2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Canım arkadaşımın ikili testine göre dr kesim down sendromlu bu çocuk alalım dedi .. Aldırmadı ki risk yüzdesi çok çok yüksek çıkmıştı..sapasağlam çocuk doğurdu ..konunun uzmanı dr a gidip kapsamlı baktır beence ..dualarımız seninle..

Benim arkadaşımın oğlunun adı Aden ... Erkeğede koyabilirsin...hem kız hem erkeğe koyuyorlar...

Canim bende 14 uncu haftayi bitircem pazar gunu benimde karnim cok az birde bu benim ucuncu hamileligim normal yani merak etme kisiden kisiye vucut yapisina gore degisir bu gobek isi karnin sekline gore cinsiyet tahmini sacma geliyor bana.ha bizim nub tahmini ne kadar dogru oda bi tahmin sadece doktorun kesin demetikten sonra tum tahminler yuzde 50 tutar ancak
Selam kizlar, benim ellerim böyle alerji oluyo acaba egzemamidir? genel her sene bu zamanlar cikar ama bu yil cok artti ta bilegime kadar geldi. Gunesten alerji oldugunu saniyorum ama egzemami die soranlar oluyo bebegime bi zarari olurmuki?
canim bence bi doktora gorun onlem almakta fayda var :26:
gozun aydin canim alper beyimiz geliyor demek topige rabbim acisini gostermesin hayirli evlat olsun insallah
canim bizde bizim istedigimiz olmassa istemeyiz demiyoruzki tabiki rabbim kizda verse evlatta verse bizim canimiz ilk ve ikinci cocugu olanlari bilemem ben iki evlamdimdada ne kiz olsun nede erkek olsun diye dua ettim, ama iki erkek evladimdan sonra tabiki gonlumde hep bi kiz evladi sevgisi var kalbimdeki bu niye sakliyayim rabbim biliyor zaten kalbimdekini.o yuzden oncelikle hayirli saglikli evlatlat isticez rabbimden sonrada gonlumuzdekini tabi
sagolasin canim cok guzel bi paylasim olmus
kuzum normal akinti kasinti falan olmadiktan sonra korkma gunde 2 tane gunluk ped az bile ben 3-4 defa degistiriyorum azcik oldumu rahatsiz oluyorum bide havalar sicak olmuyor

evet Alper Tanrıverdi kırlangıç, o entelektüel görüntüsünün altında inanılmaz şekilde kaba bir adam ,devlet hastanelerinde bu tarz bir davranışla bile karşılaşmamıştım kaldı ki ben paramla özel gidiyorum...baktım çok kaba bende tersleşmeye başladım her söylediği şeye ukala ukala biliyorum diye cevap verdim sinir ettim onu ama bende sinir oldum o ayrı :) fakat uzun vadede aydın da tutunamaz diye düşünüyorum ,ben asla tekrar gitmem...

Herkes bi yorum yapıo cinsiyet ile ilgili bi kızım var buda erkek olsun istiyorum tabi sağlıklı olsun ama içimden erkek geçiyo acaba istediğim içinmi anlamadım

Herkes bi yorum yapıo cinsiyet ile ilgili bi kızım var buda erkek olsun istiyorum tabi sağlıklı olsun ama içimden erkek geçiyo acaba istediğim içinmi anlamadım

insallah rabbim gonlune gore versin canim iste insan illaki olmayani istoyor iki sevgiyi de tadalim diye
ben ilktede ikincidede erkek olucani hissetmistim hamile kaldigimda ama bunda ne erkek nede kiz diyebiliyorumm tabiki gonlumdeki kiz evladi ama bi erkekim daha olursada hic hayir demem ne olursa olsun can benim canim

İyi akşamlar kızlar sayfalar epey ilerlemişşş. Ben işlerimi hallettim sayılır gidip iki pantolon bi tshirt aldım kendime pek ciciler 😊 simdi yamulmuş vaziyette yatıyorum cok yoruldum 😞

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ohh iyi gunlerde kullan canim yeni cicilerini
hic gerilere bakma benim alintilara bakl yeter ben hemen hemen hepsini alintilayip cevap yazdim zaten

yaw az once cinsiyet kisminda bi konuda okudum kadina 15 haftaliga kadar yuzde 99 erkek demis sonraki kontrolundede kiza benziyor demis olurmusun oldururmusun yani bu kadar da olmaz kii yaaaaaaaa

yarın başka bir doktora gidecem kendimi toparlayabilirsem arkadaşım..

gene bayıldık koltuğa:)

yarın başka bir doktora gidecem kendimi toparlayabilirsem arkadaşım..

Tabiki haklısın ama lütfen kendini toparla ... Bebeğini ve kendini strese sokma....perinatoloji uzmanına mı gideceksin?hangi şehirdesin

yapsınlar tabi ya ütü bulaşık:)bende annemin evindeyim rahatım diyordum teravihe gitmeden önce yarın. için yemek. siparişi verdi:)

Tabiki haklısın ama lütfen kendini toparla ... Bebeğini ve kendini strese sokma....perinatoloji uzmanına mı gideceksin?hangi şehirdesin

ankaradayım canım,doğum evinin yüksek riskli gebelik bölümüne gitmeyi düşünüyorum.

İnşallah Allah seninde gönlüne göre versin beni eşimin ailesi deli ediyo hergün arayıp soruyorlar doktora Gittinmi belli oldumu özellikle eltim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…