2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canim ben iki kez sezeryan dogum yaptim normal dogum yapsanda sezeryan olsanda dogumdan hemen sonra gobek gitmiyor malesef ama iki uc ay sonra gidiyor gobek yani bazilari diyorya sezeryan yapanin gobegi kaliyor diye yok oyle birsey benim gobegim hic yoktu mesela dumduz bi karnim vardi iki seteryan olmama ragmen.eee tabi bu birazda senin elinde dogum kilolarini vermessen tabiki kalir gobek dogumdan sonra kilo verirsen kesin gider.
gobek cizgisi bende 6-7 ay kalmisti sanirim tam hatirlamiyorum o gecici bisey zaten dogumdan sonra koyulugu geciyor hafifliyor baya cizgi
canim sagolasin ama ben yesil elma yiyemiyorum eksitiyor midemi cok
canim masallah bebegin iyiymis demek bi kizimiz daha geliyor
insallah agrin olmazda sorunsuz gecer gunlerin benim ablamda kum doktu hamileginde sukur sorunsuz gecti insallah seninde sorunsuz gecer kum dokmen canim.elevitte domuz jelatini var demisti arkadaslar decavit te yokmus canim.
insallah gonlune gore iyi bir doktor bulursun canim dualarimiz seninle hersey guzel olucak insallah

Allah yardimcin olsun canim sikma canini tika kulaklarini duymamazliktan gel yoksa cok stres yaparsin

Biz yatiyoruz kızlar benim kızin uykusu geldi şükürrr: ))hepinize huzurlu uykular...herkes rüyasında yavrusunu görsün inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kv kp beni sevmezler zaten eşim ve ailemin davranışları üst üste gelince ben böyle oldum
Canım ben çok sık yazmıyorum topiğe ama bütün sayfaları okudum.
Önce kayınvalidenden şikayet ettin, bir düzen kurmadan kendini Ankara'ya attın. İnsan evlendikten sonra baba evi bile olsa sığamaz, artık kendi yuvası vardır. Ben mesela öğretmenim koca yaz evde oturuyorum, gurbette yaşıyorum ama aileme bile 10 günden uzun yatılı gitmem. Evin kayınvalidenden ayrı anladığım kadarıyla, keşke 1 hafta 10 gün ailenin yanına kafa dağıtmaya gitseydin de eşini de yalnız bırakmasaydın. Umarım yanlış anlamazsın beni.

Çok teşekkür ederim önerilerin için kendimce birazcık ilgi diye düşünürken başkaları da şu kız biraz işe yarasa diye düşünüyordur belki ben her şeye kendi açımdan bakmayı bırakabilsem daha iyi olscak ama elimde değil ki 😪 bi tek babam yanımda destek oluyor anneme kardeşime kızıyor ama kimse babamı da takmıyor ama olsun geçicek sen tecrübelisin geçiceğini söylüyorsun geçicek artık biliyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kv kp beni sevmezler zaten eşim ve ailemin davranışları üst üste gelince ben böyle oldum

Anlıyorum canım ama şu an çok karamsar bakıyorsun, şu karamsarlığı at üzerinden, evladını ve kendini, geleceğinizi düşün, inşaallah bu günler geçecek, ve evladını kucağına aldığında kendini bu kadar yıprattığına kızacaksın inan ki.

Cnm Aydın'da hangi doktora gittin? Yanlış hatırlamıyorsam Alper diye bi perinatolog var o doktor çok olumsuz çok ters biriydi. Izmirde fuat akercan var çok iyi bir doktor olduğunu duydum ilk düşüğümde ona muayene olmuştum benim için pek bi faydası olmamıştı muayeneden önce çoktan bebeğimin kalbi durmuştu. Bu sefer inş. Olumsuz bir durumum olmaz. Olursa da izmirde gideceğim ilk kişi o olurdu herhalde. 6 ay önce Muayene 250 tl kedi kartına 280 tl idi şimdi nasıldır hiç bilemiycem..

Est yanlış anlamam bana dediler ki gel burada ev bakarsın ev bulunca da taşınırsın eşin de eşyaları toplar filann neyse evi bulduk kiraladık ama içinde kiracı var sözde yarın çıkıcaktı ama çıkmadı o çıkınca eşyaları isteyip hemen kendi evime geçeceğimm kv de oğlu ankaraya gidicek diye tavır aldı ben orda öğürmekten kolumu ksldıramazken bi çorba bile gönermedi evlerimiz ayrıydı sadece aynı apartmanda kapı komşusuyduk son zamanlarda biraz da işkence ettiler ondan dayanamayıp kaçtım biraz kanamam da vardı dinlenirim geçer diye geldim ama burada da psikolojik baskı var

Yarın öğlen randevum var özledim bebeğimi de 😊geçicek uyuyunca inşallahhh sağol desteklerin için

Umarım 15 Ağustosa kalmadan bir şeyler yoluna girmeye başlar. Herkes kendi yaşadığını biliyor tabii. Allah yardımcın olsun.

