kız bebekler fark attı arkadaşlar,benim üçüzlerde büyük ihtimalle kızmııııışşş :)))))
Bnde her aksam 1 km anca yürüyorumdır.. Yemekten 2 saat sonra iyi gelşyo.. Belimin agrısınada iyi geliyo yawas yawas yrümek
Hareket iyiydir canlar.... Kan yapar
kız bebekler fark attı arkadaşlar,benim üçüzlerde büyük ihtimalle kızmııııışşş :)))))
Eskiden yogamı varmıs canım boswer... Ewde teksen otur mindere ommmm yap dur işin yoksa .. Yahu insanı tek raatlatan sey tevekkül etmektir... Düşünmek lazım bu bebek nasıl oluyoda bir zerreden olusuyo.. Bu kollar bacaklar ilk neden kalp calısıyo... Bı can bi candan nasıl ayrılıyo diye düşmüp şükretmek dua etmek insanı rahatlatır...oldu canım deseydin
İÇİMDEN OKKALI Bİ KÜFÜR SAVURDUM DA YÜZÜNE DİYEMEDİM EŞİMLE KONUŞAYIM Bİ DEDİM
BEBEK ARABASI İŞİNİ AKLIMA SOKTUN BEN KIŞ GEREK YOK DİYORDUM AMA ALSAM MI DEMEYE BAŞLADIM VALLA
Ewde giyersin kuzum .. Ben tesettürlüyüm ewde taytımı giyerim üstünede bi tişört tamamdır... Rhat olur .. Ama yazlık alın taytı... Özellikle hamilelik taytları alın onlar dahaesnek oluyo sıkmıyo onsanıbenim bey tayta izin vermediği için mecbur pantolon bulmak zorundayım dağkapıda tekbir giyimde de varmış hamile pantolonu çıkabilirsem oraya da bi bakcam ama hava da çok sıcak çıkılmıyo ki bi de ramazan iftara kadar çıkamıyon iftardan sonra da heryer kapanıyo
Cok güsel bi şiir... Zaman öle canuk geçiyo ki.. Geçen kızımın bebklık kıyafetlerıne balarken zıbınları gordum bi an gözümün önüne geldi o hali Allahım dedım keske daha cok sewdeydim öğseydim nolurdu kucagıma alıp bool bool koklasaydım...YETİŞKİN ÇOCUĞUMA
Sürekli meşguldüm o kadar sene,
Seninle doyasıya oynayamadım,
Sen beni çağırdın gel oynayalım diye,
Ben bir türlü zaman ayıramadım.
Giydirdim, doyurdum, sürekli seni kolladım,
Sadece bunları yeterli sandım,
Bana oyuncağını getirdiğinde,
Seni çoğu kez başımdan savdım.
Yatağa yatırır seni okşardım,
Sen uyur uyumaz hemen çıkardım,
Şimdi o günleri çok özlüyorum,
Keşke bir dakika fazla kalsaydım.
Hayat ne kadar kısa, yıllar ne çabuk,
Ne zaman büyüdü bu küçük çocuk,
Ona dokunmak için uzandığımda ,
Ellerim boş kalır, yüreğim buruk.
Artık ne resimler, ne de oyunlar,
Ne ''iyi geceler'', ne sarılmalar,
Hepsi çok geride, ulaşmak zor,
Yaşanmadı sanki o güzel yıllar.
Artık hiç işim yok, yapayalnızım,
Günlerim çok uzun, üstelik bomboş,
Keşke istediklerini bir bir yapsaydım,
Küçük arzuların şimdi çok şirin, çok hoş.
ALİCE CHASE
(Çeviren: Abidin Sönmez)
Doğan Cüceloğlu - İletişim Donanımları
Senin iki erkk mi vardı canım.. Masallah kız üçüzzz... Üçüde kız... Allahım sen ne kadar büyüksün.. Normal tek cocuga hamile kalmakta mucize amma senin ki yıldızlı mucize be arkadasım.. Hadi gözün aydın sende kız istiyodun yanlış hatırlamıyosam
bende de tam tersi canım çok yürüyünce belim ağrıyor gerçi bende eskiden de vardı
yok yok erkek onlar. pipi sonradan cıkıyormus 3 üzlerde. şaka bir yana cok sevındım canım ya. Aman kazasız belasız gelsınlerde..
Eskiden yogamı varmıs canım boswer... Ewde teksen otur mindere ommmm yap dur işin yoksa .. Yahu insanı tek raatlatan sey tevekkül etmektir... Düşünmek lazım bu bebek nasıl oluyoda bir zerreden olusuyo.. Bu kollar bacaklar ilk neden kalp calısıyo... Bı can bi candan nasıl ayrılıyo diye düşmüp şükretmek dua etmek insanı rahatlatır...
Ewde giyersin kuzum .. Ben tesettürlüyüm ewde taytımı giyerim üstünede bi tişört tamamdır... Rhat olur .. Ama yazlık alın taytı... Özellikle hamilelik taytları alın onlar dahaesnek oluyo sıkmıyo onsanı
Cok güsel bi şiir... Zaman öle canuk geçiyo ki.. Geçen kızımın bebklık kıyafetlerıne balarken zıbınları gordum bi an gözümün önüne geldi o hali Allahım dedım keske daha cok sewdeydim öğseydim nolurdu kucagıma alıp bool bool koklasaydım...
Senin iki erkk mi vardı canım.. Masallah kız üçüzzz... Üçüde kız... Allahım sen ne kadar büyüksün.. Normal tek cocuga hamile kalmakta mucize amma senin ki yıldızlı mucize be arkadasım.. Hadi gözün aydın sende kız istiyodun yanlış hatırlamıyosam
evet arkadaşım iki erkek var bende ,en azından ikisi kız olsun istiyordum,umarım erken doğum olmazda sağlıkla dünyaya gelirler ,çoook zorlanıcam zor günler bekliyor bizi ama allah verdiyse doğal yollardan bir planı vardır elbet bizim için dedik devam kararı aldık,bakalım hayırlısı :))
Tamam canım alıyorum o zaman biz de bayılırız eşimle böyle şeylere:) nerden verdin siparişi sen?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ayyy sorma valla miss iki oğlandan sonra süper oldu bu
Bu da benim kuzucum..hadi bayanlar benim için de bir tahminde bulunurmusunuzEki Görüntüle 1177778
Eki Görüntüle 1177767
Kızlar 12+2 yüz sizce cinsiyeti ne yan Durmuş ama
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben kendi internet sitesinden kargo dahil 40'a sipariş verdim ama başka bir sitede 30'a satılıyormuş. Aynısı mı korsanı mı bilmem bir araştır istersen, muhtesemilkyil dan sipariş verdim ben:)
Ay ne güzel maşallah fistiklara zorluğu hamilelikte cekersin ama dogunca ucu birarada buyur giderr ne guzell:)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ay ne güzel maşallah fistiklara zorluğu hamilelikte cekersin ama dogunca ucu birarada buyur giderr ne guzell:)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu da benim kuzucum..hadi bayanlar benim için de bir tahminde bulunurmusunuzEki Görüntüle 1177778
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?