Canim cok gecmis olsun stres yapma sakin doktor da demis dinlen yeter diye ek birseye gerek olsaydı yapardi zaten.
Al sana bi cinsiyet yanlışlığı daha hangisine inanalim şimdi ...
Cnm bende hawa ile ademin buluştuğu cennet bahcesi demek diye biliyorum. Hani cennette 8 katmış ya,firdevs cennetinin diğer adı oldugunu idda eden islam alimleri varmış. Bilemiyorm ama bende çok seviyorum aden adını.
Cnm hiç kanaman yada kahverengi akintin flan olmadimi, alala..neyse dr ciddi bisi olsa hastaneye yatış bile verirdi sen dinlen bolnol. Stres yapma. Allaha emanet hepimizin bebekleri
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
est. ben de internet yorumlarından baktım bu hanıma rastladım bir de müzik zevkimiz tutunca tamam dedim ikili test sırasında giderim artık :)
bu konuda da kiz deyipte sonradan oglusu olanlar yazmis varmis demekki kiz deyipte ogluda olann
yok anam yok ben inanmiyorum hicbiseye saglikli hayirli evlat olsun yeter istemiyorum bu saatten sonra cinsiyet falan ogrenmek
Kızlar iyi geceler nasılsınız.ayın 21 de kontrolum var tam bi ay olucak.sızde benım gibi endişeleniyormusunuz ? Ben bi kaç gündür korkuyorum bişey oldumu iyimi acaba die. Arada bi midem bulanıyo o Zmn rahatlıyorum ii herhalde die.ben mi evham yapıyorum acaba.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Biz kan verdik ikili test icin takip ettigim kadariyla sen de verdin galba ☺☺ hadi bakalim hayirli haberler aliriz ins 😊😊
o kasiyer benim itiraf ediyorum çarşıda bügün kadının biri doğum ne zaman dedi :)bu hafta desem inanacaktı :)
hayirli olsun canim cicilerinizz miss kokulu kizina yakisir yeni cicileri
ahh ya onceden ne guzelmis hersey ne doktor kontroolu ne vitamin ne gerekli gereksiz testler ne cinsiyet tahmini bi adetin gecerse hamileyim dersin bide dogumdan bebek dogduktann sonra oglum oldu kizim oldu dersin simdi hamile kalma calismalarindan ovulasyon testlerinden bi baslaniyor ta doguma kadar gerekli gereksiz ne varsa yapiliyorr sanki annelerimiz bizi boylemi dunyaya getirmisss
kızlar kac vakte kadar doğururum ben???Eki Görüntüle 1185098 :).bügün sokakta teyzemin biri doğuma ne kadar var dedi ya:).işin enteresan tarafı bazen bu şekilde şişiyorum bazende tahta gibi oluyor
bu konuda da kiz deyipte sonradan oglusu olanlar yazmis varmis demekki kiz deyipte ogluda olann
yok anam yok ben inanmiyorum hicbiseye saglikli hayirli evlat olsun yeter istemiyorum bu saatten sonra cinsiyet falan ogrenmek
est. ben de internet yorumlarından baktım bu hanıma rastladım bir de müzik zevkimiz tutunca tamam dedim ikili test sırasında giderim artık :)
Allah razi olsun canim.. doktorum tutabiliyosan tut dedi. Bu senin dayanabilmenle alakali dedi. Iftardan sonra cok kotu oluyorum basim filan cok agriyo tek sikayetm bu..
Maşallah saydım 15 kız 15 erkek var başabaş: ) :)
kızlar kac vakte kadar doğururum ben???Eki Görüntüle 1185098 :).bügün sokakta teyzemin biri doğuma ne kadar var dedi ya:).işin enteresan tarafı bazen bu şekilde şişiyorum bazende tahta gibi oluyor
koln iftar vakti hava karardi daha yeni iftar vakti oldu burda rabbim oruc tutanlarin yardimcisi olsun
buyursunlar pijamam...
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Aynen yav. Bir suru stres unsuru. Eskisi gibi olacak en guzeli :)
Masaallah canim cidden senin gobis baya buyumus. Gaz mi ki acaba, cunku bu bildigin 6-7 aylik gibi sanki :)
Aynen insan alistiramiyor da kendini. Bizim arkadasa da kiz dediler sonradan erkek cikti. Nasil is anlamadim :/
Canim ben de etimede gitsem mi diyordum ama orada doguma nobetci doktor giriyomus. Kendi doktorun gelsin istersen ek bi ucret veriliyomus. Oyle olunca da Koru hastanesiyle ayni oluyor dogum ucreti nerdeyse. Ben de beni takip eden doktor dogumumu yaptirsin isterim. O yuzden simdilik koru da karar kildim bakalim. Yarin memnun kalirsam tabi doktorumdan.
buyursunlar pijamam...
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
çooook tatlıııııbuyursunlar pijamam...
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?