canim sen ve ucuzlerin bizim topigimizin gozbebegisiniz ve hepimizin dualari sizlerle.rabbim onlari sana bi mucize verdi ve rabbimden ne gelirse raziyiz zaten.hemen doktorunu degistir o doktorun yanina sakin ugrama birdaha.insallah kizlarin saglikli bi sekilde dunyaya gelicekler merak etme sen baska bi doktor buldunmu kendine biran once baska bi doktorla konusup rahatla bence seviyoruz seni ve ucuz kizlarimizi
Seni çok iyi anlıyorum bende bu ara herşeye ağlar oldum cidden kimse anlamiyo sanki biz biraz daha hassasiyet beklerken etrafimizdakiler herşey hep aynı gibi devam ediyo tikican kulağını yumcan gözünü yapcak bise yok aglamaktan kendimize ediyoruz başka kimseye degil
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet herkes normal sanıyor ama ne duygular barındırdığımı ne korkular yaşadığımı kimse bilmiyor sığıntı gibi yaşıyorum burda çok bozuğum yıpranıyorum artık
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben esimin yanındayım yine cok farklı değil cevremdeki herkes bebek için çok pinpirik yapıyorum diye delirdin diyolar biton laf kimse anlamiyo neler yaşadığımi benim ilk cocugum tabi böyle olcam bide bende şark gorevindeyim doğuda ailem 25 saat otemde yalnızlık duygusunun alasını yaşıyorum
Ailemin yanındayım ve böyle oldum hesap et artık nasıll değersiz bi evlat ve nasıl değersiz bir eş olduğumu anladım herkesi zor gününde tanıyorsun ne yazık ki.. Hayatımda şimdiye kadar dökmediğim göz yaşını şu iki haftada döktüm kendi çapımda mutlu olmaya çalışıyorum ama desteklenmeyince zor oluyor Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah gerçekten çok zor
Bende hic o bahsettiginiz igrenc tat yoktu bugune kadar. Bugun onu da yasadim. Boyle metalimsi garip ve hic bi sekilde gecmeyen bi tat. Daha neler gorucez bakalim.
Öyle dusunme canim değersizle alakalı sadece biz gibi dusunemiyolar tek sorun bu biz biraz daha ustumuze titrensin istiyoruz ama herşey aynı devam edince koyuyo haliyle bana da aglama krizi gelince netten bebek kiyafetlerine odalarına bakıp teselli buluyorum sende dene :)
İyi fikir canım çok teşekkür ederim ama maalesef değersizim eşime de mesaj attım umurunda diil her gün arkadaşlarıyla okey oynuyor bugün gitme dedim sadece rica ettim ve kavga çıkarıp yine gitti sanırım boşanıcaz zaten iyice takmaz olmuştu artık beni hayırlısı olsun
seninkisi oglanmis gobo doguyor icime benim bakalim dogru cikacak mi
Hayırlısı canım merakla bekliyorum bende:))
Ailemin yanındayım ve böyle oldum hesap et artık nasıll değersiz bi evlat ve nasıl değersiz bir eş olduğumu anladım herkesi zor gününde tanıyorsun ne yazık ki.. Hayatımda şimdiye kadar dökmediğim göz yaşını şu iki haftada döktüm kendi çapımda mutlu olmaya çalışıyorum ama desteklenmeyince zor oluyor Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah gerçekten çok zor
İyi fikir canım çok teşekkür ederim ama maalesef değersizim eşime de mesaj attım umurunda diil her gün arkadaşlarıyla okey oynuyor bugün gitme dedim sadece rica ettim ve kavga çıkarıp yine gitti sanırım boşanıcaz zaten iyice takmaz olmuştu artık beni hayırlısı olsun
ayy canim ben aglamakli falan smilay koymusum senin alintinda gordum yanlis olmus yaww
senin icinden ne geciyor ki :26:
Gebelik dönemi en hassas dönemimiz ya o yüzden yaşadığımız her şey bizi iki katı etkiliyor, normalde takmayacağımız şeylere bile takılıp kalabiliyoruz, ailen ve eşin elbette değer veriyorlardır sana canım ama senin istediğin şekilde gösteremiyorlar bence tabi sende haklı olarak daha fazla hassasiyet bekliyorsun ve göremeyince de üzülüp kendini ve bebeğini yıpratıyorsun, kolay değil belki ama bence bebeğini düşünerek kendini rahatlatmaya çalış, senin yaşadığın her duyguyu bebekte yaşıyor unutma, o senin içinde, sana sığınmış durumda, en azından onu üzmemek için kendini rahatlatmaya çalış, Allah yardımcın olsun
Sadece bebeğimi düşünerek rahatlamaya çalışıyorum garibim benden başka kimsenin umurunda diil ya gerçekten eskiden çok umursamazdım gamsızdım ne oldu bana anlamıyorum ben hiç bu kadar ağlamamıştım kızlar noolur hakkınızı helal edin sizin de enerjinizi düşürmek istemiyorum lütfen affedin
Çok sıkıntılı bir hal almış bu durum senin için, keşke eşin daha anlayışlı olabilse.. İnan çok üzüldüm senin için, yardımcı olabilmeyi çok isterdim, bir aile büyüğünüz falan yokmu, eşinin sözlerine değer verdiği.. Eğer varsa ve yardım istesen yada kayınvalden veya kayınpederin? yardımcı olmazlar mı sana?
Sadece bebeğimi düşünerek rahatlamaya çalışıyorum garibim benden başka kimsenin umurunda diil ya gerçekten eskiden çok umursamazdım gamsızdım ne oldu bana anlamıyorum ben hiç bu kadar ağlamamıştım kızlar noolur hakkınızı helal edin sizin de enerjinizi düşürmek istemiyorum lütfen affedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?