Arkadaşlar ben sordum doktoruma normal hatta hamilelik ilerledikçe daha da artacak dedi.
Canim decavitin icinde folik asit varsa yeterli vitamin icin zaten onu iciyormussun.balik yağı hapı içiyorum birde ben doktoruna sor bidahaki kontrolunde ic derse icersin.
Kan ilaci kan değerleri düşük olanlara veriyor doktor demekki senin kan degerlerin iyi canım:))
Benim de bana aşık yeğenim var.. Diğer yeğenlerim ona hamile olduğumu söylemiş o da hayır p hamile olamaz değil kum döküyor ondan sancısı var demiş benim akıllı tosbaam kabul edememiş hamileliğimi:) ben de söylemedim boşuna üzülmesin diye.. Ben evlenirken de kocama çok çektirmişti:))
ayy o korku bende de çok var içim içimi yiyor. pazartesi hayirli haberini alsaydim inşaallahbazen hiçbişey hissetmediğim için korkuyorum içimde bişey mi oldu acaba diye
ben de zayifim ama hic bişi hissetmiyorum keşke hissetsemzayıf olanlar daha erken hissediyor diyorlar bi deben dombikim ya
kızlar 120. güne gelmemiz yaklaşıyor bebeklerimize ruh üflenecek inşALLAH dua edelim bebeklerimiz saidler defterine yazılsın ve ismi orada sabit kalsın diye...
*Ebu Abdirrahman Abdullah b. Mes'ûd (r.a) şöyle demiş.tir: Doğru ve doğruluğu tasdik edilmiş Allah Rasülü (s.a.v) şöyle buyurdu:
Şüphesiz sizden birinizin anne karnında yaratılması, kırk gün nutfe (kan pıhtısı) sonra o kadar bir sürede alaka (bir parça et) halini, sonra o kadar bir sürede mudga (or.ganların belirginleşir) halini alır. Sonra Melek gönderilir ve kendisine ruh üfürülür. Meleğe dört şey (kelime) emredilmiştir. O kişinin rızkını, ecelini, amelini, şaki mi said mi (iyi mi kötü mü) olacağını yazması... [43]
gozun aydin canim sukur hersey yolundaymis kan sonuclarinda temiz cikacak insallah.bende balik yiyemiyorum o yuzden vitamin+balik yagi hapi iciyorum bende
canim doktorun cagirdiysa normaldir 11-14 uncu haftalar arasi oluyor zaten benimde buyuk ultrasonum 11 inci haftada yapilmisti
insallah hayirli haberler alirsin canim insallaj sonuclariniz tertemiz cikar
canim hamileligin her doneminde normal bu kusma ve bulantilar merak etme sukur simdiye kadar olmamis ben hamileligimi ogrendigimden beri cekiyorum malesef
yemek yerken göbeğinme yakın.biryerden bi kıpırdama hissettim bebekmi acaba ?
acaba dıyorum canım şu vitamin ilacı demir ilacı etkiler mi??Vitamin idarı sapsarı yapıyor ama:26:
tsk ederım canım. Gözün aydın ALLAH ayırmasın kuzummm bir daha
Sule hosbulduk kizlar bisey sorcam sizinde biyik kisminda cene kisminda yanma ve kasinti var mi
Pazartesi annemlerin yanına konya'ya gidicem inşallahhhh . Bugunde çıkıp kıyafet almam lazım kendime karnım çıktı gibi pantolonlarım oluyo ama sıkıyo gibi kasık bölgesini. Lcw gidicem inşallah güzel hamile pantolonu bulabilirim. Bulamazsam vay halime bayramda da orda olcam artık bayrama hiç olmaz herhalde pantolonlarım 😬 işin kötüsü bugunde hiç halim yok kalktım kalkalı hep yatıyorum bi oğluşa kahvaltısını yaptırdım midem fena hiç bişi yiyemedim her Zamanki gibi 😞 ayy 15,20 günde olsa eşimden ayrılmakta üzüyo beni yaaw 😞😞 oğluşum için iyi olacak toprakla neyim oynar bende dinlenirim biraz miss gibi hava bağ bahçe ohhh..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bu arada selam herkese biz doktordan geldik ense kalınlığımız 1.3 burun kemiğimiz de var elhamdülillah ama illa ikili test yapıcam dedi biz istemiyorduk açıkçası ama yaptı bu arada nub yorumlayanlar sizden ricamm bi cinsiyetimize bakar mısınız önce erkeğe benziyor denmişti ama bu dr birşeyy söylemedii siz yorumlarsanız çok sevinirim Eki Görüntüle 1184403
Gozun aydin canim. Bana da erkek gibi geldi.
Yookl canım yaaa o an bi öyle düşündüm geçti şimdi eşim bugün arayıp tonla özür dilediii
Kızlar canım çok sıkkın oğlum yine kusmaya başladı ne oluyor benim kuzuma çok korkuyorum ciddi bir hastalığı mı var diyedoktora götürücez yine,ağlıycak bir sürü yine kan alıcaklar, ne olur bir şeyi olmasın kuzumun korkuyorum bebekken bile kusmazdı yavrum
Canim benimde görümcemin çocuğu 3 yaşında bir görseniz nasıl seviyor gobegimi opuyor dinliyor her sabah ben lila bebek sev diyor bana lila diyor da :) yatiriyor beni sarılıyor opuyor neler yapıyor bu çocuk bebeğim doğduğunda ne yapacağız nasıl kıskanacak hiç bilmiyorum :)
Kızlar size birşey danışıcam. Ben Aydın'da ailemin yanındayım bulantım olduğu için yemek yapamıyorum izmirde kv hiç ilgilenmedi hep aç gezdim. Eşimle de hep tartıştık bu yüzden hep. Onlara tepki olsun diye de Aydın'a geldim 1 hafta olmadı daha. Dün görümcemin kızının doğumgünüydü maç var diye bugün kutlayacaklarımış. Yıllardır evde sadece pasta kesiliyordu bu sene izmir alsancakta lüks bir otelde iftar yemeği ile kutlayacaklarmış. Ben ise aydındayım. Şimdi alınmakta hakkım yok mu yoksa bu hormonlar yüzünden ben mi abartıyorum. Siz olsanız ne yapardınız ne hissedersiniz.
