2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Benimde en sevdiğim yatma şekli yüz üstüdür...ilk hamileliğimin son aylarında eşimi o kadar çok kıskanıyordum ki yüz üstü yatabiliyor diye Yavaş yavaş yüz üstü yatma işini bırakmamız gerekli sağ ve sola en çok ta sola yatmak gerekli, bebişe kan akışı sola yatınca daha çok oluyor

Çorap mı 😳amaninn bu sıcakta 😁 çorabı bırak ben,cıbıl cıbıl dolanıyorum evde. Bide geceleri ayaklarım yanıyo kalkıp buz gibi suyla yıkıyorum ohhh miss. Sabahı da böyle gazla uyanıyorum agrıyla orası da ayrı tabi 😃 bugun deniyim bakım corap işini kaç saat dayanıcam ) sağol canımm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım sıcakmıcak demiyeceksin çorapsız yatmayacaksın bende 2 gün kıvrandım ağrıdan sonra çorapsız gezmez oldum geçti gece ayaklarım yanıyor ama çıkarmıyorum çoraplarımı sende bi dene

ay ozaman hiç beni görmeyin siz. aylardır eve girsiğim anda çorapları fırlatıyorum tshirtümün altından gözükmicek kısalıkta bi şortla dolanıyorum valla 1 haftadır da. acısı sonradan çıkarmı ki acabaa:26: (buarada vücudumda gezinen bi iltihap varya bi geçmedi, bi bakıyorum 20lik dişimde bi bakıyorum bademciğimde:18:)

Gunaydiiiiiiiin!!! Dr dan geldim ense kalinligi 1.03 cikti. Kani verdim haftaya gidiyorum. Igne terk :) her seyimiz normal. 12+1 iken 12+4 ciktik. 6.23 cm masallah. Eller ayaklar bir dakika durmadi. Cinsiyet tahminimizi istedik veeee dr kesin konusmak istemedi ama kiz gibi gorunuyor dedi. Fotograf nub a uygun degil hic. Kahvaltidayim. Evde yuklerim. Benden simdilik bu kadar. Haftaya da temiz sonuc alirsam benden iyisi olmayacak. Masallah kuzularimiza :))))

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Ühühüü yaa evet ben yastıgın altına kollarıma sokuyorum bide ne güzel oluyo. Oğluma hamileyken eşim bi öneride bulunmuştu yatağı karnın kadar derinlemesine keselim yuz üstü yat karnın boşluğa girsin demişti hahahha deli adam 😃😃 ama doğru sol'a yatmak cok iyi de şşte son aylarda yandık.

Oyy maşallah canımm kuzunaaaa 😊😊😊 hadi göZün aydınnnn olsunnn 😘

Oyy maşallah canımm kuzunaaaa 😊😊😊 hadi göZün aydınnnn olsunnn 😘

Tesekkur ederiiim :)))

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

valla kızlar ayaklarım yanıyor çıplak ayak betonlarda gezinmek istiyorum ama o ağrıyı çekmektense ince penye bilek çorap giyiyorum o bile tutuyor

Hadi gözün aydın canım...Haftaya da güzel sonuçlar alacaksın allahın izniyle merak etme

Benim ki de aynı öneriyi sunmuştu... demek ki aklın yolu bir

hatırlı olsun kızınız bizde bi öğrenseydik artık :44:

Sizi kocaman alkışlıyorum KK nın en çok konuşan topiği ünvanını vermek istiyorum

başım döndü oku oku ayyyy

ay maşallah gözün aydın cnm ense kalınlığı da güzel senin gönlünden ne geçiyodu bilmiyorum ama kız haberi de çok güzel. 2 gün sonra bende böyle haberlerle geliyimmm yaaaaa

Çaysız kahvaltı yapamıyorum ne yazık ki her gün 1 bardak içiyorum, çok mu zararlı ki

Çayı kahvaltıyla birlikte içmeyin diyorlar. Yediğimiz besinlerin emilimini etkiliyor diye biliyorum.. Ben de ice tea ye bayılıyorum soğuk soğuk çok hoşuma gidiyor

Vuhuuu inceciksin.masallah sanaa. Benim ilk halim boyleydi. Simdi kalinca bir karin uhuhuhu

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

58 kilo başladım şimdi 57'yim canım. Kilo verdim diye üzülüyordum ama merak etme ileriki aylarda fazla fazla alacaksın diyorlar. İnşallah öyle olmaaazzz 😳

Koyalım canım. Yavrumun 10+ 5 deki resmi.

Maşallah canım. Darısı başımıza. :)

Hadi gözün aydın canım...Haftaya da güzel sonuçlar alacaksın allahın izniyle merak etme

Benim ki de aynı öneriyi sunmuştu... demek ki aklın yolu bir

hatırlı olsun kızınız bizde bi öğrenseydik artık :44:

Sagol canim. Ben de senin gibi diyordum hep ama gunu gelince de senden mutlusu olmuyor. Insallah senin de hayirli haberlerini alicaz. Sabret birazcik daha.

ay maşallah gözün aydın cnm ense kalınlığı da güzel senin gönlünden ne geçiyodu bilmiyorum ama kız haberi de çok güzel. 2 gün sonra bende böyle haberlerle geliyimmm yaaaaa

Gonlumden gecen kizdi ama hayirlisini ve sagliklisini diledim hep.ama artik insallah netlesince pipisiz devam ederiz diyebilirim :))) senin haberlerini de alicaz hic merak etme.)

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…