2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canımm kum değilmiş...ileri derece idrar yolu enfeksiyonu...ilk gebelikte kum dökmüştüm o yüzden şüphelendi dr um ama çıkmadı şükür...

oy canim sevindimm enfeksiyon da hemen gecer insallah kum dokmekten iyidir o zor oluyor hamilelikte ablam cok cekti hala cekiyor :26:
bu arada kizcene isim dusunuyon mu

Canımm kum değilmiş...ileri derece idrar yolu enfeksiyonu...ilk gebelikte kum dökmüştüm o yüzden şüphelendi dr um ama çıkmadı şükür...

o ilaç hemen kesıyor canım.Birde hatunlar klozet kullanıyorsanız taharet muslugundan su almayın. normal lavabodan alın.Muslugun bulundugu bölgede hem nemden dolayı hemde idrar falan sıçramasından dolayı cok bakteri olurmuş. En güzeli suyu lavabodan almak.Özelikle sıcaklarda mikroplar daha rahat ürüyor

evet cani ben her defasinda cesmeden yeni su katarim kabima oyle taharet yaparim hem oyle daha cok siniyor icime hemde zaten bizim bu cavurlarin klozetlerinde taharet muslugu diye bisey yok r
ha bide gorgosuz gibi iki saat sabunla el yikiyorlar sanki elleri batmis gibi gicik oluyorum yaaaa

Son düzenleme:

hahaha ay canım sorma ahh dıyorum doğsunda uykusuz kalayım. Onun ağlama sesini duyayım yeter ki var olsun pamugum. Bende sabır coktur canım.İnsallah evladıma karşı da sabrım sonsuz olur.Ben daha hiç ağlamadım ama varya doğum anından sonra beni tutana aşk olsun.Bebek yerine benimle uğraşacak millet

ay ben gidiyorum ya oturdum kaldim kayinvalide yoldadir belkide ben daha birsey yapmadim camasir makinem bagiriyor ben bittim cikar camasirlari diyeee
haydin opuldunuz canlarim ne zaman gelirim yazarim bilemiyorum ama firsat bulup kacarim insallah gene yaniniza optum hepinizi

tamam fıstık öptüm..

11artı 4 nedir sizce cinsiyeti.doktor yorum yapmadı kızlar:26:

oy canim sevindimm enfeksiyon da hemen gecer insallah kum dokmekten iyidir o zor oluyor hamilelikte ablam cok cekti hala cekiyor :26:
bu arada kizcene isim dusunuyon mu

Ben döktüm canım delirecek gibiydim bilmezmiyim...buna şükür....Evet teyzesi Mira koydu abisi

bu kadar erken beklemiyordum ama müthiş bi duyguuu,o an çığlık attım eşim uyuyodu uyandı:))))

Canim senin hafta kacti? Ilk bebis mi? Eger bebek hareketi ise gozun aydin nasil bir duygu?

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

13. haftadayım ama ultrasonda 4-5 ün büyük çıkıyor buna göre 14. hafta oluyor.
tecrübeli arkadaşların dediğine göre bebek hareketiymiş:))))ilk bebeğim çok harika bişey.sanki içimden bişey kaydı:))))

Ayy inanmıyorum ...ben alt yıkama jel iyle yıkıyorum bi güzel saatlerce taaret musluğundannnnn...saol canım iyi ki söledin ...damacana suyla yıkarım artık korkumdan

böyle konuşmayın kızlar ya 30 un üstünde olup 1. yapanlar ne yapsın

batma yada göz seirmesi gibi hep oluyodu bende ama bu kesinlikle farklı bişey yani olsa mutlaka anlarsın canım.ben çok zayıfım belki o yüzden bu kadar erken duymuş olabilirim..

benim babam da aslen denizli çameliden ama küçükken onlar da dalaman geçmişler yörük olduklarından bizimkiler ha bire yörüyüp durmuşlar bi yerlere :)

ahahaha benim annem de afyon emirdağın yörüğü :) yörükler çok güzel olurlar şahsen annem ve soyu sopu çok güzeller . :)
kııızzzzz teee çamelinden araba aldık plakamız 20 :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…