2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ayyy yesinler onu. Yan yatıyor di mi? Anne karnı rahat tabi yan gelmiş yatıyor. Maşallah canım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet canım yan yatıyor :) uyuyordu orda zaten.

kızlar 2 gündür srı yoğun akıntım var koku yok ama korkuyorum birde kasıklarımda SIZI

aynen canım bende özledim öğlen gidicem hemenn telefoncuya
Bu arada miss dönmüşsün sahalara iyi olmuş yokluğun belliydi 😊😘 kv ameliyat olcaktı oldu herhalde dimi.

oldu canım cok şükür bügün cıkacak yogun bakımdan.... 'git kendini tamir ettir,istemem ben öyle çürük babaanne daha torun bakıcan sen,kusmuk temizlicem annecim'dedim doktor gülüyor ne guzel muhabbetiniz var dedi. Gülerek uğurladım annemi ameliyathaneye
yok kız ne havadisi olsun. Ama kocanın kullandığı arabaya binilmez onu bir kere daha tecrübe ettim. Birde arkaya yat diyor yattıkça daha cok hopladım.
amin canım valla kocam vurdu totoşuma hadı Afyona sen dedi. Anamın evinde ohhhhh valla hayat süperrrrrr
Vuhuuu inceciksin.masallah sanaa. Benim ilk halim boyleydi. Simdi kalinca bir karin uhuhuhu

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
kıskandım amaaaa.Olan var olmayan var demiyorum. Olan var ,cok olan var,daha cok olan var,pek cok olan var.Ayıp yvawwww
Sizi kocaman alkışlıyorum KK nın en çok konuşan topiği ünvanını vermek istiyorum

başım döndü oku oku ayyyy
he valla ya beynim döndü benimde pes ettim
Yarım saat önce demir ilacı almıştım, kustum şimdi, boşa mı gitmiş oldu şimdi ilaç?
evet canım boşa gitti ama salla. Cokta önemli degil pekmez yuvarla şimdi canım aynı ayar sayılır

Yarım saat önce demir ilacı almıştım, kustum şimdi, boşa mı gitmiş oldu şimdi ilaç?

Geçmiş olsun canım. Çoğu boşa gitmiş oldu. Ama bence kendini zorlama, bugünlük içmeyiver.

kızlar 20lik diş çektiren var mı? dr. 3 ayı geçince çektirilir diyo iki tane ilaç verdi iltihabın dağılması için istersen dr.na sorabilirsin zararı yok dedi ama ben taaa bayramdan sonra gitcem doktara inş. sizler hangi ilaçları kullandınız çektirmeden önce? aile hekimime sorsam olur mu acaba...:44:

Kizlar diger fotomuz hic net degil dr kendine cekmis resmen. Videodan yakaladim. atarli bebe görün

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Eklentiler

• $1404979335263.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 24
Missdelly hosgeldin annem. Gelisin muhtesem olmus belirtmeden edemicigim. Sana kamyon arkasi yazi ayarinda bi cift lafim var!!!ben senin gobegine degil tatli diline vuruldum anam bacım

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Bence kadın doğumcuna sor

Bence kadın doğumcuna sor

kadın doğumcum emzikli öğleden sonraları olmuyor sabahta millet tahlil de gösterdiği için çok yoğun oluyor ve hastasını tanımıyor bile kendin diyosun şu kadarlık hamileyim biray sonra gelin demiştiniz diye ilgisiz yaa devlette hiç gidesim gelmiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…