tamam canım bakalım eşim alacak mı oğlumun ki Pierre cardin ayy almaz olaydık tekeri sağa çekiyorcanım arkadasımda aynısı var ufacık oluyor ama tekerleri sorun bazen calısmıyor tam.zorluyor.Ama genel olarak guzel
benım kuzen bundan alacaksın yoksa ağzının ortasına şaplagı yersın diyor.Cok memnun.tek elle harıka gıdıyormuş.birde tekerler açık oldugundan kesinlikle devrılmıyor dediEki Görüntüle 1177200
Herkese gunaydin hanimlaar
Bugun size ozendim erken uyandim
Ama henuz yataktan cikmadim
Telefondan girince smiley konulmuyor galiba
Pinar insallah hayirli saglikli haberlerle gelirsin, bekliyoruz iyi haberlerini
Mervecim masallah subhanallah kizina, Allah nazarlardan korusun
Mssdelyciiiim mrssuperfine almisti ondan
Bende detaylari soracagim ve fotosunu isteyecegim insallah
Inrernette gordugumde coook begenmistim
Silacim kayinvaliden hosgelsin sefalar getirsin ama burde ustune cefa getirmesin lutfeeen
Ve kadinin zor zamanlarinda elinden tutamayacak kimse gelmesin evine yaa yuk olmaktan baska birsey degil
Eflalim hayirli saglikli sonuclarini al insalla kuzucugunun
Adzeynep cok sevindiimmm demek baslayacagiz artik hissetmeye hadi bakalim insallah, cok mutlu bir haber bu
Bebek arabasina gelince travel sistem
Jane Rider Matrix Light
Senelerce arastirdim katlanmasi kapladigi yer
Guvenlik testleri, ana kucagi ve oto koltugu olan pusetinin arkasi yatis kademeli
Boylece yeni dogan bebis iki buklum kalmayacak icinde dumduz yatabilecek insallah
Ve yazinda kullanabilir o kadar kucuk degil 13 kiloya kadar sadece puseti
Bir yere gidildigibde bebis icin besik gorevi bile gorebilir icinde uyudumu hic cikarma ondan :))
Ayy ben onu sabaha kadar anlatiriiim oyle bagliyim onaaa :)))))))
Biraz pahali ama esimde ikna oldugu icin gozumde degil hic :))
Ismini yazmadigim arkadaslarim alinti yapinca uzun oluyor dedim (ki kisa yazmayi hic beceremiyorum :))) ama boylede mesajlari unutuyorum yahu(
sağol canım, çok güzel ama çok pahalı asla o parayı vermem zenginde olsam:)Ben buraya resim eklemeyeli seneler oldu :))
Becerebilecek miyim acaba
Iste benim tatlisim bu :)))) ama rengi farkli olabilir
Eki Görüntüle 1177250
buna bebiş biraz büyüyünce sığmaz gibi geldi. ay hiç anlamıyorum bu işlerden.
kaynanam da o gün fitil etti beni. neymiş öbür torunu hiç bebek arabasına binmemiş o yüzden almayın gerek yok diyor. ne alakaysa o binmedi diye sanki benimkide binmeyecek. bazen kendi saçımı başımı yolasım geliyor
o epey saçmalamış oğlum 3 yaşında hala biner mis gibide uyur içinde:)
sağol canım inşallah, kesinlikle mükemmel adam çekemeyende çok ayağını kaydırmaya çalışıyorlarmışBirsey yoktur ins canim. Strese sokma kendini de bebegini de.
Ben de merak ediyorum bunu :)
Ne iyi doktormus o yav. Masaallah adama. Allah da emeklerinin karsiligini versin insaallah. Ne guzel senin bebisin de saglikli iste, ilaclari da birakiyorsun. Masaallah size. Ikili testlerin sonuclari da cok guzel cikar insaallah.
Ya ben hic sevmezdim ama ozenesim geldi bir anda :) As erdim galiba kapi susune
Ben de bi sorayim o halde. Boyle bisiden haberim yoktu :/
Hayirli haberlerle gel canim insaallah. Ben inaniyorum ki cok mutlu bi sekilde geri gelceksin :)
Bana da cok mantikli geldi dedigin canim. Kis cocugu olunca bi kismi kullanilamayacak. Ama puset evde de cok iae yariyor. Isini yaparken yatirip yaninda gozunun onunde tutabiliyosun bebegi.
