YETİŞKİN ÇOCUĞUMA
Sürekli meşguldüm o kadar sene,
Seninle doyasıya oynayamadım,
Sen beni çağırdın gel oynayalım diye,
Ben bir türlü zaman ayıramadım.
Giydirdim, doyurdum, sürekli seni kolladım,
Sadece bunları yeterli sandım,
Bana oyuncağını getirdiğinde,
Seni çoğu kez başımdan savdım.
Yatağa yatırır seni okşardım,
Sen uyur uyumaz hemen çıkardım,
Şimdi o günleri çok özlüyorum,
Keşke bir dakika fazla kalsaydım.
Hayat ne kadar kısa, yıllar ne çabuk,
Ne zaman büyüdü bu küçük çocuk,
Ona dokunmak için uzandığımda ,
Ellerim boş kalır, yüreğim buruk.
Artık ne resimler, ne de oyunlar,
Ne ''iyi geceler'', ne sarılmalar,
Hepsi çok geride, ulaşmak zor,
Yaşanmadı sanki o güzel yıllar.
Artık hiç işim yok, yapayalnızım,
Günlerim çok uzun, üstelik bomboş,
Keşke istediklerini bir bir yapsaydım,
Küçük arzuların şimdi çok şirin, çok hoş.
ALİCE CHASE
(Çeviren: Abidin Sönmez)
Doğan Cüceloğlu - İletişim Donanımları
Kızlar maşallah kaynatmışsınız....İkili test sonucumu doktorumla konuştum,down sendromu riski çok düşük çıkmış onda bir sıkıntımız yok,sadece trisomi 18/13 için biyokimyasal risk 1:68 çıkmış bu da yüksek bir riskmiş ( tehlikeli bir nevi hastalık ) ,doktoruma göre korkulcak bir durum yok kandaki iki degere bakarak böyle bir risk hesaplaması yapılıyor tamamen istatistik bir durum dedi ..bütün degerlerin harman lamasıymış burnu,ense kalınlıgı kan degerleri vs vs...Ama içimiz rahat degil cumartesi günü profösörden randevu aldık öğlen saatine detaylı ultrason a giricem...ne olur dua edin güzel haberlerle geleyim
sağol canımahh benmi onu yapicam yapamam canim asla yapamam uzanamam bile yaninda.olsun kulu bilmezse rabbim bilir insallah mukafatimi rabbimden alayim yeter ondan birsey beklemem zaten rabbim bana guc versin yeter.
sagolasin canim 10 yildir evliyim alistim artik ben onlarin bu hallerine buraya sik yazamicam ama arada da olsa gelir yazarim insallah
yat dinlen canim yarasin sifa olsun
oğlanlar sağındamıydı diye sordum canım:)neyi merak ettin eflalimm anlamadim:26:
:)) de canım tabi Rabbim sana lütfettiay ne bileyim uyuyo uyandıralım diye uğraşıyoruz çikolata yedim bi dakika sonra kıpırdanmaya başladı o başlayınca bende ağlamaya başlıyorum kocama durup durup iyiki yapmışız bunu biz diyorum :) doğurayım bu defada ben doğurdum bunu dicem
sağol canım evet erkek olursa en çok oğlum ve eşim sevinecek ben ne istediğimi tam bilmiyorumhe basla al eline kirbasi vur poposuna deli kari cocuk dogsun agzina bakar durursun yavrum diye o zaman hatirlatirim ben bu sozleri sana
canim insallah rabbim gonlundeki kiz evladini nasip eder sana insallah ama oglun olursada senin oglusa arkadas gelir
oyyy sulu gozlu seni madem aglican bakma kiz yandik valla 6 ay nasi tutcaz seni
canim rabbim gonlune gore versin ben oylesine dedim zaten bu popoya gobege bakmaz o senin vucudunla alakali bi durum benim ikinci oglusumda karnimi goren kiz diyosu yok oglan diyodum nasi ya bu kiz karni diyolardi
ıyyy pisler taharetsiz mievet cani ben her defasinda cesmeden yeni su katarim kabima oyle taharet yaparim hem oyle daha cok siniyor icime hemde zaten bizim bu cavurlarin klozetlerinde taharet muslugu diye bisey yok r
ha bide gorgosuz gibi iki saat sabunla el yikiyorlar sanki elleri batmis gibi gicik oluyorum yaaaa
çok komik:)
kolay gelisn canımay ben gidiyorum ya oturdum kaldim kayinvalide yoldadir belkide ben daha birsey yapmadim camasir makinem bagiriyor ben bittim cikar camasirlari diyeee
haydin opuldunuz canlarim ne zaman gelirim yazarim bilemiyorum ama firsat bulup kacarim insallah gene yaniniza optum hepinizi
bilemdim canım cinsiyeti maşallah kuzuna
doktorunu dinle canımmerhaba kızlar,bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
yirmilik dişim ağrıyordu bir kaç gündür bu gün inletiyor baktım çürük var,doktorumu aradım hemen dişçiye git ne yapılması gerekiyorsa yapsın dedi ama içim rahat etmedi benim Allah korusun bebişime bir şey olmasın.
