2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar bebek arabaları konusuluyo masallah... Travel sistemler cok güsel.. Kullanıslımı bilemem ben kullanmadım cünkü.. Bizim bebek aramızı eşimin patronu almıstı hediye..kraft ın.. Cok memnunum... Sepeti falan cok büyük.. Kızlar oncelikle herseyi düzşünmeniz lazım.. Bebekle alısverişe gitiginzde rahat edebilwceginiz elinizdekileri sepete koyabılecekmısonız.. Cocuk rahat edecekmı.. Benım kını kızıma bazen hala kullanıyoruz... Cok kullanıslı süspansıyonu muhtesem öle bilmeden cukura falan gırdımı cocuk hıc sallanmıyo katlanıp arabada veya baska bı yere koyabıkıyosun... Sadece bu elde gezdirebilecwgimiz pısetten yok onu alıcam ben arabamın fotosunu cekıp koyarım sizlere... Böle cok susu busu olunca nereye kıyulcak
İnsan öleki bi an acil bişiler oluyo böle rahat bi şekilde hemen cıkartıp kullanabılecegınız sekılde olsun.. Bazen hasta olcak hastanede kullanabılecegınız osunu busunu elinizde tasıyamadıgınız zaman koyabılıcegınız büyük bi sepetı yagmurlugu kademeli olması.. İçinde kullanılan malzeme işte terletiemi terletmez mi ince ayrınları biraz düşünmek lazım canlarım ...

aynen canım o yüzden kuzenım nunapepp diyor o da senın gibi tecrübeli.Kesinlikle tek elle açılan kapanan devrılmeyen sepeti biraz buyuk birsey al diyor haklı da
Bayıldımmmmm Çok güzell

harıka bayıldım bıldıgın mercedes bu ama oğluş var bende olmaz

Merhaba kızlar
bir sorum olacak özellikle hergün mutlaka yediğiniz bişey var mı?
Bebeğin gelişimi için faydalı olabilecek bişey. mesela ben hürgün 1 avuç
ceviz yemeye çalışıyorum bunun gibi. Birde konu daha önce açıldıysa kusura
bakmayın. Topik baya yoğun

haklısın mervecim kullanışlı olması lazım dediğin gibi sepeti büyük olcak süspansiyon iyi olcak. travel setler de kullanışlı oluyo pusetin bi yaşına kadar kullanıyosun en önemlisi araba koltuğu oluyo o süre zarfında bizim memleket uzak arabayla gidip geliyoz izne seneye bebek 6 7 aylık olcak izne giderken araba koltuğu olarak kullanabilcez bide benim baktığım mesela çift yön ister bebek sana ister dışarıya daha aklıma gelmeyen bir sürü özelliği var içime sindi kullanımı da çok kolay takılmıyo araba önemli olan da zaten içine sinmesi rahat kullanabilmek

yok canım ne olursa yiyorum ama doktorum cevizi fındıgı fıstıgı cok abartmayın dedi. şimdi vitamın ve demir ilaçlarına geçtık ya kilo aldırırmış fazlası.Sadece bol bol su içmeye özen göster canım.

Aynen canım... Güzel gercekten senin düşündügünde .. Böle seleri iyi arastırdıgımızda ilerde problem yasamayız bizim in iyi olur

Bende oğlumda hiç süslü bişey alamamıştım içimde kalmıştı minik kızıma almak için sabırsızlanıyorum

Ama ben o küçücük kuzuyu kucağımdan indiremem ki
olmazsa şimdiden kas falan çalışmaya başlayım kollar anca güçlenir

Iki taraflı bakması ve alçak olmaması önemli benim için de.. Bebek yerdeki pisliğe toza egzosa yakın olmasın..

Bayıldımmmmm Çok güzell

Bence de çok güzel

Ama ben o küçücük kuzuyu kucağımdan indiremem ki
olmazsa şimdiden kas falan çalışmaya başlayım kollar anca güçlenir

Ah canım hiç öyle deme kucağa alışan bebek çok zor.. Ben kucağımda yeğenimi uyutuyordum da dol kolum felç olacaktı nerdeyse.. Kafası bi ton gib, gelmeye başlatmıştı 2.500 gram doğan bebeğin :)))

Bir de şu ebelere satılan el ayak izlerinden alıp yapmak istiyorum bebişime.. Sonra odasına çerçevelerim asarım:))

Kızlar idrar yolu enfeksiyonu olmuşum ileri derece.. Ya bu kadar dikkate neden oldu .. Çok şükr bunada.. Ama ne bileyim üzüldüm çokk

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kız güldürdün beni...
Kucaga alma olayı fazla abartılmamalı bence..
Anne sefkatınden mahrum bırakmayacak kadar kucakta olması cok kucaga alısıp huysuz olmaması için yerinde olmasılazım ... Ben kızımı uyuttugumda el ele tutusup birbirimize sarılarak yatıyoruz yada o sırtını dönüp elimi gögüs kafesıne koyar öle uyur... Hala birbirimize cok baglıyız.. Ama hiç kıcaga alısık degildir sewmez sıkılır.. Biz anneler yawrularımıza kıyamıyoruz onlarla olmak istiyoruz.. Kızımı uyutup yanından ayrılırken sanki yan odaya degilde baska menlekete gidiyomus gibi içimi hüzün kaplıyo

Ayy bu da çok tatlıymış yaaaa :)) ne görsem beğeniyorum nolcak benim bu halimm.. Canım biz senin kitabını merak ediyorduk, içi güzel mi nasıl beğendin mi ben de almayı düşünüyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…