2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar tek tek alıntı yapamadım tel den çünkü çok fazla ne güzel sevilmek 😘 hepinize çok teşekkürler...şu anda bile sancıdan yeri tırmalayasım var.. Ama tabii bunada şükür..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tamam canım bakalım eşim alacak mı oğlumun ki Pierre cardin ayy almaz olaydık tekeri sağa çekiyor çok ağır, kuzum bunlar pahalı bana

Ben buraya resim eklemeyeli seneler oldu :))
Becerebilecek miyim acaba

Iste benim tatlisim bu :)))) ama rengi farkli olabilir

Eki Görüntüle 1177250
sağol canım, çok güzel ama çok pahalı asla o parayı vermem zenginde olsam:)

o epey saçmalamış oğlum 3 yaşında hala biner mis gibide uyur içinde:)
sağol canım inşallah, kesinlikle mükemmel adam çekemeyende çok ayağını kaydırmaya çalışıyorlarmış
bir şey olmamıştır canım üzülme bu kadar
ohhh 6oo bile çok:)
canım benimki aşağıda ondan muhtemelen oğlumda aşağıdaydı aslına bu güzel yerleşmişti ama iş yapıp indirdim aşağı sor mutlaka
canım sen bir toparlan temizliği düşünme, sirkekullan temizlikte
canım geçmiş olsun bebeiş iyi ya maşaallah
oyy yesinler kızını:)
maşallah canım bebişe
benimki daha büyük şu günde irden daha şişti ve kalçam aldı başını gidiyor kilo almaım
güzelmiş canım ama pahalı:)
canım tam adını yazarmısın çok pahalı değl sanırım, ağır değil dimi kolay kapanıyor mu ve özellikle sürümü rahat mı:)
ceviz iyidir süt yoğurt peynir mutlaka bir avuç karılık kuruyemiş ye
Ama ben o küçücük kuzuyu kucağımdan indiremem ki
olmazsa şimdiden kas falan çalışmaya başlayım kollar anca güçlenir
öyel bir indirirsin ki
Bir de şu ebelere satılan el ayak izlerinden alıp yapmak istiyorum bebişime.. Sonra odasına çerçevelerim asarım:))
canım hiç alma evde ap seramik hamuruyla yaptım ben bir gün eklerim foto:)
Kızlar idrar yolu enfeksiyonu olmuşum ileri derece.. Ya bu kadar dikkate neden oldu .. Çok şükr bunada.. Ama ne bileyim üzüldüm çokk

canım bol su içi gilaburuyu araştır bir
canım hemen bimere şikayet et görsün bakalım o ikisi dünya kaç bucak hemen işlem yapıyorlar eminim

kız yok su anda 400 benım bebek arabası. Bu arada evet pierre cardın alan herkes senın gibi.begenmıorlar. haklısın

Kızlar arabalar konusunda yazmazsam çatlarım yanlış anlamayın herkesin kendi parası ama lütfen bir arabaya bin lira iki bin lira verilmez bebeğinizin ihtiyacı o kadar çok ki, bir bez almaya başlayın o zaman göreceksiniz masrafı hani o kadar muhtaç insan varken ne bileyim bana çoook geldi eşim 200'e aldığı arabaya çok demişti bunu duysa bayılır daha oğluşuma oda yapmadım kardeşi gelmeden yapıcam inşallah odasında ama hala park beşiğinde kuzuma oda yaparım o parayla

kız yok su anda 400 benım bebek arabası. Bu arada evet pierre cardın alan herkes senın gibi.begenmıorlar. haklısın

400 yine insaflıymış tam markası neydi canım?

