- 7 Mayıs 2014
- 3.436
- 7.676
- 198
Amin canım..gercekten rabbim kendinden baska konseye muhtac etmesin cok zor... Böle Anlayıssız insanlarla yasamak daha zor Allah kolaylık versin
düşüneblirim o zaman yeni seriyi nerden bulacaksnız canım. Bulunca paylaş olur mu??
Eki Görüntüle 1177326 Eki Görüntüle 1177325
Ben de bu arabalara bayılıyorum bitiyorum, ablam yeni doğum yaptı maclaren aldı. Hem kaliteli hem tek elle açılıp katlanıyor çok rahat diyor ama ben bu arabayı çok seviyorum:)))Eki Görüntüle 1177326 Eki Görüntüle 1177326
aynen canım o yüzden kuzenım nunapepp diyor o da senın gibi tecrübeli.Kesinlikle tek elle açılan kapanan devrılmeyen sepeti biraz buyuk birsey al diyor haklı daKızlar bebek arabaları konusuluyo masallah... Travel sistemler cok güsel.. Kullanıslımı bilemem ben kullanmadım cünkü.. Bizim bebek aramızı eşimin patronu almıstı hediye..kraft ın.. Cok memnunum... Sepeti falan cok büyük.. Kızlar oncelikle herseyi düzşünmeniz lazım.. Bebekle alısverişe gitiginzde rahat edebilwceginiz elinizdekileri sepete koyabılecekmısonız.. Cocuk rahat edecekmı.. Benım kını kızıma bazen hala kullanıyoruz... Cok kullanıslı süspansıyonu muhtesem öle bilmeden cukura falan gırdımı cocuk hıc sallanmıyo katlanıp arabada veya baska bı yere koyabıkıyosun... Sadece bu elde gezdirebilecwgimiz pısetten yok onu alıcam ben arabamın fotosunu cekıp koyarım sizlere... Böle cok susu busu olunca nereye kıyulcak
İnsan öleki bi an acil bişiler oluyo böle rahat bi şekilde hemen cıkartıp kullanabılecegınız sekılde olsun.. Bazen hasta olcak hastanede kullanabılecegınız osunu busunu elinizde tasıyamadıgınız zaman koyabılıcegınız büyük bi sepetı yagmurlugu kademeli olması.. İçinde kullanılan malzeme işte terletiemi terletmez mi ince ayrınları biraz düşünmek lazım canlarım ...
BayıldımmmmmÇok güzell
Kızlar bebek arabaları konusuluyo masallah... Travel sistemler cok güsel.. Kullanıslımı bilemem ben kullanmadım cünkü.. Bizim bebek aramızı eşimin patronu almıstı hediye..kraft ın.. Cok memnunum... Sepeti falan cok büyük.. Kızlar oncelikle herseyi düzşünmeniz lazım.. Bebekle alısverişe gitiginzde rahat edebilwceginiz elinizdekileri sepete koyabılecekmısonız.. Cocuk rahat edecekmı.. Benım kını kızıma bazen hala kullanıyoruz... Cok kullanıslı süspansıyonu muhtesem öle bilmeden cukura falan gırdımı cocuk hıc sallanmıyo katlanıp arabada veya baska bı yere koyabıkıyosun... Sadece bu elde gezdirebilecwgimiz pısetten yok onu alıcam ben arabamın fotosunu cekıp koyarım sizlere... Böle cok susu busu olunca nereye kıyulcak
İnsan öleki bi an acil bişiler oluyo böle rahat bi şekilde hemen cıkartıp kullanabılecegınız sekılde olsun.. Bazen hasta olcak hastanede kullanabılecegınız osunu busunu elinizde tasıyamadıgınız zaman koyabılıcegınız büyük bi sepetı yagmurlugu kademeli olması.. İçinde kullanılan malzeme işte terletiemi terletmez mi ince ayrınları biraz düşünmek lazım canlarım ...
Merhaba kızlar
bir sorum olacak özellikle hergün mutlaka yediğiniz bişey var mı?
Bebeğin gelişimi için faydalı olabilecek bişey. mesela ben hürgün 1 avuç
ceviz yemeye çalışıyorum bunun gibi. Birde konu daha önce açıldıysa kusura
bakmayın. Topik baya yoğun
aynen canım o yüzden kuzenım nunapepp diyor o da senın gibi tecrübeli.Kesinlikle tek elle açılan kapanan devrılmeyen sepeti biraz buyuk birsey al diyor haklı da
harıka bayıldım bıldıgın mercedes bu ama oğluş var bende olmaz
haklısın mervecim kullanışlı olması lazım dediğin gibi sepeti büyük olcak süspansiyon iyi olcak. travel setler de kullanışlı oluyo pusetin bi yaşına kadar kullanıyosun en önemlisi araba koltuğu oluyo o süre zarfında bizim memleket uzak arabayla gidip geliyoz izne seneye bebek 6 7 aylık olcak izne giderken araba koltuğu olarak kullanabilcez bide benim baktığım mesela çift yön ister bebek sana ister dışarıya daha aklıma gelmeyen bir sürü özelliği var içime sindi kullanımı da çok kolay takılmıyo araba önemli olan da zaten içine sinmesi rahat kullanabilmek
aynen canım o yüzden kuzenım nunapepp diyor o da senın gibi tecrübeli.Kesinlikle tek elle açılan kapanan devrılmeyen sepeti biraz buyuk birsey al diyor haklı da
harıka bayıldım bıldıgın mercedes bu ama oğluş var bende olmaz
haklısın mervecim kullanışlı olması lazım dediğin gibi sepeti büyük olcak süspansiyon iyi olcak. travel setler de kullanışlı oluyo pusetin bi yaşına kadar kullanıyosun en önemlisi araba koltuğu oluyo o süre zarfında bizim memleket uzak arabayla gidip geliyoz izne seneye bebek 6 7 aylık olcak izne giderken araba koltuğu olarak kullanabilcez bide benim baktığım mesela çift yön ister bebek sana ister dışarıya daha aklıma gelmeyen bir sürü özelliği var içime sindi kullanımı da çok kolay takılmıyo araba önemli olan da zaten içine sinmesi rahat kullanabilmek
BayıldımmmmmÇok güzell
Ama ben o küçücük kuzuyu kucağımdan indiremem ki
olmazsa şimdiden kas falan çalışmaya başlayım kollar anca güçlenir
Ben de bu arabalara bayılıyorum bitiyorum, ablam yeni doğum yaptı maclaren aldı. Hem kaliteli hem tek elle açılıp katlanıyor çok rahat diyor ama ben bu arabayı çok seviyorum:)))Eki Görüntüle 1177326 Eki Görüntüle 1177326
Ah canım hiç öyle deme kucağa alışan bebek çok zor.. Ben kucağımda yeğenimi uyutuyordum da dol kolum felç olacaktı nerdeyse.. Kafası bi ton gib, gelmeye başlatmıştı 2.500 gram doğan bebeğin :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?