2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Hemşocum gördüm paylaştığın arabanın fiyatını ay ne kadar gereksiz pahalı bişiymiş öleee iki memur maaşıyla alamayız biz onu zaten kullanamayız da

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar idrar yolu enfeksiyonu olmuşum ileri derece.. Ya bu kadar dikkate neden oldu .. Çok şükr bunada.. Ama ne bileyim üzüldüm çokk

Geçmiş olsun canım...Allh acil şifalar versin
İnterneten Mürdüm rengini buldum çok güzel fakat oldukça pahalı :2:
Canım ewet bebek arabası cok güsel ama pahalıysa bnce düşünmek gerekir.. Cocuk dogdultan sonra zaten masrafı bitmiyo.. He durumun var ise bilemem.. Ben orta halliyim şükür elime fazladan para gecerse kenara koyarım iletde kızlarıma egitimi veya herhangi bi ihtiyacı için kullanmak için ... Kaliteli ve birazda uygun olması gerek mez mi
Gerçekten çok güzel ya ama kullanışsızsa gerek yok şuan bunu bile dudak bülerek yazıom ya :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadas bune yaaaa 6 bin bilmem kac küsür liraya arabamı olur... Yuhhhhh ben bu parayı alır durumu olmaan coluk cocuk büyüten kac kişinin yüzünü güldürürüm... Abartmamak lazım

Kızlar idrar yolu enfeksiyonu olmuşum ileri derece.. Ya bu kadar dikkate neden oldu .. Çok şükr bunada.. Ama ne bileyim üzüldüm çokk

Canım dikkat et kendine geçmiş olsun.. İnsan ne kadar dikkat etse de gelebiliyo başımıza böyle şeyler bebişin iyiymiş ya ona çok sevindim

Kesinlikle aynı fikirdeyim 3000-4000 lira bi bebek arabasına verene kadar bebişlerimize birrrr sürü şey alabiliriz

grip uyku yapar mı kızlar benim hep uykum var sanki, sol kulağım acıyor birde

Anne adaylarında tansiyonun özellikle diyastolik değeri ("küçük tansiyon") ölçümü teknik zorluklar arzettiğinden ölçümler Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı ya da bu konuda deneyimli ebe veya hemşire tarafından gerçekleştirilmelidir.
Tansiyon ölçümü esnasında elektronik ölçüm yapan aletler gebelikte yanlış sonuç verebildiklerinden kullanılmazlar. Evde tansiyon takibi önerilen anne adaylarının ölçümlerini deneyimli kişilere yaptırmaları gereklidir.

biz alsak elektronik alırız oda yanlış sonuç verebiliyormuş...birde dr. salı günü tansiyonumu ölçtü hiç yüksek filan demedi...

http://www.morhipo.com/new-york-pre...418023/detay?gclid=CKSiwPWkq78CFXPKtAodVFgAow
canım morhipoda 899 liraya buldum ama biraz daha beklersek sanki gittigidiyor da falan daha uyguna bulunabilir
kuzum doğru dıyorsunda bunda ana kucagı yok bak. Travel sıstem demıyor sadece araba o fiyata:44:
Bende oğlumda hiç süslü bişey alamamıştım içimde kalmıştı minik kızıma almak için sabırsızlanıyorum
ohh bende oğluş var artık uygun bir moda belirlerim ona

aynen canım buna da şukur. Tek dozluk bir ilaç verıyor sana da onu mu verdi
Gerçekten çok güzel ya ama kullanışsızsa gerek yok şuan bunu bile dudak bülerek yazıom ya :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aman bosver neler neleri çıkar daha. Ben herşeyi 7.aydan sonra alıcam
aynen canım boşver sen onu. Kaka o pis o

concord harıka ama cidden gereksiz pahalı.dağa taşa para saçan alsın ama birde şu var. Allah korusun bebek doğdu ama ufak tefek hastalıkları nüksetti.Ben aşırıya kaçmak istemıyorum.
Eskiler hep der bebeğin yediği helal,giydiği haram diye

Son düzenleme:

ben bunun krem rengine bayılıyorum ama maalesef çok güzel olanlar çok pahalı sinir oluyo insan

Aklini seviyim senin😘 gidacisin biliyosun tabi bu isleri tam bizim topige goresin sen:)

Allah esimin ginlune gore verdi ben erkek olsun istiyordum ama herseyden once saglik eli ayagi duzgun olsunda gerisi onwmli dwgil esime dedimki öyle bir kiz yetistiricemki senin sulaleni dize getirecek sus iyle deme diyoe dwdim bile dedim

Sen de bendensin. Allah izin versin saglikla dogsunlar da duzgun insan nasil yetistirilir ben de bizimkilere gostermeyi planliyorum her biri ayri fesat haset.

bugün gaziosmanpaşa taksim devlet hastanesine gittim muane olmaya randevum 11de olmasına rağmen 1 saat bekledim ve doktor 12 de yemeğe çıktı bende bana bakmıycakmısınız dedim adamla resman kavga ettik başhekime çıktım hiç ilgilenmediği gibi bide dalga geçer gibi konuştu bende sizi 184 şikayet edicem dedim bana dediği kimi kime şikayet ediceksin şok geçirdim resmen insana hiç saygıları yok bu devletteki doktorların:26:

nere orası geleyım fıstıgım

Anladım canım teşekkür ederim zaten bende hatırlarsa yiyorum

O kvnin açın başını yolmalı aslında.. Her şeye karışıyorlar (

iyidir hoştur ama gereksiz işlere karışıyor benimde beynim kaynama yapıyor o an. :)
şimdiden izinlere geldiğimizde çocuk doğunca ben ailemin yanına giderim çocuğu göstermem derdine düşmüş rüya görmüş ben çocuğu alıp gidiyormuşum anneme falan. eşime dedim anneni şimdiden sancı almış. niye göstermeyeyim gaddar mıyım ben :)

canım bu tarz durumlarda en guzelı bimere şikayet etmek ama hazırlıklı çıksaydın başhekım yanına. Benım başıma geldı kanıt yok diye atama söven adam hakkında işlem yapılmadı. Sonra akıllandım tabi ses kaydınına açtım öyle girdim sorun yaşadıgım yerlere.Kanıtlı ihbar farklı oluyor.

alla alla yahu illa bır kv'delik yapacaklar.Demek ki korkusu var ve sevılmedıgını bılıyor iyi iyi o da birsey.Bırde hatalarını görseler

kız lili delirdin mi şalırdın mı keçileri kacırdın mı sallama kımseyi

ayyy çok bunaldım dünden beri hönkürerek ağlıyorum iyice sinirlerim bozuldu . eşimin dün öğlen görevi çıktı başka şehire gittiler taaaaa yarın öğlene gelecek .
bu ay 6 tane nöbeti var sırf izine gidecez diye öbür ayın nöbetlerini de arkadaşının yerine tutuyor mecburen .
sıcak zaten canıma yetti. annemi özledim .. ooofffffff bohçamı toplayıp memlekete kaçacam valla . herifi sevdik peşine düşdük buralara geldik faturasını iyi ödüyorum

Monurol şase canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…