2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
ne güzel canım aldır ama mesela madem 2000 bile alabilecek üstüne başka bir şeyler daha aldır oyun halısı süper bir şey, salıncak işe yarıyor, mama sandalyesi

aynen kuzum hele o bezler yok mu bezler. o yğzden katılıyorum sana fazla uçmaya gerek yok.Kıyafet her yerden gelıyor zaten ama olsun.Ankaraya 7. ayda gideyımde babymall bebegim joker var magazalar.Ellerinden öpsün dedesinin daha doğmadan oğlusum.

Hadi canım gözün Aydın diyeceğim saçma olacak:) korkuttun bizleri.. Ben de kum döktüm iki sefer.. Tek ilacı bol bol su. Bir de ayaklara patik çorap artık ne giyersen... Çok geçmiş olsun..

kuzum ben ilk gebeliğimde kum döktüm aynı böyleydim... dr umda ilk gebeliimdeki olduğu için kumdan şüphelendi...idrar yolu enfeksiyonu hiç yaşamamıştım...ne fena bişeymiş sabahı sabah ettirdi bana

Bu hamileliğimde aldığım ilk şey. Bayıldımmm bayıldım eşim de beğendi:) bir de kaliteli baskı kadife kaplı bence güzel.. Korkarak sipariş vermiştim memnunum:)) inş sağlıkla dolduruz.. Bunu 6 aylık yeğenime hediye edip kendime bi tane daha alacağım :)) yuppi diye yazmıştım buraya da tavsiye ederim..

En güzeli dengeyi tutturmak senin yaptığın gibi ama bebeğin huylusu var huylusu var.. İnş. Bize iyi huylusundan gelir:)) hehe ileride odandan kovacaksın da gitmeyecekler :))

Boşver sen cevabını vermişsin:) benim kv de ayrı havalarda ben hastanede yatarken kocama küsmüş niye onu aramıyormuş az arıyormuş diye:)) hepsi ayrı alem takmamak lazım :))

ah ah bez deme hala kullanıyorum çok ciddi bir sorun tuvalet işi tam alıştı derken kabızlığı yüzünden neler yaşadık daha doğrusu tutması yüzünden... bir an önce başlamam lazım başladığım an kak tutuyor:2: bir pedagog yok götürecek çok gelişimci buldum bir tane biraz düzeleyim ona götürücem, büyük konuşmuycaksın ayy 3 yaşından 4 yaşında bez mi olur demiştim

alsın tabi dedesi tatlım dedeler bu günle için civilde kıyafet çok uygun canım birde bebefix var orda da araç gereç uygun

Kızlar idrar yolu enfeksiyonu olmuşum ileri derece.. Ya bu kadar dikkate neden oldu .. Çok şükr bunada.. Ama ne bileyim üzüldüm çokk
i
canim pinarim hic uzme kendini hamilelikte illaki cikiyor iste biseyler sende cok zorlu zamanlardan gectin halada geciyorsun ama rabbime sukurki kizimiz saglikli herseye inat icinde saglikla buyuyor.kum dokmesi hamilelikte olabiliyor bi tehlikesi yok insallah eger karnin buyuyene kadar gecmesse karnin buyudukce kum dokmeye devam edersin insallah seninki hemen gecici biseydir.ablam suan 4 aylik hamile hamile oldugunu bilmeden baslamis kum dokmeye hala arada kum dokuyor malesef insallah seninki cabucak gecer canim uzme kendini sen neler atlattin buda gecicek ...
kızlar benimde tam olarak istediğim arabalar bu model
nereden buldunuz acaba linkini benimle paylaşır mısınız?
canim benim ekledigim resim alman markasi arabalar ben diger 2 oglumdada bundan alip kullanmistim cok kullanisli ve rahatti tavsiye ederim turkiyede de kesin basla markalarda ayni modeller vardir...

canim o gobek ben erkegim diyor sanki popodan daha yok yanlarinm dolmus ve karnin sivrelmis du bakalim bilecekmiyim
Tesekkur edrrim canimm. Cok sukur tutabiliyorum :) senin bebis kac haftalik oldu
sukur canim ne guzel oruc tutabilmen benim bebis 12+5 oldu bugun teyzesi
Kontrolden geldim şükür bebek iyiydi ama dr çok ilgisiz geldi bana iki seferdir öyle zaten bi dahakine inş başka bi dr gidicem. İnş eski dr um izinden gelmiştir ona giderim.
s
masallah canim bebis iyiymis doktor ilgisizse bidaha sakin gitme zaten ayda bir gidiyoruz bekleye bekleye ondada doktor ilgilenmezse ne anladik bu isten ilgili olmasi sart doktorun..