Benim de bana aşık yeğenim var.. Diğer yeğenlerim ona hamile olduğumu söylemiş o da hayır p hamile olamaz değil kum döküyor ondan sancısı var demiş benim akıllı tosbaam kabul edememiş hamileliğimi:) ben de söylemedim boşuna üzülmesin diye.. Ben evlenirken de kocama çok çektirmişti:))
Kızlar bbgım maşallahhh cok saglıklı hersey yolunda ense kalınlıgı burun omurilik eller ayaklar allhıma bın şükür her sey normal... Dr um cınsıyet sen ne hıssedıon dediii bnde oglan gıbı ama herseyden önce saglıgı dedım bklım hadı dedıı ve oğlan dedi... Alperim gelıo😃😃😃💙💙💙. Bız esımle daha sevgılıykn yanımıza bı cocuk gldı sewdık adın ne dedık ALPER dedi esımde bnde alper ismi hayalımızmiş ortak bi hayalimizmiş meğersem o yuzden oğlan istıoduk rabbım yuzumuze baktı ve oğlum gelıo allhım izin verirse bnde bolee hersey norml yani şekerimm kan sonucumuzda ne zmn cıkarsa artıkkk kızlar cok mutluyummm allhım herkese nasip etsin...💙💙💙💙💙💙💙
Arkadaşlar hiç dışardan pizza hamburger gibi fast food yiyen varmı
Amin teyzesi sağolasın
Vitamin kullanılıp kullanılmayacağından filan bahsedilmiş bu doktorlar gerçekten çok ilginç hangi birine uyalım şaşıyorum birisi başka bir tezi savunurken öteki tam tersini savunuyor.Doktorum bana elevit yazmıştı ben de burdan elevitin domuz jelatini içerdiğini okudum bugün kontrolüm vardı sordum sağlık bakanlığı böyle birşeyi onaylamamış şehir efsanesi gibi birşey bu dedi bana.Ayrıca şu söylediği de biraz mantıklı geldi özellikle bu hükümet içerisinde domuz jelatini içeren birşeyin kullanılmasına izin vermezdi herhalde değil mi?..
Geçen hafta hamile olduğumu öğrendim 8 haftalık olmuş bebeğim,bu hafta gittim tam 9. haftaya girdik bugün,dr 8 hafta 3 günlük diyorE doktor bey dedim geçen hafta geldiğimde zaten 8 haftalıktı nasıl böyle oldu diyorum ya o çok fark etmez ölçümlerden öyledir diyor tamam ben de çok takılmam aslında 8le 9 hafta arasında ne fark var ama bu haftalarda yapmamız gereken testler oluyor onları kaçırmamak için düzgün takip etmek lazım.Hem sanırım idrar yolları enfeksiyonu olmuşum anlattım şikayetlerimi acelesi vardı sanırım yemeğe yetişecekti idrar tahlili bile yapmadan yazdı bir sürü ilaç fitil Ama ihtiyacım var kullanmak zorundayım.Haftaya da iş açısından çok yoğun bir haftaya giricez gidemem başka doktora filan...Kaldı yani iyi mi
Bende kesinlikle ole dusunuyorum. Yeni bir doktor arastirmaliyim icim rahat etmicek 😯😯 cok tesekkur ederim☺
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çok memnun iki arkadaşım.. Cihazlari bilmiyorum çünkü ben Sincan`da Koru Hast gidiyorum. Hem doktorumdan hem cihazlardan çok memnunum :)
sormayı unutmuşum koruda doğum ücreti ne kadar uygun olursa ben de etimedde yapmayı düşünüyorum doğumu
Koru da bu yıl normal doğum 1.750, Etimed de 900 lira diye duydum
kızlar kendne hamilelik ya da kıyafet alan var mı??? ankradayım nere gideyim nerden alayım bilemedim :26::26:
kızlar annelemler ve ablamlar yarın izmirden geliyorlarhemde yarın doğumgünüm güzel şeyler bir araya geldi çoook mutluyuuuum
Kızlar bbgım maşallahhh cok saglıklı hersey yolunda ense kalınlıgı burun omurilik eller ayaklar allhıma bın şükür her sey normal... Dr um cınsıyet sen ne hıssedıon dediii bnde oglan gıbı ama herseyden önce saglıgı dedım bklım hadı dedıı ve oğlan dedi... Alperim gelıo😃😃😃💙💙💙. Bız esımle daha sevgılıykn yanımıza bı cocuk gldı sewdık adın ne dedık ALPER dedi esımde bnde alper ismi hayalımızmiş ortak bi hayalimizmiş meğersem o yuzden oğlan istıoduk rabbım yuzumuze baktı ve oğlum gelıo allhım izin verirse bnde bolee hersey norml yani şekerimm kan sonucumuzda ne zmn cıkarsa artıkkk kızlar cok mutluyummm allhım herkese nasip etsin...💙💙💙💙💙💙💙
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?