2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Günaydınnnn 😘🍀😃👯

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba uzun zamandir sizi uye olmadan takip ediyordum dun artik yeter deyip uye oldum ben 24 yasindayim ve 3 yasinda bi oglum var bi kurtaj sonrasi simdi tekrar hamileyim sat tarihim 23 nisan benide araniza alirsaniz sevinirim

Herkese günaydınnnn.
Kızlar bişey sormak istiyorum. Dün akşam bulantıdan yemek yiyemedim sadece meyve yedim. Sabah da düne göre yarım kilo eksik çıktım. 12. Hafta bitti, bu dönemde iyi beslenmek lazım di mi? Kendimi kötü hissediyorum, bebeğim besinsiz kalıyor diye. Bana bi akıl verin nolur?

Günaydın canım, bundan sonra beslenme biraz daha önemli olmaya başlıyor ama üzme kendini, tiksindiğin şeylerden uzak dur, az az da olsa protein ağırlıklı beslenmeye çalış, en önemlisi protein.

Bende bulantidan dolayi her zaman yemek yiyemiyorum şükür bu aralar iyiyim ama dr bana yatis önermişti ben kabul etmedim cok bulanti ve kusma yaşadigimda saglik ocagindaki druma gidiyorum vitaminli serum tsktiriyorum

Günaydın kızlar bugün çay içesim var. Bir bardak kahvaltıda içsem sakıncası olur mu?

Merhaba uzun zamandir sizi uye olmadan takip ediyordum dun artik yeter deyip uye oldum ben 24 yasindayim ve 3 yasinda bi oglum var bi kurtaj sonrasi simdi tekrar hamileyim sat tarihim 23 nisan benide araniza alirsaniz sevinirim

Hoşgeldin canım. Hayırlı uğurlu olsun bebişin.

Günaydın canım, bundan sonra beslenme biraz daha önemli olmaya başlıyor ama üzme kendini, tiksindiğin şeylerden uzak dur, az az da olsa protein ağırlıklı beslenmeye çalış, en önemlisi protein.

Teşekkürler canım. Bu sabah vicdan azabıyla zaten proteinli bişeyler hazırladım evde şimdi adını vermiyim. Midem elverdiğince yiyicem inşallah.

Geçmiş olsun canım. Ben de klimA açmıştım bir kez idrar yollarımı üşüttüm. Klima açsanız bile çorap eşofman falan giyin.

Çaysız kahvaltı yapamıyorum ne yazık ki her gün 1 bardak içiyorum, çok mu zararlı ki

Kafein sınırlı alırsa birşey olmaz diye okumuştum. Miktarını ayarlamak gerekiyormuş. Bir bardağın zararı olmaz sanırım.

Her gün bir yumurta ye canım.

Çaysız kahvaltı yapamıyorum ne yazık ki her gün 1 bardak içiyorum, çok mu zararlı ki

canım orta demde günde 3 bardak ama sen bunu 20 bardakta yaparak içebilirsin çok açık olmak şartı ile demi normal içiyorsan 3 bardak benim doktorum öyle söledi açrak içersen fazlalaştır...bi sıkıntı yok yani...

kızlar sabah binanın kapısından çıktım yavaş yavaş yürüyorum komşu camı açtı ererse işe sırtına vurarak gidiyon valla dedi merdivene oturdum sohbet ettim artık işe falan gitmek istemiyorum çok zor gelio....aynen bunun gibi şaftım kayıyor..

Ani seslerden arabada giderken yavas bile gidilse tirsiyorum cok korkak cok duygusal oldum bu hamileligim digerinden cok farkli hsyirlisi ile sagsalim kucamiza alsaydik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…