2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kızlar başım çok ağrıyor uykusuzum yine gözlerim şişti parol içicem mecburen ben oğlum uyumuşken az dinleneyim öpüyorum sizi

miniksin fiyatları da uygun canım

bende 3 gün önce falandı hissettim soldaydı kızım olucak inş zağten

Sılacım ay anne gelmene çok sevindim ben de hastayım de ve şimdiden hiçbir iş yapma evin biraz toplansın.. O gelsin senin gezmeye halin olmadığını görsün azıcık da işlerle yor da kaçır onu:)) bu verdiğim aklı ben yapamıyorum ama inş sen yaparsın.. Bekar kaybının yeri senin evin değil ama inş. Çocuklara acalım yapar da oynatır.. Allah kolaylık versin. Hiç delirme stres olma... En kötü sen kapını kapatır yatar uyursun...

maşallah canım böyle düşünmen çok güzel
bende 3 gün önce falandı hissettim soldaydı kızım olucak inş zağten

hadi bakalım hayırlısı:)

canım kız solda erkek sağda derler ama bence o da hurafe :) bi arkadaşın solda bebeği erkek benimki sağda doktor değişme ihtimali yüksek de dese kıza benzetti :)

bu bebeği nasıl hissediyoruz tam koordinat verin bana.Nerye koyuyoruz,ne kadar bastırıyoruz. Uzanmak mı lazım.offff Nerde lan benım bebişim
canim eee benim bu ucuncu artik musade ette o kadar tecrubemiz olsun
oncelikle bebegin hangi tarafta onu hissetmen bilmem gerek benim sol tarafim sag tarafima gore daha yuksek duruyor karnim dumduz oldugu icin bebgim ben soldayim diyor resmen doktorumda solda oldugunu soyledi zaten.uzan bebegin hangi taraftaysa o tarafa elini koy bastirmadan hafifce kendini bebegini dinlemeye odakla az bekle hissedersin zaten hele seninki erkek kesin hissetmen gerek bu aylarda erkek cocuklari cabuk hareket eder
hemen soruyorum ben solda hissediyorum oğlanlar sağdamıydı:)
canim sol kiz sag erkek derler ama bizim topikte bebegi sagda olup kizi olucakta var o yuzden sag sol olayiyla cinsiyetinin ilgisi oldugunu sanmiyorum:26:

canim o gobek ben erkegim diyor sanki popodan daha yok yanlarinm dolmus ve karnin sivrelmis du bakalim bilecekmiyim

Ama benim popom çok büyüdü :) kız olsun çok istiyorum Sılam ya.. Allah sağlık versin hepimizin bebişine öncelikli.

ben kafayı yedim iyice kızlar :26: kocam ultrasondayken bebeği izlediğimiz televizyonu videoya çekiyo bende bi sonraki kontrole kadar o videoyu izliyom dünkünü izliyorum şimdide izledikçe ağlıyorum kuzumu gördükçe dayanamıyorum özlüyorum sanki benim karnımda değilde başka yerde doğsunlar artık da kokularını içimize çekelim

canım kız solda erkek sağda derler ama bence o da hurafe :) bi arkadaşın solda bebeği erkek benimki sağda doktor değişme ihtimali yüksek de dese kıza benzetti :)

doğru canım farklı olanda var:) kv yedi tane doğurmuş kızlar hep solda oğlanlar sağda oynadı ilk diyor, ilk oynadığı yer önemli sonra zaten her yeri kaplıyabiliyor:) ablamın iki kızı var o da solda dedi oğlum sağda oynadı ilk bu solda iyice merak etmeye başladım:)

aynen karun kadar zengınde olsam abartıya kaçmak doğru gelmıyor. Ne kadar giyecek ne kadar binecek ki .Hadi herşeyi geçtim ilerde herşey olabilir.Acı tatlı bizim için.Birikim yapmak şart.Mama kullanmak zorunda kalmayız insallah. bol bol sütümüz olsun
kuzum daha ilk ya oynamıştırda anlamamış olabilirsin mümkünse tatlı ye ve uzanıp bekle bazen oynuyor günde bir kere olursa:)
offf sanırım hıc anlamıcam dün o kadar tatlı yedim yok sadece kasık batırıyor oğlan cocugu ne olcek.
aynen canım cok sukur eşlerimiz iyi onları hatırı herşeyı yaptırıyor.Mutlaka karşılıksız kalmaz yaptıkların. Gelinlerinde sana aynı şekilde saygı duyarlar inşallah
kızlar başım çok ağrıyor uykusuzum yine gözlerim şişti parol içicem mecburen ben oğlum uyumuşken az dinleneyim öpüyorum sizi
öptük canım iyi uykular
miniksin fiyatları da uygun canım
o yok burda cawmin var

Son düzenleme:
canım ben seninkileri merak ettim:) farklı olan oluyor tabi

ilahi niye ağlıyorsun izleme çok canım, emin ol zaman su gibi geçecek

ahh benmi onu yapicam yapamam canim asla yapamam uzanamam bile yaninda.olsun kulu bilmezse rabbim bilir insallah mukafatimi rabbimden alayim yeter ondan birsey beklemem zaten rabbim bana guc versin yeter.
sagolasin canim 10 yildir evliyim alistim artik ben onlarin bu hallerine buraya sik yazamicam ama arada da olsa gelir yazarim insallah

yat dinlen canim yarasin sifa olsun

yok benım ki sağda tez tutuyor.BU akşam bir daha denıcem.Dayağa erken mı başlasam ne yapsam

canım ben seninkileri merak ettim:) farklı olan oluyor tabi

ilahi niye ağlıyorsun izleme çok canım, emin ol zaman su gibi geçecek

ay ne bileyim uyuyo uyandıralım diye uğraşıyoruz çikolata yedim bi dakika sonra kıpırdanmaya başladı o başlayınca bende ağlamaya başlıyorum kocama durup durup iyiki yapmışız bunu biz diyorum :) doğurayım bu defada ben doğurdum bunu dicem

Canımm kum değilmiş...ileri derece idrar yolu enfeksiyonu...ilk gebelikte kum dökmüştüm o yüzden şüphelendi dr um ama çıkmadı şükür...

yok benım ki sağda tez tutuyor.BU akşam bir daha denıcem.Dayağa erken mı başlasam ne yapsam
he basla al eline kirbasi vur poposuna deli kari cocuk dogsun agzina bakar durursun yavrum diye o zaman hatirlatirim ben bu sozleri sana
canim insallah rabbim gonlundeki kiz evladini nasip eder sana insallah ama oglun olursada senin oglusa arkadas gelir
oyyy sulu gozlu seni madem aglican bakma kiz yandik valla 6 ay nasi tutcaz seni
Ama benim popom çok büyüdü :) kız olsun çok istiyorum Sılam ya.. Allah sağlık versin hepimizin bebişine öncelikli.
canim rabbim gonlune gore versin ben oylesine dedim zaten bu popoya gobege bakmaz o senin vucudunla alakali bi durum benim ikinci oglusumda karnimi goren kiz diyosu yok oglan diyodum nasi ya bu kiz karni diyolardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…