Allah razi olsun canimm.amin.. diyarbakirlimisin peki?
merhaba arkadaşlarım bende sizler gibi ocak annesi olacam kısmet olursa,bugün 2 li testimin sonucunu almaya gittim ve ağlaya ağlaya geldim,eğer bu testi yaptıranınız varsa bana yardımcı olabilir mi doktor risk yok diyemem dedi,
Biochem.risk+nt
1:2517
below cut off
Double test
1:407
below cut off
age risk
1:802
ense kalınlığı:1,10
ne olur yorumlar mısınız?
canım senin cinsiyeti belli oldu mu ? benim kız olcak adını da aden koymaya karar verdim:) bu arada ikili testim de temiz çıktı. kızlar dün ultrasona girdim inanamıycaksınız ama benim bebek nasıl duruyodu biliyo musunuz , ellerini başının arkasına koymuş ve bacak bacak üstüne atmış uzanıyordu keyfe bak doktor bile güldü:) ben de rahatıma çok düşkünümdür evde hep aynı pozisyonda otururum:):) kızım da benim gibi olcak heralde hahah
Canim bende 14 uncu haftayi bitircem pazar gunu benimde karnim cok az birde bu benim ucuncu hamileligim normal yani merak etme kisiden kisiye vucut yapisina gore degisir bu gobek isi karnin sekline gore cinsiyet tahmini sacma geliyor bana.ha bizim nub tahmini ne kadar dogru oda bi tahmin sadece doktorun kesin demetikten sonra tum tahminler yuzde 50 tutar ancakbayanlar ben 13 haftalık oldum ama karnım çok az herkes karnın çıkmamış diyolar sizinde öylemi yani dışardan belli oluyomu karnınız ve nub teorisine göre erkek diye tahmin etmiştik ancak her gören kız diyo erkekte karın daha çabuk çıkarmış sizce doğrumu:26:
canim bence bi doktora gorun onlem almakta fayda var :26:Selam kizlar, benim ellerim böyle alerji oluyo acaba egzemamidir? genel her sene bu zamanlar cikar ama bu yil cok artti ta bilegime kadar geldi. Gunesten alerji oldugunu saniyorum ama egzemami die soranlar oluyo bebegime bi zarari olurmuki?
gozun aydin canim alper beyimiz geliyor demek topige rabbim acisini gostermesin hayirli evlat olsun insallahKızlar bbgım maşallahhh cok saglıklı hersey yolunda ense kalınlıgı burun omurilik eller ayaklar allhıma bın şükür her sey normal... Dr um cınsıyet sen ne hıssedıon dediii bnde oglan gıbı ama herseyden önce saglıgı dedım bklım hadı dedıı ve oğlan dedi... Alperim gelıo😃😃😃💙💙💙. Bız esımle daha sevgılıykn yanımıza bı cocuk gldı sewdık adın ne dedık ALPER dedi esımde bnde alper ismi hayalımızmiş ortak bi hayalimizmiş meğersem o yuzden oğlan istıoduk rabbım yuzumuze baktı ve oğlum gelıo allhım izin verirse bnde bolee hersey norml yani şekerimm kan sonucumuzda ne zmn cıkarsa artıkkk kızlar cok mutluyummm allhım herkese nasip etsin...💙💙💙💙💙💙💙
canim bizde bizim istedigimiz olmassa istemeyiz demiyoruzki tabiki rabbim kizda verse evlatta verse bizim canimiz ilk ve ikinci cocugu olanlari bilemem ben iki evlamdimdada ne kiz olsun nede erkek olsun diye dua ettim, ama iki erkek evladimdan sonra tabiki gonlumde hep bi kiz evladi sevgisi var kalbimdeki bu niye sakliyayim rabbim biliyor zaten kalbimdekini.o yuzden oncelikle hayirli saglikli evlatlat isticez rabbimden sonrada gonlumuzdekini tabiKızlar alınmayın lütfen herkesin kendi düşüncesidir ama kız istiyorum, erkek istiyorum demek bana doğru gelmiyor. Sanki öyle düşünsem bile bebeğim hisseder gibime geliyor. Cinsiyetini merak ediyorum ama aklımda en ufak bir seçenek, istek yok. Sağlıklı olsun en önemlisi bu, kız olsun erkek olsun bizim canımızın canı zaten.
sagolasin canim cok guzel bi paylasim olmuskızlar 120. güne gelmemiz yaklaşıyor bebeklerimize ruh üflenecek inşALLAH dua edelim bebeklerimiz saidler defterine yazılsın ve ismi orada sabit kalsın diye...
