2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kizlar benim göbek deligım ve cevresi cok soguk elimi göbek deligime koyuyorum soguklugu hissedebiliyorum hamile olmadan önce böyle degildi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
normal canım endişleneme hamileliğin boyuncada aynı şeklde soğuk olucak
arkadaşlar hiç dışardan pizza hamburger gibi fast food yiyen varmı

iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
çok canım çekerse nadiren

evlenirken de abisi çektirdi bana söz günü bana diyor ki hümeyra teyze bu ne biçim kıyafet kendini kime beğendirmeye çalışıyorsun vayyyy sıpa dedim o derece astı suratını oturdu

eşimin yeğnide düğünde nişanda eşimi kıskanıyormuş bizimle fotoraf bile çektirmedi şimdi beni çok seviyor eslem betül bize iftarda balon getirmiş...

Arkadaşlar ben sordum doktoruma normal hatta hamilelik ilerledikçe daha da artacak dedi.
Iyi bari cnm enfeksiyon falan olmasinda,saol
Arkadaşlar hiç dışardan pizza hamburger gibi fast food yiyen varmı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Buyrun benim öyle cok sık değil ama cnm istedikce 3 4 haftada bir yiyorum

sarı olarak mı sordun canım:26:

Misscim renk söylemedim akıntı dedim. O da kırmızı, kahverengi olmadığı sürece sorun yok dedi. Ama içinin rahat etmesi için ıstersen bi görün doktoruna.. Bu arada ben iltihap ihtimaline karşı kızılcık kompostosu içiyorum. Gebelikte günde 2 bardak çok iyiymiş..

merhaba arkadaşlarım bende sizler gibi ocak annesi olacam kısmet olursa,bugün 2 li testimin sonucunu almaya gittim ve ağlaya ağlaya geldim,eğer bu testi yaptıranınız varsa bana yardımcı olabilir mi doktor risk yok diyemem dedi,

Biochem.risk+nt
1:2517
below cut off

Double test
1:407
below cut off

age risk
1:802

ense kalınlığı:1,10

ne olur yorumlar mısınız?

Son düzenleme:

dövesim geliyor dr. ları...bunlar yüzde yüz sonuç vermiyor zaten üzme kendini

Kız bebek bekleyenler cinsiyetini kaçıncı haftada öğrendiniz benimde gönlmden kız geciyor bir oğlum var ama tabiki önce sağlıklı olmasını diliyorum..

Canım ben 12. Haftada öğrendim...ama bebeğin duruşuyla alakalı...kızlar normalde geç gösteriyor...benim utanmaz kızım sırtüstü pozisyonda yatıp bacakları açtığı için gördü dr umuz

benim doktorum dediki bazen hatalı sonuç çıkabiliyor 2 li teste pek güvenmeyin dedi kendisi söyledi sakın içini çürkleme köt düşünme işgüzar doktor işleri eskiden 2 li testmi vardı sıkma canını rabbim çok byük dua et allah korusun

Kizlar benim göbek deligım ve cevresi cok soguk elimi göbek deligime koyuyorum soguklugu hissedebiliyorum hamile olmadan önce böyle degildi

benimki de aynı canım ben badem yağı sürmeye başladım ondan nemli oluyor o yüzden soğuk oluyor diye düşünüyorum:44:

maşşalh canım yaa rabbim hayırlısıyla elimize almayı nasip etsin

Arkadaşlar hiç dışardan pizza hamburger gibi fast food yiyen varmı

ben yiyorum canım bu aya kadar yememiştim ama bu ay 2. oldu

saol canım çoook teşekkür ederim

sanırım bir ara giremeyeceğim annemler varken arkadaşlar ama aklım hep sizlerle inş herkezin sonuçları çoook iyi çıkar mutlu günler diliyorum herkese

canım ben 12. Haftada öğrendim...ama bebeğin duruşuyla alakalı...kızlar normalde geç gösteriyor...benim utanmaz kızım sırtüstü pozisyonda yatıp bacakları açtığı için gördü dr umuz

sağol canım evet arkadaşım 21. Haftada öğrendi 2sinde kntrolum var 15 haftalık olucak ozaman... Inşallah görürüz ozaman ve inşallah kızdır :)))

Hadi bakalim canim hayirli haberlerle gel insallah

Canim ben olsam ben de mutlaka uzulurdum ama cok da takmamak lazim. Zaten anladigim kadariyla cok sevmiyorsun onlari. O insanlarla ayni ortamda iftar yapsan ne olacakti ki. Iyice canin sikilacakti bence. Aydin'da olman isabet olmus ne guzel.

Kız bebek bekleyenler cinsiyetini kaçıncı haftada öğrendiniz benimde gönlmden kız geciyor bir oğlum var ama tabiki önce sağlıklı olmasını diliyorum..

Hosgeldin aramiza canim. Allah hayirlisiyla gonlunuze gore versin.

valla bende kız düşünüyordum sırf süslemek için ya.
Artık oğluşumu bir biskolata erkeği yaparım bende

Biskolata erkegi mi :))) vuuuuuhuuu iyiymis :)

yarın ikili taramam var ne gibi işlem yapılıyor merak ediyorum...

Benim de yarin randevum var. Ikili test de isticek buyuk ihtimal. Ama ben yaptirmayi dusunmuyorum. Sadece ense kalinligi ve burun kemigine baktircam.

Koku ve yanma yoksa acele etme canim. En guzel ilac bol bol su icmek.

Hayirli olsun canim. Gozun aydin. Rabb'im saglicakla kucaginiza almayi da nasip etsin insaallah.

Canim anladigim kadariyla risk oraninin ustunde senin sonuclarin. Ama risk orani icinde dahi olsa bu sadece bir olasilik hesabi. Ense kalinligi da gayet guzel cikmis zaten. Sen hic canini sikma. Bolca da dua et canim. Sonucta riski cok cok dusuk olanlarin bile saglikli cocuk dogurma garantisi yok. Hepimiz evlatlarimizin hayirli ve saglikli olmalari icin dua ediyoruz burda.

Canin hayırlı olsun. Senin doktorun polat dursun degil miydi?

Kızlar kocacim son kontrolümuze gelmemişti oğlunu özlemiş :) ben salı günü kendi doktorum a kontrole gitmiştim tekrar gitmeyecegim. Birazdan eşim gelecek başka bir doktora gideceğiz ama doktora ne diyeceğim ki onu bilemedim :) fikir verin bana

Selam kızlar bugün öğleden sora temizliğe başladım anca bitti. Tuvaleti banyoyu da kocişe pasladım. Belim ağrıdı ama mis oldu evim. Temizlik bana terapi gibi geliyo valla😊 ben geçmişi okumaya gidiyorum bakalım neler kaynatmışsınız:)

canım tan işten çıkıyordum şöyle bi enazından son sayfaya bakıyım dedim senin mesajı okuyunca dayanamadım..
ama akşama tek tek okucam herkesi..

benim de ikili testim 1/330 çıktı..çok ağladım ben de..
doktorum 1/50 çıkıp sağlıklı doğum yapan çok var dedi..ama insanın aklına takılıyor işte..
gerçi Allah yazdıysa 1/100000 ihtimalde bile olabilir...
cumartesi başka bi doktora gidcem aklım hep testte çünkü....

dua edelim birbirimize....

Hadi gözün aydın Alperin annişii

Benimde sarı akıntım ve yanmam vardı, doktor tek kullanımlık bir saşe verdi, birde günde 15 bardak su iç dedi, şimdi daha iyiyim çok şükür, ama şu kızılcık kompostosunu ilk defa duydum ve denicem tekrarlamasın diye, teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…