Aman Allah'im bu coookkkk cici bisi, bayildim cidden. Masaallah..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aman ya rabbim coook sirin yaaaasaglicakla giydir inşallah canim
çooook tatlııııı
sağlıklı günlerde giysin inşallah
Kızlar dr um bugün güneş koruyucu kullan dedi...sizinkiler verdi mi? ne verdi?
kızlar çatlak önleyici kreme başladınızmı dr bana yazdı 7tane marka hangini alcağımı bilemedim
pazartesi doktora gidecektim randevum vardı birkaç gün önce birşey sormak için doktora hastaneyi aradık doktorum hastaneden ayrılmış nereyle anlaşacağı da belli değilmiş zorla doktor bulmuştum iyi diye duyduğum bir doktor vardı başka hastanede ona randevu almak için aradık bugün o da 2 hafta yokmuş izine çıkmış off aynı hastanede adını duymadığım başka bir doktora cuma günü için randevu aldık bir ay olmuş oluyo bebişi görmeyeli her şey de hayır vardır inşallah doktordan yana hep ters gitti işim bakalım hayırlısı
kızlar bir de yaklaşık ikiaydır hep hapşuruyorum :2::2::2::2:grip de değilim anlamadım evin tozundan mı bilmem hassaslaştım ondan mı sizde böyle bir durum var mı?
bu konuda da kiz deyipte sonradan oglusu olanlar yazmis varmis demekki kiz deyipte ogluda olann
yok anam yok ben inanmiyorum hicbiseye saglikli hayirli evlat olsun yeter istemiyorum bu saatten sonra cinsiyet falan ogrenmek
Benim görümcem3. Üye hamileyken 8 ay boyunca kız denilmiş.. Anlatıyo geçen..kıyafetleri beşigi herseti oembe sarı lilayahu boşverin kız erkek ne fark eder.kızı olmayan kız,oğlu olmayan oğul istiyor ama kızı olan kızın ne kadar tatlı olduğunu,oğlu olanda oğulun ne kadar güzel olduğunu anlata anlata bitiremiyor.peki biz ne yapalım ilk yumurcaklar ne olursa kabul.1de yetmez 10 tane ver allahım ver :):)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Slm kızlar biz eşimle bebeğimiz i görmeye gittik ama doktor kanaman olmuş dedi çok üzüldüm önemli birsey değil ama az bir kanaman olmuş yat dinle dedi . Bu kana olayı çok moralim bozdu ya sol kasigim ağriyordu bugün muhtemelen kanamadan dolayi olmuştur dedi. Korkulacak birsey değil dedi ama ben çok stres yaptım nerden çıktı ki bu kanama doktordan geldiğimizde beri sol tarafım ağrıyor zaten gaz sancısı çekiyordum artık korkuyorum gaz sancisimi yoksa kanama dan dolayi mi diye .Cinsiyet ine de kız a benzettim benzettim ben dedi kendi doktorum erkek demişti .
Bizim hiç erkek kardeşimiz olmadığı için annem erkek istiyo. Moralleri bozuldu kız diyince. Ben de inadına kız doğurcam sevmesinler de görüyim😄
Ooo süper çok sevindim, forumda bir doktordaşım oldu😊. Ben pazartesi gidicem, çatlıyorum meraktan. Önceki muayenemle arasında 25 gün var, olacak iş mi yaa?
Bu arada Cemil hoca bana doğum için tobb'u tavsiye etti. Bana göre hastane olarak daha iyi ve ben orada daha rahatım, her gün gelir kontrol ederim, hemşirelere rahatlıkla emanet ederim seni dedi. Sen güven diyordun karar verdin mi canım?
Kızlar troid kontrolü için hastaneye gidiyorum. Duanızı esirgemeyin.
Kızlar troid kontrolü için hastaneye gidiyorum. Duanızı esirgemeyin.
selam cicilerrrr.
Ya anamın evinde kendi yatagımda pek güzel uyuyorum ben ya..Saat başı wc ye kalktıgım halde cok dınamık oluyorum.
Oh oh ne güzel, ben de kısmetse çarşamba günü anamın evine kavuşacağım, oranın rahatlığı hiçbir yerde yok
Bendede ayni dusunceler oldu canim sali gunu kontrolum vardi bide tatile gitmisttik denize falan girmistim o kadar endiseliydim ki ama bi gittim benim findik kurdum gayet iyi hatta taklalar atti bize masallahi vardi ☺☺ seninde oledir evham yapma bu his tamamen bizden kaynaklaniyor ☺☺
Günaydın canımm, Cümleten hayırlı cumalar inşallahGünayddın herkese hayurlı cumalarraa...
İdL hayırlı haberlerle gel inş Allah yardımcın olsun
ay şu wc olayını duyunca ağlayasım geliyo, hasta bezi bağlayasım var kendimeselam cicilerrrr.
Ya anamın evinde kendi yatagımda pek güzel uyuyorum ben ya..Saat başı wc ye kalktıgım halde cok dınamık oluyorum.
benimde yarın cnm kontrolüm 1 ay aradan sonra heyecan dorukta yanii:) ayın 21 bi gelseydi.çatlıyccam meraktan. inş benim meleğimde taklalar atar.
maşAllah bebişine bu arada canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?