- 13 Haziran 2014
- 587
- 169
- 48
vermem canım kesinlikle. hatta kız olursa kıyafet almam etrafta butun arkadaşların kızları var doldurun bir poşete derim.Bilirler huyumu. Eşim araba konusunda özenıyor.Bende dedım en fazla 500 tl canım diye.Kendisi zor bir cocukluk geçirmiş o yüzden herşeyi almak istıyor.
yaa nasıl kayınpederleriniz var öyle sizin. bizimki sineğin yağını hesaplar pintiikayın valideden de pazardan aldığı 1 - 2 tulum ve kendi ördüğü yelek patik falan gelir heralde anca
bende hep solumda hissediyorum bebeğimi kızz mı ki acabaaaaama kime desem imkansız daha gazdır o gaz diyolar:26:
Ah canım hiç öyle deme kucağa alışan bebek çok zor.. Ben kucağımda yeğenimi uyutuyordum da dol kolum felç olacaktı nerdeyse.. Kafası bi ton gib, gelmeye başlatmıştı 2.500 gram doğan bebeğin :)))
ay onlar çok güzel bende istiyorum ama büyük eşim ben bide çocuğun izi olsun istiyorumBir de şu ebelere satılan el ayak izlerinden alıp yapmak istiyorum bebişime.. Sonra odasına çerçevelerim asarım:))
Kızlar idrar yolu enfeksiyonu olmuşum ileri derece.. Ya bu kadar dikkate neden oldu .. Çok şükr bunada.. Ama ne bileyim üzüldüm çokk
canım bebeğin iyi olmasına çok sevindim sende bir an önce iyileşirsin inş.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kız güldürdün beni...
Kucaga alma olayı fazla abartılmamalı bence..
Anne sefkatınden mahrum bırakmayacak kadar kucakta olması cok kucaga alısıp huysuz olmaması için yerinde olmasılazım ... Ben kızımı uyuttugumda el ele tutusup birbirimize sarılarak yatıyoruz yada o sırtını dönüp elimi gögüs kafesıne koyar öle uyur... Hala birbirimize cok baglıyız.. Ama hiç kıcaga alısık degildir sewmez sıkılır.. Biz anneler yawrularımıza kıyamıyoruz onlarla olmak istiyoruz.. Kızımı uyutup yanından ayrılırken sanki yan odaya degilde baska menlekete gidiyomus gibi içimi hüzün kaplıyo
Büttün annişler ve bebişleri çok çok çok çok iyi olsun Alllah'ın izniyle...
Kızlar arabalar konusunda yazmazsam çatlarımyanlış anlamayın herkesin kendi parası ama lütfen bir arabaya bin lira iki bin lira verilmez bebeğinizin ihtiyacı o kadar çok ki, bir bez almaya başlayın o zaman göreceksiniz masrafı hani o kadar muhtaç insan varken ne bileyim bana çoook geldi eşim 200'e aldığı arabaya çok demişti bunu duysa bayılır daha oğluşuma oda yapmadım kardeşi gelmeden yapıcam inşallah odasında ama hala park beşiğinde kuzuma oda yaparım o parayla
aklımdan ne geçti kızlar nasip olurda kızımı kucağıma alırsam eğer biraz büysün ona tütü etek alıcam açıcam roman havası kızımla karşılıklı oynucam onunla ooh kızımm yandan dicem oda totoşunu sallıcak :):)
bu bebeği nasıl hissediyoruz tam koordinat verin bana.Nerye koyuyoruz,ne kadar bastırıyoruz. Uzanmak mı lazım.offff Nerde lan benım bebişim
ben kafayı yedim iyice kızlar :26: kocam ultrasondayken bebeği izlediğimiz televizyonu videoya çekiyo bende bi sonraki kontrole kadar o videoyu izliyom dünkünü izliyorum şimdide izledikçe ağlıyorum kuzumu gördükçe dayanamıyorum özlüyorum sanki benim karnımda değilde başka yerde doğsunlar artık da kokularını içimize çekelim
yaa nasıl kayınpederleriniz var öyle sizin. bizimki sineğin yağını hesaplar pintiikayın valideden de pazardan aldığı 1 - 2 tulum ve kendi ördüğü yelek patik falan gelir heralde anca
canım bizim kilerde bişi alamazlar ama olsun durumlarını biliyorum hem az kahrımızı çekmiyorlar allah razı olsun onlardan 6 yıldır aynı evin içindeyiz daha bi kötü sözlerini duymadım
en güzeli canım. bende mehmet öz'un kıtabında okudum.Birde şifonu çekmeden once kapagı kapatın dıyormus. Suyun ani gelişiyle bütün mikroplar sağa sola dağılırmış.Bana cok mantıklı geldi.Bende unibaby yeni doğan kullanıyorum.Once kendimde test edıyorum sonra da bebişe kullanıcam ALLAH nasip ederse
sukur canim ne guzel oruc tutabilmen benim bebis 12+5 oldu bugun teyzesi
Masallah canim :) bizde 11+1 :)
bende hayatta kullanamam taharet musluğunu, hep ıslak mendil,,, birde eğer dışarıda tuvalete giriceksem alaturka alfranga farketmez tuvalete tuvalet kağıdı koyarım, çünkü idrar tekrar sıçrayabiliyor,,,, ve dışarıda ki tuvaletlerde ne kadar temiz olabilir,,,,
ay sayfalar akmış gitmiş gene
haklısın da işte dayanamam gibime geliyor şımartmasam bari
ay onlar çok güzel bende istiyorum ama büyük eşim ben bide çocuğun izi olsun istiyorum
haklısın canım şimdi kıyamam gibi geliyor ama doğduğu zaman görecez artık
sağol canım sizde hep iyi olun inş.
ay canım bende çok vermek istemiyorum bide havalar ısınana kadar bekleyim diyorum
ay benimde yiğenimin var ben bale yapıcam diyor hemen giyip geliyor hoplayıp zıplıyor bayılıyorum o haline
kız sana koordinat versekte bulamazsın ki bebeği ağrıyan yerini tarif edemiyorsun
ay canım bende ondan çektirmiyorum bi çekersek senin gibi olurum en iyisi gittikçe görmek
[ATTCH=CONFIG]1177598[/ATTACH]
Kızlar bebiş çok iyiymiş çok mutluyuz allahım kucağımiza almayı nasip etsin inşallah cok hareketli ense kalınlığı çok güzel dedi cinsiyeti sordum demedi
senın konu mankenini sevsinlerEki Görüntüle 1177554 Eki Görüntüle 1177555 Eki Görüntüle 1177557 Eki Görüntüle 1177559 böle yatak gibi oluyo cok rahat
Eki Görüntüle 1177562 Eki Görüntüle 1177566
Süspansiyonu arka tekerleklerde var hem rahat sürülüyo hem cocuk içinde sallanmaktan bi hal olmuyo
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
rica ederim canım bildiklerimizi tabi ki paylaşacagızayyyy bende temizim diye geçiniyorum ya.... allah razı olsun...hepsini uyguluycamm
Kızlar bebiş çok iyiymiş çok mutluyuz allahım kucağımiza almayı nasip etsin inşallah cok hareketli ense kalınlığı çok güzel dedi cinsiyeti sordum demedi
kızlar ya şeker yükleemesi hakkındA ne düşünüyorsunz ben pek istemiyorum yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?