Daha önce doğum yapmış arkadaşlar bişey öğrenmek istiyorum ben ben sezaryan doğum düşünüyorum ve çok merak ediyorum doğumdan sonra göbek kalıyormu birde göbekte oluşan doğum çizgisi ne zaman gidiyo tamamen meraktan soruyorum binanda geldi aklıma birde 13+3 belim kalınlaştı sanki bacaklarımda dolgunlaştı sizde olan var mı arkadaşlar ....?cvplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canim ben iki kez sezeryan dogum yaptim normal dogum yapsanda sezeryan olsanda dogumdan hemen sonra gobek gitmiyor malesef ama iki uc ay sonra gidiyor gobek yani bazilari diyorya sezeryan yapanin gobegi kaliyor diye yok oyle birsey benim gobegim hic yoktu mesela dumduz bi karnim vardi iki seteryan olmama ragmen.eee tabi bu birazda senin elinde dogum kilolarini vermessen tabiki kalir gobek dogumdan sonra kilo verirsen kesin gider.Daha önce doğum yapmış arkadaşlar bişey öğrenmek istiyorum ben ben sezaryan doğum düşünüyorum ve çok merak ediyorum doğumdan sonra göbek kalıyormu birde göbekte oluşan doğum çizgisi ne zaman gidiyo tamamen meraktan soruyorum binanda geldi aklıma birde 13+3 belim kalınlaştı sanki bacaklarımda dolgunlaştı sizde olan var mı arkadaşlar ....?cvplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim
i
canim sagolasin ama ben yesil elma yiyemiyorum eksitiyor midemi cokCnm sılada da varmis galiba ayni kötü agiz tadi oda görür umarim yazdığımı. Benim ilk hamilelk belirtim oydu ve geçen haftaya kadar devam etti. Yeşil elmayi tavsiye ederim cnm çok iyi geliyo. Umarim sizede sifa olur
.
canim masallah bebegin iyiymis demek bi kizimiz daha geliyorarkadaslar bızde dun doktordan geldik bebişim iyi çok şükür........dr kesın degıl çok erken ama kızzzzzz gibi dedi
hayırlısıyla kucagımıza almak nasıp olsun inşallah (amin)
ama idrarımda kum döktugumü ögrendık genetık bende daha önceden taşta kumda düşürdüm
doktor gebelıkte riskli olabılır dedı agrım yok dedım agrın olursa hastaneye yatırcam dedı(((
aranızda kum döken var mı dr size ne dedi ve elevit verdi cuma ve pazartesi iç sadece dedi
magnorm die bi ilaç verdi yatmadan iç dedi bide gynoferon verdi sabah aç karna içilcek
sizdede durum aynı mııııııııııı???????????????????
insallah gonlune gore iyi bir doktor bulursun canim dualarimiz seninle hersey guzel olucak insallahsılacım çoook teşekkür ederim ,benim de dualarım sizlerle emin ol,hepiniz ayrı ayrı değerlisiniz...doktor konusuna gelince ;ben muğla da yaşıyorum burada perinatolog olmadığı için aydın a gitmek zorunda kaldım ama burada normal kadın doğum doktorum var iki tane ikiside çok pozitif ama çoğul olduğu için bu haftalarda perinatolojiye de gitmek zorundaydım ,yani ilk kez gittim bu doktora ama bu son tabii ,20. haftada tekrar gitmem gerekiyor ama bu sefer izmir de bir doktor bulacağım...ben de sizleri seviyorum, çok öptüm :)
Hepinizden Allah razı olsunn annem bi triplerde evinde kalıp iş yapmıyorum, yapamıyorum diye surat asıyor sürekli laf söylüyor kocam uzakta ve benimle hiiiçççç ilgilenmiyor kardeşim zaten bağırıyordu neyse onu atlattık yani ben böyle her hafta ağlayacak mıyım bilmiyorum
Canım ben çok sık yazmıyorum topiğe ama bütün sayfaları okudum.Kv kp beni sevmezler zaten eşim ve ailemin davranışları üst üste gelince ben böyle oldum
Çok teşekkür ederim önerilerin için kendimce birazcık ilgi diye düşünürken başkaları da şu kız biraz işe yarasa diye düşünüyordur belki ben her şeye kendi açımdan bakmayı bırakabilsem daha iyi olscak ama elimde değil ki 😪 bi tek babam yanımda destek oluyor anneme kardeşime kızıyor ama kimse babamı da takmıyor ama olsun geçicek sen tecrübelisin geçiceğini söylüyorsun geçicek artık biliyorumHerşey yoluna girecek zor donemleri atlatirsin inşallah cabucak...ilk gebeligimde bende kimsenin beni anlamadigini dusunuyordum eşim dahil herkesin daha mukemmel anlayışlı olmasini bekliyordum ağlama krizlerine giriyordum...ikinci çocuk tobee asla diyordum sonra gordum ki gebelik insana anı kararlar verdiriyor ve bu durum lohusalik bitene kadar gitmiyor maalesef:/ama sabirla iyi tarafından bakarak suan daha az gözyaşli bir ikinci gebelik yaşıyorum esimde daha anlayışlı artık çok şükür...azıcık zamana bırak canım canını sıkma oglusun için bak senin güçlü olman onu icerde daha mutlu eder:)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kv kp beni sevmezler zaten eşim ve ailemin davranışları üst üste gelince ben böyle oldum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sılacım çoook teşekkür ederim ,benim de dualarım sizlerle emin ol,hepiniz ayrı ayrı değerlisiniz...doktor konusuna gelince ;ben muğla da yaşıyorum burada perinatolog olmadığı için aydın a gitmek zorunda kaldım ama burada normal kadın doğum doktorum var iki tane ikiside çok pozitif ama çoğul olduğu için bu haftalarda perinatolojiye de gitmek zorundaydım ,yani ilk kez gittim bu doktora ama bu son tabii ,20. haftada tekrar gitmem gerekiyor ama bu sefer izmir de bir doktor bulacağım...ben de sizleri seviyorum, çok öptüm :)
Canım ben çok sık yazmıyorum topiğe ama bütün sayfaları okudum.