*Ebu Abdirrahman Abdullah b. Mes'ûd (r.a) şöyle demiş.tir: Doğru ve doğruluğu tasdik edilmiş Allah Rasülü (s.a.v) şöyle buyurdu:
Şüphesiz sizden birinizin anne karnında yaratılması, kırk gün nutfe (kan pıhtısı) sonra o kadar bir sürede alaka (bir parça et) halini, sonra o kadar bir sürede mudga (or.ganların belirginleşir) halini alır. Sonra Melek gönderilir ve kendisine ruh üfürülür. Meleğe dört şey (kelime) emredilmiştir. O kişinin rızkını, ecelini, amelini, şaki mi said mi (iyi mi kötü mü) olacağını yazması... [43]
kuzum normal akinti kasinti falan olmadiktan sonra korkma gunde 2 tane gunluk ped az bile ben 3-4 defa degistiriyorum azcik oldumu rahatsiz oluyorum bide havalar sicak olmuyorkızlar birsey soracagım. Bende sarı akıntı var. Ama yanma yok,kaşıntı yok, sorun yok yani ama günde 2 kere günlük ped değiştiriyorum mecburen:26::26::26::26:.
Ayın 26 sında kontrol var o zamana kadar bekleyım mı yoksa gideyımmı önceden gerek varmı??
Cnm Aydın'da hangi doktora gittin? Yanlış hatırlamıyorsam Alper diye bi perinatolog var o doktor çok olumsuz çok ters biriydi. Izmirde fuat akercan var çok iyi bir doktor olduğunu duydum ilk düşüğümde ona muayene olmuştum benim için pek bi faydası olmamıştı muayeneden önce çoktan bebeğimin kalbi durmuştu. Bu sefer inş. Olumsuz bir durumum olmaz. Olursa da izmirde gideceğim ilk kişi o olurdu herhalde. 6 ay önce Muayene 250 tl kedi kartına 280 tl idi şimdi nasıldır hiç bilemiycem..
Herkes bi yorum yapıo cinsiyet ile ilgili bi kızım var buda erkek olsun istiyorum tabi sağlıklı olsun ama içimden erkek geçiyo acaba istediğim içinmi anlamadım
İyi akşamlar kızlar sayfalar epey ilerlemişşş. Ben işlerimi hallettim sayılır gidip iki pantolon bi tshirt aldım kendime pek ciciler 😊 simdi yamulmuş vaziyette yatıyorum cok yoruldum 😞
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım arkadaşımın ikili testine göre dr kesim down sendromlu bu çocuk alalım dedi .. Aldırmadı ki risk yüzdesi çok çok yüksek çıkmıştı..sapasağlam çocuk doğurdu ..konunun uzmanı dr a gidip kapsamlı baktır beence ..dualarımız seninle..
Sağ ol canım çok şükür bir sorun yokmuş:)
gene bayıldık koltuğa:)
Bizim sofra hala masada😄
yarın başka bir doktora gidecem kendimi toparlayabilirsem arkadaşım..
Tabiki haklısın ama lütfen kendini toparla ... Bebeğini ve kendini strese sokma....perinatoloji uzmanına mı gideceksin?hangi şehirdesin
insallah rabbim gonlune gore versin canim iste insan illaki olmayani istoyor iki sevgiyi de tadalim diye
ben ilktede ikincidede erkek olucani hissetmistim hamile kaldigimda ama bunda ne erkek nede kiz diyebiliyorumm tabiki gonlumdeki kiz evladi ama bi erkekim daha olursada hic hayir demem ne olursa olsun can benim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?