2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kızlar 20lik diş çektiren var mı? dr. 3 ayı geçince çektirilir diyo iki tane ilaç verdi iltihabın dağılması için istersen dr.na sorabilirsin zararı yok dedi ama ben taaa bayramdan sonra gitcem doktara inş. sizler hangi ilaçları kullandınız çektirmeden önce? aile hekimime sorsam olur mu acaba...kadın doğumcum sadece öğleye kadar bakıyor ve yoğun oluyor randevu taa haftaya perşembeye var gitsem zaten onun hastası olduğumu bile hatırlamaz çok yoğun...:44:

kızlar benimde randevum bayramdan önceydi ama eşimi oruç oruç yormayım diye bayramdan sonra gidecektim
akşam dayanamadım canım dedim demir hapım bitiyor o zamana bayramdan önce gitsek olur mu dedim
oda benim hayatım bebişini özlemiş de bahaneler mi uyduruyormuş kıyamam ben sana ne zamana istiyorsan al randevunu dedi
çok mutlu oldum 1 hafta önce göreceğim bebişi mi 26 sına randevu aldım

He bu iste bu nasil yaptin nasil nasil? :)

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

ama senın ki gif.miş. Yanı hareketli resim dosyası kk'ya atılmadıgndan jpeg olarak geldi...ALLAH vergisi anacım.Zincir sayamıyor olabilirim ,örgü öremiyor olabilirim ama bende bu işlerden anlıyom.

ama senın ki gif.miş. Yanı hareketli resim dosyası kk'ya atılmadıgndan jpeg olarak geldi...ALLAH vergisi anacım.Zincir sayamıyor olabilirim ,örgü öremiyor olabilirim ama bende bu işlerden anlıyom.

Hahaha gif formatinda da atabiliyoruz sandim peeeh. Ogretiriz nolcek onlari ya. Basit isler.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

sana şu kadarını söyleyeyim. beraber olunduğunda erkeğin 250.000.000 tane spermi kadının içine girer fakat kadının vajinası asidik ortam olduğundan hemen daha girer girmez ölmeye başlarlar allah bunu dengelemek için erkeğin menisini bazik karakterli yapmıştır buna rağmen 250.000.000 milyon spermden sadece 1000 tane kadarı yaşamayı başarır bunun da ancak 100 tane kadarı yumurtaya ulaşabilir. yani senin durumunda hamile kalmak imkansız ıslak mendil kolonyalı falan olduğundan ölmüştür zaten merak etme ve açık havada da hemen ölüyolar. bence sen stresten erken adet görceksin. inşallah yardımcı olabilmişimdir

Hahaha gif formatinda da atabiliyoruz sandim peeeh. Ogretiriz nolcek onlari ya. Basit isler.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

yok atılır canım oynak zenci bebiş atıldı ama kaynak dosya da sorun var o yüzden. halk eğitim hocasi bile yüzüme başka alana yönlendirelim seni dedi kibarca.Pes ettim ben canım benım,Başa çorap örerim,başkada birşey örmem

burda çok fake varmış ama yemin ederimki değilim tek istediğim yardımdı.Yinede sağ olun hepinizi rahatsız ettim kusura bakmayın.Ama ne olur insanlara böyle acımasız olmayın

burası acımasızlığın olabileceği son topik bile değil herkes çok seviyeli ve yardımsever ben daha yeni okudum yazılanları kimse yargılamamış aksine yardımcı olmak istemiş bence içinde bulunduğun psikolojik durumundan dolayı bu şekilde yorumlamışsın. bu kadar pişmansan bi daha yapma yada yaşın gelmiş evlenmenin yollarına bak derim.

bende hapşuruyorum hatta soracaktım dün dr a soru kendime de saçma geldi sormadım ama nedensiz bir hapşuruktur gidiyor.

aynen canım bende acaip çok ve sık hapşuruyorum hem de kocaman kocaman :) eskiden kibar minik hapşururdum heralde burnumuz kuruyo ondan diyorum ben

Kizlar diger fotomuz hic net degil dr kendine cekmis resmen. Videodan yakaladim. atarli bebe görün

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Ele baaak! Parmakların hepsi belli belli. Aç kapa yapıyor muydu? Bu ne zaman canım? Benimki de böyle olmuş mudur ya ölücem meraktan.
Ayy gözlerim doldu şu anda çok fena oldum. 41 kere maşallah.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende de oluyo canım özellikle şu son bi kaç gündür sanırım bebeklerimiz büyüdükçe bizim depolarımız yetmiyor ekstra yemek yeme ihtiyaçlarımız başladı ben ona yoruyorum

Gunaydin guzel bayanlar... dun kocisim geldi oleyyyy. Sanki o gelince ben de daha iyi oldum gibi. Bulantim cok hafifledi. Birseyler yedim. Su anda da hafif bir bulantim var ama dunki gibj rahatsiz etmiyor cok sukur. Insaallah boyle devam eder. Darisi tum sikinti yasayan hamislerin basina.

Bu arada pepeninannesi hosgeldin aramiza. Tool gozun aydin canim. Ne guzel haberlerle gelmissin. Kontrolu olanlar da iyi haberlerle gelsinler insaallah :) misdely sen de hosgeldin tekrardan. Kayinvalidene de acil sifalar diliyorum. Hepinize kucak dolusu sevgilerrrrr.... mutluyum musmutluuuuuuu...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ahmet Oktay nasıl ? cinsiyetimiz belli değil bizim. bizim de oğlumuz olursa eşimin rahmetli abisinin adı olacak "Ahmet" 2. isim arayışındayım ben de

ahmet ismine bayılırım ama eşimin abisinin oğlunun ismi olduğundan koyamıyoruz onun yerine ömer koycaz bizde erkek olursa

eşim denizlili ağustos sonu izne çıkcaz bende 19 haftalık falan hamile olcam erken olcak ama tekstil şehri olduğundan her şey çok kaliteli ve ucuz ben en azından nevresimdir battaniyedir onları halletmeyi düşünüyorum çok heyecanlanıyorum biran önce gitsek de alsak artık bebeğim için bişeyler alabilmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…