2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Sa kızlar bugun test yaptım ikinci çizgi silik bellli belirsizdi sn adet tar 4 nisandi.anlamadım yanı herallde hamileyim :)

Selam herkese bende 2015 ocak annesi olucam inşallah:) ikinci bebeğim bir oğlum var birde aralık ayında düşüğüm, 4 gündür test yapıyorum git gide koyulaşıyor pazartesi inşallah kan vericem:)

Ben rahat edemem cnm hamile kalamayan o kadar çok arkadaşımız varki o yüzden yapmam
Zaten ben telefona hamilelikle ilgili program yükledim ordan bakıyorum o bana yetiyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
anladım canım benim yazıştığım gruplardaki arkadaşlarım nerdeyse 2 çocuklu oldu hepsi bi ben kaldım diyebilirim
diğer grubumda 80-89 kilo verme grubunda kaptanım orda da böle bi sıkıntı yok rahatım yani
Sa kızlar bugun test yaptım ikinci çizgi silik bellli belirsizdi sn adet tar 4 nisandi.anlamadım yanı herallde hamileyim :)
ohhh ohhh maşşşallllah çok güzel bende hep silik çizgilerle geldim :)

Selam herkese bende 2015 ocak annesi olucam inşallah:) ikinci bebeğim bir oğlum var birde aralık ayında düşüğüm, 4 gündür test yapıyorum git gide koyulaşıyor pazartesi inşallah kan vericem:)
hoşgeldin canımmmm hayırlı olsunnn bebişinnn
49

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
beta 49 mu çıktı çok güzel bi değer maşşallah

anladım canım benim yazıştığım gruplardaki arkadaşlarım nerdeyse 2 çocuklu oldu hepsi bi ben kaldım diyebilirim
diğer grubumda 80-89 kilo verme grubunda kaptanım orda da böle bi sıkıntı yok rahatım yani

Canım nasılsınnn keyfin nasıl
Ben bi keseyi ve kalp ataşını duysam dünyalar benim olacak
ömrümüz beklemekle geçiyor :106:

Ama ben cok gerginim inanamiyorum gogusuclarim sizliyor ama ne biliim kese kalp atisi gormeden inanamiycam heralde

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sağol canım amin, sayfayı devralan yok mu tablomuz olsa:16:

Kizlar kalp atisini gorenler oldu mu aranizda:)

Merhaba tam kaç haftalık senin ki 6 hafta yazıyor ama o yuvarlak hesap oluyor ya 5 + kaçsın? 6. haftadan sonra duyuluyor genelde.

Hanımlar bir sorum olacak göbek deliğinizde sızı var mı? Böyle vajinaya kadar inen bir sızı?

günaydınn taze annelerrrrr:49::49::49:

hala şoktan çıkabilmiş değilim.sizde de adet ağrıları oluyor mu?

Hanımlar bir sorum olacak göbek deliğinizde sızı var mı? Böyle vajinaya kadar inen bir sızı?

bende iğne saplanmış gibi ağrılar oluyor ara ara.sanırım seninkine benzer bişey.normal olabilir ilk başlarda.

merhaba bu arada:16::16:9 ay hep beraber olalım inşallah:49::49:

Back
X