2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

sılacım çoook teşekkür ederim ,benim de dualarım sizlerle emin ol,hepiniz ayrı ayrı değerlisiniz...doktor konusuna gelince ;ben muğla da yaşıyorum burada perinatolog olmadığı için aydın a gitmek zorunda kaldım ama burada normal kadın doğum doktorum var iki tane ikiside çok pozitif ama çoğul olduğu için bu haftalarda perinatolojiye de gitmek zorundaydım ,yani ilk kez gittim bu doktora ama bu son tabii ,20. haftada tekrar gitmem gerekiyor ama bu sefer izmir de bir doktor bulacağım...ben de sizleri seviyorum, çok öptüm :)

Evet herkes normal sanıyor ama ne duygular barındırdığımı ne korkular yaşadığımı kimse bilmiyor sığıntı gibi yaşıyorum burda çok bozuğum yıpranıyorum artık

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben esimin yanındayım yine cok farklı değil cevremdeki herkes bebek için çok pinpirik yapıyorum diye delirdin diyolar biton laf kimse anlamiyo neler yaşadığımi benim ilk cocugum tabi böyle olcam bide bende şark gorevindeyim doğuda ailem 25 saat otemde yalnızlık duygusunun alasını yaşıyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arkadaşlar ben toplu mesaj göndermeyi beceremiyorum,baktım tek tek cevap verince de sayfada çok yer kaplıyor o sebepten bu mesajı yazayım dedim...dertlerime ortak olan ,ilgilenen ,güzel dilekleriyle ve dualarıyla bana destek olmaya çalışan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum,sizleri seviyorum :)

arkadaslar bızde dun doktordan geldik bebişim iyi çok şükür........dr kesın degıl çok erken ama kızzzzzz gibi dedi
hayırlısıyla kucagımıza almak nasıp olsun inşallah (amin)
ama idrarımda kum döktugumü ögrendık genetık bende daha önceden taşta kumda düşürdüm
doktor gebelıkte riskli olabılır dedı agrım yok dedım agrın olursa hastaneye yatırcam dedı (((
aranızda kum döken var mı dr size ne dedi ve elevit verdi cuma ve pazartesi iç sadece dedi
magnorm die bi ilaç verdi yatmadan iç dedi bide gynoferon verdi sabah aç karna içilcek
sizdede durum aynı mııııııııııı???????????????????

Ailemin yanındayım ve böyle oldum hesap et artık nasıll değersiz bi evlat ve nasıl değersiz bir eş olduğumu anladım herkesi zor gününde tanıyorsun ne yazık ki.. Hayatımda şimdiye kadar dökmediğim göz yaşını şu iki haftada döktüm kendi çapımda mutlu olmaya çalışıyorum ama desteklenmeyince zor oluyor Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah gerçekten çok zor

Öyle dusunme canim değersizle alakalı sadece biz gibi dusunemiyolar tek sorun bu biz biraz daha ustumuze titrensin istiyoruz ama herşey aynı devam edince koyuyo haliyle bana da aglama krizi gelince netten bebek kiyafetlerine odalarına bakıp teselli buluyorum sende dene :)

Bende hic o bahsettiginiz igrenc tat yoktu bugune kadar. Bugun onu da yasadim. Boyle metalimsi garip ve hic bi sekilde gecmeyen bi tat. Daha neler gorucez bakalim.

Cnm sılada da varmis galiba ayni kötü agiz tadi oda görür umarim yazdığımı. Benim ilk hamilelk belirtim oydu ve geçen haftaya kadar devam etti. Yeşil elmayi tavsiye ederim cnm çok iyi geliyo. Umarim sizede sifa olur

İyi fikir canım çok teşekkür ederim ama maalesef değersizim eşime de mesaj attım umurunda diil her gün arkadaşlarıyla okey oynuyor bugün gitme dedim sadece rica ettim ve kavga çıkarıp yine gitti sanırım boşanıcaz zaten iyice takmaz olmuştu artık beni hayırlısı olsun