tamam canım sağol bencede 300 de n fazlası çokEwer canım öle bi laf var.. Tabiki bu cocuklara giydirdigimiz kıyafetlerin haram oldugunu sölemiyo ama gereksiz yere harcanıp giyilen kıyafetler işte böle bosuna israf olan seşer için diyor.. ARKADASLAR İNSAN 5000 lira maasta alsa bence nasılsa benkazanıuprım kımse karısamaz gibi düşüncede olabılır ama harcama yaparken herkesi düşünelim.. Olmayanları hiçbişeyi olmayıp baskasımı kıyafetleriyle büyüyenleri yani sılamın dedigi gibi bazı şeyleri kendimiz için istiyoruz ama bu kadar israfa gitmeyelim bence.. Tamam heves ediyoruz doru yani cok güseller inanılmaz derecede hemde...nefsimize hakim olalım..
1000 liralık araba
Sen şikayet ette.. Anlasın kımı kıme şikayet ettigini... Gerizekalılar
Bitanem benim arabanın fiyatına ben baktım 350 450 arası bişeydi
Bana hediye geldi... Meraklandım.. Kendim alsaydım bu kadar para vermesdim kesınlıkle o baska.. Eşmin patronu saolsun biz ew aldık borc oduyoruz.. Ailem eşimin arkadasları bu konuda hep bize destek oldular.. Allah hepsindn razı olsun..
Bn olsaydım en faxla cok sıksam 300 liraya alabılırdım
he he gazdır gaz diyene de deli oluyorum yayaa nasıl kayınpederleriniz var öyle sizin. bizimki sineğin yağını hesaplar pintiikayın valideden de pazardan aldığı 1 - 2 tulum ve kendi ördüğü yelek patik falan gelir heralde anca
bende hep solumda hissediyorum bebeğimi kızz mı ki acabaaaaama kime desem imkansız daha gazdır o gaz diyolar:26:
olmaz heralde canımboğazıma iyi gelir belki diye bi tabaktan fazla doğranmış marula bolca nar ekşisi sıktım yedim inş. bi zararı olmaz dimi herşeyi irdeler olduk...
çok doğru canım doğunca masrafını anlıycaklar:) ah o bezler ahHaklı aslında ama ne bilimi.. Bu oara denen sey cok acımasız.. İnanın sizde yoksa kimse yok..
Gecen yaz bnm kızım hasta oldu arkadaslar özele gittik devlet malum .. Kızım zehirli ishal olmıstu hastanede yatması gerekti..
Cumartesi gecesi eşim cüzdanı ofiste unutmus... Bnde para var ama okadar yüksek meblagada degil.. Kenarda kızıma yaptıgım ceyreklerim var kim bozucak özel hastanede parayı almadan işlem yapmıyo.. Annemler köydeler.. Bi kaç kişiden istedik pazartesi bozdırup vercez parayı hiçkimsede nasılsa 5 krs yok..
