normal canım endişleneme hamileliğin boyuncada aynı şeklde soğuk olucakkizlar benim göbek deligım ve cevresi cok soguk elimi göbek deligime koyuyorum soguklugu hissedebiliyorum hamile olmadan önce böyle degildi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çok canım çekerse nadirenarkadaşlar hiç dışardan pizza hamburger gibi fast food yiyen varmı
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evlenirken de abisi çektirdi bana söz günü bana diyor ki hümeyra teyze bu ne biçim kıyafet kendini kime beğendirmeye çalışıyorsun vayyyy sıpa dedim o derece astı suratını oturdu
Iyi bari cnm enfeksiyon falan olmasinda,saolArkadaşlar ben sordum doktoruma normal hatta hamilelik ilerledikçe daha da artacak dedi.
Buyrun benimArkadaşlar hiç dışardan pizza hamburger gibi fast food yiyen varmı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sarı olarak mı sordun canım:26:
merhaba arkadaşlarım bende sizler gibi ocak annesi olacam kısmet olursa,bugün 2 li testimin sonucunu almaya gittim ve ağlaya ağlaya geldim,eğer bu testi yaptıranınız varsa bana yardımcı olabilir mi doktor risk yok diyemem dedi,
Biochem.risk+nt
1:2517
below cut off
Double test
1:407
below cut off
age risk
1:802
ne olur yorumlar mısınız?
Kız bebek bekleyenler cinsiyetini kaçıncı haftada öğrendiniz benimde gönlmden kız geciyor bir oğlum var ama tabiki önce sağlıklı olmasını diliyorum..
merhaba arkadaşlarım bende sizler gibi ocak annesi olacam kısmet olursa,bugün 2 li testimin sonucunu almaya gittim ve ağlaya ağlaya geldim,eğer bu testi yaptıranınız varsa bana yardımcı olabilir mi doktor risk yok diyemem dedi,
Biochem.risk+nt
below cut off
Double test
below cut off
age risk
ense kalınlığı:1,10
Kizlar benim göbek deligım ve cevresi cok soguk elimi göbek deligime koyuyorum soguklugu hissedebiliyorum hamile olmadan önce böyle degildi
Kızlar bbgım maşallahhh cok saglıklı hersey yolunda ense kalınlıgı burun omurilik eller ayaklar allhıma bın şükür her sey normal... Dr um cınsıyet sen ne hıssedıon dediii bnde oglan gıbı ama herseyden önce saglıgı dedım bklım hadı dedıı ve oğlan dedi... Alperim gelıo😃😃😃💙💙💙. Bız esımle daha sevgılıykn yanımıza bı cocuk gldı sewdık adın ne dedık ALPER dedi esımde bnde alper ismi hayalımızmiş ortak bi hayalimizmiş meğersem o yuzden oğlan istıoduk rabbım yuzumuze baktı ve oğlum gelıo allhım izin verirse bnde bolee hersey norml yani şekerimm kan sonucumuzda ne zmn cıkarsa artıkkk kızlar cok mutluyummm allhım herkese nasip etsin...💙💙💙💙💙💙💙
Arkadaşlar hiç dışardan pizza hamburger gibi fast food yiyen varmı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim benim de 8 haftalik gittigimde 7 haftalik demisti. Sonraki 10.haftada gittigimde tam gunu gunune cikmisti. Icin rahat olsun.
Ben yatin Koru'ya Meltem hanima gidecegim.
Koru'da cihazlar guzelmis benim arkadasim da oraya gitmis. Memnun kalmis.
Gecen sene koru fiyatlari nerdeyse yari yariyaymis. Bir yil icinde yavas yavas artirmislar sansimiza
Ben lcw ya bakmayi dusunuyorum canim. Ama bayanlar lcw da pek bisi kalmamis diyolar. Sansimiza artik.