canim idrarin temizmiz sikma canim bol bol ic suyunu gecicek insallah.tansiyon nabizdan olculmez makinayla olcebilirsin ancak canim..
ahh canim bende ayni durumdaydim daha 1 haftadir azda olsa iyiyim yerde surundugumu biliyorum esim evde olmasaydi mahfolmustum kolumdan tutup p gezdirdi evin icinde basim cok donuyordu ayaga kalktigimda
esim gider dolanbi a dan z ye doldururdu belki birini canin ister diye masaya gozumun onene dizerdi ne varsa ama canim istemezdi gecmiste yedigim seyler aklima gelirdi gider bulur gelirdi yemezdim ahh ahh ne zor gunlerdi yaaa sukur rabbime azda olsa iyiyim
kayinvalide halim bu gunlerimde gelmedi simdi oglumun okulu bugun kapaniyor esim izne cikiyor gezeriz diye geliyor kesinn allahim sen buyuksun su hayir mubarek cuma gunu sen bildigin gibi yappp
canim hic 2 cocuk icinm kullanirim diye dusunme ben 2 oglumdada yeni araba aldim.ben cocuk arabasini cok kullanirim yuruyuse cikarim hergun yazda olsa illaki temiz hava alsin diye cikaririm bebegimi 3 sene kullandiktan sonra en iyisi olsada hayri kalmiyor arabanin sonrada yeni dogmus bebegine o arabayi kullanmaya icin elvermiyor ikinci yavrumun cani yokmu diyosun onada aliniyor yenisi
yani oteki cocuk dusunmeden kullanabilcegiz uygun ama guzel bi araba bulmaya calisin
ayy yesinler ayse hanimi
Silacim kayinvaliden hosgelsin sefalar getirsin ama burde ustune cefa getirmesin lutfeeen
Ve kadinin zor zamanlarinda elinden tutamayacak kimse gelmesin evine yaa yuk olmaktan baska birsey degil
ahh canim hic sorma esim dun isyerinden arayip soyledi iyi tamam dedim bisey diyemedim esimi kirmak istemiyorum onun bi sucu yok annesi boyleyse o napsin kendiside gel anne dedi gelmedi vicdan meselesi bu isler.simdi bekar kaynim var onunla gelicekmis kaynim 2 gun durup gitcekmis kendisi kalcakmis ne demeye kaliyorsun o varken ben yatamiyorum simdi az iyi olsamda gunde bikac kez uzanmam gerekiyor yine hemen halsizlesiyorum cunki sonra o benim evde oldumu hersey dort dortluk olmasi gerekiyor kahvaltisinindan yemegine kendimiz olsak ne koysak onu yiyorduk ben bu halimde dort dortluk hizmeti nasil yapayim ona
neyse gelsin bakalim gelsin yalvardim gel diye dil doktum gelmedi gelmesioni istemiyorum geliyo iste boyle ters gereksiz bi kayinvalidem var
Bende bugün ucak yolculugu yapacağım zararlı mi bilen var mi
.
yok canim 6 aya kadar zararli degil ucaga binmek hayirli yolculuklar
canim kisin hicmi doktora alisverise disariya cikmican bebeginle oyle dusunme kisin da olsa gunde en az 1 saat disarda zemiz hava aldirman gerekiyor bebgine zaten onun icindeki araba koltugu falan lazim arabada kullanmak icin en kullanisli araba bence travel sistem olanlar
canim gozun aydin normal hayatina donmussun ne guzel cok sevindim ikili test sonuclarinizda temiz cikar insallah
aa sende mi afyon gelinisin :) benimki de aslen afyon dinarlı ama 95 dinar depreminde denizliye gitmişler ailesinin çoğu denizlide bi ablası var dinarda
simdi akraba cikcaz
canim esim afyon sandiklili babam dinarli ama sizin gibi kucukken babamlar dinardan denizliye tasinmislar ben dinari hic bilmem dogma buyume denizliliyim
aynen sılacım bende eklemek istiyorum doktor kıza benzetti ama nedense ben hala erkek hissediyorum :) bi ay sonra artık bakalım tam belli olur gerçekten kız mı doktor amcasını mı kandırmış benim kuzum
az daha sabir canim o gun gelsin kiz seceneginin gozune gozune basalim insallah
canim omer iosmi cok guzel bence sadece vatan sever isminden cok omer vatan sever ismi cok guzell kesinlikle omer ismini ekle
Yaa kullanışsızmıymışş ben bundan kesinlikle istiyodum yaaa çok aşermiştim hatta bugün arkadaşlara gösterdiydim bundan aşeriom diye yaa
hahahyyy bebek arabasi as erende ilk defa duyuyorum onuda yasak edelim bari topikte kiz as eriyor alamaz falan yandik

kuzum ben ilk gebeliğimde kum döktüm aynı böyleydim... dr umda ilk gebeliimdeki olduğu için kumdan şüphelendi...idrar yolu enfeksiyonu hiç yaşamamıştım...ne fena bişeymiş sabahı sabah ettirdi bana

Biliyorum canım Allah çektirmesin inş bundan sonrası su gibi akar gider kolaycacık olur senin için.. Keşke serum verselerdi o rahatlatıyor biraz..

