Geçmiş olsun canım...Allh acil şifalar versinKızlar idrar yolu enfeksiyonu olmuşum ileri derece.. Ya bu kadar dikkate neden oldu .. Çok şükr bunada.. Ama ne bileyim üzüldüm çokk
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım ewet bebek arabası cok güsel ama pahalıysa bnce düşünmek gerekir.. Cocuk dogdultan sonra zaten masrafı bitmiyo.. He durumun var ise bilemem.. Ben orta halliyim şükür elime fazladan para gecerse kenara koyarım iletde kızlarıma egitimi veya herhangi bi ihtiyacı için kullanmak için ... Kaliteli ve birazda uygun olması gerek mez miİnterneten Mürdüm rengini buldum çok güzel fakat oldukça pahalı :2:
Gerçekten çok güzel ya ama kullanışsızsa gerek yokşuan bunu bile dudak bülerek yazıom ya :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar idrar yolu enfeksiyonu olmuşum ileri derece.. Ya bu kadar dikkate neden oldu .. Çok şükr bunada.. Ama ne bileyim üzüldüm çokk
Geçmiş olsun canım...Allh acil şifalar versin
Canım ewet bebek arabası cok güsel ama pahalıysa bnce düşünmek gerekir.. Cocuk dogdultan sonra zaten masrafı bitmiyo.. He durumun var ise bilemem.. Ben orta halliyim şükür elime fazladan para gecerse kenara koyarım iletde kızlarıma egitimi veya herhangi bi ihtiyacı için kullanmak için ... Kaliteli ve birazda uygun olması gerek mez mi
Arkadas bune yaaaa 6 bin bilmem kac küsür liraya arabamı olur... Yuhhhhhben bu parayı alır durumu olmaan coluk cocuk büyüten kac kişinin yüzünü güldürürüm... Abartmamak lazım
grip uyku yapar mı kızlar benim hep uykum var sanki, sol kulağım acıyor birde
hayır canım nabızla tansiyon aynı şey değil,tansiyon önemli senin durumunda ,bak en güzeli internet elinin altında gebelik zehirlenmesi diye googleden aratırsan ne demek istediğimi anlarsın gebelik zehirlenmesi diye bak
kuzum doğru dıyorsunda bunda ana kucagı yok bak. Travel sıstem demıyor sadece araba o fiyata:44:http://www.morhipo.com/new-york-pre...418023/detay?gclid=CKSiwPWkq78CFXPKtAodVFgAow
canım morhipoda 899 liraya buldum ama biraz daha beklersek sanki gittigidiyor da falan daha uyguna bulunabilir
ohh bende oğluş var artık uygun bir moda belirlerim onaBende oğlumda hiç süslü bişey alamamıştım içimde kalmıştıminik kızıma almak için sabırsızlanıyorum
aynen canım buna da şukur. Tek dozluk bir ilaç verıyor sana da onu mu verdiKızlar idrar yolu enfeksiyonu olmuşum ileri derece.. Ya bu kadar dikkate neden oldu .. Çok şükr bunada.. Ama ne bileyim üzüldüm çokk
aman bosver neler neleri çıkar daha. Ben herşeyi 7.aydan sonra alıcamGerçekten çok güzel ya ama kullanışsızsa gerek yokşuan bunu bile dudak bülerek yazıom ya :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aynen canım boşver sen onu. Kaka o pis oHemşocum gördüm paylaştığın arabanın fiyatınıay ne kadar gereksiz pahalı bişiymiş öleee iki memur maaşıyla alamayız biz onu zaten kullanamayız da
http://www.n11.com/concord-neo-travel-sistem-bebek-arabasi-concord-air-anakucagi-p-P26862993