Önce kayınvalidenden şikayet ettin, bir düzen kurmadan kendini Ankara'ya attın. İnsan evlendikten sonra baba evi bile olsa sığamaz, artık kendi yuvası vardır. Ben mesela öğretmenim koca yaz evde oturuyorum, gurbette yaşıyorum ama aileme bile 10 günden uzun yatılı gitmem. Evin kayınvalidenden ayrı anladığım kadarıyla, keşke 1 hafta 10 gün ailenin yanına kafa dağıtmaya gitseydin de eşini de yalnız bırakmasaydın. Umarım yanlış anlamazsın beni.
Anlıyorum canım ama şu an çok karamsar bakıyorsun, şu karamsarlığı at üzerinden, evladını ve kendini, geleceğinizi düşün, inşaallah bu günler geçecek, ve evladını kucağına aldığında kendini bu kadar yıprattığına kızacaksın inan ki.
Umarım 15 Ağustosa kalmadan bir şeyler yoluna girmeye başlar. Herkes kendi yaşadığını biliyor tabii. Allah yardımcın olsun.Est yanlış anlamam bana dediler ki gel burada ev bakarsın ev bulunca da taşınırsın eşin de eşyaları toplar filann neyse evi bulduk kiraladık ama içinde kiracı var sözde yarın çıkıcaktı ama çıkmadı o çıkınca eşyaları isteyip hemen kendi evime geçeceğimm kv de oğlu ankaraya gidicek diye tavır aldı ben orda öğürmekten kolumu ksldıramazken bi çorba bile gönermedi evlerimiz ayrıydı sadece aynı apartmanda kapı komşusuyduk son zamanlarda biraz da işkence ettiler ondan dayanamayıp kaçtım biraz kanamam da vardı dinlenirim geçer diye geldim ama burada da psikolojik baskı var
Umarım 15 Ağustosa kalmadan bir şeyler yoluna girmeye başlar. Herkes kendi yaşadığını biliyor tabii. Allah yardımcın olsun.
Hepinizden Allah razı olsunn annem bi triplerde evinde kalıp iş yapmıyorum, yapamıyorum diye surat asıyor sürekli laf söylüyor kocam uzakta ve benimle hiiiçççç ilgilenmiyor kardeşim zaten bağırıyordu neyse onu atlattık yani ben böyle her hafta ağlayacak mıyım bilmiyorum
Ailemin yanındayım ve böyle oldum hesap et artık nasıll değersiz bi evlat ve nasıl değersiz bir eş olduğumu anladım herkesi zor gününde tanıyorsun ne yazık ki.. Hayatımda şimdiye kadar dökmediğim göz yaşını şu iki haftada döktüm kendi çapımda mutlu olmaya çalışıyorum ama desteklenmeyince zor oluyor Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah gerçekten çok zor
Cnm sılada da varmis galiba ayni kötü agiz tadi oda görür umarim yazdığımı. Benim ilk hamilelk belirtim oydu ve geçen haftaya kadar devam etti. Yeşil elmayi tavsiye ederim cnm çok iyi geliyo. Umarim sizede sifa olur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İyi fikir canım çok teşekkür ederim ama maalesef değersizim eşime de mesaj attım umurunda diil her gün arkadaşlarıyla okey oynuyor bugün gitme dedim sadece rica ettim ve kavga çıkarıp yine gitti sanırım boşanıcaz zaten iyice takmaz olmuştu artık beni hayırlısı olsun
Sadece bebeğimi düşünerek rahatlamaya çalışıyorum garibim benden başka kimsenin umurunda diil ya gerçekten eskiden çok umursamazdım gamsızdım ne oldu bana anlamıyorum ben hiç bu kadar ağlamamıştım kızlar noolur hakkınızı helal edin sizin de enerjinizi düşürmek istemiyorum lütfen affedin
Ben de ağladım bugün hep. Eşimle tartışıp duruyoruz. Biraz dikkatsiz ben de titizim. Ben uyarınca sinirleniyor. Ben de kızıyorum bu sefer.
Yahu böle önmsiz şeylere gözyaslarınızı akıtmayın... Hayatta aglıyacak daha kötü şeyler var gözünüzü seveyim.. İlk hamileligi olanşar hele uyuyabildikleri kadar uyusunlar... Dinlenin yatın... Gezin dolasın bebişler dünyay gelince uykuyu gündüz mumla arayacaksınız :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?