Ne guzel canim. Gozun aydin olsun. Dogumgununu de kutlarim simdiden :)
canım ben 12. Haftada öğrendim...ama bebeğin duruşuyla alakalı...kızlar normalde geç gösteriyor...benim utanmaz kızım sırtüstü pozisyonda yatıp bacakları açtığı için gördü dr umuz
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr ve tatlı bebişleriiii
herkese merabaaaaa
baya yazmışsınız hepsini okumadım
inşallah herkes sağlıklı sıhhatli devam ediyodur
bugün hastaneye gitcez babacığımızla 12 + 6 dayım
cinsiyet imkansız olsa da umut dünyasııııııııııı
Kızlar size birşey danışıcam. Ben Aydın'da ailemin yanındayım bulantım olduğu için yemek yapamıyorum izmirde kv hiç ilgilenmedi hep aç gezdim. Eşimle de hep tartıştık bu yüzden hep. Onlara tepki olsun diye de Aydın'a geldim 1 hafta olmadı daha. Dün görümcemin kızının doğumgünüydü maç var diye bugün kutlayacaklarımış. Yıllardır evde sadece pasta kesiliyordu bu sene izmir alsancakta lüks bir otelde iftar yemeği ile kutlayacaklarmış. Ben ise aydındayım. Şimdi alınmakta hakkım yok mu yoksa bu hormonlar yüzünden ben mi abartıyorum. Siz olsanız ne yapardınız ne hissedersiniz.
Kız bebek bekleyenler cinsiyetini kaçıncı haftada öğrendiniz benimde gönlmden kız geciyor bir oğlum var ama tabiki önce sağlıklı olmasını diliyorum..
valla bende kız düşünüyordum sırf süslemek için ya.
Artık oğluşumu bir biskolata erkeği yaparım bende
yarın ikili taramam var ne gibi işlem yapılıyor merak ediyorum...
kızlar birsey soracagım. Bende sarı akıntı var. Ama yanma yok,kaşıntı yok, sorun yok yani ama günde 2 kere günlük ped değiştiriyorum mecburen:26::26::26::26:.
Ayın 26 sında kontrol var o zamana kadar bekleyım mı yoksa gideyımmı önceden gerek varmı??
Kızlar bbgım maşallahhh cok saglıklı hersey yolunda ense kalınlıgı burun omurilik eller ayaklar allhıma bın şükür her sey normal... Dr um cınsıyet sen ne hıssedıon dediii bnde oglan gıbı ama herseyden önce saglıgı dedım bklım hadı dedıı ve oğlan dedi... Alperim gelıo😃😃😃💙💙💙. Bız esımle daha sevgılıykn yanımıza bı cocuk gldı sewdık adın ne dedık ALPER dedi esımde bnde alper ismi hayalımızmiş ortak bi hayalimizmiş meğersem o yuzden oğlan istıoduk rabbım yuzumuze baktı ve oğlum gelıo allhım izin verirse bnde bolee hersey norml yani şekerimm kan sonucumuzda ne zmn cıkarsa artıkkk kızlar cok mutluyummm allhım herkese nasip etsin...💙💙💙💙💙💙💙
Biochem.risk+nt
below cut off
Double test
below cut off
age risk
Canin hayırlı olsun. Senin doktorun polat dursun degil miydi?Kızlar bbgım maşallahhh cok saglıklı hersey yolunda ense kalınlıgı burun omurilik eller ayaklar allhıma bın şükür her sey normal... Dr um cınsıyet sen ne hıssedıon dediii bnde oglan gıbı ama herseyden önce saglıgı dedım bklım hadı dedıı ve oğlan dedi... Alperim gelıo😃😃😃💙💙💙. Bız esımle daha sevgılıykn yanımıza bı cocuk gldı sewdık adın ne dedık ALPER dedi esımde bnde alper ismi hayalımızmiş ortak bi hayalimizmiş meğersem o yuzden oğlan istıoduk rabbım yuzumuze baktı ve oğlum gelıo allhım izin verirse bnde bolee hersey norml yani şekerimm kan sonucumuzda ne zmn cıkarsa artıkkk kızlar cok mutluyummm allhım herkese nasip etsin...💙💙💙💙💙💙💙
Biochem.risk+nt
below cut off
Double test
below cut off
age risk
Misscim renk söylemedim akıntı dedim. O da kırmızı, kahverengi olmadığı sürece sorun yok dedi. Ama içinin rahat etmesi için ıstersen bi görün doktoruna.. Bu arada ben iltihap ihtimaline karşı kızılcık kompostosu içiyorum. Gebelikte günde 2 bardak çok iyiymiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?