Daha önce doğum yapmış arkadaşlar bişey öğrenmek istiyorum ben ben sezaryan doğum düşünüyorum ve çok merak ediyorum doğumdan sonra göbek kalıyormu birde göbekte oluşan doğum çizgisi ne zaman gidiyo tamamen meraktan soruyorum binanda geldi aklıma birde 13+3 belim kalınlaştı sanki bacaklarımda dolgunlaştı sizde olan var mı arkadaşlar ....?cvplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Öyle düşünme lütfen elbet karar senindir bana düşmez ama daha bebegini bile kucağına almadan böyle kötü düşünceler getirme aklına erkekler malesef sorumsuz ilgisiz biraz daha onlar isin ciddiyetine daha varamadı ama elbet anlicaklar bende esimle çok kavga ediyorum bu aralar ama hemen unutuyorum unutmak zorundayız da yuva kurmak da yıkmak da oyle kolay değil

Hayırlısı canım merakla bekliyorum bende:))

ayy canim ben aglamakli falan smilay koymusum senin alintinda gordum yanlis olmus yaww
senin icinden ne geciyor ki :26:

Gebelik dönemi en hassas dönemimiz ya o yüzden yaşadığımız her şey bizi iki katı etkiliyor, normalde takmayacağımız şeylere bile takılıp kalabiliyoruz, ailen ve eşin elbette değer veriyorlardır sana canım ama senin istediğin şekilde gösteremiyorlar bence tabi sende haklı olarak daha fazla hassasiyet bekliyorsun ve göremeyince de üzülüp kendini ve bebeğini yıpratıyorsun, kolay değil belki ama bence bebeğini düşünerek kendini rahatlatmaya çalış, senin yaşadığın her duyguyu bebekte yaşıyor unutma, o senin içinde, sana sığınmış durumda, en azından onu üzmemek için kendini rahatlatmaya çalış, Allah yardımcın olsun

Çok sıkıntılı bir hal almış bu durum senin için, keşke eşin daha anlayışlı olabilse.. İnan çok üzüldüm senin için, yardımcı olabilmeyi çok isterdim, bir aile büyüğünüz falan yokmu, eşinin sözlerine değer verdiği.. Eğer varsa ve yardım istesen yada kayınvalden veya kayınpederin? yardımcı olmazlar mı sana?

ayy canim ben aglamakli falan smilay koymusum senin alintinda gordum yanlis olmus yaww
senin icinden ne geciyor ki :26:

:))Ilkim kız olduğu için oglus olsa farklı olur ...Kız olursa yine kocam dusunsun 3 kizla başa cikacak

Sadece bebeğimi düşünerek rahatlamaya çalışıyorum garibim benden başka kimsenin umurunda diil ya gerçekten eskiden çok umursamazdım gamsızdım ne oldu bana anlamıyorum ben hiç bu kadar ağlamamıştım kızlar noolur hakkınızı helal edin sizin de enerjinizi düşürmek istemiyorum lütfen affedin

Estağfrlh.. Öyle deme lütfen, mümkün olduğunca birbirimize yardımcı olmalıyız, hiçbirşey yapamıyorsak dinlemeliyiz, dua etmeliyiz. Bu bile çok önemli, o yüzden sen istediğin kadar içini dök, rahatla, ama asla umudunu kaybetme, Allah büyüktür, bir kapıyı kaparsa diğerini açar.

Kv kp beni sevmezler zaten eşim ve ailemin davranışları üst üste gelince ben böyle oldum

Herşey yoluna girecek zor donemleri atlatirsin inşallah cabucak...ilk gebeligimde bende kimsenin beni anlamadigini dusunuyordum eşim dahil herkesin daha mukemmel anlayışlı olmasini bekliyordum ağlama krizlerine giriyordum...ikinci çocuk tobee asla diyordum sonra gordum ki gebelik insana anı kararlar verdiriyor ve bu durum lohusalik bitene kadar gitmiyor maalesef:/ama sabirla iyi tarafından bakarak suan daha az gözyaşli bir ikinci gebelik yaşıyorum esimde daha anlayışlı artık çok şükür...azıcık zamana bırak canım canını sıkma oglusun için bak senin güçlü olman onu icerde daha mutlu eder:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…