2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
ayy kızlar bebeğim çok kıpırdak durmuyor hiç hep böyle olursa ilerde yandım ben artık basar tekmeyi oğlum pek sakindi

canım senin cinsiyeti belli oldu mu ? benim kız olcak adını da aden koymaya karar verdim:) bu arada ikili testim de temiz çıktı. kızlar dün ultrasona girdim inanamıycaksınız ama benim bebek nasıl duruyodu biliyo musunuz , ellerini başının arkasına koymuş ve bacak bacak üstüne atmış uzanıyordu keyfe bak doktor bile güldü:) ben de rahatıma çok düşkünümdür evde hep aynı pozisyonda otururum:):) kızım da benim gibi olcak heralde hahah

başım dönüyor,beynim uğulduyo ne yapacağımı bilemiyorum şu an.

tamam canım su cok iciyorum zaten iste en kötü 1litre evde de 1litre min içiyorum.komposto bende ilk defa duydum.sanırım vitamin hapından da oluyor olabilir ondan once seffaftı akıntım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar hergün bişey yazamasamda düzenli okuyorum içimi rahatlatıyor yazılanlar aynı şeyleri yaşıyoruz hep. Allah hepimize kucağımıza almayı nasib eder insallah

başım dönüyor,beynim uğulduyo ne yapacağımı bilemiyorum şu an.

ya bazı uyuz doktorlar brn demiştim demek için iki ucu keser bıçak gibiler canım.benim doktorda bence gerek yok ama yaptırırsan da kesin sonuc degil zaten dedi ben resmen öylesine yaptırdım.doktorum teste göre risk yok ama olmaz diye birsey de yok dedi.sende tam tersini düşün canım.bebege stres daha zararlı

Selamunaleykum kizlar.. nasilsiniz.? Benim biraz basim donuyo gozum karariyo.. orucluyum ya. 2 gun yalniz oruc tutmadm.. cok sukur tutabildim.. yemek filan yaptim susadim ocak basinda.. iftardan sonra da utu beni bekliyoo.. gozumde dag gibi oldu ütü.. istanbuldada 9 a 10 kala ezan okunuyo yaa. Cok gecc :) annemler d.bakirda onlar iftar ediyo biz 1 saat sonra :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

teşekkür ederim amin cümlemizin inşallah..

Yıllardır Aden'i bende istiyorum. Kız evlat nasip olursa tabi. Başka kimseden duymamistim istediğini,ilk oldun sen eşim istemiyo adem'e benziyo diyo ama ben dogurursam ben karar veririm diyorum bakalim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam kizlar, benim ellerim böyle alerji oluyo acaba egzemamidir? genel her sene bu zamanlar cikar ama bu yil cok artti ta bilegime kadar geldi. Gunesten alerji oldugunu saniyorum ama egzemami die soranlar oluyo bebegime bi zarari olurmuki?

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Eklentiler

• $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405010534.939046.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 38

Valla helal olsun canım, Allah kabul etsin, bu arada ben de diyarbakırdayım 8 dk falan kaldı:)

Canim bende senin gibi oruc tutyorum ama ust uste tutunca cok susuz kaliyoruz onun icin ben mesela bugun ara verdim bolca su sulu seyler yiyip ictim benimde bi suru utum vardi hepsini bugun yaptim bence sende boyle yap kendinede bebsine de zor ustelik ruhsati var oruc tutmaya bilirsin de dr na danistin mi allah kolaylik versin bacim

Huzurumm tebrik ederim canım, gözün aydın. Çok güzel haberler almışsın, maşallah.
Cemil beye gittin mi bu arada? Ne düşünüyorsun?

bayanlar ben 13 haftalık oldum ama karnım çok az herkes karnın çıkmamış diyolar sizinde öylemi yani dışardan belli oluyomu karnınız ve nub teorisine göre erkek diye tahmin etmiştik ancak her gören kız diyo erkekte karın daha çabuk çıkarmış sizce doğrumu:26:

Allah razi olsun canim.. doktorum tutabiliyosan tut dedi. Bu senin dayanabilmenle alakali dedi. Iftardan sonra cok kotu oluyorum basim filan cok agriyo tek sikayetm bu..

ademle alakası yok bence baştaki a uzun ademde, aden hem bilinmeyen bir isim hem de islâmi kuranda geçiyo, allahın sevdiği kullarının girebileceği cennet bahçesi manasına geliyor çok güzel bence

aden ismi benimde aklimdaki isimlerden biri ama anklami konusunda kesin bi arastirma yapmak gerek cennet bahcesi olarak geciyor ama ne kadar dogru bilmiyorm:26:bicok isim var farkli anlamda olup yanlis yazilan iyice arastirmak gerek isim konusu cok onemli :44:

bende de benzer şekilde oluyo sıvı sabun kullanma deterjana da çıplak elle dokunma sakın nemlendir geçer inşallah ben öyle yapınca bir geçiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…