2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Günaydınnnn hayırlı cumalar kızlarrr 😘😘 sıcaktan gece uyuyamadım hiç ne biçim sıcak var 😁

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar troid kontrolü için hastaneye gidiyorum. Duanızı esirgemeyin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayırlı haberlerle gel canımm

Çok sağ ol Sılam.haftaya sonuçlar çıkacakmış.İnşallah güzel haberler alırız. Eşim geldi hollandadan çok şükür kavuştuk. Dünden beri giremedim topiğimize nasıl alıştıysam aklım hep burda kaldı☺️ sayfalar akmış gitmiş maşallah.

Gözün aydın canım. 😊
Yasakları biz de sorucaz bakalım ne diycek...

Sağ ol Sezincim. Darısı tüm test yaptıracakların başına inşallah. Kocamda geldi Hollandadan artık kavuştuk çok şükür yasaklar da yok🎉🎉💃darısı tüm hamişlerimin başına inşallah...

Eklerim canım tabiki 😊

Canim ailem Batikent'te olunca daha yakin oldugu icin Sincan'i sectim. Zaten doktor arastirmistim. O da Sincan'daymis. Lokman hekimden gecmis. Doguma da gecenin bi yarisi da olsa kendi doktorun geliyomus.

selam cicilerrrr.
Ya anamın evinde kendi yatagımda pek güzel uyuyorum ben ya..Saat başı wc ye kalktıgım halde cok dınamık oluyorum.

Ohhh aynen yaaaa, bazen ben de niye evlendim ki ne gerek vardi diyorum :/ insan annesinin babasinin evinde oldugu kadar mutlu ve rahat olamiyo ne olursa olsun. Evliligiminin ilk yilinda hele ne kadar cok aglamistim :) halbuki esimle evlendigimizde 10yillik bi gecmisimiz vardi, cok da bagliyiz birbirimize ama gel gor ki ille de ana kucagi, baba ocagi :)

Gozun aydin canimm, ohhh ne guzel kavusmussun esine. Allah ayirmasin tekrar.

Kizlar benim kocisin gelisi hikayeymis yav :/ geldigi aksam biraz iyi gibi olmustum heyecandan mutluluktan sanirim :/ dun yine aksama kadar yataktan cikamadim. Bisi de yiyemedim dogru duzgun. Kusmalarim da devam etti. Bugun de doktor kontrolum var. Ilk kez gidicem buraya insaallah memnun kalirim :/ Korkuyorum da doktor kizicak yatis falan vercek diye beslenemedigim icin Dua edin hayirli haberlerle geleyim insaallah.

Günaydın arkadaşlar. Bir gün topiğimize girmedim sayfalar akmııııış gitmiş. Dün bebişimi gördüm çok şükür uyuyordu. Doktor usg yi karnıma bastırınca uyandı. Bize kızmış olmalı ki, önce bir sıçradı kuzum sonra bir hışımla poposunu döndü bize. Cinsiyet göremedik malumunuz. Doktorum da söyleme taraftarı değildi zaten. Ama ben bir pozunda bir pipi görmüş olabilirim😄😄😄
Aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş, hoş gelmişler. Allah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. Kendi yada bebişi hasta olan arkadaşlarım Allahım tez zamanda şifa versin sizlere... Özleniyorsunuz bilesiniz😘

yaw az once cinsiyet kisminda bi konuda okudum kadina 15 haftaliga kadar yuzde 99 erkek demis sonraki kontrolundede kiza benziyor demis olurmusun oldururmusun yani bu kadar da olmaz kii yaaaaaaaa

erkekler 7 aydan sonra kıza dönüyor demek ki bizim iş yerinden bi ablada anlattı 7 aya kadar erkek demişler sonra kız demişler her şeyi mavi yeşil oldu çocuğun diyor.

buyursunlar pijamam...

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

işte kız çocuğunun istenme nedeni süsle püslü bir sürü kıyafet güle güle giydir inş. canım

aynen canım bizde de davet vardı 20 kişi kadar sabah işe zor kalktım halada uykum var ama kalabalıkla da güzel geçiyor işte

Kızlar troid kontrolü için hastaneye gidiyorum. Duanızı esirgemeyin.

inş. güzel haberlerle gelirsin canım

Günayddın herkese hayurlı cumalarraa...
İdL hayırlı haberlerle gel inş Allah yardımcın olsun

Günaydınnnn hayırlı cumalar kızlarrr ���� sıcaktan gece uyuyamadım hiç ne biçim sıcak var ��

Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar herkese

size de günaydın kızlar hayırlı cumalar

Son düzenleme:

Bunh normal bayan reyonundan aldim ince tiril tiril belide lastikli 35.90

Bu 49.90 cok rahat incecik kumaşı yumuşacik

Buda 9.90 😃😃😃

Geçmiş olsun canım. Doktorun neden kızsın ki sana. Üzülme. Hamilelik bulantısı hiç bir şeye benzemiyor malesef. Yaşamayan anlamaz ama doktorun seni anlayacaktır. Ben dün doktora görev icabı yemek yiyorum çok keyifsizim dedim geçecek bu zamanlar dedi. Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım.

eşimin yeğnide düğünde nişanda eşimi kıskanıyormuş bizimle fotoraf bile çektirmedi şimdi beni çok seviyor eslem betül bize iftarda balon getirmiş...Eki Görüntüle 1184861

alışmış demek ki ne güzel

bu egzamaya benzemiyor canım alerji gibi bişey bence

hiç belli olmuyor hemde zaten midem var benim ama karın hiç çıkmadı

yaw az once cinsiyet kisminda bi konuda okudum kadina 15 haftaliga kadar yuzde 99 erkek demis sonraki kontrolundede kiza benziyor demis olurmusun oldururmusun yani bu kadar da olmaz kii yaaaaaaaa

iş yerinde arkadaşıma oldu ya işte erkek dedi dedi kız çıktı almıştı bişeyler hemde mavi o yüzden beklemek lazım

Günaydın kızlarrrrr
Bugün midem kötü arkadaşıma gittim güzel geçti falan eşim de annesindeydi ordan köfte getirmiş ben uyudum sahurda onalrı kızarttı mı tüm ev yağ koktu mu öğür öğür 1 saat uyuyamadım ya bi ton da kızdım ona etten mide bulandığımı bilmiyor musun da bilmem ne de söylendim söylendim yattım sabah zor kalktım

Tişörtten aldım beeeen. Ama pantolon almadım. Karnım henüz o pantolonu giyecek kadar yok. Karnım şişene kadar da alttan sıkar diye alamadım. Ama kot etekler var beli bi karış kumaş onlardan aldım. Çok rahat.

Sağol cnm benim sanada çok geçmiş olsun . Sadece ne yaptim da böyle iç kanama oldu onu düşünüyorum kendimi yoracak birsey yapmadım. Dünden beri sol kasigimdan ayak topuguma kadar hafif ağrılar giriyor daha da korkuyorum.

Benimde yok içi boş kaldı giydiğimde😃😃 ama bi ay sonra falan dolar diye düşündüm cok rahat oldu göbüş valla diğer pantolonlarkm kasıktan sıkıyo gibiydi.kot etek görmedim canım çeşit cok azdı. Genel olarak tshirt vardi 😃😃

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…