konuyu acan arkadasa mesaj yazdim tablo konusunda yardimci olmasi icin bu konuda ilk sayfada olursa iyi olur tablomuz.
kizlar benim ucuncu hamileligim ama inanin en az sizler kadar heycanliyim.bugun doktorda sira beklerken bi garip oldum sanki zaman geriye sardi

iki oglum var o kadar cok kizim olsun istedim ki 4 seneden sonra yine karar verdim bebek yapmaya buyuk oglum 7 bucuk yasinda okula gidiyor kucuk 4 yasinda krese gidiyor inanin herseyi oyle duzene sokmustumki ama ne olursa olsun yinede istiyorum bi tane daha dedim.
iki dogumumda sezeryanla oldu ilk oglum 41 haftadan sonra kanamamim gelmesiyle acil sezeryan oldum ikincisinde kendim istedim ve bundada mecburen son kez sezerya olucam.rabbim isteyenlere nasip etsinn

bu arada doktoa vitamin hapi almam gereklimi dedim size kalmis isterseniz alin ama mecbur degilsiniz dedi.ilk hamileligimde almistim ikincisinde asiri derece mide bulantisi ve kusma yaptigi icin birakmistim almayi haftaya tekrar konusayim vitamin isini hic degilse ilk 3 ay alayim bari ilk 3 ay cok onemli bebegin gelisimi icin folik asitede 3 ay olana kadar devam edicem ...