Ben bide unutup yüz üstü yatıyorum yaa bişi olmaz inşallah. En sevdiğim yatma şekli 😃 son aylarda saga ,sola yat yat yanlarımız agrıyacak 😊 benimki gaZ sancısı gibi kuzum sanırım üşütüyorum ben.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım basma üstüne ödem falan toplarsa daha kötü olur gidince söylersin hamile olduğunu çekmezler elle muayene ederler
günaydın canım darısı bizlerin 15 haftalarına
hoş geldin canım özledik valla bu arada tekrar geçmiş olsun inş. bi an önce iyileşir
canım sıcakmıcak demiyeceksin çorapsız yatmayacaksın bende 2 gün kıvrandım ağrıdan sonra çorapsız gezmez oldum geçti gece ayaklarım yanıyor ama çıkarmıyorum çoraplarımı sende bi dene
canım sıcakmıcak demiyeceksin çorapsız yatmayacaksın bende 2 gün kıvrandım ağrıdan sonra çorapsız gezmez oldum geçti gece ayaklarım yanıyor ama çıkarmıyorum çoraplarımı sende bi dene
cay kansızlık yapıyor
asırı kansızlıgın yoksa içebilirsin hergün tabi
Benimde en sevdiğim yatma şekli yüz üstüdür...ilk hamileliğimin son aylarında eşimi o kadar çok kıskanıyordum ki yüz üstü yatabiliyor diyeYavaş yavaş yüz üstü yatma işini bırakmamız gerekli sağ ve sola en çok ta sola yatmak gerekli, bebişe kan akışı sola yatınca daha çok oluyor
Oyy maşallah canımm kuzunaaaa 😊😊😊 hadi göZün aydınnnn olsunnn 😘Gunaydiiiiiiiin!!! Dr dan geldim ense kalinligi 1.03 cikti. Kani verdim haftaya gidiyorum. Igne terk :) her seyimiz normal. 12+1 iken 12+4 ciktik. 6.23 cm masallah. Eller ayaklar bir dakika durmadi. Cinsiyet tahminimizi istedik veeee dr kesin konusmak istemedi ama kiz gibi gorunuyor dedi. Fotograf nub a uygun degil hic. Kahvaltidayim. Evde yuklerim. Benden simdilik bu kadar. Haftaya da temiz sonuc alirsam benden iyisi olmayacak. Masallah kuzularimiza :))))
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Oyy maşallah canımm kuzunaaaa 😊😊😊 hadi göZün aydınnnn olsunnn 😘
Çorap mı 😳amaninn bu sıcakta 😁 çorabı bırak ben,cıbıl cıbıl dolanıyorum evde. Bide geceleri ayaklarım yanıyo kalkıp buz gibi suyla yıkıyorum ohhh miss. Sabahı da böyle gazla uyanıyorum agrıyla orası da ayrı tabi 😃 bugun deniyim bakım corap işini kaç saat dayanıcam) sağol canımm
ay ozaman hiç beni görmeyin siz. aylardır eve girsiğim anda çorapları fırlatıyorum tshirtümün altından gözükmicek kısalıkta bi şortla dolanıyorum valla 1 haftadır da. acısı sonradan çıkarmı ki acabaa:26: (buarada vücudumda gezinen bi iltihap varya bi geçmedi, bi bakıyorum 20lik dişimde bi bakıyorum bademciğimde:18:)
Gunaydiiiiiiiin!!! Dr dan geldim ense kalinligi 1.03 cikti. Kani verdim haftaya gidiyorum. Igne terk :) her seyimiz normal. 12+1 iken 12+4 ciktik. 6.23 cm masallah. Eller ayaklar bir dakika durmadi. Cinsiyet tahminimizi istedik veeee dr kesin konusmak istemedi ama kiz gibi gorunuyor dedi. Fotograf nub a uygun degil hic. Kahvaltidayim. Evde yuklerim. Benden simdilik bu kadar. Haftaya da temiz sonuc alirsam benden iyisi olmayacak. Masallah kuzularimiza :))))
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Ühühüü yaa evet ben yastıgın altına kollarıma sokuyorum bide ne güzel oluyo. Oğluma hamileyken eşim bi öneride bulunmuştu yatağı karnın kadar derinlemesine keselim yuz üstü yat karnın boşluğa girsin demişti hahahha deli adam 😃😃 ama doğru sol'a yatmak cok iyi de şşte son aylarda yandık.
Gunaydiiiiiiiin!!! Dr dan geldim ense kalinligi 1.03 cikti. Kani verdim haftaya gidiyorum. Igne terk :) her seyimiz normal. 12+1 iken 12+4 ciktik. 6.23 cm masallah. Eller ayaklar bir dakika durmadi. Cinsiyet tahminimizi istedik veeee dr kesin konusmak istemedi ama kiz gibi gorunuyor dedi. Fotograf nub a uygun degil hic. Kahvaltidayim. Evde yuklerim. Benden simdilik bu kadar. Haftaya da temiz sonuc alirsam benden iyisi olmayacak. Masallah kuzularimiza :))))
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Çaysız kahvaltı yapamıyorum ne yazık ki her gün 1 bardak içiyorum, çok mu zararlı ki
canım basma üstüne ödem falan toplarsa daha kötü olur gidince söylersin hamile olduğunu çekmezler elle muayene ederler
Cnm çalışıyorum mecbur kalkıyorum çok Cnm yanıyor akşama kadar dayanmam gerekiyor
Vuhuuu inceciksin.masallah sanaa. Benim ilk halim boyleydi. Simdi kalinca bir karin uhuhuhu
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Ben bebişimi özlediiiim tam 21 gün oldu görmeyeli.
Ultrason resmi koyamıyorum madem göbüşte son durum resmi koyayım.
Doktora giden annişlerden ultrason resmi bekliyorum. Biraz bebiş göreyim de özlemim azalsın😊Eki Görüntüle 1184101
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Hadi gözün aydın canım...Haftaya da güzel sonuçlar alacaksın allahın izniyle merak etme
Benim ki de aynı öneriyi sunmuştu... demek ki aklın yolu bir
hatırlı olsun kızınız bizde bi öğrenseydik artık :44:
ay maşallah gözün aydın cnmense kalınlığı da güzel senin gönlünden ne geçiyodu bilmiyorum ama kız haberi de çok güzel. 2 gün sonra bende böyle haberlerle geliyimmm yaaaaa
58 kilo başladım şimdi 57'yim canım. Kilo verdim diye üzülüyordum ama merak etme ileriki aylarda fazla fazla alacaksın diyorlar. İnşallah öyle olmaaazzz 😳
Ayy ne guzelll. Ben sistim annem. 5 kilo 6 kilo oluyor. Ama kabizim bir haftadir disari cikamadim hareket etmiyor ondan diye tahmin ediyorum. Tatile ciksam anlayacagim. Sana da masallah hic dert etme alma zaten..
Koyalım canım. Yavrumun 10+ 5 deki resmi.Eki Görüntüle 1184126
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?