bende bunları çok beğeniyorum. concord'un tüm ürünleri çok güvenilir kullanıcı yorumları falanda harika ama fiyatı baya baya bişi yanibuna 2500 verirsek yatağı kıyafetleri bakım temizlik malzemeleri ooff off. galiba ben 1000e kadar bakabilicem, bunları sadece beğeni ve bakı aşamasında bırakcam
http://www.n11.com/concord-neo-travel-sistem-bebek-arabasi-concord-air-anakucagi-p-P26862993
bende bunları çok beğeniyorum. concord'un tüm ürünleri çok güvenilir kullanıcı yorumları falanda harika ama fiyatı baya baya bişi yanibuna 2500 verirsek yatağı kıyafetleri bakım temizlik malzemeleri ooff off. galiba ben 1000e kadar bakabilicem, bunları sadece beğeni ve bakı aşamasında bırakcam
kız satılıyor ben aldım. aygaz aslında ama kömür yerine lav taşları var. Taşlar ısınıp eti pişiriyor. Hani eskiler mermerde yaparmış ya aynı onun gibi
hemde tek kullanımlık degıl sürekli Eki Görüntüle 1176599
mangal hastalıgınız varsa alın kesinlikle inanın normal kömür kadar lezzetli ve cok daha sağlıklı
Allah esimin ginlune gore verdi ben erkek olsun istiyordum ama herseyden once saglik eli ayagi duzgun olsunda gerisi onwmli dwgil esime dedimki öyle bir kiz yetistiricemki senin sulaleni dize getirecek sus iyle deme diyoe dwdim bile dedim
Aklini seviyim senin😘 gidacisin biliyosun tabi bu isleri tam bizim topige goresin sen:)
Sen de bendensin. Allah izin versin saglikla dogsunlar da duzgun insan nasil yetistirilir ben de bizimkilere gostermeyi planliyorum her biri ayri fesat haset.
yok canım ne olursa yiyorum ama doktorum cevizi fındıgı fıstıgı cok abartmayın dedi. şimdi vitamın ve demir ilaçlarına geçtık ya kilo aldırırmış fazlası.Sadece bol bol su içmeye özen göster canım.
O kvnin açın başını yolmalı aslında.. Her şeye karışıyorlar(
bugün gaziosmanpaşa taksim devlet hastanesine gittim muane olmaya randevum 11de olmasına rağmen 1 saat bekledim ve doktor 12 de yemeğe çıktı bende bana bakmıycakmısınız dedim adamla resman kavga ettik başhekime çıktım hiç ilgilenmediği gibi bide dalga geçer gibi konuştu bende sizi 184 şikayet edicem dedim bana dediği kimi kime şikayet ediceksin şok geçirdim resmen insana hiç saygıları yok bu devletteki doktorların:26:
iyidir hoştur ama gereksiz işlere karışıyor benimde beynim kaynama yapıyor o an. :)
şimdiden izinlere geldiğimizde çocuk doğunca ben ailemin yanına giderim çocuğu göstermem derdine düşmüş rüya görmüş ben çocuğu alıp gidiyormuşum anneme falan. eşime dedim anneni şimdiden sancı almış. niye göstermeyeyim gaddar mıyım ben :)
kız lili delirdin mi şalırdın mı keçileri kacırdın mı sallama kımseyi
kuzum doğru dıyorsunda bunda ana kucagı yok bak. Travel sıstem demıyor sadece araba o fiyata:44:
ohh bende oğluş var artık uygun bir moda belirlerim ona
aynen canım buna da şukur. Tek dozluk bir ilaç verıyor sana da onu mu verdi
aman bosver neler neleri çıkar daha. Ben herşeyi 7.aydan sonra alıcam
aynen canım boşver sen onu. Kaka o pis o
concord harıka ama cidden gereksiz pahalı.dağa taşa para saçan alsın ama birde şu var. Allah korusun bebek doğdu ama ufak tefek hastalıkları nüksetti.Ben aşırıya kaçmak istemıyorum.
Eskiler hep der bebeğin yediği helal,giydiği haram diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?