2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
boğazıma iyi gelir belki diye bi tabaktan fazla doğranmış marula bolca nar ekşisi sıktım yedim inş. bi zararı olmaz dimi herşeyi irdeler olduk...

Haklı aslında ama ne bilimi.. Bu oara denen sey cok acımasız.. İnanın sizde yoksa kimse yok..
Gecen yaz bnm kızım hasta oldu arkadaslar özele gittik devlet malum .. Kızım zehirli ishal olmıstu hastanede yatması gerekti..
Cumartesi gecesi eşim cüzdanı ofiste unutmus... Bnde para var ama okadar yüksek meblagada degil.. Kenarda kızıma yaptıgım ceyreklerim var kim bozucak özel hastanede parayı almadan işlem yapmıyo.. Annemler köydeler.. Bi kaç kişiden istedik pazartesi bozdırup vercez parayı hiçkimsede nasılsa 5 krs yok..
Düşünün bizim paramız var ama cüzdan eşimin calıstıgı ofiste bnm çeyrekler kuyumcu yok .. Öle zoor durumda kaldık ki.. Ben gittim hastanenîn amirine 4 ceyrek verdim dedim pazartesi gününe kadar kalsın ben parayı gerircem getirmessem bunlar sizin olsun artık napim fazlası cıkarda onuda getirim... O gündn beri eşimle ewde nakit bulunduruyoruz... Parayı böle gereksiz selere harcamaktansa kenara koyalım.. Bebek büyütmnin sıkıntılarıda var arkadaslar.. Düşünün bende o ceyrekler olmasaydı.. Kimsede oara yok.. Kızım elimde soluyo .. Dewlette sıra beklicende dr bakcakta ....
Yani kolay degil bu işler ..
Hem beziydi mamasıyfı kremiydi bunlar küçük duruyo ama inanın gözükmeyen masraflar.. Yahu hiç mi masraf yapmıcaz eyw tabi olcak rabbim rızkını veriyo orası tamam ama..bizde neyi basıl yapıcamızı bilirsek kimseye muhtac olmayız..

yok be canım zamanında tek memur maaşıyla zor geçinmişler. Şimdi hem emekli hemde özel sektörde baya iyi bir konumda çalışmaya devam ediyor. Kendi evlatlarıma yapamadım diye torunlarına elinden gelenı yapıyor canım benım

ay sayfalar akmış gitmiş gene

haklısın da işte dayanamam gibime geliyor şımartmasam bari

Bir de şu ebelere satılan el ayak izlerinden alıp yapmak istiyorum bebişime.. Sonra odasına çerçevelerim asarım:))
ay onlar çok güzel bende istiyorum ama büyük eşim ben bide çocuğun izi olsun istiyorum

haklısın canım şimdi kıyamam gibi geliyor ama doğduğu zaman görecez artık

Büttün annişler ve bebişleri çok çok çok çok iyi olsun Alllah'ın izniyle...

sağol canım sizde hep iyi olun inş.

ay canım bende çok vermek istemiyorum bide havalar ısınana kadar bekleyim diyorum

ay benimde yiğenimin var ben bale yapıcam diyor hemen giyip geliyor hoplayıp zıplıyor bayılıyorum o haline

bu bebeği nasıl hissediyoruz tam koordinat verin bana.Nerye koyuyoruz,ne kadar bastırıyoruz. Uzanmak mı lazım.offff Nerde lan benım bebişim

kız sana koordinat versekte bulamazsın ki bebeği ağrıyan yerini tarif edemiyorsun

ay canım bende ondan çektirmiyorum bi çekersek senin gibi olurum en iyisi gittikçe görmek

böle yatak gibi oluyo cok rahat

Süspansiyonu arka tekerleklerde var hem rahat sürülüyo hem cocuk içinde sallanmaktan bi hal olmuyo

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ayyyy bende temizim diye geçiniyorum ya.... allah razı olsun...hepsini uyguluycamm

Islak mendilde ph ını etkilio diyolar... bende klozete migroslarda satılan klozet örtüsünden yayıyorummm....

