2 bın tl verılmeyecek bır rakam degıl. Sonucta1 kere alacagım 2 yada 3 bebek için kullanacagım.Ama aynı kalitede daha uygun birsey varsa onu almak daha mantıklı.Erkek olacagı için cok masraflı olmayacak ta ki sünnet düğününe kadar
Kızlar şimdi çıktım ...genel durum iyi şükürler olsun.. Ama kum döküyorum galiba.. Sancının sebebi yani.. Şimdi idrar ve kan tahlili yaptırıcam
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende sistit oluyor onun için yaptı 12. haftada tekrar...
3,5 cmlik bebeğin nasıl böyle bir göbek yaptığını aklım almıyor kızlar :) Dün bu fotoyu çektim, akşama doğru düğmeleri açarak oturmak zorunda kaldım yerimde.
Kiloda almadım ama göbek büyüyor. Popodan kız olduğunu düşünmüyor değilim :)
kızlar benimde tam olarak istediğim arabalar bu model
nereden buldunuz acaba linkini benimle paylaşır mısınız?
bugün dr.a gittim idrarda bakılan şeyler üzerinde genel bi inceleme yaptı idrarın temiz çıkmış sistit için ilaç vermeye gerek yok bol su iç dedi...bilekten elimle nabzımı ölçüyorum o tansiyon ölçümü yerine geçmez mi...
canım o arabalarda guzel ben cok begendım ama bir arkadaş yerden cokta yüksek almayın dedi.Bu arada hepsiburada da satılıyordu fiyatıda uygun baya ama şimdi yok bu seriden:44:amin canım çok güzel gerçekten :)
aynen canım her birinizin çocuğuna bende kendi çocuğum gibi seviniyorum iyi haber gelince. İnşallah hepimiz sağ salim alırız kucaklarımıza
bende sevidm dün hemen aldım eve :) doktor çok yeme gereksiz kalori olur dedi ama iki tane ye bebek karnında da doğduğunda da mutlu bi bebek olur dedi içim eridi zaten
aynen canım ama nedense ben hala erkek hissediyorum bakalım bi ay sonra netleşsin kızım yada oğlum diye sevmeye başlıcam kızsa da zeynep elam geliyo :)
canım doktorun çağırdıysa git bizde 11+6 da gittik aslında 11+4te çağırdı ama eşimin işlerinden iki gün geç gittik
canım katlanmaz bu görüntü çok güzel ama kullanışsız gibi duruyo
oyy maşallah ne tatlı merve bu böyle
iki isim koy canım bizimde kız da olsa erkek de olsa iki isimli olcak erkek ömer selim kız zeynep ela
biz diyarbakırdayız ama kütük afyon olcak :)
hayırlı haberlerle gel canım
öle bişi olsa heralde kan kokar bizim bebeişler dahaama bile candır
canım bi daha geçme çok da iyi değil sonuçta
maşallah kuzuya :)
bizde sonunda karar verdik arabamıza ve rengine wollex newyork manhattan travel set yada wollex newyork manhattan premıum alcaz biraz pahalı ama ikinci çocuğu da düşünerekten sağlam iyi bişey alalım diyoruz
bende normalde gecelerı 10 kere wc ye kalkardım dün ilk defa kalkmadım.Yavas yavas bebegın ıdrar torbasına yaptıgı baskı azalır dıyordu 14.haftada doğruymus sanırımsorma yaa dün kafaya baya takmışım eşim sabah namazına kadırırken bilinç altına dr. işlemiş biz. dr.la anlaştık beni sabah namazına kaldıracak demişim uykuda dalga geçiyor...ama biraz araştırma yaptım 24.saatlik idrarla protein kaçağı belli olurmş ve bol su içmek gerekirmiş...
