2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

maşallah maşallah ne güzel bi göbüş bu böyleeeeeeeeeeeee darısı bizlere inş

Bize de hiç farketmez kız ya da erkek ikisini de yerim😊 ama annemle babam deli gibi erkek torun istiyo. Cinsiyet belli oldu kız diyorum, 3 aylıkken cinsiyet mi belli olur erkek o diyolar hala yaw delircem

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlaaaar biz dayanamadik kizimiza ilk cicisini aldik. Esim secti daha dogrusu. Kislik pijamalari ilk kiyafeti oldu mothercare den aldik. Evde foto cekip ciciler bolumune atarim. Girince hepsinden alasim geldi zor tuttum kendimi. Bi esim beni cekiyi bi ben onu. Vee kasadaki bayan da hamile misin aa cok sasirdim hem genc hem de zayifsin dedi. 4 aya girdigimi duyumca kendi doneminde nasil oldugunu anlatti. Yuregime sular seller serpti yani. :))

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

bizdeki durumun tam tersi canım.herkes kız istiyor inat degil mi erkek doğurcam :)

o kasiyer benim itiraf ediyorum çarşıda bügün kadının biri doğum ne zaman dedi :)bu hafta desem inanacaktı :)

Son düzenleme:
Saol cnm ewet cemil hocaya gidiomm vee onla doğum yapcam allah izin verirse

Ooo süper çok sevindim, forumda bir doktordaşım oldu😊. Ben pazartesi gidicem, çatlıyorum meraktan. Önceki muayenemle arasında 25 gün var, olacak iş mi yaa?

Bu arada Cemil hoca bana doğum için tobb'u tavsiye etti. Bana göre hastane olarak daha iyi ve ben orada daha rahatım, her gün gelir kontrol ederim, hemşirelere rahatlıkla emanet ederim seni dedi. Sen güven diyordun karar verdin mi canım?

bizdeki durumun tam tersi canım.herkes kız istiyor inat degil mi erkek doğurcam :)

Bizim hiç erkek kardeşimiz olmadığı için annem erkek istiyo. Moralleri bozuldu kız diyince. Ben de inadına kız doğurcam sevmesinler de görüyim😄

hep diyorum ilk ve ikinci olucaklar yada 2 cocugu olupta farkli cinsiyette olucaklar ucuncu bebegi icin hic dert etmesin ne olucagini saglikli hayirli evlatlar olsun yeter.
benim dorduncuyu yapma imkanim olsaydi inanin bende demezdim hic kiz olsun erkek olsada yapardim bi tane daha ben cok seviyorum cocuklari ve kalabalik aileleri biz 3 kiz 1 erkegiz esim de 3 erkek 1 kiz iki tarafta dorduncude bulmus istedigini
ama malesef dogumlarim sezeryan oldugu icin cok riskli dorduncu hamilelik kii bunda bile birsuru rizikodan bahsetti doktorum ucuncu sezeryanim olucagi icinn :26:ben rabbime hep hayirli evlat hangisiyse onu nasip eyle rabbim diye dua ettim tabiki rabbimde gonlumdekinin kiz evladi oldugunu biliyor artik bekleyip gorucezz 29 temmuzda ne dicek bakalimbenim doktor:26:

Son düzenleme:
[QUO TE=SILA_M;36092591]hep diyorum ilk ve ikinci olucaklar yada 2 cocugu olupta farkli cinsiyette olucaklar ucuncu bebegi icin hic dert etmesin ne olucagini saglikli hayirli evlatlar olsun yeter.
benim dorduncuyu yapma imkanim olsaydi inanin bende demezdim hic kiz olsun erkek olsada yapardim bi tane daha ben cok seviyorum cocuklari ve kalabalik aileleri biz 3 kiz 1 erkegiz esim de 3 erkek 1 kiz iki tarafta dorduncude bulmus istedigini
ama malesef dogumlarim sezeryan oldugu icin cok riskli dorduncu hamilelik kii bunda bile birsuru rizikodan bahsetti doktorum ucuncu sezeryanim olucagi icinn :26:ben rabbime hep hayirli evlat hangisiyse onu nasip eyle rabbim diye dua ettim tabiki rabbimde gonlumdekinin kiz evladi oldugunu biliyor artik bekleyip gorucezz 29 temmuzda ne dicek bakalimbenim doktor:26:[/QUOTE]
valla sen anlattınya oğlunla yaptıklarını oğlum olacağına daha bir seviniyorum.birde kız oyunları oynayamam ben.top araba pc oyunları bana göre.:)

hayirli olsun canim cicilerinizz miss kokulu kizina yakisir yeni cicileri

valla sen anlattınya oğlunla yaptıklarını oğlum olacağına daha bir seviniyorum.birde kız oyunları oynayamam ben.top araba pc oyunları bana göre.:)
i
erkek cocuklari annesine prensesmis gibi davraniyor canim rabbim herkese bi tanede olsa bi erkek evladi nasip etsin insallah insan kendini erkek evladi yaninda daha bi guvende hissediyor sanki ne bileyim ya yasayinca anlarsin bunlari sila dogru diyormus diye

koln iftar vakti hava karardi daha yeni iftar vakti oldu burda rabbim oruc tutanlarin yardimcisi olsun

Son düzenleme:

amın amın amın amın

Bu hafta bende aynen böyleyim yaa göbeğim çıkmadı derken çamaşırlar bile sıkar oldu..

Slm kızlar biz eşimle bebeğimiz i görmeye gittik ama doktor kanaman olmuş dedi çok üzüldüm önemli birsey değil ama az bir kanaman olmuş yat dinle dedi . Bu kana olayı çok moralim bozdu ya sol kasigim ağriyordu bugün muhtemelen kanamadan dolayi olmuştur dedi. Korkulacak birsey değil dedi ama ben çok stres yaptım nerden çıktı ki bu kanama doktordan geldiğimizde beri sol tarafım ağrıyor zaten gaz sancısı çekiyordum artık korkuyorum gaz sancisimi yoksa kanama dan dolayi mi diye .Cinsiyet ine de kız a benzettim benzettim ben dedi kendi doktorum erkek demişti .

ademle alakası yok bence baştaki a uzun ademde, aden hem bilinmeyen bir isim hem de islâmi kuranda geçiyo, allahın sevdiği kullarının girebileceği cennet bahçesi manasına geliyor çok güzel bence

Aynen cnm. En güzel cennet bahcesi,hawayla ademin buluştuğu bahçe. Benim adım da hawa ya benim kocisim ordan doğru kiskanmis olabilir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim cok gecmis olsun stres yapma sakin doktor da demis dinlen yeter diye ek birseye gerek olsaydı yapardi zaten.
Al sana bi cinsiyet yanlışlığı daha hangisine inanalim şimdi ...

Cnm bende hawa ile ademin buluştuğu cennet bahcesi demek diye biliyorum. Hani cennette 8 katmış ya,firdevs cennetinin diğer adı oldugunu idda eden islam alimleri varmış. Bilemiyorm ama bende çok seviyorum aden adını.

Cnm hiç kanaman yada kahverengi akintin flan olmadimi, alala..neyse dr ciddi bisi olsa hastaneye yatış bile verirdi sen dinlen bolnol. Stres yapma. Allaha emanet hepimizin bebekleri

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…