2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

benım cocugum bana yeterrrr dıcek. Oyun canavarı bır annesı olacak. Evde bir suru oyuncak var. Eşim bana hediye olarak hep oyuncak alır. 30 yaşında bir kadnın en sevdiği oyuncakları
cocuk saat 9 demeden bayılır yorgunluktan sayemde

yurtdışına da örnek gönderip %99 sonuç alınabiliniyormuş yalnız 2700 tl dediler bana

sağol canım
neyi merak ettin eflalimm anlamadim:26:
oğlanlar sağındamıydı diye sordum canım:)
:)) de canım tabi Rabbim sana lütfetti
sağol canım evet erkek olursa en çok oğlum ve eşim sevinecek ben ne istediğimi tam bilmiyorum
ıyyy pisler taharetsiz mi
çok komik:)
kolay gelisn canım
Eki Görüntüle 1177493

11artı 4 nedir sizce cinsiyeti.doktor yorum yapmadı kızlar:26:
bilemdim canım cinsiyeti maşallah kuzuna
doktorunu dinle canım
tamam canım sağol bencede 300 de n fazlası çok
he he gazdır gaz diyene de deli oluyorum ya sanki gazın ne olduğunu bilmiyoruz
boğazıma iyi gelir belki diye bi tabaktan fazla doğranmış marula bolca nar ekşisi sıktım yedim inş. bi zararı olmaz dimi herşeyi irdeler olduk...
olmaz heralde canım
çok doğru canım doğunca masrafını anlıycaklar:) ah o bezler ah
canım kışında lazım olur yazı bekleme sakın bunalacaksın benden söylemesi dışarı çıkmak isteyeceksin
canım hantal durmuyor iyiymiş
oyy nasıl ağlamıştır, dr da şans işi gerçekten bende bir tutturamadım hala düzenli yok:)
kızlar saç boyama olayını napıcaz benim dip başka uç başka acayip çirkin bişiy oldum çıktım nezaman boyayabilirimki
sana kalmış canım ben boyamıycam zaten kapalıyım, dipten beyazım çıktı ama olsun
[ATTCH=CONFIG]1177598[/ATTACH]
Kızlar bebiş çok iyiymiş çok mutluyuz allahım kucağımiza almayı nasip etsin inşallah cok hareketli ense kalınlığı çok güzel dedi cinsiyeti sordum demedi
maşallah bebişine

Ayy bizimkilerinde olmasa ve ben ağzımı açsam zaten insan olmam ama 2000in üstünde emeklisi 2tane kira geliri var. Evleneli eylulde 3 yil bitcek 1 gun gecinebiliyomusnuz bi ihtyacniz var mi demedi. Kaldiki esimin maasi beninkinin yarisiydi yani 9ay öncesine kadar,evimiZ kira ama nerde... yani ben torunada bisi asla yapmiycagini biliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tövbe nereye götürecekmiş sorması ayıptır. İyi bari
allah geçinden versinde öldükten sonra koyup giden nur içinde yatsın dersiniz sizde arkasından.Yaşarken hayır duası almak varken.

oldu canım deseydin

kızz gerçekten senin çocuk şanslı olacak sen benim küçük görümcem gibisin kızı gören çocuklar direk oyun oynayalım diyor 20 yaşında:) yenge benim yüzümde ne var ki diyor:) muzip muzip durur neşeli oğlum bayılır halasına:) bende tam tersi çok dominantım hiç sevmiyorum ama maalesef öyleyim annem sağolsun... neyse dün erkek kardeşim angry bird kuşu var ya onun kırmızı olanının kız versiyonu gösteriyor buna benziyorsun diye

kızlar saç boyama olayını napıcaz benim dip başka uç başka acayip çirkin bişiy oldum çıktım nezaman boyayabilirimki

canım bende beyazlar çıktı..bu durum çok hoşuma gitmiyor aslnda..oğlumda doktorum 20.haftadan sonra boyamama izin vermişti ama bazı doktorlar üç aydan sonra verebiliyor bazısıda hiç vermiyor doktoruna danış isteren

kızlar yazıcam unutuyorum lcw da hamile giyimde bedeni 38 olan falan varsa pantolonlar var düşmüş fiyatı

dar paça mı acabe. ayyy hiç geniş paça sevmiyorum

ben dün gittim ceylandaki lcw yada defatoyada bol paçalar bide 36 giydim çuval gibi oldu mevcut pantolonlarımında karın kısmı baskı yapmaya başladı napcam bakalım netten bakıyom ama kalıpları nasıldır bilmiyom

hiç beleş olur mu ya gözünü sevdiğim. nerde bu ülkede beleşe bir iş yapılsın hastanelerde.
eskiden yoga mı varmış :) anam tarlada pancar çapalaya çapalaya sapasağlam doğurmuş :))

Son düzenleme:

orası da ne kalabalıktı iki hafta önce gitmiştim. ninova boşta kaldı :)))
hiç geniş paça giymedim zaten geniş kalçalıyım iyice girintili çıkıntılı gösteriyor. acaba hamile taytlarından mı alsam . üstüne de tunik giyerim.
gerçi tunik diye satılan şeyler bana hep normal bluz gibi oluyor :)

hiç beleş olur mu ya gözünü sevdiğim. Nerde bu ülkede beleşe bir iş yapılsın hastanelerde.
Eskiden yoga mı varmış :) anam tarlada pancar çapalaya çapalaya sapasağlam doğurmuş :))

ay öyle de insan yinede acaba mı ki diyor
zaten eşime söylesem ben seni dağa bayıra götüreyim yürü oralarda azcık daha iyi olur der kesin

ay öyle de insan yinede acaba mı ki diyor
zaten eşime söylesem ben seni dağa bayıra götüreyim yürü oralarda azcık daha iyi olur der kesin

ücretsiz olsa giderdim bende
yürümek gerçekten çok iyi. abimin eşi son güne kadar işe geldi gitti ( kendi iş yerleri ) yazık son ana kadar çalıştı . yürüyordu aktif haldeydi.
öyle kolay doğum yaptı valla 3 saat sancılandı sonra fırt diye doğurdu. annem de kendi kendine yengemden özür diliyo kızım son gününe kadar çalıştın keşke gelmeseydin falan. hiç sancısı yoktu doğurcağını düşünmedik :))

benim bey tayta izin vermediği için mecbur pantolon bulmak zorundayım dağkapıda tekbir giyimde de varmış hamile pantolonu çıkabilirsem oraya da bi bakcam ama hava da çok sıcak çıkılmıyo ki bi de ramazan iftara kadar çıkamıyon iftardan sonra da heryer kapanıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…