Bu bahsettigin markayi hic duymamistim canim. Ilerleyen zamanlarda alacagin zaman bize tekrar hatirlat olur mu :)
Sizin hastane iyiymis yav. Gerci ben daha ozel hastaneye ilk kez gidicem. Gidince bi konusuruz bakalim.
Resimden cok hos gorunuyo. Nerelerde satiliyo acaba, yerinde bakip incelemek isterim sahsen.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bir şey olmamıştır canım üzülme bu kadaroff basta aklima gelmedi sonrakinde de deneme fırsat kalmadan kadin üstüme tutuverdi o elde tutulan üst arayan cihazı: (
sağol canim içim biraz rahatladi. senin yazini okuyunca da internetten biraz vaktim çoğunlukla senin dediğin gibi şeyler yaziyor. inşaallah öyledir Rabbine emanet yavrularimiz
oyu minnosa bak yaa maaşallah. adi ayşe mi olacak canim? çok tatlı yaaa bayiliyorum ultrason fotoğraflarına. Rabbim nasıl yaratiyor maaşallah sübhanaallahh:)
ohhh 6oo bile çok:)canım 15 kga kadar tasıyor kuzenımın veledı 4 yaşında hala bınıyor. taş gibi araba ve resmen kayıyor. agırlık merkezi harıka yapılmış. Sadece e-bebekte var canım. onda da normalde 600 tl ama cok sık ındırıme gırıyor 400 e düşüyor.Şu anda da 400.. Ama biraz bebiş büyüsün öyle alıcam. fiyat cogu zaman düşüyor
canım benimki aşağıda ondan muhtemelen oğlumda aşağıdaydı aslına bu güzel yerleşmişti ama iş yapıp indirdim aşağıcanım ya bendede ağrı var sanki yumurtalıklarım ağzıma gircekmiş gibi oluyor alt tarafım çıkcakmış gibi aynı ağrı var normalmiymiş yani bunlar benmde haftaya cuma doktrouma sorcam ama sen yazınca sanada sormak istedim bende buğun bıraktım progestronu hiç bi tepki hissetmiyorum korkuyorum bnde...
canım sen bir toparlan temizliği düşünme, sirkekullan temizlikteKızlar herkese günaydınnn
bebek arabası araştırmaları başlamış, sayenizde ben de öğreniyorum, yavaş yavaş liste hazırlamak lazım ,
tüm annelerin bebeişlerine listedekileri hediye edecekleri çok olsun inşallah amaaaayoksa çok masraflı olacağa benziyor
para biriktirmeye başladım 3. aydan
temizlikle nasıl başa çıkıyosunuz kızlarrr??? :18:
kokudan rahatsız oluyorum cif domestos mahvediyor hiç bulaşmak istemiyorum ama ev de berbat napcmı şaşırdım
canım geçmiş olsun bebeiş iyi ya maşaallahKızlar şimdi çıktım ...genel durum iyi şükürler olsun.. Ama kum döküyorum galiba.. Sancının sebebi yani.. Şimdi idrar ve kan tahlili yaptırıcam
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
oyy yesinler kızını:)Eki Görüntüle 1177287 Eki Görüntüle 1177288
sarı olan premıum serısı bu iki taneden birini alcaz sarı setın tentesı çıkıyor ıstersen her hafta farklı bı renk takabılıyosun bız kırmızı düşünüyoruz ortak renk olsun diğer çocukta da kullanabilelim diye
maşallah canım bebişeKontrolden geldim şükür bebek iyiydi ama dr çok ilgisiz geldi bana iki seferdir öyle zaten bi dahakine inş başka bi dr gidicem. İnş eski dr um izinden gelmiştir ona giderim.
Pınar naptı acaba geldimi
I love Bonus
benimki daha büyük şu günde irden daha şişti ve kalçam aldı başını gidiyor kilo almaım3,5 cmlik bebeğin nasıl böyle bir göbek yaptığını aklım almıyor kızlar :) Dün bu fotoyu çektim, akşama doğru düğmeleri açarak oturmak zorunda kaldım yerimde.