Düşünün bizim paramız var ama cüzdan eşimin calıstıgı ofiste bnm çeyrekler kuyumcu yok .. Öle zoor durumda kaldık ki.. Ben gittim hastanenîn amirine 4 ceyrek verdim dedim pazartesi gününe kadar kalsın ben parayı gerircem getirmessem bunlar sizin olsun artık napim fazlası cıkarda onuda getirim... O gündn beri eşimle ewde nakit bulunduruyoruz... Parayı böle gereksiz selere harcamaktansa kenara koyalım.. Bebek büyütmnin sıkıntılarıda var arkadaslar.. Düşünün bende o ceyrekler olmasaydı.. Kimsede oara yok.. Kızım elimde soluyo .. Dewlette sıra beklicende dr bakcakta ....
Yani kolay degil bu işler ..
Hem beziydi mamasıyfı kremiydi bunlar küçük duruyo ama inanın gözükmeyen masraflar.. Yahu hiç mi masraf yapmıcaz eyw tabi olcak rabbim rızkını veriyo orası tamam ama..bizde neyi basıl yapıcamızı bilirsek kimseye muhtac olmayız..
canım kışında lazım olur yazı bekleme sakın bunalacaksın benden söylemesi dışarı çıkmak isteyeceksinay sayfalar akmış gitmiş gene
haklısın da işte dayanamam gibime geliyor şımartmasam bari
ay onlar çok güzel bende istiyorum ama büyük eşim ben bide çocuğun izi olsun istiyorum
haklısın canım şimdi kıyamam gibi geliyor ama doğduğu zaman görecez artık
sağol canım sizde hep iyi olun inş.
ay canım bende çok vermek istemiyorum bide havalar ısınana kadar bekleyim diyorum
ay benimde yiğenimin var ben bale yapıcam diyor hemen giyip geliyor hoplayıp zıplıyor bayılıyorum o haline
kız sana koordinat versekte bulamazsın ki bebeği ağrıyan yerini tarif edemiyorsun
ay canım bende ondan çektirmiyorum bi çekersek senin gibi olurum en iyisi gittikçe görmek
canım hantal durmuyor iyiymişEki Görüntüle 1177554 Eki Görüntüle 1177555 Eki Görüntüle 1177557 Eki Görüntüle 1177559 böle yatak gibi oluyo cok rahat
Eki Görüntüle 1177562 Eki Görüntüle 1177566
Süspansiyonu arka tekerleklerde var hem rahat sürülüyo hem cocuk içinde sallanmaktan bi hal olmuyo
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
oyy nasıl ağlamıştır, dr da şans işi gerçekten bende bir tutturamadım hala düzenli yok:)Selam kızlar dün kızımin iki yaş aşısı vardı ağladı söylendi yavrum bugün biraz daha iyi şükür: ))bu arada pazartesiyi bekliyorum ikili için etimed hastanesinden oskar beyden almıştım randevuyu o da gitmis pofff istikrarli bi doktorum olmayacak mi benim bu 3.oldu başka hastaneye gecicem sanırım: //
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sana kalmış canım ben boyamıycam zaten kapalıyım, dipten beyazım çıktı ama olsunkızlar saç boyama olayını napıcaz benim dip başka uç başka acayip çirkin bişiy oldum çıktım nezaman boyayabilirimki
maşallah bebişine[ATTCH=CONFIG]1177598[/ATTACH]
Kızlar bebiş çok iyiymiş çok mutluyuz allahım kucağımiza almayı nasip etsin inşallah cok hareketli ense kalınlığı çok güzel dedi cinsiyeti sordum demedi
yok be canım zamanında tek memur maaşıyla zor geçinmişler. Şimdi hem emekli hemde özel sektörde baya iyi bir konumda çalışmaya devam ediyor. Kendi evlatlarıma yapamadım diye torunlarına elinden gelenı yapıyor canım benım