YETİŞKİN ÇOCUĞUMA

Sürekli meşguldüm o kadar sene,
Seninle doyasıya oynayamadım,
Sen beni çağırdın gel oynayalım diye,
Ben bir türlü zaman ayıramadım.

Giydirdim, doyurdum, sürekli seni kolladım,
Sadece bunları yeterli sandım,
Bana oyuncağını getirdiğinde,
Seni çoğu kez başımdan savdım.

Yatağa yatırır seni okşardım,
Sen uyur uyumaz hemen çıkardım,
Şimdi o günleri çok özlüyorum,
Keşke bir dakika fazla kalsaydım.

Hayat ne kadar kısa, yıllar ne çabuk,
Ne zaman büyüdü bu küçük çocuk,
Ona dokunmak için uzandığımda ,
Ellerim boş kalır, yüreğim buruk.

Artık ne resimler, ne de oyunlar,
Ne ''iyi geceler'', ne sarılmalar,
Hepsi çok geride, ulaşmak zor,
Yaşanmadı sanki o güzel yıllar.

Artık hiç işim yok, yapayalnızım,
Günlerim çok uzun, üstelik bomboş,
Keşke istediklerini bir bir yapsaydım,
Küçük arzuların şimdi çok şirin, çok hoş.

ALİCE CHASE
(Çeviren: Abidin Sönmez)

Doğan Cüceloğlu - İletişim Donanımları

Selam kızlar dün kızımin iki yaş aşısı vardı ağladı söylendi yavrum bugün biraz daha iyi şükür: ))bu arada pazartesiyi bekliyorum ikili için etimed hastanesinden oskar beyden almıştım randevuyu o da gitmis pofff istikrarli bi doktorum olmayacak mi benim bu 3.oldu başka hastaneye gecicem sanırım: //

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar saç boyama olayını napıcaz benim dip başka uç başka acayip çirkin bişiy oldum çıktım nezaman boyayabilirimki

[ATTCH=CONFIG]1177598[/ATTACH]
Kızlar bebiş çok iyiymiş çok mutluyuz allahım kucağımiza almayı nasip etsin inşallah cok hareketli ense kalınlığı çok güzel dedi cinsiyeti sordum demedi

Eklentiler

• $IMG-20140704-WA0000.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 29

doğru dedin kız gel öpecem

Kızlar bebiş çok iyiymiş çok mutluyuz allahım kucağımiza almayı nasip etsin inşallah cok hareketli ense kalınlığı çok güzel dedi cinsiyeti sordum demedi

gözün aydın canım :)

senın konu mankenini sevsinler
ayyyy bende temizim diye geçiniyorum ya.... allah razı olsun...hepsini uyguluycamm
rica ederim canım bildiklerimizi tabi ki paylaşacagız

ohh maşallah canım daim olsun ınsallah

MAŞALLAH CANIM KIZ BU BEŞİN SAÇLARI VAR GİBİ ÇIKMIŞ

kızlar ya şeker yükleemesi hakkındA ne düşünüyorsunz ben pek istemiyorum yaaaa

şeker yüklemesinde verilen şekerşn miktarı 2,5 dilim baklavada kş şekere eş değerdir,,,, o kadar şekerin bir zararı olmaz, aksine eğer hamilelikde şekerin yükselirse bebek ve anne için tehlikeli bir dönem olabilir,,,,
eskiden bana şeker yüklemesi testi yapılmazmış diyeceksin ama eskiden bu kadar çok hazır gıda ve şekerli madde yoktu,,,,
eğer şekerin yüksekse sana hemen bir diet listes, veriliyor ve eğer buda yeterli olmazsa insülin almak zorunda kalıyorsun,,,
şeker yüklemesinde ne kadar şeker yüklendiğini internettende araştırabilirsin,,,,

kızlar az önce hastaneden aradılar hamilelik yogası dersleri varmış
12 haftandan sonra katılabilirsiniz dediler oh nerede beleş oraya yerleş dedim içimden ama sonra saymaya başladı
cumartesi 11 - 12,30 arası 1 ders 50 tl 5 ders 200 tl 10 ders 350 tl diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…