulunca paylaş olur mu??

canımm çok sağol cevabın için , eski halimi özlüyorum neymişim ben şimdi elimi kaldırasım gelmiyor ,

Ben de bu arabalara bayılıyorum bitiyorum, ablam yeni doğum yaptı maclaren aldı. Hem kaliteli hem tek elle açılıp katlanıyor çok rahat diyor ama ben bu arabayı çok seviyorum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…