aynen civil burdada var bayılcam valla oraya. sadece ilk ay annem organık bambu kıyafetler falan kullanalım diyor iyi dedim sponsorsun o zaman. Çünkü bende allerjiktim sana çeker bu diyor. Haklı bir bakıma.AMa sonra herşeyi civilden alıcam. Kanzmış,mothercare falan dökemem o kadar para
aynen canım bende zaten vermem o kadar orta üstü kalitede birsey alacagım çunku daha başka ne masraflar çıkacak bilemeyiz. Hasta da olabilir,herşey ALLAHtan neticede. Bir köşeye para atmak lazım
Eşini de hiç üzme zor zamanlarında anası yoksa o durdu başında onun hatırına birsey deme canım
aynen canım, tabi alana bir şey diyemem sadece tavsiye bir çocuk annesi olaraköyle imkanın varsa daha iyi oralarda daha uygun olur
hemen soruyorum ben solda hissediyorum oğlanlar sağdamıydı:)
birde civilde her bütçeye var ucuzuda pahalısıda kalite kalite, canım alerjiye yatkın olabilir en iyisini yaparsınız, eee anneler sponsor zaten bizde kız tarafı beşik takımı yapar:)
ahh canim bende ayni durumdaydim daha 1 haftadir azda olsa iyiyim yerde surundugumu biliyorum esim evde olmasaydi mahfolmustum kolumdan tutup p gezdirdi evin icinde basim cok donuyordu ayaga kalktigimda
esim gider dolanbi a dan z ye doldururdu belki birini canin ister diye masaya gozumun onene dizerdi ne varsa ama canim istemezdi gecmiste yedigim seyler aklima gelirdi gider bulur gelirdi yemezdim ahh ahh ne zor gunlerdi yaaa sukur rabbime azda olsa iyiyim
kayinvalide halim bu gunlerimde gelmedi simdi oglumun okulu bugun kapaniyor esim izne cikiyor gezeriz diye geliyor ...
ahh canim hic sorma esim dun isyerinden arayip soyledi iyi tamam dedim bisey diyemedim esimi kirmak istemiyorum onun bi sucu yok annesi boyleyse o napsin kendiside gel anne dedi gelmedi vicdan meselesi bu isler.simdi bekar kaynim var onunla gelicekmis kaynim 2 gun durup gitcekmis kendisi kalcakmis ne demeye kaliyorsun o varken ben yatamiyorum simdi az iyi olsamda gunde bikac kez uzanmam gerekiyor yine hemen halsizlesiyorum cunki sonra o benim evde oldumu hersey dort dortluk olmasi gerekiyor kahvaltisinindan yemegine kendimiz olsak ne koysak onu yiyorduk ben bu halimde dort dortluk hizmeti nasil yapayim ona
neyse gelsin bakalim gelsin yalvardim gel diye dil doktum gelmedi gelmesioni istemiyorum geliyo iste boyle ters gereksiz bi kayinvalidem var
52:
maşallah canım böyle düşünmen çok güzelay yerim ben senin hayallerini yaa simdi benide hevaslendirdin ben oynamayi becerememde totoyu sallarim artik
yok canim esim icin katlaniyorum zaten ona yoksa esimin hatri olmucak direkt telefon acar gel dedigimde gelmedin simdi ne isin var gelme istemiyorum derim ama esim yokmuj 10 senedir onun icin annesine katlaniyor saygida kusur etmiyorum.
gelsin surune surunede olsa her hizmetini yaparim yine cunki esimin annesi ve benim esim icin evlenene kadar emek vermis benim ustumde hakki yoksa esimin ustunde hakki var bunu inkar edemek allah korkusu var icimde benimde 2 tane erkek evladim var ...
