ücretsiz olsa giderdim bende
Yürümek gerçekten çok iyi. Abimin eşi son güne kadar işe geldi gitti ( kendi iş yerleri ) yazık son ana kadar çalıştı . Yürüyordu aktif haldeydi.
öyle kolay doğum yaptı valla 3 saat sancılandı sonra fırt diye doğurdu. Annem de kendi kendine yengemden özür diliyo kızım son gününe kadar çalıştın keşke gelmeseydin falan. Hiç sancısı yoktu doğurcağını düşünmedik :))
maşallah canım rabbim bize de öyle kolay doğum nasip etsin inş.
Bizim evin önü de büyük bi park var sağ olsunlar tam 1 km ayarlamışlar 50m bir de işaret var şimdilik aksam bi tur atıyorum
kızlar bu arada belirteyım muhtemelen salı -çarşamba ve perşembe günleri yokum. Ankaraya gidiyoruz. Kv ameliyat olacak.Merak etmeyin olur mu..İnşallah güzel haberlerle dönerim. Kv'dem sağlıklı ,güzel bir operasyon geçirir
Bu hamileliğimde aldığım ilk şey. Bayıldımmm bayıldım eşim de beğendi:) bir de kaliteli baskı kadife kaplı bence güzel.. Korkarak sipariş vermiştim memnunum:)) inş sağlıkla dolduruz.. Bunu 6 aylık yeğenime hediye edip kendime bi tane daha alacağım :)) yuppi diye yazmıştım buraya da tavsiye ederim..
En güzeli dengeyi tutturmak senin yaptığın gibi ama bebeğin huylusu var huylusu var.. İnş. Bize iyi huylusundan gelir:)) hehe ileride odandan kovacaksın da gitmeyecekler :))
Boşver sen cevabını vermişsin:) benim kv de ayrı havalarda ben hastanede yatarken kocama küsmüş niye onu aramıyormuş az arıyormuş diye:)) hepsi ayrı alem takmamak lazım :))
kızlar bu arada belirteyım muhtemelen salı -çarşamba ve perşembe günleri yokum. Ankaraya gidiyoruz. Kv ameliyat olacak.Merak etmeyin olur mu..İnşallah güzel haberlerle dönerim. Kv'dem sağlıklı ,güzel bir operasyon geçirir
lcw de renk yok iş yeri için alacaktım mavi pembe krem var
Defacto da iki tane beğendim paçaları kısa
kısa paça ne arkadaşım ya uzun olur ya kapri olur moda öyleymiş çekmiş gibi sinir oldum
bu arada o modelleri seven arkadaşlar varsa yanlış anlamasın da bana göre değil
benim bey tayta izin vermediği için mecbur pantolon bulmak zorundayım dağkapıda tekbir giyimde de varmış hamile pantolonu çıkabilirsem oraya da bi bakcam ama hava da çok sıcak çıkılmıyo ki bi de ramazan iftara kadar çıkamıyon iftardan sonra da heryer kapanıyo
bizimki de izin vermiyor o gün karnım şiştikçe taytla üstüne tunik alayım diye önüne attım gözünü pörtletti hemen ne tayt mı diye
biraz inat edersem alırım ikna ederim. ben de hiç ayağımı sokmadım tayta falan .. pantolon gibi duran dikişli taytlar var . ankaraya gidince alışveriş yapacam burada sıcaktan bi yere gidilmiyor.
tekbir falan da çok pahalı bence.
maşallah canım rabbim bize de öyle kolay doğum nasip etsin inş.
Bizim evin önü de büyük bi park var sağ olsunlar tam 1 km ayarlamışlar 50m bir de işaret var şimdilik aksam bi tur atıyorum
Kızlar, benim sütyenlerimi yenileme vaktim geldi sanırım, hepsi çok rahatsız ediyor. Sporcu sütyeni kullanan var mı aranızda? Rahat olur gibi geliyor ama emin olamadım. Tavsiyelerinizi bekliyorum
benım cocugum bana yeterrrr dıcek. Oyun canavarı bır annesı olacak. Evde bir suru oyuncak var. Eşim bana hediye olarak hep oyuncak alır. 30 yaşında bir kadnın en sevdiği oyuncaklarıEki Görüntüle 1177615
Eki Görüntüle 1177616
cocuk saat 9 demeden bayılır yorgunluktan sayemde
ben günde 2 km yürüyorum canım daire içinde de bir o kadar yürüyorum.Ne olacak bu halim bilmiyorum Usain BOLD oldum. Yolda doğurcam ben. Biri arkamdan 'abla bebeğini yolda doğurdun gel al'diye bağıracak ondan korkuyorum
Bnde her aksam 1 km anca yürüyorumdır.. Yemekten 2 saat sonra iyi gelşyo.. Belimin agrısınada iyi geliyo yawas yawas yrümek
Hareket iyiydir canlar.... Kan yapar