Kiloda almadım ama göbek büyüyor. Popodan kız olduğunu düşünmüyor değilim :)
güzelmiş canım ama pahalı:)Eki Görüntüle 1177326 Eki Görüntüle 1177325
Ben de bu arabalara bayılıyorum bitiyorum, ablam yeni doğum yaptı maclaren aldı. Hem kaliteli hem tek elle açılıp katlanıyor çok rahat diyor ama ben bu arabayı çok seviyorum:)))Eki Görüntüle 1177326 Eki Görüntüle 1177326
canım tam adını yazarmısın çok pahalı değl sanırım, ağır değil dimi kolay kapanıyor mu ve özellikle sürümü rahat mı:)Kızlar bebek arabaları konusuluyo masallah... Travel sistemler cok güsel.. Kullanıslımı bilemem ben kullanmadım cünkü.. Bizim bebek aramızı eşimin patronu almıstı hediye..kraft ın.. Cok memnunum... Sepeti falan cok büyük.. Kızlar oncelikle herseyi düzşünmeniz lazım.. Bebekle alısverişe gitiginzde rahat edebilwceginiz elinizdekileri sepete koyabılecekmısonız.. Cocuk rahat edecekmı.. Benım kını kızıma bazen hala kullanıyoruz... Cok kullanıslı süspansıyonu muhtesem öle bilmeden cukura falan gırdımı cocuk hıc sallanmıyo katlanıp arabada veya baska bı yere koyabıkıyosun... Sadece bu elde gezdirebilecwgimiz pısetten yok onu alıcam ben arabamın fotosunu cekıp koyarım sizlere... Böle cok susu busu olunca nereye kıyulcak
İnsan öleki bi an acil bişiler oluyo böle rahat bi şekilde hemen cıkartıp kullanabılecegınız sekılde olsun.. Bazen hasta olcak hastanede kullanabılecegınız osunu busunu elinizde tasıyamadıgınız zaman koyabılıcegınız büyük bi sepetı yagmurlugu kademeli olması.. İçinde kullanılan malzeme işte terletiemi terletmez mi ince ayrınları biraz düşünmek lazım canlarım ...
ceviz iyidir süt yoğurt peynir mutlaka bir avuç karılık kuruyemiş yeMerhaba kızlar
bir sorum olacak özellikle hergün mutlaka yediğiniz bişey var mı?
Bebeğin gelişimi için faydalı olabilecek bişey. mesela ben hürgün 1 avuç
ceviz yemeye çalışıyorum bunun gibi. Birde konu daha önce açıldıysa kusura
bakmayın. Topik baya yoğun
öyel bir indirirsin kiAma ben o küçücük kuzuyu kucağımdan indiremem ki
olmazsa şimdiden kas falan çalışmaya başlayım kollar anca güçlenir
canım hiç alma evde ap seramik hamuruyla yaptım ben bir gün eklerim foto:)Bir de şu ebelere satılan el ayak izlerinden alıp yapmak istiyorum bebişime.. Sonra odasına çerçevelerim asarım:))
canım bol su içi gilaburuyu araştır birKızlar idrar yolu enfeksiyonu olmuşum ileri derece.. Ya bu kadar dikkate neden oldu .. Çok şükr bunada.. Ama ne bileyim üzüldüm çokk
canım hemen bimere şikayet et görsün bakalım o ikisi dünya kaç bucak hemen işlem yapıyorlar eminimbugün gaziosmanpaşa taksim devlet hastanesine gittim muane olmaya randevum 11de olmasına rağmen 1 saat bekledim ve doktor 12 de yemeğe çıktı bende bana bakmıycakmısınız dedim adamla resman kavga ettik başhekime çıktım hiç ilgilenmediği gibi bide dalga geçer gibi konuştu bende sizi 184 şikayet edicem dedim bana dediği kimi kime şikayet ediceksin şok geçirdim resmen insana hiç saygıları yok bu devletteki doktorların:26:
tamam canım bakalım eşim alacak mı oğlumun ki Pierre cardin ayy almaz olaydık tekeri sağa çekiyorçok ağır, kuzum bunlar pahalı bana
