Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam teşekkür ederim:)
Beta ro cikti kizlar henuz 8 gun var
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
49
anladım canım benim yazıştığım gruplardaki arkadaşlarım nerdeyse 2 çocuklu oldu hepsi bi ben kaldım diyebilirimBen rahat edemem cnm hamile kalamayan o kadar çok arkadaşımız varki o yüzden yapmam
Zaten ben telefona hamilelikle ilgili program yükledim ordan bakıyorum o bana yetiyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ohhh ohhh maşşşallllah çok güzel bende hep silik çizgilerle geldim :)Sa kızlar bugun test yaptım ikinci çizgi silik bellli belirsizdi sn adet tar 4 nisandi.anlamadım yanı herallde hamileyim :)
hoşgeldin canımmmm hayırlı olsunnn bebişinnnSelam herkese bende 2015 ocak annesi olucam inşallah:) ikinci bebeğim bir oğlum var birde aralık ayında düşüğüm, 4 gündür test yapıyorum git gide koyulaşıyor pazartesi inşallah kan vericem:)
beta 49 mu çıktı çok güzel bi değer maşşallah49
anladım canım benim yazıştığım gruplardaki arkadaşlarım nerdeyse 2 çocuklu oldu hepsi bi ben kaldım diyebilirim
diğer grubumda 80-89 kilo verme grubunda kaptanım orda da böle bi sıkıntı yok rahatım yani
ohhh ohhh maşşşallllah çok güzel bende hep silik çizgilerle geldim :)
hoşgeldin canımmmm hayırlı olsunnn bebişinnn
beta 49 mu çıktı çok güzel bi değer maşşallah
anladım canım benim yazıştığım gruplardaki arkadaşlarım nerdeyse 2 çocuklu oldu hepsi bi ben kaldım diyebilirim
diğer grubumda 80-89 kilo verme grubunda kaptanım orda da böle bi sıkıntı yok rahatım yani
Kizlar kalp atisini gorenler oldu mu aranizda:)
Kizlar kalp atisini gorenler oldu mu aranizda:)
Gozun aydin cnim allah saglikla tamamlamani nasip etsin insallahh cok sevindim dikkat et kendine
günaydınn taze annelerrrrr
hala şoktan çıkabilmiş değilim.sizde de adet ağrıları oluyor mu?
Hanımlar bir sorum olacak göbek deliğinizde sızı var mı? Böyle vajinaya kadar inen bir sızı?