Canım yasadıgın seyler hiç kolay bişeyler degil eminim.. İnsan ailesinden ilgi eşinden ilgi bekler beklemez olur mu ama olmuyosa olmuyo.. Kendini yıpratma.. Ben 3 seneyi dewirdim.. Her ewde her eşin arasında problem yasanıyo .. İlk hamileligim bende senin gibiydim.. Bazen hala öleyim.. Ama. Bişeyler beklerkn isterken karsı tarafıda düşünmek lazım.. Böle aglayıpta kımseye küçük düsürme kendini aksine güçlü durmaya calıs canım ..
Allaha dua et.. Ona sıgın..
Yapıcak teksey sabretmek ... Hamilelekte bıde böle şeler seni dha cok geriyo anlıorum ama bizimde artık bazı kişileri oldugu gibi kabul edip ona göre dawranmamaız lazım ..
Bosanmaktan bahsetmişssin .. E gülüm bosanıp babanın ewınemı döncen..bir cocukla kardeş kavgası sürekli anne desen iş yapamıyosun diye sana tawır alıyo babanın sözü dinlenmeyen bi ewemi gideceksin.. Bu iş böle kolay bi şekkilde agza alınmamalı canım .. Sabredeceksin sen anne olucaksın karnımdakı bebegide düşün.. Hersey zamanla düzelecek...
Evlilik ilk 5 yılda oturuyomus hep öle derler inş sen daha yeni bi senelik olmadın mı olucak böle şeyler
Üzülme sabret.. Herseyin iyi olması için azmet..
Güçlü ol güçlü dur güçlü görün ...
Alınganlıgıda artık kenara atıyoruz tamam mı canım ...
Güsel günler sizi beklıyor ...... Sadece sabır ve bol bol DUA

Canim ben de bulantilarim ilk basladiginda cok yedim yesil elma. Tiksindim simdi kotu geliyor tadi

Rapunzel canim benim kendini uzme ne olursun. Bebisini dusun ona uzgun hormonlar degil mutlu hormonlar gondermen lazim. Ben de annemlerdeyim esimin ailesi de ankaranin ilcesinde oturuyor. O da orada kaldi. Dun aradim agladim bi suru. Sen beni hic aramiyosun sormuyosun, hic mi merak etmiyosun, ben burda sikinti cekiyorum perisanim sen de bekar erkek gibi geziyosun dedim. O da uzuldu. Bugun de cikti geldi sagolsun. Ama anladim ki kotulugunden degil. Erkekler bizim gibi dusunemiyo, bebisler dogmadan anlayamiyolar durumu tam olarak. Siz su an uzaktasiniz birbirinizden. Yan yana olunca hersey duzelir Allah'in izniyle. Aileni de takma kafana. Onlar senin bi parcan. Atsan atilmaz satsan satilmaz. Bazi seyleri gormezden duymazdan gel. Inan insan isteyince uzulecek takilacak cok sey buluyo. Bosanma konusunu da asla dusunme dillendirme bir daha canim. Boyle duygusal bir sekilde buyuk kararlar verilmez. Bir sakinlesmeye calis bakalim. Dualarimiz seninle.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de ağladım bugün hep. Eşimle tartışıp duruyoruz. Biraz dikkatsiz ben de titizim. Ben uyarınca sinirleniyor. Ben de kızıyorum bu sefer.

Herkese iyi geceler .....öpüldünüz)
Yatın misafirim var kocişime sahur sofrasını hazırlayım yatıcam ...bi sefercik tek sahur yapsın nidem:) he söyleyin nidem

Yahu böle önmsiz şeylere gözyaslarınızı akıtmayın... Hayatta aglıyacak daha kötü şeyler var gözünüzü seveyim.. İlk hamileligi olanşar hele uyuyabildikleri kadar uyusunlar... Dinlenin yatın... Gezin dolasın bebişler dünyay gelince uykuyu gündüz mumla arayacaksınız :))))

Hamileyken insan daha bir hassas oluyor sanırım canım. Valla ben öğlen 1 e kadar uyuyorum. İstesem de uyanamıyorum. :) ileride baykuş gibi oluruz artık.

Günaydın kızlar, hepinizin günü sağlıklı, huzurlu geçsin. Dün baş ağrısı ve kusma beni mahvetti, sanırım üşütmüşüm ondan oldu, size tavsiyem hava sıcak diye tedbiri elden bırakmayın, klimada çok durmayın, ben akıllandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…