2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Aman Allah'im bu coookkkk cici bisi, bayildim cidden. Masaallah..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aman ya rabbim coook sirin yaaaa saglicakla giydir inşallah canim

çooook tatlııııı
sağlıklı günlerde giysin inşallah

Tesekkurler kizlaar :) saglikla giysinler insallaah...

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

benim toza alerjim var, onun için her gün süpürürüm evi,, ama dışarıda tozlu yerlerde çok hapşuruyorum,,,
birde ben tozu mutfak kağıt havlusu ile alırım, mobilya spreyi sıkarım azıcık hemen kağıtla alırım tozu çünkü bezlede çok hapşururum,,, ( yani püf nokta)

Geçmişin birazını okudum yoruldum ense kalınlığı yüksek çıkan üzülmesin başka doktora gözüksün ...cınsıyet gercekten şok edıyo cevreden duyuyoz 6 ı 7 ay erkek sonra kız dıyolar bende öğrensemde eşim dahil demicem:) ...mısdelly senin karınla benimki yarışıyor :))))) huzurum hayırlı oksun. Darısı başıma tabıkı hayırlı ise erkek evlat eli ayağı duzgun bir kızım var Buda erkek olursa 3 düşünme. Çünkü yüksek tansiyon var zorlanıyorum hayırlısı yınede .. Başka ne var ne yok okuyamadım ::))

İyi geceler hatunlar.. Bugun misafirlrimi agırladım.. Şükürler olsun.. Dünde cok güsel temizlik yaptım ..allahımda yardım etti... 15 kişiydik toplam.. Tabi serviste falan yardım ettiler yani...
Güsel geçti.. Kalabalık olunca anlasılıyo iftar zManı bence...
Yarın arkadaslarla beraber ormana gidecegiz.. Hem piknik hem iftar zamanını orda geçircez benden böle...şükür yatın inşallah oruca niyet etcem...
Yatarım aksama kadar...

Herkese hayırlı geceler... Öpüyorım sizleri...

ooo geçmişi okumam sanırım sabahı bulur ,
umarım bütün anneler iyidir, herşey olundadır, benim haftaya perşembe randevum var cinsiyeti öğrenicez çok heycanlıyım cinsiyetten çok ultrasonda ki hareketleri onu görmek beni daha mutlu çok mutlu ediyor.

bu konuda da kiz deyipte sonradan oglusu olanlar yazmis varmis demekki kiz deyipte ogluda olann
yok anam yok ben inanmiyorum hicbiseye saglikli hayirli evlat olsun yeter istemiyorum bu saatten sonra cinsiyet falan ogrenmek

Benim görümcem3. Üye hamileyken 8 ay boyunca kız denilmiş.. Anlatıyo geçen..kıyafetleri beşigi herseti oembe sarı lila
Yorganları falan dantel yapmıs süeterler falan güsek cicili bicli resimleri gösteriyo zaten 8.5 aylıkken dogmus.. Cocuk bi cıktı erkk diyo gözümle görmesem inanmıcam diyo... Cok sasırdım... Cokta komıkmış ama yani...
3 tane oglu var .. 3 de birbirinden mükemmller...
Allah hayırlı ewlat versin kızlar... Kız olması erkk olması degilde hayırlı salglıklı aklı salim bi ewlat olsunlar.. Rabbm gönlümüzdekileri biliyo ...
Ben mesela kıza daha cok yatkınım Allah biliyo ya.. Ama kendi ailem eşimin ailesi ister istemez bi erkek bebk beklemıyolar degil.. Kesinlikle ayrım yapmazlar... Hepsini cok sewerler... Hatta kızşarı daha cok sewerler.. Ama bende bazen erkk mi olsaydı demiyo degilim... Ne bilim ya dahada doktora 10 gün sonra gidicem ...
Sonra 20. Haftada ayrıntılı usg ye gircem inş ... Allahım hakkımızda hayılısını versin

Canım çok geçmiş olsun. Rabbim bebeğini sağlıkla kucagına almayı nasip etsin. Sakın stres yapma. 10 gün önce aşırı derecede kanamayla hastaneye gittim ağlaya ağlaya bebegimi kaybettim sandım ama çok şükür bişey olmamıştı. Doktorum plasenta çekilmesine bağlı , ama düşük tehliken var dedi ilaç kullanıyorum hala kahverengi akıntım devam ediyor. Bende yarın kontrole gidicem tekrar çok ağrım var bu saat oldu sancıdan uyuyamadım. Moralini yüksek tut dinlen ve dua et bol bol. İçin rahat etmiyorsa kendi doktoruna git yine stres yapıcagına. Üzülmememiz lazım bebişlerimiz için

Aynı şey bizimkilerde de var canım, 3 kız kardeşiz, erkek olmasını çok istiyorlar, cinsiyet daha belli olmadı hala umutlular

Valla bna da 1 ay sonra gel dedi😢😢😢 hazır ol 1 ay sonra gıtmeye kndını cnm... Hastaneyı secmedım daha bklım tobb a yolladı bnı teımester kanımı verdım ama bı tuhaf oldum bılmıorumm npcamm daha orasını düşünmedım cnm...

Kızlar troid kontrolü için hastaneye gidiyorum. Duanızı esirgemeyin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günayddın herkese hayurlı cumalarraa...
İdL hayırlı haberlerle gel inş Allah yardımcın olsun

selam cicilerrrr.
Ya anamın evinde kendi yatagımda pek güzel uyuyorum ben ya..Saat başı wc ye kalktıgım halde cok dınamık oluyorum.

:) ayın 21 bi gelseydi.çatlıyccam meraktan. inş benim meleğimde taklalar atar.
maşAllah bebişine bu arada canım

Günayddın herkese hayurlı cumalarraa...
İdL hayırlı haberlerle gel inş Allah yardımcın olsun
Günaydın canımm, Cümleten hayırlı cumalar inşallah
selam cicilerrrr.
Ya anamın evinde kendi yatagımda pek güzel uyuyorum ben ya..Saat başı wc ye kalktıgım halde cok dınamık oluyorum.
ay şu wc olayını duyunca ağlayasım geliyo, hasta bezi bağlayasım var kendime zaten sıcaktan zor uyuyorum gecenin ilk yarısı daha sık olmak kaydıyla sabaha kadar mekik dokuyorum
:) ayın 21 bi gelseydi.çatlıyccam meraktan. inş benim meleğimde taklalar atar.
maşAllah bebişine bu arada canım
benimde yarın cnm kontrolüm 1 ay aradan sonra heyecan dorukta yanii inş bende hep güpgüzel haberler alırım,yavruşumu kımıl kımıl görürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…