2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Balık yağı hapini soracağım canım bir dahaki gidisimde .kan degerlerin iyi demişti bana demekki o yüzden vermedi .

Canim benimde görümcemin çocuğu 3 yaşında bir görseniz nasıl seviyor gobegimi opuyor dinliyor her sabah ben lila bebek sev diyor bana lila diyor da :) yatiriyor beni sarılıyor opuyor neler yapıyor bu çocuk bebeğim doğduğunda ne yapacağız nasıl kıskanacak hiç bilmiyorum :)

bazen hiçbişey hissetmediğim için korkuyorum içimde bişey mi oldu acaba diye
ayy o korku bende de çok var içim içimi yiyor. pazartesi hayirli haberini alsaydim inşaallah

zayıf olanlar daha erken hissediyor diyorlar bi de ben dombikim ya
ben de zayifim ama hic bişi hissetmiyorum keşke hissetsem

canim benim ne güzel yazmissin Allah razi olsun.. Rabbim hayirli evlat etsin yavrularimizi inşaallah

Çok Sağol cnm içim rahatladı bebeğime bir şey olmasinda ben razıyım ♥♡

acaba dıyorum canım şu vitamin ilacı demir ilacı etkiler mi??Vitamin idarı sapsarı yapıyor ama:26:

canım bende yeni doktordan geldim kasıklarımda yanma var belimde ağrı birde yoğun sarı akıntım var idrarım zaten sarı nedenki fitil verdi bana birde tek doz saşe

tsk ederım canım. Gözün aydın ALLAH ayırmasın kuzummm bir daha

Tesekkur ederim canimm :)

Sule hosbulduk kizlar bisey sorcam sizinde biyik kisminda cene kisminda yanma ve kasinti var mi

Bende oralarda yok ama kasiklarim ve disa dogru karnimin yanlari pul pul acayip kuru.

Ben de hamis kiyafetleri almak istiyorum. Sen bak bakalim da gelince bize yorum yap :)

Yookl canım yaaa o an bi öyle düşündüm geçti şimdi eşim bugün arayıp tonla özür dilediii

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ohhh ne mutlu sana. Allah bozmasin muhabbetinizi.

Canim cok gecmis olsun. Allah acil sifalar versin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kız bebekler daha az kıskanır seninkine gözü gibi bakıp anlaşadık yapar bence seni seviyorsa.. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş..
Kıskançlık birkaç gün sonra geçer gide :)

Kizlar benim göbek deligım ve cevresi cok soguk elimi göbek deligime koyuyorum soguklugu hissedebiliyorum hamile olmadan önce böyle degildi

sadece bir tesadüf bence hormonlar yüzünden öyle hissediyorsun bende olmadık şeylere alınıp ağlıyorum hatta dün sinir küpüydüm hiçbir sebep yokken çok sinirliydim annem telefonda sesimden anladı akşam eşim ben mi kırdım bir şey mi oldu diye sorup sorup durdu elime bez aldım koltuğu sildim bastıra bastıra eşim sakin ol dedi ama boşa sonra birden kalbime bıçak saplanır gibi oldu başım döndü hemen balkona çıkardı eşim su içtim ama sinirimi öyle atmazsam biriyle kavga ederdim kesin. gelip sana yardım etmek isterdim ama ile başlayan sebeplerin gerçek olduğunu bildiğim halde bilerek gelmiyorlar gibi kırılıyor insan elimizde değil ah hormonlar ahhhh sende canını hiç sıkma tesadüfftür

Kızlar bbgım maşallahhh cok saglıklı hersey yolunda ense kalınlıgı burun omurilik eller ayaklar allhıma bın şükür her sey normal... Dr um cınsıyet sen ne hıssedıon dediii bnde oglan gıbı ama herseyden önce saglıgı dedım bklım hadı dedıı ve oğlan dedi... Alperim gelıo😃😃😃💙💙💙. Bız esımle daha sevgılıykn yanımıza bı cocuk gldı sewdık adın ne dedık ALPER dedi esımde bnde alper ismi hayalımızmiş ortak bi hayalimizmiş meğersem o yuzden oğlan istıoduk rabbım yuzumuze baktı ve oğlum gelıo allhım izin verirse bnde bolee hersey norml yani şekerimm kan sonucumuzda ne zmn cıkarsa artıkkk kızlar cok mutluyummm allhım herkese nasip etsin...💙💙💙💙💙💙💙

evlenirken de abisi çektirdi bana söz günü bana diyor ki hümeyra teyze bu ne biçim kıyafet kendini kime beğendirmeye çalışıyorsun vayyyy sıpa dedim o derece astı suratını oturdu

Canim benim de 8 haftalik gittigimde 7 haftalik demisti. Sonraki 10.haftada gittigimde tam gunu gunune cikmisti. Icin rahat olsun.

Bende kesinlikle ole dusunuyorum. Yeni bir doktor arastirmaliyim icim rahat etmicek 😯😯 cok tesekkur ederim☺

Ben yatin Koru'ya Meltem hanima gidecegim.

Çok memnun iki arkadaşım.. Cihazlari bilmiyorum çünkü ben Sincan`da Koru Hast gidiyorum. Hem doktorumdan hem cihazlardan çok memnunum :)

Koru'da cihazlar guzelmis benim arkadasim da oraya gitmis. Memnun kalmis.

sormayı unutmuşum koruda doğum ücreti ne kadar uygun olursa ben de etimedde yapmayı düşünüyorum doğumu

Koru da bu yıl normal doğum 1.750, Etimed de 900 lira diye duydum

Gecen sene koru fiyatlari nerdeyse yari yariyaymis. Bir yil icinde yavas yavas artirmislar sansimiza

kızlar kendne hamilelik ya da kıyafet alan var mı??? ankradayım nere gideyim nerden alayım bilemedim :26::26:

Ben lcw ya bakmayi dusunuyorum canim. Ama bayanlar lcw da pek bisi kalmamis diyolar. Sansimiza artik.

kızlar annelemler ve ablamlar yarın izmirden geliyorlar hemde yarın doğumgünüm güzel şeyler bir araya geldi çoook mutluyuuuum

Ne guzel canim. Gozun aydin olsun. Dogumgununu de kutlarim simdiden :)

oy oy oy maşallah minnakaaa adiyla yasasin. çok şükür yavrularimizi veren Allaha inşaallah ben de kuzumun iyi haberlerini alirim.. gözün aydın canim

İyi akşamlar kızlar mesainin bitmesine az kaldı ben arkadaşıma iftara didecem

çok konuşmayın sabaha 40 sayfa geri de olmayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…