valla buyuk sehır olacak afyon yenı yıldabenimde 22 temmuz birde afyonlumuşsun reme senesi galiba bnde katılıyorum eşimde afyonlu etrafımızdaki arkadaşlarımızda hemen hemen afyonlu kızlar hep hamile :)
çok şükür canım bol bol su iç.Başka birsey çıkmayacak insallahKızlar şimdi çıktım ...genel durum iyi şükürler olsun.. Ama kum döküyorum galiba.. Sancının sebebi yani.. Şimdi idrar ve kan tahlili yaptırıcam
Eki Görüntüle 1177287 Eki Görüntüle 1177288
sarı olan premıum serısı bu iki taneden birini alcaz sarı setın tentesı çıkıyor ıstersen her hafta farklı bı renk takabılıyosun bız kırmızı düşünüyoruz ortak renk olsun diğer çocukta da kullanabilelim diye
yok canım hepsi burada da vardı.Çok guzel araba kuzenım başka bir arabada ısrar etmese bunu alacaktım bende ama şu anda hepsi burada da yokcanım biz buna hep bakıyoduk geçen lojmanda parkta otururken benimkinin devresinde gördük kırmızısını hemen gitti inceledi eşim diyo çok güzel kaliteli kesinlikle bundan alalım şimdi arıyoruz premıum olmayanın kırmızını bulamadık nette araştırıyoruz artık üretilmiyo ne bilmiyorum 2014 modele geçilmiş olabilir bulamazsak premıum alcaz biraz daha pahalı ama sağlam güzel araba
görüntüsü güzel ama eline almadan bilemez insan kalitesini, geri iade koşullarını iyice oku bence,,,,
canım biz buna hep bakıyoduk geçen lojmanda parkta otururken benimkinin devresinde gördük kırmızısını hemen gitti inceledi eşim diyo çok güzel kaliteli kesinlikle bundan alalım şimdi arıyoruz premıum olmayanın kırmızını bulamadık nette araştırıyoruz artık üretilmiyo ne bilmiyorum 2014 modele geçilmiş olabilir bulamazsak premıum alcaz biraz daha pahalı ama sağlam güzel araba
iste bilemedim canım alan olduysa nasıl bir söylese bize..Cok hoşuma gitti
hayır canım nabızla tansiyon aynı şey değil,tansiyon önemli senin durumunda ,bak en güzeli internet elinin altında gebelik zehirlenmesi diye googleden aratırsan ne demek istediğimi anlarsın gebelik zehirlenmesi diye bak
buna bebiş biraz büyüyünce sığmaz gibi geldi. ay hiç anlamıyorum bu işlerden.
kaynanam da o gün fitil etti beni. neymiş öbür torunu hiç bebek arabasına binmemiş o yüzden almayın gerek yok diyor. ne alakaysa o binmedi diye sanki benimkide binmeyecek. bazen kendi saçımı başımı yolasım geliyor
Bende bugün ucak yolculugu yapacağım zararlı mi bilen var mi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bugün kapı süslerine bi bakayım dedim internette gezerken perikizininelisleri nokta com diye bi siteye rastladım çok cici şeyler var daha erken biliyorum ama var mı bildiğiniz tanıdığınız keçeden el işi işler yapan uygun fiyatlı yerler. Yaptırmayı düşünüyor musunuz ilk bebek olduğundan çok özeniyorum şimdiden
Kızlar size bişey danışıcam. daha isim düşünmek için biraz erken ama biz eşimle eskiden beri hep oğlumuz olursa VATAN ismini koymayı düşündük. ve oğlumuz oucak.soyismimiz SEVER olduğu için VATAN SEVER olucak. ama içimden rahmetli babamın ismini koymakta geçiyo. oda ÖMER . 2isim tuhaf mı olur ÖMER VATAN SEVER. vatan ismine okadar alıştıkki karnımı severken bile vatan diye seviyorum. bi yandanda aklımda ömer var. işte bu kadar basit bi konu yüzünden kafam karıştı sizce ne yapayım. çok kararsız kaldım. daha uzun zaman var önümde ama şimdiden napsam diye düşünüyorum kara kara
canım o arabalarda guzel ben cok begendım ama bir arkadaş yerden cokta yüksek almayın dedi.Bu arada hepsiburada da satılıyordu fiyatıda uygun baya ama şimdi yok bu seriden:44:
Benım de cok hoşma gıtmıstı yalan degıl
bende normalde gecelerı 10 kere wc ye kalkardım dün ilk defa kalkmadım.Yavas yavas bebegın ıdrar torbasına yaptıgı baskı azalır dıyordu 14.haftada doğruymus sanırım
valla buyuk sehır olacak afyon yenı yılda.İzmirde zaten baya afyonlu vardır canım eminim
çok şükür canım bol bol su iç.Başka birsey çıkmayacak insallah
yok canım hepsi burada da vardı.Çok guzel araba kuzenım başka bir arabada ısrar etmese bunu alacaktım bende ama şu anda hepsi burada da yok
Eki Görüntüle 1177301
bu sanırım 800 tl civarı yazıyor . çok güzelmiş bu da. ayyy hepsini çok beğeniyorum :)
dimi hem cok guzel hemde cok kullanisli araba koltugu sepeti herseyi icinde tek fiyat bu sekilde daha uyguna geliyor aslinda.