Ayy bizimkilerinde olmasa ve ben ağzımı açsam zaten insan olmam ama 2000in üstünde emeklisi 2tane kira geliri var. Evleneli eylulde 3 yil bitcek 1 gun gecinebiliyomusnuz bi ihtyacniz var mi demedi. Kaldiki esimin maasi beninkinin yarisiydi yani 9ay öncesine kadar,evimiZ kira ama nerde... yani ben torunada bisi asla yapmiycagini biliyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
oldu canım deseydinkızlar az önce hastaneden aradılar hamilelik yogası dersleri varmış
12 haftandan sonra katılabilirsiniz dediler oh nerede beleş oraya yerleş dedim içimden ama sonra saymaya başladı
cumartesi 11 - 12,30 arası 1 ders 50 tl 5 ders 200 tl 10 ders 350 tl diye
benım cocugum bana yeterrrr dıcek. Oyun canavarı bır annesı olacak. Evde bir suru oyuncak var. Eşim bana hediye olarak hep oyuncak alır. 30 yaşında bir kadnın en sevdiği oyuncaklarıEki Görüntüle 1177615 Eki Görüntüle 1177616
cocuk saat 9 demeden bayılır yorgunluktan sayemde
yurtdışına da örnek gönderip %99 sonuç alınabiliniyormuş yalnız 2700 tl dediler bana
kızlar saç boyama olayını napıcaz benim dip başka uç başka acayip çirkin bişiy oldum çıktım nezaman boyayabilirimki
kızlar yazıcam unutuyorum lcw da hamile giyimde bedeni 38 olan falan varsa pantolonlar var düşmüş fiyatı
dar paça mı acabe. ayyy hiç geniş paça sevmiyorum
kızlar az önce hastaneden aradılar hamilelik yogası dersleri varmış
12 haftandan sonra katılabilirsiniz dediler oh nerede beleş oraya yerleş dedim içimden ama sonra saymaya başladı
cumartesi 11 - 12,30 arası 1 ders 50 tl 5 ders 200 tl 10 ders 350 tl diye
oldu canım deseydin
İÇİMDEN OKKALI Bİ KÜFÜR SAVURDUM DA YÜZÜNE DİYEMEDİM EŞİMLE KONUŞAYIM Bİ DEDİM
BEBEK ARABASI İŞİNİ AKLIMA SOKTUN BEN KIŞ GEREK YOK DİYORDUM AMA ALSAM MI DEMEYE BAŞLADIM VALLA
senın konu mankenini sevsinler
rica ederim canım bildiklerimizi tabi ki paylaşacagız
ohh maşallah canım daim olsun ınsallah
kızlar yazıcam unutuyorum lcw da hamile giyimde bedeni 38 olan falan varsa pantolonlar var düşmüş fiyatı
ben dün gittim ceylandaki lcw yada defatoyada bol paçalar bide 36 giydim çuval gibi oldu mevcut pantolonlarımında karın kısmı baskı yapmaya başladı napcam bakalım netten bakıyom ama kalıpları nasıldır bilmiyom
hiç beleş olur mu ya gözünü sevdiğim. Nerde bu ülkede beleşe bir iş yapılsın hastanelerde.
Eskiden yoga mı varmış :) anam tarlada pancar çapalaya çapalaya sapasağlam doğurmuş :))
canım benim 38 de renk kalmamış buradakilerde
ay öyle de insan yinede acaba mı ki diyor
zaten eşime söylesem ben seni dağa bayıra götüreyim yürü oralarda azcık daha iyi olur der kesin
orası da ne kalabalıktı iki hafta önce gitmiştim. ninova boşta kaldı :)))
hiç geniş paça giymedim zaten geniş kalçalıyım iyice girintili çıkıntılı gösteriyor. acaba hamile taytlarından mı alsam . üstüne de tunik giyerim.
gerçi tunik diye satılan şeyler bana hep normal bluz gibi oluyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?