2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

maşallah canım rabbim bize de öyle kolay doğum nasip etsin inş.
Bizim evin önü de büyük bi park var sağ olsunlar tam 1 km ayarlamışlar 50m bir de işaret var şimdilik aksam bi tur atıyorum

kızlar bu arada belirteyım muhtemelen salı -çarşamba ve perşembe günleri yokum. Ankaraya gidiyoruz. Kv ameliyat olacak.Merak etmeyin olur mu..İnşallah güzel haberlerle dönerim. Kv'dem sağlıklı ,güzel bir operasyon geçirir

Tamam canım alıyorum o zaman biz de bayılırız eşimle böyle şeylere:) nerden verdin siparişi sen?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

amin canım inşallah acil şifalar

aynen canım dur kocama akşam yol yapayım. Hazır dunya kupasıda var kaçırılmaz fırsat

lcw de renk yok iş yeri için alacaktım mavi pembe krem var
Defacto da iki tane beğendim paçaları kısa
kısa paça ne arkadaşım ya uzun olur ya kapri olur moda öyleymiş çekmiş gibi sinir oldum
bu arada o modelleri seven arkadaşlar varsa yanlış anlamasın da bana göre değil

bizimki de izin vermiyor o gün karnım şiştikçe taytla üstüne tunik alayım diye önüne attım gözünü pörtletti hemen ne tayt mı diye
biraz inat edersem alırım ikna ederim. ben de hiç ayağımı sokmadım tayta falan .. pantolon gibi duran dikişli taytlar var . ankaraya gidince alışveriş yapacam burada sıcaktan bi yere gidilmiyor.
tekbir falan da çok pahalı bence.

maşallah canım rabbim bize de öyle kolay doğum nasip etsin inş.
Bizim evin önü de büyük bi park var sağ olsunlar tam 1 km ayarlamışlar 50m bir de işaret var şimdilik aksam bi tur atıyorum

amin inş. ne güzel yürü canım.

Kızlar, benim sütyenlerimi yenileme vaktim geldi sanırım, hepsi çok rahatsız ediyor. Sporcu sütyeni kullanan var mı aranızda? Rahat olur gibi geliyor ama emin olamadım. Tavsiyelerinizi bekliyorum

Ayyy öldürdün beni gülmekten eşin sana hep oyuncak mı alır allah iyiliğini versin yaaa karnım ağrıdı off:)

geçmiş olsun Allah şifa versin . kuru angara'mın kokusunu çek yerime :)

Kızlaaar yürüyüşler nasıl gidiyor? Bi plan program yapsak da beraber yürüsek her gün söylesek ne kadar yürüdüğümüzü hadi kendime arkadaş arıyorum:)

canım ben her akşam 1km yürüyorum biraz bel ağrılarım geçsin artıracağım

canım ben belki bi haftadır çıkmadım bulantıydı iftar telaşıydı derken kaldı hep

çok geçmiş olsun canım hayırlı yolculuklar

Ayyy öldürdün beni gülmekten eşin sana hep oyuncak mı alır allah iyiliğini versin yaaa karnım ağrıdı off:)

heee arada çiçekte alır da kızıyorum. Dalında güzeller. O yüzden saksi bitkisi alıyor artık
geçmiş olsun Allah şifa versin . kuru angara'mın kokusunu çek yerime :)
tamam kuzum söz
ben günde 2 km yürüyorum canım daire içinde de bir o kadar yürüyorum.Ne olacak bu halim bilmiyorum Usain BOLD oldum. Yolda doğurcam ben. Biri arkamdan 'abla bebeğini yolda doğurdun gel al'diye bağıracak ondan korkuyorum
çok geçmiş olsun canım hayırlı yolculuklar
sagol canım benım tsk ederım

Son düzenleme:
Bnde her aksam 1 km anca yürüyorumdır.. Yemekten 2 saat sonra iyi gelşyo.. Belimin agrısınada iyi geliyo yawas yawas yrümek
Hareket iyiydir canlar.... Kan yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…