benim babam da aslen denizli çameliden ama küçükken onlar da dalaman geçmişler yörük olduklarından bizimkiler ha bire yörüyüp durmuşlar bi yerlere :)

suan elim gobegimin sol tarafinda ustunde ve azicikta olsa hissediyorum bebegimi
12 inci haftasini dolduranlar bebeginin ne tarafta oldugunu bilenler elini cok bastirmadan o tarafta tutsun icinizdeki minickk kipirtilari hissedersiniz sizde belki cok guzell minicik bi balik yuzuyor icerde

Son düzenleme:

Çok haklısın canım bebeğin yediği helal giydiği haram derler.. Herkes bütçesince alışveriş yapmalı şimdiden kendimizi zorlarsak Allah korusun ileride kötü gün göstermesin Rabbim ama o zamanlar ne yaparız bilinmez.. Bir de mama ve bez masrafları gerçekten büyük yük... Ben yurtdışında outlettem alacağım inş yani çok çok uyguna gelecek, tr den alsam daha pahalı olur:) bir de heves eden anneleri de anlıyorum bazı şeyleri çocuk için değil de kendimiz için alıyoruz aslında :))

aklımdan ne geçti kızlar nasip olurda kızımı kucağıma alırsam eğer biraz büysün ona tütü etek alıcam açıcam roman havası kızımla karşılıklı oynucam onunla ooh kızımm yandan dicem oda totoşunu sallıcak :):)

aynen civil burdada var bayılcam valla oraya. sadece ilk ay annem organık bambu kıyafetler falan kullanalım diyor iyi dedim sponsorsun o zaman. Çünkü bende allerjiktim sana çeker bu diyor. Haklı bir bakıma.AMa sonra herşeyi civilden alıcam. Kanzmış,mothercare falan dökemem o kadar para
aynen canım bende zaten vermem o kadar orta üstü kalitede birsey alacagım çunku daha başka ne masraflar çıkacak bilemeyiz. Hasta da olabilir,herşey ALLAHtan neticede. Bir köşeye para atmak lazım
Eşini de hiç üzme zor zamanlarında anası yoksa o durdu başında onun hatırına birsey deme canım

Canim asil sormak istedigim ucak kontrolleriydi.cihazlar zararlı degil mi kontrol ettikleri hani ustumuzu vs.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

TV seyretmek cep konuşmak ne kadar zararlında o da küp kadar zararlı demişti doktorum... Valiz geçen bantlar zararlı diğerlerinden kalp hastaları bebekle rhamileleer geçecek kadar düşülmüş zarar.. Öyle diyorlar.. Bir de hamile olduğunu söylesen bile doktor raporu istiyorlar, oradan geçemez tarzı doktor raporun varsa üstünü arıyorlar. Ama bayan memur gelmesi bilmem ne İnan o da eziyet... Hiç davranmıyorlar... Bebeğe en çok zarar veren şey stres, bence stres yapmadıktan sonra hiçbir şey olmaz...

benim babam da aslen denizli çameliden ama küçükken onlar da dalaman geçmişler yörük olduklarından bizimkiler ha bire yörüyüp durmuşlar bi yerlere :)

bizim bi ayagimiz nazillide biri sandiklida biri denizlide koca aile 3 e bolunmus
ama ben izne geldigimde genelde denizlide geciriyorum zamanimi annem ve ablam orda sandiklida en fazla 1 hafta kaliyorum onuda esimin ananesi falan var orda babasinin mezarligi var ziyaret icin gidiyoruz.
ahh bu sene hamilelik sebebiyle izin de yok burda kaldikk

aynen canım, tabi alana bir şey diyemem sadece tavsiye bir çocuk annesi olarak öyle imkanın varsa daha iyi oralarda daha uygun olur
hemen soruyorum ben solda hissediyorum oğlanlar sağdamıydı:)
birde civilde her bütçeye var ucuzuda pahalısıda kalite kalite, canım alerjiye yatkın olabilir en iyisini yaparsınız, eee anneler sponsor zaten bizde kız tarafı beşik takımı yapar:)

bu bebeği nasıl hissediyoruz tam koordinat verin bana.Nerye koyuyoruz,ne kadar bastırıyoruz. Uzanmak mı lazım.offff Nerde lan benım bebişim

bu bebeği nasıl hissediyoruz tam koordinat verin bana.Nerye koyuyoruz,ne kadar bastırıyoruz. Uzanmak mı lazım.offff Nerde lan benım bebişim

kuzum daha ilk ya oynamıştırda anlamamış olabilirsin mümkünse tatlı ye ve uzanıp bekle bazen oynuyor günde bir kere olursa:)

ay yerim ben senin hayallerini yaa simdi benide hevaslendirdin ben oynamayi becerememde totoyu sallarim artik

yok canim esim icin katlaniyorum zaten ona yoksa esimin hatri olmucak direkt telefon acar gel dedigimde gelmedin simdi ne isin var gelme istemiyorum derim ama esim yokmuj 10 senedir onun icin annesine katlaniyor saygida kusur etmiyorum.
gelsin surune surunede olsa her hizmetini yaparim yine cunki esimin annesi ve benim esim icin evlenene kadar emek vermis benim ustumde hakki yoksa esimin ustunde hakki var bunu inkar edemek allah korkusu var icimde benimde 2 tane erkek evladim var ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…