bende 3 gün önce falandı hissettim soldaydı kızım olucak inş zağten
aynen canım, tabi alana bir şey diyemem sadece tavsiye bir çocuk annesi olaraköyle imkanın varsa daha iyi oralarda daha uygun olur
hemen soruyorum ben solda hissediyorum oğlanlar sağdamıydı:)
birde civilde her bütçeye var ucuzuda pahalısıda kalite kalite, canım alerjiye yatkın olabilir en iyisini yaparsınız, eee anneler sponsor zaten bizde kız tarafı beşik takımı yapar:)
canim eee benim bu ucuncu artik musade ette o kadar tecrubemiz olsunbu bebeği nasıl hissediyoruz tam koordinat verin bana.Nerye koyuyoruz,ne kadar bastırıyoruz. Uzanmak mı lazım.offff Nerde lan benım bebişim
canim sol kiz sag erkek derler ama bizim topikte bebegi sagda olup kizi olucakta var o yuzden sag sol olayiyla cinsiyetinin ilgisi oldugunu sanmiyorum:26:hemen soruyorum ben solda hissediyorum oğlanlar sağdamıydı:)
canim o gobek ben erkegim diyor sanki popodan daha yok yanlarinm dolmus ve karnin sivrelmis du bakalim bilecekmiyim
canım kız solda erkek sağda derler ama bence o da hurafe :) bi arkadaşın solda bebeği erkek benimki sağda doktor değişme ihtimali yüksek de dese kıza benzetti :)
aynen karun kadar zengınde olsam abartıya kaçmak doğru gelmıyor. Ne kadar giyecek ne kadar binecek ki .Hadi herşeyi geçtim ilerde herşey olabilir.Acı tatlı bizim için.Birikim yapmak şart.Mama kullanmak zorunda kalmayız insallah. bol bol sütümüz olsunÇok haklısın canım bebeğin yediği helal giydiği haram derler.. Herkes bütçesince alışveriş yapmalı şimdiden kendimizi zorlarsak Allah korusun ileride kötü gün göstermesin Rabbim ama o zamanlar ne yaparız bilinmez.. Bir de mama ve bez masrafları gerçekten büyük yük... Ben yurtdışında outlettem alacağım inş yani çok çok uyguna gelecek, tr den alsam daha pahalı olur:) bir de heves eden anneleri de anlıyorum bazı şeyleri çocuk için değil de kendimiz için alıyoruz aslında :))
offf sanırım hıc anlamıcam dün o kadar tatlı yedim yok sadece kasık batırıyor oğlan cocugu ne olcek.kuzum daha ilk ya oynamıştırda anlamamış olabilirsin mümkünse tatlı ye ve uzanıp bekle bazen oynuyor günde bir kere olursa:)
aynen canım cok sukur eşlerimiz iyi onları hatırı herşeyı yaptırıyor.Mutlaka karşılıksız kalmaz yaptıkların. Gelinlerinde sana aynı şekilde saygı duyarlar inşallahay yerim ben senin hayallerini yaa simdi benide hevaslendirdin ben oynamayi becerememde totoyu sallarim artik
yok canim esim icin katlaniyorum zaten ona yoksa esimin hatri olmucak direkt telefon acar gel dedigimde gelmedin simdi ne isin var gelme istemiyorum derim ama esim yokmuj 10 senedir onun icin annesine katlaniyor saygida kusur etmiyorum.
gelsin surune surunede olsa her hizmetini yaparim yine cunki esimin annesi ve benim esim icin evlenene kadar emek vermis benim ustumde hakki yoksa esimin ustunde hakki var bunu inkar edemek allah korkusu var icimde benimde 2 tane erkek evladim var ...
öptük canım iyi uykularkızlar başım çok ağrıyor uykusuzum yine gözlerim şişti parol içicem mecburen ben oğlum uyumuşken az dinleneyim öpüyorum sizi
o yok burda cawmin varminiksin fiyatları da uygun canım
canım ben seninkileri merak ettim:) farklı olan oluyor tabicanim eee benim bu ucuncu artik musade ette o kadar tecrubemiz olsun
oncelikle bebegin hangi tarafta onu hissetmen bilmem gerek benim sol tarafim sag tarafima gore daha yuksek duruyor karnim dumduz oldugu icin bebgim ben soldayim diyor resmen doktorumda solda oldugunu soyledi zaten.uzan bebegin hangi taraftaysa o tarafa elini koy bastirmadan hafifce kendini bebegini dinlemeye odakla az bekle hissedersin zaten hele seninki erkek kesin hissetmen gerek bu aylarda erkek cocuklari cabuk hareket eder
canim sol kiz sag erkek derler ama bizim topikte bebegi sagda olup kizi olucakta var o yuzden sag sol olayiyla cinsiyetinin ilgisi oldugunu sanmiyorum:26:
ben kafayı yedim iyice kızlar :26: kocam ultrasondayken bebeği izlediğimiz televizyonu videoya çekiyo bende bi sonraki kontrole kadar o videoyu izliyom dünkünü izliyorum şimdide izledikçe ağlıyorum kuzumu gördükçe dayanamıyorum özlüyorum sanki benim karnımda değilde başka yerde doğsunlar artık da kokularını içimize çekelim
ahh benmi onu yapicam yapamam canim asla yapamam uzanamam bile yaninda.olsun kulu bilmezse rabbim bilir insallah mukafatimi rabbimden alayim yeter ondan birsey beklemem zaten rabbim bana guc versin yeter.Sılacım ay anne gelmene çok sevindim ben de hastayım de ve şimdiden hiçbir iş yapma evin biraz toplansın.. O gelsin senin gezmeye halin olmadığını görsün azıcık da işlerle yor da kaçır onu:)) bu verdiğim aklı ben yapamıyorum ama inş sen yaparsın.. Bekar kaybının yeri senin evin değil ama inş. Çocuklara acalım yapar da oynatır.. Allah kolaylık versin. Hiç delirme stres olma... En kötü sen kapını kapatır yatar uyursun...