aman ya istemiyorum gelmesin cok kotu zamanlarimda gel dedim bende hastayim gelemem dedi simdi esimle konusmustur o kesin sila nasil olsu falan diye oda demistir az iyi oldu ondan geliyordur benim kotu oldugumu bilse gelmez is yapilcak diye
ben ondan kesinlikle is yapmasini istemedim anne gel cocuklara bi tabak corba yapiver disardan yiyorlar surekli dedim yok gelemem bende hastayim dedi bu saatten sonra bana dunyalari yapma gozumde yok
tamam canim sana mavisinden alalim bunun banada pembesinden
ablan varmış ne güzel şanslısın arkadaşım
ev aynen berbat, ütü birikmiş bekliyor ama ayakta durunc belim ağrıyor özellikle kuyruk sokumu ağrısı mahvetti beni
ben daha araştırmalara başlamadım en iyisi yavaştan başlayım
Bitanem senin yasın aslında tam yas.. Ben erkenciyimne güzel mervem ya. genç yaşta anne olanlara çok imreniyorum ben 26 yaşındayım yaşım iyi ama daha ilk çocuk bunun ikisi var üçü var çok çalışmam lazım çoook
Yok kuzum ya diyom ya bn erken dawradımKızına maşallah canımmmmmm. Sanada maşallah 24 yaşında iki cocun mu olcak 😊😊 ne mutlu vallahiii. Bnde 28 yaşındayım gec kaldım ozaman ikinciye28 yaşında ikinciye hamileyim oğlum işte yaklaşık 4 yaşında 2010 ekim doğumlu 😊
İnş ablası cok tatlı bi görsen......ya bi anlatsam varyaKızına maşallah ne güzel abla olur kardesine:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
buna bebiş biraz büyüyünce sığmaz gibi geldi. ay hiç anlamıyorum bu işlerden.
kaynanam da o gün fitil etti beni. neymiş öbür torunu hiç bebek arabasına binmemiş o yüzden almayın gerek yok diyor. ne alakaysa o binmedi diye sanki benimkide binmeyecek. bazen kendi saçımı başımı yolasım geliyor
Oyyyy agzını seweyım masallah yawrusuna
Canım yawas yawas yap... Sirkeli sıcak su cok güsel temizliyor... Ayrıyetende kokusu kalmıyor ucuyor.. Cif olarakta beb karbonatla sirkeyi kına gibi kıvamlı yapıp lavabolarımı ovuyorum..Kızlar herkese günaydınnn
bebek arabası araştırmaları başlamış, sayenizde ben de öğreniyorum, yavaş yavaş liste hazırlamak lazım ,
tüm annelerin bebeişlerine listedekileri hediye edecekleri çok olsun inşallah amaaaayoksa çok masraflı olacağa benziyor
para biriktirmeye başladım 3. aydan
temizlikle nasıl başa çıkıyosunuz kızlarrr??? :18:
kokudan rahatsız oluyorum cif domestos mahvediyor hiç bulaşmak istemiyorum ama ev de berbat napcmı şaşırdım
Ablası cok tatlı gercekten.. Sabah kalkıp yanımıza geldi karnımı seviyo.. Aaaannnneee diye böle seslendi efendim kuzummm dedim... Anne bebe düt işşek hadiii düt yap diyo babasıyla bizi aglattı sıpam... Yemek yerken karnımada kask uzatıyo kızım dökrdin sen ye yenegini diyom.. Anne bitti suybam( corbam) diyo... Ahh ahhhhamin canım çok güzel gerçekten :)
aynen canım her birinizin çocuğuna bende kendi çocuğum gibi seviniyorum iyi haber gelince. İnşallah hepimiz sağ salim alırız kucaklarımıza
