Kızlar troid kontrolü için hastaneye gidiyorum. Duanızı esirgemeyin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayy yesinlerrr pek tatlıı 😊buyursunlar pijamam...
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
gozun aydin canim sukur hersey yolundaymis kan sonuclarinda temiz cikacak insallah.bende balik yiyemiyorum o yuzden vitamin+balik yagi hapi iciyorum bende
canim doktorun cagirdiysa normaldir 11-14 uncu haftalar arasi oluyor zaten benimde buyuk ultrasonum 11 inci haftada yapilmisti
insallah hayirli haberler alirsin canim insallaj sonuclariniz tertemiz cikar
canim hamileligin her doneminde normal bu kusma ve bulantilar merak etme sukur simdiye kadar olmamis ben hamileligimi ogrendigimden beri cekiyorum malesef
Gözün aydın canım. 😊
Yasakları biz de sorucaz bakalım ne diycek...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim bana anlami sacma geldi acikcasi. Cunku cennete giren her kulunu seviyordur Rabb'im. Hani sevdigi kullara ayri cennet bahcesi. Sevmediklerine ayri falan anlamsiz geliyor bana. Anlamini iyi arastirmak lazim.
Canim resimlerini ekleyebilir misin zahmet olmazsa? Bir de fiyatlarini yazarsan cok sevinirim. Yarin da ben gidicem bakalim.
Sevindim Darısı başımıza Allah'ın izniyle 😊
Memnun kalırsın inşallah canım doğum işi belli olmıyor gerçekten aniden olabiliyor hastaneyi de beğenirsen tabii bu arada sincan koru mu yoksa balgat mı
selam cicilerrrr.
Ya anamın evinde kendi yatagımda pek güzel uyuyorum ben ya..Saat başı wc ye kalktıgım halde cok dınamık oluyorum.
Çok sağ ol Sılam.haftaya sonuçlar çıkacakmış.İnşallah güzel haberler alırız. Eşim geldi hollandadan çok şükür kavuştuk. Dünden beri giremedim topiğimizenasıl alıştıysam aklım hep burda kaldı☺️ sayfalar akmış gitmiş maşallah.
yaw az once cinsiyet kisminda bi konuda okudum kadina 15 haftaliga kadar yuzde 99 erkek demis sonraki kontrolundede kiza benziyor demis olurmusun oldururmusun yani bu kadar da olmaz kii yaaaaaaaa
buyursunlar pijamam...
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
İyi geceler hatunlar.. Bugun misafirlrimi agırladım.. Şükürler olsun.. Dünde cok güsel temizlik yaptım ..allahımda yardım etti... 15 kişiydik toplam.. Tabi serviste falan yardım ettiler yani...
Güsel geçti.. Kalabalık olunca anlasılıyo iftar zManı bence...
Yarın arkadaslarla beraber ormana gidecegiz.. Hem piknik hem iftar zamanını orda geçircez benden böle...şükür yatın inşallah oruca niyet etcem...
Yatarım aksama kadar...
Herkese hayırlı geceler... Öpüyorım sizleri...
Kızlar troid kontrolü için hastaneye gidiyorum. Duanızı esirgemeyin.
Günayddın herkese hayurlı cumalarraa...
İdL hayırlı haberlerle gel inş Allah yardımcın olsun
Günaydınnnn hayırlı cumalar kızlarrr ���� sıcaktan gece uyuyamadım hiç ne biçim sıcak var ��
Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar herkese
Kizlar benim kocisin gelisi hikayeymis yav :/ geldigi aksam biraz iyi gibi olmustum heyecandan mutluluktan sanirim :/ dun yine aksama kadar yataktan cikamadim. Bisi de yiyemedim dogru duzgun. Kusmalarim da devam etti. Bugun de doktor kontrolum var. Ilk kez gidicem buraya insaallah memnun kalirim :/ Korkuyorum da doktor kizicak yatis falan vercek diye beslenemedigim icinDua edin hayirli haberlerle geleyim insaallah.
eşimin yeğnide düğünde nişanda eşimi kıskanıyormuş bizimle fotoraf bile çektirmedi şimdi beni çok seviyor eslem betül bize iftarda balon getirmiş...Eki Görüntüle 1184861
Selam kizlar, benim ellerim böyle alerji oluyo acaba egzemamidir? genel her sene bu zamanlar cikar ama bu yil cok artti ta bilegime kadar geldi. Gunesten alerji oldugunu saniyorum ama egzemami die soranlar oluyo bebegime bi zarari olurmuki?
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
bayanlar ben 13 haftalık oldum ama karnım çok az herkes karnın çıkmamış diyolar sizinde öylemi yani dışardan belli oluyomu karnınız ve nub teorisine göre erkek diye tahmin etmiştik ancak her gören kız diyo erkekte karın daha çabuk çıkarmış sizce doğrumu:26:
yaw az once cinsiyet kisminda bi konuda okudum kadina 15 haftaliga kadar yuzde 99 erkek demis sonraki kontrolundede kiza benziyor demis olurmusun oldururmusun yani bu kadar da olmaz kii yaaaaaaaa
Eki Görüntüle 1185423
Bunh normal bayan reyonundan aldim ince tiril tiril belide lastikli 35.90
Eki Görüntüle 1185424
Bu 49.90 cok rahat incecik kumaşı yumuşacik
Eki Görüntüle 1185426
Buda 9.90 😃😃😃
Canım çok geçmiş olsun. Rabbim bebeğini sağlıkla kucagına almayı nasip etsin. Sakın stres yapma. 10 gün önce aşırı derecede kanamayla hastaneye gittim ağlaya ağlaya bebegimi kaybettim sandım ama çok şükür bişey olmamıştı. Doktorum plasenta çekilmesine bağlı , ama düşük tehliken var dedi ilaç kullanıyorum hala kahverengi akıntım devam ediyor. Bende yarın kontrole gidicem tekrar çok ağrım var bu saat oldu sancıdan uyuyamadım. Moralini yüksek tut dinlen ve dua et bol bol. İçin rahat etmiyorsa kendi doktoruna git yine stres yapıcagına. Üzülmememiz lazım bebişlerimiz için
Tişörtten aldım beeeen. Ama pantolon almadım. Karnım henüz o pantolonu giyecek kadar yok. Karnım şişene kadar da alttan sıkar diye alamadım. Ama kot etekler var beli bi karış kumaş onlardan aldım. Çok rahat.
Eki Görüntüle 1185423
Bunh normal bayan reyonundan aldim ince tiril tiril belide lastikli 35.90
Eki Görüntüle 1185424
Bu 49.90 cok rahat incecik kumaşı yumuşacik
Eki Görüntüle 1185426
Buda 9.90 😃😃😃
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?