kızlar başım çok ağrıyor uykusuzum yine gözlerim şişti parol içicem mecburen ben oğlum uyumuşken az dinleneyim öpüyorum sizi
canim eee benim bu ucuncu artik musade ette o kadar tecrubemiz olsun
oncelikle bebegin hangi tarafta onu hissetmen bilmem gerek benim sol tarafim sag tarafima gore daha yuksek duruyor karnim dumduz oldugu icin bebgim ben soldayim diyor resmen doktorumda solda oldugunu soyledi zaten.uzan bebegin hangi taraftaysa o tarafa elini koy bastirmadan hafifce kendini bebegini dinlemeye odakla az bekle hissedersin zaten hele seninki erkek kesin hissetmen gerek bu aylarda erkek cocuklari cabuk hareket eder
canim sol kiz sag erkek derler ama bizim topikte bebegi sagda olup kizi olucakta var o yuzden sag sol olayiyla cinsiyetinin ilgisi oldugunu sanmiyorum:26:
canım ben seninkileri merak ettim:) farklı olan oluyor tabi
canım ben seninkileri merak ettim:) farklı olan oluyor tabi
ilahi niye ağlıyorsun izleme çok canım, emin ol zaman su gibi geçecek
yok benım ki sağda tez tutuyor.BU akşam bir daha denıcem.Dayağa erken mı başlasam ne yapsam
canim pinarim hic uzme kendini hamilelikte illaki cikiyor iste biseyler sende cok zorlu zamanlardan gectin halada geciyorsun ama rabbime sukurki kizimiz saglikli herseye inat icinde saglikla buyuyor.kum dokmesi hamilelikte olabiliyor bi tehlikesi yok insallah eger karnin buyuyene kadar gecmesse karnin buyudukce kum dokmeye devam edersin insallah seninki hemen gecici biseydir.ablam suan 4 aylik hamile hamile oldugunu bilmeden baslamis kum dokmeye hala arada kum dokuyor malesef insallah seninki cabucak gecer canim uzme kendini sen neler atlattin buda gecicek ...
canim benim ekledigim resim alman markasi arabalar ben diger 2 oglumdada bundan alip kullanmistim cok kullanisli ve rahatti tavsiye ederim turkiyede de kesin basla markalarda ayni modeller vardir...
canim o gobek ben erkegim diyor sanki popodan daha yok yanlarinm dolmus ve karnin sivrelmis du bakalim bilecekmiyim
sukur canim ne guzel oruc tutabilmen benim bebis 12+5 oldu bugun teyzesi
masallah canim bebis iyiymis doktor ilgisizse bidaha sakin gitme zaten ayda bir gidiyoruz bekleye bekleye ondada doktor ilgilenmezse ne anladik bu isten ilgili olmasi sart doktorun..
canim idrarin temizmiz sikma canim bol bol ic suyunu gecicek insallah.tansiyon nabizdan olculmez makinayla olcebilirsin ancak canim..
