2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canim cok gecmis olsun stres yapma sakin doktor da demis dinlen yeter diye ek birseye gerek olsaydı yapardi zaten.
Al sana bi cinsiyet yanlışlığı daha hangisine inanalim şimdi ...

Çok üzüldüm ya biliyorum stres yapmam lazım ama gerçekten elimde değil şimdi sol tarafım ağrıyor herseyi ona bagliyorum cinsiyet yanlışlığı var kesin gibi de ama kanama olayina çok takıldım cinsiyet önemli değil artık Rabbim sağlık versin. Böyle birşey başına gelen oldumu arkadaşlar lütfen cvp verin çok sıkıntı yaptım

Kızlar iyi geceler nasılsınız.ayın 21 de kontrolum var tam bi ay olucak.sızde benım gibi endişeleniyormusunuz ? Ben bi kaç gündür korkuyorum bişey oldumu iyimi acaba die. Arada bi midem bulanıyo o Zmn rahatlıyorum ii herhalde die.ben mi evham yapıyorum acaba.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yok canım hicbirsey olmadı sadece bu aralar akıntım biraz fazla onun haricinde birsey yok. Yarın kendi doktoruma gideceğim korktum birde Karnım ağrıyor bu ağrı neden herseyi düşünüyorum başım ağrıdı artık ben hamilelik boyunca hiç böyle birşey yaşamadım kusmadim bile bu aylar aslında hamileliğin rahat ayları birden böyle olunca çok canım sıkıldı. Ağır mi kaldırdın kendini yoracak birsey mi yaptın dedi ben sadece temizlik yaptım dün oda oturarak makina tuttum dinlene dinlene yaptım kendimi yoracak zorlayacak birsey yapmadım ne oldu nasıl oldu anlamıyorum

Son düzenleme:
est. ben de internet yorumlarından baktım bu hanıma rastladım bir de müzik zevkimiz tutunca tamam dedim ikili test sırasında giderim artık :)

Biz kan verdik ikili test icin takip ettigim kadariyla sen de verdin galba ☺☺ hadi bakalim hayirli haberler aliriz ins 😊😊

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bu konuda da kiz deyipte sonradan oglusu olanlar yazmis varmis demekki kiz deyipte ogluda olann
yok anam yok ben inanmiyorum hicbiseye saglikli hayirli evlat olsun yeter istemiyorum bu saatten sonra cinsiyet falan ogrenmek

Benim icime hep senin kizin olcak gibi geliyor ama soylemeyeyim diyordum ama dayanamadim😊😊😊 Hep okurken kiz anasi diye geciriyordum icimden 😄😄 hayirla saglikla gelsin ins

Bendede ayni dusunceler oldu canim sali gunu kontrolum vardi bide tatile gitmisttik denize falan girmistim o kadar endiseliydim ki ama bi gittim benim findik kurdum gayet iyi hatta taklalar atti bize masallahi vardi ☺☺ seninde oledir evham yapma bu his tamamen bizden kaynaklaniyor ☺☺

Biz kan verdik ikili test icin takip ettigim kadariyla sen de verdin galba ☺☺ hadi bakalim hayirli haberler aliriz ins 😊😊

Aynen canım istemeyerek de olsa bugün verdim kan hepimiz hayırlı hBerlerle döneriz inşallah

herkese iyi gecelerrrr
nerdeyse 1 saattir okuyorum sizi...
alıntı yapmak yerine özet geçeyim dedim

- benim de çok akıntım var:26:
günde 2 tane gülük ped değiştiriyorum...ama bazen rengi koyu sarı oluyor korkuyorum o zaman:18:
ctesi doktora sorayım...

-hamile kıyafeti almadım ben hiç ama göbiş çıkmaya başlayınca dar gelmeye başadı kilo almama rağmen
ben de bi bu akşam alışveriş yapıp bol şeyler aldım tatil için..
hani beli lastikli şalvarlar var ya çok sevmezdim ama o kadar rahat ki 2 tane aldım
bi de geniş lastikli etek aldım...tişörtleri de m giyerdim l aldım..yaz sonunu çıkarır..

-bana da doktorum vitamin vermedi sadece demir hapı verdi..
acaba kilolu mu buldu beni
zayıf da değilim valla 1.72 boy nerdeyse boya eşit kilo

-Allah herkese içinden geçen cinsiyeti sağlıklısı ile nasip etsin...
SILACIM inşallah kızın olur çok içten istiyorum..
benim de içime erkek doğardı ama doktor 11.haftada kıza benzetti
ne çıkarsa bahtımıza

o kasiyer benim itiraf ediyorum çarşıda bügün kadının biri doğum ne zaman dedi :)bu hafta desem inanacaktı :)

Canim su sira ben de sisim ama kabizliktan. Gazdan. Bol suya ve kayisiya basliyorum yarindan itibaren. Sen de dene

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Aynen yav. Bir suru stres unsuru. Eskisi gibi olacak en guzeli :)

Masaallah canim cidden senin gobis baya buyumus. Gaz mi ki acaba, cunku bu bildigin 6-7 aylik gibi sanki :)

bu konuda da kiz deyipte sonradan oglusu olanlar yazmis varmis demekki kiz deyipte ogluda olann
yok anam yok ben inanmiyorum hicbiseye saglikli hayirli evlat olsun yeter istemiyorum bu saatten sonra cinsiyet falan ogrenmek

Aynen insan alistiramiyor da kendini. Bizim arkadasa da kiz dediler sonradan erkek cikti. Nasil is anlamadim :/

est. ben de internet yorumlarından baktım bu hanıma rastladım bir de müzik zevkimiz tutunca tamam dedim ikili test sırasında giderim artık :)

Canim ben de etimede gitsem mi diyordum ama orada doguma nobetci doktor giriyomus. Kendi doktorun gelsin istersen ek bi ucret veriliyomus. Oyle olunca da Koru hastanesiyle ayni oluyor dogum ucreti nerdeyse. Ben de beni takip eden doktor dogumumu yaptirsin isterim. O yuzden simdilik koru da karar kildim bakalim. Yarin memnun kalirsam tabi doktorumdan.

Allah razi olsun canim.. doktorum tutabiliyosan tut dedi. Bu senin dayanabilmenle alakali dedi. Iftardan sonra cok kotu oluyorum basim filan cok agriyo tek sikayetm bu..

Ayni benimkide oyle dedide ben normalde cok su icerim o yuzdende olabilir iste rabbim kolaylik versin inşaallah canim

buyursunlar pijamam...

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Hihihi sirin kii :))

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Memnun kalırsın inşallah canım doğum işi belli olmıyor gerçekten aniden olabiliyor hastaneyi de beğenirsen tabii bu arada sincan koru mu yoksa balgat mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…