2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

:))evet ya öyleymişşş kuzum benimmm:)))

Ayy inanmıyorum ...ben alt yıkama jel iyle yıkıyorum bi güzel saatlerce taaret musluğundannnnn...saol canım iyi ki söledin ...damacana suyla yıkarım artık korkumdan

en güzeli canım. bende mehmet öz'un kıtabında okudum.Birde şifonu çekmeden once kapagı kapatın dıyormus. Suyun ani gelişiyle bütün mikroplar sağa sola dağılırmış.Bana cok mantıklı geldi.Bende unibaby yeni doğan kullanıyorum.Once kendimde test edıyorum sonra da bebişe kullanıcam ALLAH nasip ederse

ahahaha benim annem de afyon emirdağın yörüğü :) yörükler çok güzel olurlar şahsen annem ve soyu sopu çok güzeller . :)
kııızzzzz teee çamelinden araba aldık plakamız 20 :)

biz de denizliden aldık arabayı bizim de 20 :)

Sağlık bakanligina yazın geri dönüyorlar hemen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayy inanmıyorum ...ben alt yıkama jel iyle yıkıyorum bi güzel saatlerce taaret musluğundannnnn...saol canım iyi ki söledin ...damacana suyla yıkarım artık korkumdan

bende hayatta kullanamam taharet musluğunu, hep ıslak mendil,,, birde eğer dışarıda tuvalete giriceksem alaturka alfranga farketmez tuvalete tuvalet kağıdı koyarım, çünkü idrar tekrar sıçrayabiliyor,,,, ve dışarıda ki tuvaletlerde ne kadar temiz olabilir,,,,

merhaba kızlar,bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
yirmilik dişim ağrıyordu bir kaç gündür bu gün inletiyor baktım çürük var,doktorumu aradım hemen dişçiye git ne yapılması gerekiyorsa yapsın dedi ama içim rahat etmedi benim Allah korusun bebişime bir şey olmasın.

Oooo ben daha neler aşeriom bi bilseniz zaten kocamın gözü şimdiden korktu benden yandım diyoo :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım bence git dişçiye hamile olduğunu söyle ona uygun tedavi uygular. yoksa dişin iltihabı bebeğe daha çok zarar verebilir tehlikeli

Ewer canım öle bi laf var.. Tabiki bu cocuklara giydirdigimiz kıyafetlerin haram oldugunu sölemiyo ama gereksiz yere harcanıp giyilen kıyafetler işte böle bosuna israf olan seşer için diyor.. ARKADASLAR İNSAN 5000 lira maasta alsa bence nasılsa benkazanıuprım kımse karısamaz gibi düşüncede olabılır ama harcama yaparken herkesi düşünelim.. Olmayanları hiçbişeyi olmayıp baskasımı kıyafetleriyle büyüyenleri yani sılamın dedigi gibi bazı şeyleri kendimiz için istiyoruz ama bu kadar israfa gitmeyelim bence.. Tamam heves ediyoruz doru yani cok güseller inanılmaz derecede hemde...nefsimize hakim olalım..
1000 liralık araba
Sen şikayet ette.. Anlasın kımı kıme şikayet ettigini... Gerizekalılar

Bitanem benim arabanın fiyatına ben baktım 350 450 arası bişeydi
Bana hediye geldi... Meraklandım.. Kendim alsaydım bu kadar para vermesdim kesınlıkle o baska.. Eşmin patronu saolsun biz ew aldık borc oduyoruz.. Ailem eşimin arkadasları bu konuda hep bize destek oldular.. Allah hepsindn razı olsun..
Bn olsaydım en faxla cok sıksam 300 liraya alabılırdım

canım hamilelikte dişçi olayı ilk 3 ay rontgen çekilirse zararlı. Kesin 20 yaş dişi ise ona kanal tedavisi dolayısı ile rontgen gerekmez.Bıldıgım kadarı ile uyuşturucu iğneninde tek dozunun bebeğe zararı yok. Ama genel olarak doktorlar ılk 3 aydan sonra yapılması taraftarı. Doktorun okey verdiyse gidebilirsin

vermem canım kesinlikle. hatta kız olursa kıyafet almam etrafta butun arkadaşların kızları var doldurun bir poşete derim.Bilirler huyumu. Eşim araba konusunda özenıyor.Bende dedım en fazla 500 tl canım diye.Kendisi zor bir cocukluk geçirmiş o yüzden herşeyi almak istıyor.

canım bence git dişçiye hamile olduğunu söyle ona uygun tedavi uygular. yoksa dişin iltihabı bebeğe daha çok zarar verebilir tehlikeli

bir şey olmasın derken daha ciddi bir şey olabilir yani Allah korusun,mantıklı düşünüyorsun sğl cnm araştırayım ben o zmn

bir şey olmasın derken daha ciddi bir şey olabilir yani Allah korusun,mantıklı düşünüyorsun sğl cnm araştırayım ben o zmn

bencede bi araştır dişçiye git önce bi görüş en kötü artısını eksisini diş çürüğü hamile olmasak da ciddi diyolar uzmanlar canım erteleme fazla

bende ilk üç ay gidilmez diye biliyordum doktoruma da söyledim netten baktım diye hayır hemen git dedi.en doğrusu gidip bir baktırmak sanırım

bencede bi araştır dişçiye git önce bi görüş en kötü artısını eksisini diş çürüğü hamile olmasak da ciddi diyolar uzmanlar canım erteleme fazla

anladım canım sğl asın ay bu hamilelik paranoyak yapıyor insanı sağlıklı düşünemiyoruz bazen.

yaa nasıl kayınpederleriniz var öyle sizin. bizimki sineğin yağını hesaplar pintii kayın valideden de pazardan aldığı 1 - 2 tulum ve kendi ördüğü yelek patik falan gelir heralde anca
bende hep solumda hissediyorum bebeğimi kızz mı ki acabaaaa ama kime desem imkansız daha gazdır o gaz diyolar:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…