ahh canim bende ayni durumdaydim daha 1 haftadir azda olsa iyiyim yerde surundugumu biliyorum esim evde olmasaydi mahfolmustum kolumdan tutup p gezdirdi evin icinde basim cok donuyordu ayaga kalktigimda
esim gider dolanbi a dan z ye doldururdu belki birini canin ister diye masaya gozumun onene dizerdi ne varsa ama canim istemezdi gecmiste yedigim seyler aklima gelirdi gider bulur gelirdi yemezdim ahh ahh ne zor gunlerdi yaaa sukur rabbime azda olsa iyiyim
kayinvalide halim bu gunlerimde gelmedi simdi oglumun okulu bugun kapaniyor esim izne cikiyor gezeriz diye geliyor kesinn allahim sen buyuksun su hayir mubarek cuma gunu sen bildigin gibi yappp
canim hic 2 cocuk icinm kullanirim diye dusunme ben 2 oglumdada yeni araba aldim.ben cocuk arabasini cok kullanirim yuruyuse cikarim hergun yazda olsa illaki temiz hava alsin diye cikaririm bebegimi 3 sene kullandiktan sonra en iyisi olsada hayri kalmiyor arabanin sonrada yeni dogmus bebegine o arabayi kullanmaya icin elvermiyor ikinci yavrumun cani yokmu diyosun onada aliniyor yenisi
yani oteki cocuk dusunmeden kullanabilcegiz uygun ama guzel bi araba bulmaya calisin
ayy yesinler ayse hanimi
ahh canim hic sorma esim dun isyerinden arayip soyledi iyi tamam dedim bisey diyemedim esimi kirmak istemiyorum onun bi sucu yok annesi boyleyse o napsin kendiside gel anne dedi gelmedi vicdan meselesi bu isler.simdi bekar kaynim var onunla gelicekmis kaynim 2 gun durup gitcekmis kendisi kalcakmis ne demeye kaliyorsun o varken ben yatamiyorum simdi az iyi olsamda gunde bikac kez uzanmam gerekiyor yine hemen halsizlesiyorum cunki sonra o benim evde oldumu hersey dort dortluk olmasi gerekiyor kahvaltisinindan yemegine kendimiz olsak ne koysak onu yiyorduk ben bu halimde dort dortluk hizmeti nasil yapayim ona
neyse gelsin bakalim gelsin yalvardim gel diye dil doktum gelmedi gelmesioni istemiyorum geliyo iste boyle ters gereksiz bi kayinvalidem var
yok canim 6 aya kadar zararli degil ucaga binmek hayirli yolculuklar
canim kisin hicmi doktora alisverise disariya cikmican bebeginle oyle dusunme kisin da olsa gunde en az 1 saat disarda zemiz hava aldirman gerekiyor bebgine zaten onun icindeki araba koltugu falan lazim arabada kullanmak icin en kullanisli araba bence travel sistem olanlar
canim gozun aydin normal hayatina donmussun ne guzel cok sevindim ikili test sonuclarinizda temiz cikar insallah
simdi akraba cikcaz
canim esim afyon sandiklili babam dinarli ama sizin gibi kucukken babamlar dinardan denizliye tasinmislar ben dinari hic bilmem dogma buyume denizliliyim
az daha sabir canim o gun gelsin kiz seceneginin gozune gozune basalim insallah
canim omer iosmi cok guzel bence sadece vatan sever isminden cok omer vatan sever ismi cok guzell kesinlikle omer ismini ekle
hahahyyy bebek arabasi as erende ilk defa duyuyorum onuda yasak edelim bari topikte kiz as eriyor alamaz falan yandik
benimkide kesinleşsin erkekse tezi kuvvetlendiririz kızsa uydururuz bişiler
he basla al eline kirbasi vur poposuna deli kari cocuk dogsun agzina bakar durursun yavrum diye o zaman hatirlatirim ben bu sozleri sanayok benım ki sağda tez tutuyor.BU akşam bir daha denıcem.Dayağa erken mı başlasam ne yapsam
canim insallah rabbim gonlundeki kiz evladini nasip eder sana insallah ama oglun olursada senin oglusa arkadas gelirdoğru canım farklı olanda var:) kv yedi tane doğurmuş kızlar hep solda oğlanlar sağda oynadı ilk diyor, ilk oynadığı yer önemli sonra zaten her yeri kaplıyabiliyor:) ablamın iki kızı var o da solda dedi oğlum sağda oynadı ilk bu solda iyice merak etmeye başladım:)
oyyy sulu gozlu seni madem aglican bakma kiz yandik valla 6 ay nasi tutcaz seniben kafayı yedim iyice kızlar :26: kocam ultrasondayken bebeği izlediğimiz televizyonu videoya çekiyo bende bi sonraki kontrole kadar o videoyu izliyom dünkünü izliyorum şimdide izledikçe ağlıyorum kuzumu gördükçe dayanamıyorum özlüyorum sanki benim karnımda değilde başka yerde doğsunlar artık da kokularını içimize çekelim
canim rabbim gonlune gore versin ben oylesine dedim zaten bu popoya gobege bakmaz o senin vucudunla alakali bi durum benim ikinci oglusumda karnimi goren kiz diyosu yok oglan diyodum nasi ya bu kiz karni diyolardiAma benim popom çok büyüdü :) kız olsun çok istiyorum Sılam ya.. Allah sağlık versin hepimizin bebişine öncelikli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?