Canim asil sormak istedigim ucak kontrolleriydi.cihazlar zararlı degil mi kontrol ettikleri hani ustumuzu vs.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

katılıyorum canım verılmeyecek paralar degıl ama bende gunah gozuyle bakıyorum.Tamam cok özenıyoruz ama gelecek gunler ne gösterecek bilemeyiz. Allah korusun bebeklerimizde sağlık sorunu olur en kötüsünü bile düşünmeliyız.

haklısın canım bende farkettim sonradan aradım özelliklerinde oto koltuğu ana kucağı falan yazıyodu. söyledim böyle böyle yazıyo ama fotoğraflarda yok biraz bekletti dedi tek koltuk hepsi oluyo ama ikna olmadı pek sonra wollexin bayisini aradım kırmızısı stoklarda bitmiş haftaya gelcekmiş premium travel ile normal travel set arasındaki farkı sordum ikisi de newyork modeli pusetli bu arada. travel 800 dedi premıum 1000 dedi ama aradaki 200 liraya değcek bi fark yok bence 800lük alın dedi.premıumda arka tekerlek arası 4 cm falan daraltılmış bu bi avantaj mı dedim çok farketmez dedi o dedi bide tentesi değişiyo dedi başkada bi farkı yok şasisi falan aynı hep dedi. haftaya arıcak beni eşimle konuşturcam o karar versin ordan mı alalım bekleyip netten mi alalım

400 yine insaflıymış tam markası neydi canım?

nunapepp canım.2 kuzenımde bırı ABD de diğeri belçikada yaşıyor bundan almışlar.Daha önce bugaboo diye bir bebek arabaları vardı fiyatı abartı ama orda sanırım biraz daha ucuz tr'de 3.100 tl gibi ucuk bir rakamZerre memnun kalmadım dedi.Sonra bunu almışlar.4 yaşında oğlu hala biniyor.Birde burda tek satıcısı e-bebek başka yerde yokmus o yüzden de fiyatı cok uygun.Yurt dışında Tr fiyatından tuzluymuş..Normalde 600 ama devamlı ındırıme sokuyor e bebek 400 e düşüyor hatta 1 keresınde 250 oldu diye hatırlıyorum sınırlı stok diye.

kesinlikle hayatın ne getireceği belli olmaz Allah korusun yavrularımızı

tamam canım sağol bakayım ona bir:)

tamam canım ıyı yapmıssın araştır iyice.Bende senın wollexi begenıyorum ilk onu gormustum ama sağolsun kuzencanlarım aklımı bulandırdı. İlla nunapepp diyorlar.Tek acabam oralarda yollar kaymak gibi burası maşallah köstebek yuvası. Tekerler yere yakın olunda onlarda avantaj olan bende dezavantaj olur mu??:26::26:

canım baktım şimdi gerçekten hoş duruyor hem de daha uygun 300 e düşse:) eşim kabul eder inşallah çok zor borç çok:))

canım baktım şimdi gerçekten hoş duruyor hem de daha uygun 300 e düşse:) eşim kabul eder inşallah çok zor borç çok:))

benım de kp begen ben alıcam dıyor. Alsın tabi tek erkek evladının ilk cocugu. eşimde çakal parasını iste 2 bın de diyor.. Arada düzenbaz gelin olucam hea

Keci boynuzu yiyorum ve pekmezini iciyorum canim. Findikta da bol folik asit var.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

benım de kp begen ben alıcam dıyor. Alsın tabi tek erkek evladının ilk cocugu. eşimde çakal parasını iste 2 bın de diyor.. Arada düzenbaz gelin olucam hea

ne güzel canım aldır ama mesela madem 2000 bile alabilecek üstüne başka bir şeyler daha aldır oyun halısı süper bir şey, salıncak işe yarıyor, mama sandalyesi

3 teker alma canım aman diyim. COk devrılıyor. bebek hareketlenince sağa sola aşagı bakayım derken allah muhafaza canım 4 teker bak mutlaka

yapma canım ya bende hep üç teker istiyordum:)= bizimki dört tekerde ne oluyor ömrümü yiyor

Kızlar idrar yolu enfeksiyonu olmuşum ileri derece.. Ya bu kadar dikkate neden oldu .. Çok şükr bunada.. Ama ne bileyim üzüldüm çokk

Hadi canım gözün Aydın diyeceğim saçma olacak:) korkuttun bizleri.. Ben de kum döktüm iki sefer.. Tek ilacı bol bol su. Bir de ayaklara patik çorap artık ne giyersen... Çok geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…