sağol canım, çok güzel ama çok pahalı asla o parayı vermem zenginde olsam:)
o epey saçmalamış oğlum 3 yaşında hala biner mis gibide uyur içinde:)
sağol canım inşallah, kesinlikle mükemmel adam çekemeyende çok ayağını kaydırmaya çalışıyorlarmış
bir şey olmamıştır canım üzülme bu kadar
ohhh 6oo bile çok:)
canım benimki aşağıda ondan muhtemelen oğlumda aşağıdaydı aslına bu güzel yerleşmişti ama iş yapıp indirdim aşağısor mutlaka
canım sen bir toparlan temizliği düşünme, sirkekullan temizlikte
canım geçmiş olsun bebeiş iyi ya maşaallah
oyy yesinler kızını:)
maşallah canım bebişe
benimki daha büyük şu günde irden daha şişti ve kalçam aldı başını gidiyor kilo almaım
güzelmiş canım ama pahalı:)
canım tam adını yazarmısın çok pahalı değl sanırım, ağır değil dimi kolay kapanıyor mu ve özellikle sürümü rahat mı:)
ceviz iyidir süt yoğurt peynir mutlaka bir avuç karılık kuruyemiş ye
öyel bir indirirsin ki
canım hiç alma evde ap seramik hamuruyla yaptım ben bir gün eklerim foto:)
canım bol su içi gilaburuyu araştır bir
canım hemen bimere şikayet et görsün bakalım o ikisi dünya kaç bucak hemen işlem yapıyorlar eminim
kız yok su anda 400 benım bebek arabası. Bu arada evet pierre cardın alan herkes senın gibi.begenmıorlar. haklısın
O kvnin açın başını yolmalı aslında.. Her şeye karışıyorlar(
Yok canım sadece check in yaparken koltuk seçerken hamile olduğunu belirt ona göre oturtuyorlar. Iyi yolculuklad :)
Ben de çok heves ediyorum hep süs abartı huyu bende de var ama nazardan da korkuyorum. Şık bir kapı süsü çikolata ve lphusa tacı terliği ile hastane faslın kapatıp evde misafirleri süsle ağırlamak istiyorum. Hastanede nazardan korkuyorum nedense... Bir de İlknur ev ve tasarım mı ne var o da nefes şeyler yapıyor :))
Canım iki ismi de koy. Ömer ismine bayılırım ölürüm biterim oğlum olsa Ömer koyacaktım bütün Ömer'ler de çok tatlı oluyor bence :)) dünyanın en güzel erkek ismi gibi geliyor Ömer vatan koy mutlaka...
Kızlar arabalar konusunda yazmazsam çatlarımyanlış anlamayın herkesin kendi parası ama lütfen bir arabaya bin lira iki bin lira verilmez bebeğinizin ihtiyacı o kadar çok ki, bir bez almaya başlayın o zaman göreceksiniz masrafı hani o kadar muhtaç insan varken ne bileyim bana çoook geldi eşim 200'e aldığı arabaya çok demişti bunu duysa bayılır daha oğluşuma oda yapmadım kardeşi gelmeden yapıcam inşallah odasında ama hala park beşiğinde kuzuma oda yaparım o parayla
kuzum doğru dıyorsunda bunda ana kucagı yok bak. Travel sıstem demıyor sadece araba o fiyata:44:
ohh bende oğluş var artık uygun bir moda belirlerim ona
aynen canım buna da şukur. Tek dozluk bir ilaç verıyor sana da onu mu verdi
aman bosver neler neleri çıkar daha. Ben herşeyi 7.aydan sonra alıcam
aynen canım boşver sen onu. Kaka o pis o
concord harıka ama cidden gereksiz pahalı.dağa taşa para saçan alsın ama birde şu var. Allah korusun bebek doğdu ama ufak tefek hastalıkları nüksetti.Ben aşırıya kaçmak istemıyorum.
