- 25 Mart 2014
- 472
- 562
- 78
ayy kızlar bebeğim çok kıpırdak durmuyor hiçhep böyle olursa ilerde yandım ben artık basar tekmeyi oğlum pek sakindi
canım tan işten çıkıyordum şöyle bi enazından son sayfaya bakıyım dedim senin mesajı okuyunca dayanamadım..
ama akşama tek tek okucam herkesi..
benim de ikili testim 1/330 çıktı..çok ağladım ben de..
doktorum 1/50 çıkıp sağlıklı doğum yapan çok var dedi..ama insanın aklına takılıyor işte..
gerçi Allah yazdıysa 1/100000 ihtimalde bile olabilir...
cumartesi başka bi doktora gidcem aklım hep testte çünkü....
dua edelim birbirimize....
Misscim renk söylemedim akıntı dedim. O da kırmızı, kahverengi olmadığı sürece sorun yok dedi. Ama içinin rahat etmesi için ıstersen bi görün doktoruna.. Bu arada ben iltihap ihtimaline karşı kızılcık kompostosu içiyorum. Gebelikte günde 2 bardak çok iyiymiş..
başım dönüyor,beynim uğulduyo ne yapacağımı bilemiyorum şu an.
teşekkür ederim amin cümlemizin inşallah..canim ben olsam ben de mutlaka uzulurdum ama cok da takmamak lazim. Zaten anladigim kadariyla cok sevmiyorsun onlari. O insanlarla ayni ortamda iftar yapsan ne olacakti ki. ıyice canin sikilacakti bence. Aydin'da olman isabet olmus ne guzel.
Hosgeldin aramiza canim. Allah hayirlisiyla gonlunuze gore versin.
Biskolata erkegi mi :))) vuuuuuhuuu iyiymis :)
benim de yarin randevum var. ıkili test de isticek buyuk ihtimal. Ama ben yaptirmayi dusunmuyorum. Sadece ense kalinligi ve burun kemigine baktircam.
Koku ve yanma yoksa acele etme canim. En guzel ilac bol bol su icmek.
Hayirli olsun canim. Gozun aydin. Rabb'im saglicakla kucaginiza almayi da nasip etsin insaallah.
Canim anladigim kadariyla risk oraninin ustunde senin sonuclarin. Ama risk orani icinde dahi olsa bu sadece bir olasilik hesabi. Ense kalinligi da gayet guzel cikmis zaten. Sen hic canini sikma. Bolca da dua et canim. Sonucta riski cok cok dusuk olanlarin bile saglikli cocuk dogurma garantisi yok. Hepimiz evlatlarimizin hayirli ve saglikli olmalari icin dua ediyoruz burda.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım senin cinsiyeti belli oldu mu ? benim kız olcak adını da aden koymaya karar verdim:) bu arada ikili testim de temiz çıktı. kızlar dün ultrasona girdim inanamıycaksınız ama benim bebek nasıl duruyodu biliyo musunuz , ellerini başının arkasına koymuş ve bacak bacak üstüne atmış uzanıyordu keyfe bak doktor bile güldü:) ben de rahatıma çok düşkünümdür evde hep aynı pozisyonda otururum:):) kızım da benim gibi olcak heralde hahah
oy oy oy maşallah minnakaaaadiyla yasasin. çok şükür yavrularimizi veren Allaha inşaallah ben de kuzumun iyi haberlerini alirim.. gözün aydın canim
Selamunaleykum kizlar.. nasilsiniz.? Benim biraz basim donuyo gozum karariyo.. orucluyum ya. 2 gun yalniz oruc tutmadm.. cok sukur tutabildim.. yemek filan yaptim susadim ocak basinda.. iftardan sonra da utu beni bekliyoo.. gozumde dag gibi oldu ütü.. istanbuldada 9 a 10 kala ezan okunuyo yaa. Cok gecc :) annemler d.bakirda onlar iftar ediyo biz 1 saat sonra :)
Selamunaleykum kizlar.. nasilsiniz.? Benim biraz basim donuyo gozum karariyo.. orucluyum ya. 2 gun yalniz oruc tutmadm.. cok sukur tutabildim.. yemek filan yaptim susadim ocak basinda.. iftardan sonra da utu beni bekliyoo.. gozumde dag gibi oldu ütü.. istanbuldada 9 a 10 kala ezan okunuyo yaa. Cok gecc :) annemler d.bakirda onlar iftar ediyo biz 1 saat sonra :)
Huzurumm tebrik ederim canım, gözün aydın. Çok güzel haberler almışsın, maşallah.Kızlar bbgım maşallahhh cok saglıklı hersey yolunda ense kalınlıgı burun omurilik eller ayaklar allhıma bın şükür her sey normal... Dr um cınsıyet sen ne hıssedıon dediii bnde oglan gıbı ama herseyden önce saglıgı dedım bklım hadı dedıı ve oğlan dedi... Alperim gelıo😃😃😃💙💙💙. Bız esımle daha sevgılıykn yanımıza bı cocuk gldı sewdık adın ne dedık ALPER dedi esımde bnde alper ismi hayalımızmiş ortak bi hayalimizmiş meğersem o yuzden oğlan istıoduk rabbım yuzumuze baktı ve oğlum gelıo allhım izin verirse bnde bolee hersey norml yani şekerimm kan sonucumuzda ne zmn cıkarsa artıkkk kızlar cok mutluyummm allhım herkese nasip etsin...💙💙💙💙💙💙💙
Canim bende senin gibi oruc tutyorum ama ust uste tutunca cok susuz kaliyoruz onun icin ben mesela bugun ara verdim bolca su sulu seyler yiyip ictim benimde bi suru utum vardi hepsini bugun yaptim bence sende boyle yap kendinede bebsine de zor ustelik ruhsati var oruc tutmaya bilirsin de dr na danistin mi allah kolaylik versin bacim
Valla helal olsun canım, Allah kabul etsin, bu arada ben de diyarbakırdayım 8 dk falan kaldı:)
Yıllardır Aden'i bende istiyorum. Kız evlat nasip olursa tabi. Başka kimseden duymamistim istediğini,ilk oldun seneşim istemiyo adem'e benziyo diyo ama ben dogurursam ben karar veririm diyorum bakalim.
sağol canım evet arkadaşım 21. Haftada öğrendi 2sinde kntrolum var 15 haftalık olucak ozaman... Inşallah görürüz ozaman ve inşallah kızdır :)))
Selam kizlar, benim ellerim böyle alerji oluyo acaba egzemamidir? genel her sene bu zamanlar cikar ama bu yil cok artti ta bilegime kadar geldi. Gunesten alerji oldugunu saniyorum ama egzemami die soranlar oluyo bebegime bi zarari olurmuki?
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?