- 14 Ağustos 2011
- 28.833
- 4.560
- 448
kızlar gunaydın 2.30 darandevum war dua edınnn bebeısımın saglıgı yerınde olsun ınsallahh
Ben sirami savdim senden iyi haberler bekliyoruz simdi de. Azicik kaldi dayan
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Allah yardımcın olsun canım. Herşey güzel olacak inşallah.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hayırlı haberlerle gel inş. canım. yüreğini de ferah tut, evlatcağızını da sıkmakızlar gunaydın 2.30 darandevum war dua edınnn bebeısımın saglıgı yerınde olsun ınsallahh
He bu iste bu nasil yaptin nasil nasil? :)
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
ama senın ki gif.miş. Yanı hareketli resim dosyası kk'ya atılmadıgndan jpeg olarak geldi...ALLAH vergisi anacım .Zincir sayamıyor olabilirim ,örgü öremiyor olabilirim ama bende bu işlerden anlıyom .
inanın ben böyle biri değlim bu bir anlık hataydı lekelnmeler olunca durduk yere çok panik yaptım peki zaten su ıslak mendil gibi şeyler öldürürmü spermi suyla yıkamak.Yani bu lekelenme hamilelik dışı bişimidir
Hahaha gif formatinda da atabiliyoruz sandim peeeh. Ogretiriz nolcek onlari ya. Basit isler.
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Yarım saat önce demir ilacı almıştım, kustum şimdi, boşa mı gitmiş oldu şimdi ilaç?
burda çok fake varmış ama yemin ederimki değilim tek istediğim yardımdı.Yinede sağ olun hepinizi rahatsız ettim kusura bakmayın.Ama ne olur insanlara böyle acımasız olmayın
bende hapşuruyorum hatta soracaktım dün dr a soru kendime de saçma geldi sormadımama nedensiz bir hapşuruktur gidiyor.
Ele baaak! Parmakların hepsi belli belli. Aç kapa yapıyor muydu? Bu ne zaman canım? Benimki de böyle olmuş mudur ya ölücem meraktan.Kizlar diger fotomuz hic net degil dr kendine cekmis resmen. Videodan yakaladim. atarli bebe görün
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
slm arkadaşlar ben 11 haftalık hamileyim 2 gündür aniden birşey oluyor elim ayağım titriyor soğuk bir ter boşanıyor hani böyle kan şekeriniz düşer ya onun gibi birşey,doktoruma dedim olur o bişey olmaz dedi,sizlerde böyle şeyler oluyor mu?
Ahmet Oktay nasıl ? cinsiyetimiz belli değil bizim. bizim de oğlumuz olursa eşimin rahmetli abisinin adı olacak "Ahmet" 2. isim arayışındayım ben de
Ben de alışverişi nasıl yapacağımı düşünüyorum kara kara hiç Halim yok :)) ama 7. 8 aylarda çıkarım herhalde... Bir de yeni düğüm yapan ablam var, ondan kalır birçok şey bana..
Puset bebek odası beşik bir de birkaç bebek eşyası alacağım sanırım o kadar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?