Eskiler hep der bebeğin yediği helal,giydiği haram diye
400 yine insaflıymıştam markası neydi canım?
kesinlikle hayatın ne getireceği belli olmaz Allah korusun yavrularımızıkatılıyorum canım verılmeyecek paralar degıl ama bende gunah gozuyle bakıyorum.Tamam cok özenıyoruz ama gelecek gunler ne gösterecek bilemeyiz. Allah korusun bebeklerimizde sağlık sorunu olur en kötüsünü bile düşünmeliyız.
nunapepp canım.2 kuzenımde bırı ABD de diğeri belçikada yaşıyor bundan almışlar.Daha önce bugaboo diye bir bebek arabaları vardı fiyatı abartı ama orda sanırım biraz daha ucuz tr'de 3.100 tl gibi ucuk bir rakamZerre memnun kalmadım dedi.Sonra bunu almışlar.4 yaşında oğlu hala biniyor .Birde burda tek satıcısı e-bebek başka yerde yokmus o yüzden de fiyatı cok uygun.Yurt dışında Tr fiyatından tuzluymuş..Normalde 600 ama devamlı ındırıme sokuyor e bebek 400 e düşüyor hatta 1 keresınde 250 oldu diye hatırlıyorum sınırlı stok diye .
haklısın canım bende farkettim sonradan aradım özelliklerinde oto koltuğu ana kucağı falan yazıyodu. söyledim böyle böyle yazıyo ama fotoğraflarda yok biraz bekletti dedi tek koltuk hepsi oluyo ama ikna olmadı pek sonra wollexin bayisini aradım kırmızısı stoklarda bitmiş haftaya gelcekmiş premium travel ile normal travel set arasındaki farkı sordum ikisi de newyork modeli pusetli bu arada. travel 800 dedi premıum 1000 dedi ama aradaki 200 liraya değcek bi fark yok bence 800lük alın dedi.premıumda arka tekerlek arası 4 cm falan daraltılmış bu bi avantaj mı dedim çok farketmez dedi o dedi bide tentesi değişiyo dedi başkada bi farkı yok şasisi falan aynı hep dedi. haftaya arıcak beni eşimle konuşturcam o karar versin ordan mı alalım bekleyip netten mi alalım
kızlar havaalanında falan o içinden geçilen şeylerden geçmek zorunda kaldim. ustumu o cihazla aradilar falan bisey diyemedimbisey olur mu yaa zararli biliyorum
nunapepp canım.2 kuzenımde bırı ABD de diğeri belçikada yaşıyor bundan almışlar.Daha önce bugaboo diye bir bebek arabaları vardı fiyatı abartı ama orda sanırım biraz daha ucuz tr'de 3.100 tl gibi ucuk bir rakamZerre memnun kalmadım dedi.Sonra bunu almışlar.4 yaşında oğlu hala biniyor .Birde burda tek satıcısı e-bebek başka yerde yokmus o yüzden de fiyatı cok uygun.Yurt dışında Tr fiyatından tuzluymuş..Normalde 600 ama devamlı ındırıme sokuyor e bebek 400 e düşüyor hatta 1 keresınde 250 oldu diye hatırlıyorum sınırlı stok diye .
canım baktım şimdi gerçekten hoş duruyor hem de daha uygun 300 e düşse:) eşim kabul eder inşallah çok zor borç çok:))
Kızlar birde hafifliği çok önemli bizimki 9 kiloydu belimiz kopuyordu indir kaldır, bakın bir tane hem hafif hem kaliteli özellikleri var fiyatıda iyi:)
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/beneto-uc-tekerli-bebek-arabasi-puset-pratik-www-119234035
Merhaba kızlar
bir sorum olacak özellikle hergün mutlaka yediğiniz bişey var mı?
Bebeğin gelişimi için faydalı olabilecek bişey. mesela ben hürgün 1 avuç
ceviz yemeye çalışıyorum bunun gibi. Birde konu daha önce açıldıysa kusura
bakmayın. Topik baya yoğun
benım de kp begen ben alıcam dıyor. Alsın tabi tek erkek evladının ilk cocugu.eşimde çakal parasını iste 2 bın de diyor. . Arada düzenbaz gelin olucam hea
3 teker alma canım aman diyim. COk devrılıyor. bebek hareketlenince sağa sola aşagı bakayım derken allah muhafaza canım 4 teker bak mutlaka
Kızlar idrar yolu enfeksiyonu olmuşum ileri derece.. Ya bu kadar dikkate neden oldu .. Çok şükr bunada.. Ama ne bileyim üzüldüm çokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?