bende sevidm dün hemen aldım eve :) doktor çok yeme gereksiz kalori olur dedi ama iki tane ye bebek karnında da doğduğunda da mutlu bi bebek olur dedi içim eridi zaten
aynen canım ama nedense ben hala erkek hissediyorum bakalım bi ay sonra netleşsin kızım yada oğlum diye sevmeye başlıcam kızsa da zeynep elam geliyo :)
canım doktorun çağırdıysa git bizde 11+6 da gittik aslında 11+4te çağırdı ama eşimin işlerinden iki gün geç gittik
canım katlanmaz bu görüntü çok güzel ama kullanışsız gibi duruyo
oyy maşallah ne tatlı merve bu böyle
iki isim koy canım bizimde kız da olsa erkek de olsa iki isimli olcak erkek ömer selim kız zeynep ela
biz diyarbakırdayız ama kütük afyon olcak :)
hayırlı haberlerle gel canım
öle bişi olsa heralde kan kokar bizim bebeişler dahaama bile candır
canım bi daha geçme çok da iyi değil sonuçta
maşallah kuzuya :)
bizde sonunda karar verdik arabamıza ve rengine wollex newyork manhattan travel set yada wollex newyork manhattan premıum alcaz biraz pahalı ama ikinci çocuğu da düşünerekten sağlam iyi bişey alalım diyoruz
Bitanem idrar yolu enf.. Mantar olsun sistit olsun bol su içince gercekten %80 faydasını görüsyosun yeter ki bol bol su iç....sorma yaa dün kafaya baya takmışım eşim sabah namazına kadırırken bilinç altına dr. işlemiş biz. dr.la anlaştık beni sabah namazına kaldıracak demişim uykuda dalga geçiyor...ama biraz araştırma yaptım 24.saatlik idrarla protein kaçağı belli olurmş ve bol su içmek gerekirmiş...
Eki Görüntüle 1176947
Kızlar benim hayalimde hep bu tarz bebiş arabaları var, kendim de biraz süslü olduğum için bebek arabalarının bile kokoşunu beğeniyorumkız olursa yavrum hemen gidip bunu alırım :) ama tecrübeli anneler daha iyi bilirsiniz, kullanışlı mıdır bu model? Katlanır mı mesela acabaaa
Valla çok zor bu kv.leri çekmek... Ben de ölüp biterken çağırdım ayağımda nasır çıktı gelemem dedi(( annem o gün anjiyodan olmuştu hastaneden kaçıp bana geldi yemek yaptı evi temizledi 65 yaşındaki kadın kahroldum... Ama şu ismi koyun şöyle yapın demeyi kv herkesten iyi biliyor.. O iki bebeğe alırdım da gelirdim hiç insaf yok bunlarda ( Allah muhtaç etmesin...
Aman canım hiç ütüye girilme ya da oturarak yap hiçbir şey bebekten değerli değil.. Allah razı olsun ablamdan yeni doğmuş bebeğine geldi
canım n11 de gittigidiyorda falan da var ama hep krem rengi kalmış kırmızı istiyoruz biz bulamadık olmadı premıum alcaz heralde o çıkmış bu seriyi üretmeyi bırakmışlar. araba gerçekten çok güzel arkadaş da var inceledik çok beğendik
Canım yawas yawas yap... Sirkeli sıcak su cok güsel temizliyor... Ayrıyetende kokusu kalmıyor ucuyor.. Cif olarakta beb karbonatla sirkeyi kına gibi kıvamlı yapıp lavabolarımı ovuyorum..
Bi liste yap kendine işte paxartesi sunları yapcam salı bunlrı sırayla yap.. Hem düzenli olur hem in rahat eder canımcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?