2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kız bebekler fark attı arkadaşlar,benim üçüzlerde büyük ihtimalle kızmııııışşş :)))))

yok yok erkek onlar. pipi sonradan cıkıyormus 3 üzlerde. şaka bir yana cok sevındım canım ya. Aman kazasız belasız gelsınlerde..

Bnde her aksam 1 km anca yürüyorumdır.. Yemekten 2 saat sonra iyi gelşyo.. Belimin agrısınada iyi geliyo yawas yawas yrümek
Hareket iyiydir canlar.... Kan yapar

bende de tam tersi canım çok yürüyünce belim ağrıyor gerçi bende eskiden de vardı

bende de tam tersi canım çok yürüyünce belim ağrıyor gerçi bende eskiden de vardı

Bende dogumdan aonra belimde agrı peydah oldu.. Bu yüsden dr um yürüyüş önerdi be gercekten ne zaman yürüsem cok rahatlıyorum

Kızlar 12+2 yüz sizce cinsiyeti ne yan Durmuş ama

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tamam canım alıyorum o zaman biz de bayılırız eşimle böyle şeylere:) nerden verdin siparişi sen?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben kendi internet sitesinden kargo dahil 40'a sipariş verdim ama başka bir sitede 30'a satılıyormuş. Aynısı mı korsanı mı bilmem bir araştır istersen, muhtesemilkyil dan sipariş verdim ben:)

kız bebekler fark attı arkadaşlar,benim üçüzlerde büyük ihtimalle kızmııııışşş :)))))

Ay ne güzel maşallah fistiklara zorluğu hamilelikte cekersin ama dogunca ucu birarada buyur giderr ne guzell:)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayyy sorma valla miss iki oğlandan sonra süper oldu bu

Amaninnnn cok sevindim senin adina :))) cok mu istiyordun iki oglanin ustune kiz cocuk da Allah 3tane birden verdi sana :) Saka bi yana hayirli evlatlar olsunlar insaallah canim. Sirtin yere gelmez artik :)

Ben kendi internet sitesinden kargo dahil 40'a sipariş verdim ama başka bir sitede 30'a satılıyormuş. Aynısı mı korsanı mı bilmem bir araştır istersen, muhtesemilkyil dan sipariş verdim ben:)

Aboww kız pahalıymış da haaa ama ben de ordan alıyım neme lazım çakması dandiriği fln gelir. Eşime doğum gününde yan hediye olarak veririm yazar da yazar artık😊

Ay ne güzel maşallah fistiklara zorluğu hamilelikte cekersin ama dogunca ucu birarada buyur giderr ne guzell:)))

Canım erkek bu bence bak gör:)

Canım erkek olcak benceeee:)

Off yanlış yere alıntı yapmışım kızçeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…