Canımm kum değilmiş...ileri derece idrar yolu enfeksiyonu...ilk gebelikte kum dökmüştüm o yüzden şüphelendi dr um ama çıkmadı şükür...
Canımm kum değilmiş...ileri derece idrar yolu enfeksiyonu...ilk gebelikte kum dökmüştüm o yüzden şüphelendi dr um ama çıkmadı şükür...
Biliyorum canım Allah çektirmesin inş bundan sonrası su gibi akar gider kolaycacık olur senin için.. Keşke serum verselerdi o rahatlatıyor biraz..
he basla al eline kirbasi vur poposuna deli kari cocuk dogsun agzina bakar durursun yavrum diye o zaman hatirlatirim ben bu sozleri sana
canim insallah rabbim gonlundeki kiz evladini nasip eder sana insallah ama oglun olursada senin oglusa arkadas gelir
oyyy sulu gozlu seni madem aglican bakma kiz yandik valla 6 ay nasi tutcaz seni
canim rabbim gonlune gore versin ben oylesine dedim zaten bu popoya gobege bakmaz o senin vucudunla alakali bi durum benim ikinci oglusumda karnimi goren kiz diyosu yok oglan diyodum nasi ya bu kiz karni diyolardi
ay ben gidiyorum ya oturdum kaldim kayinvalide yoldadir belkide ben daha birsey yapmadim camasir makinem bagiriyor ben bittim cikar camasirlari diyeee
haydin opuldunuz canlarim ne zaman gelirim yazarim bilemiyorum ama firsat bulup kacarim insallah gene yaniniza optum hepinizi
oy canim sevindimm enfeksiyon da hemen gecer insallah kum dokmekten iyidir o zor oluyor hamilelikte ablam cok cekti hala cekiyor :26:
bu arada kizcene isim dusunuyon mu
O bebiş canım cok güsel anlatmıssın aynen öle oluyo ... Birden bi balıkkayar gibi yumusak bi hareket ama coook güsel
Canım isimlerin ikiside cok güsel
İki isim neden abest dursun.. Ömer vatan olur vatan diye seslenirsiniz bence ikisinide koy sonra aklında kalır bebegim....
Canim senin hafta kacti? Ilk bebis mi? Eger bebek hareketi ise gozun aydin nasil bir duygu?
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
o ilaç hemen kesıyor canım.Birde hatunlar klozet kullanıyorsanız taharet muslugundan su almayın. normal lavabodan alın.Muslugun bulundugu bölgede hem nemden dolayı hemde idrar falan sıçramasından dolayı cok bakteri olurmuş. En güzeli suyu lavabodan almak.Özelikle sıcaklarda mikroplar daha rahat ürüyor
aynen canım allah huzur versin. Ağla kız ağlama demicem yeter ki mutluluktan ağla ne olacak.
Bende eşinden yana mutlu ve şanslı olanlardanım şükür.Gözümün içine bakan,azıcık suratım düşse Dünyaları paralayan bir eşim var. Hamd olsun bizi birbirbimize yazana
Yalnız ben yaş konusunda cok geç kaldım ya yaş 28. 1. yeni yola çıktı
böyle konuşmayın kızlar ya 30 un üstünde olup 1. yapanlar ne yapsın
öyle dedi doktor amcası canım bu ayın sonu kesınleşecek bakalım
oyy maşallah ya şekerliğe bak.maşallah
hadi gözun aydın canım.olmadık zamanda ne guzel bilirler gelmeyi. Hizmet edebilecek kadar iyi oldun ya
valla canım en aşağı 5000 tl. 30.000 tl olanları da var el yapımı oluyormus. Benım bebekliğimde vardı bir zamanlar modaydı ama inanılmaz kullanışsız birsey. Bir magazada gördüm kocaman ne katlanıyor ne birsey. Birde max kullanacagım 6 ay. Dik oturur pozisyonu yok
bende kraft yada chıcconun begendım canım.aynen boyle travel sıstem ama katlanınca ufak yer tutmasıda onemlı. Bizim araba kısa kasa olanlardan bagajım dar. Katlanınca az yer tutmalı.
Birde nunapepp diye bir marka var orda varmı bılmıyorum o hoşuma gitti
yok canım neden yanlıs anlayalım,suçumuzu biliyoruz.Ama iste tutamadık kendimizi.Daha dikkatlı oluruz artık.
ben bu kadar miskin oğlan görmedim yada aksi. Akşam yattım o kadar hareket edermı dıye yok. Sonra tatlı yedım yine yok. Sabah ayağa kalkıyorum batmalar hafif kıpırtılar başlıyor gbi ama ne tam anlayamıyorum iste
yok yok alma sakın canım hic tavsiye etmem.
güzel canım ama ömerde cok güzel isim rahmetli dedemin ismi.
habersiz bırakma bizi canım
benim babam da aslen denizli çameliden ama küçükken onlar da dalaman geçmişler yörük olduklarından bizimkiler ha bire yörüyüp durmuşlar bi yerlere :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?